Author Topic: www.ert.gr & σχολιασμος των κρατικων καναλιων(ΕΡΤ & ΝΕΤ)  (Read 46794 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Οταν ο αλλος δεν εχει να ταησει το παιδι του, θα δουλεψει και για 200 ευρο.. Οι ανεργοι μιλουνια εξω... Φυγε εσυ ελα εσυ, μεχρι να ολοκληρωθει το εβολουσιον μισθολογικα και να ζησουμε εμεις δουλοι και οι γυναικες μας πουτανες.

Offline Stanley

• Κερκίδα
  • *
ναι ενταξει κουλαρετε...καμια πικρα για τα κομματοσκυλα που λυμαινονταν το δημοσιο με ρουσφετολογικες διαδικασιες συντηρωντας τον μικροαστισμο ψηφιζοντας και ενισχυοντας τον δικομματισμο...
καμια λυπη για τους γλειφτες της εξουσιας οσο μηδενιστικο κι αν ακουγεται...

εργαζομενοι που παιρνανε 3χιλιαρικα και βαλε μηνιαιως....

μακαρι να καταστραφει τελειως η τηλεοραση...τοσο τα δημοσια οσο και τα ιδιωτικα καναλια...
ουτως ή αλλως ολα την κυβερνητικη προπαγανδα προωθουσαν και προωθουν...

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

http://www.youtube.com/watch?v=wPZGd-mIOlg

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
χαιβανια(wanna be rich) που δεν θα καταλαβουν ποτε σε ποια ταξη ανηκουν θα υπαρχουν παντα..

οι απολυσεις ερχονται πρωτα για τους αλλους και μετα για ολους

Offline gagas

• Αλλαγή
τι ανεβαζετε ρε φυτουκλες του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ.. με τα νευρα μας παιζετε?
2500 περισσοτεροι ανεργοι αυριο και εσεις χαιρεστε που κοψανε τη "δημοσια" προπαγανδα κατα του ΠΑΟΚ?
σας αρεσει περισσοτερο φαινεται η "ιδιωτικη" προπαγανδα του μπομπολα και του αλαφουζου..
αλλαξτε πλευρο..

ποιος ξερει τι κραξιμο επεσε και αποσυρατε αμεσως την μαλακια-γνωμη σας?

CLUB LARISA

• Guest
Καμία απόλυση δεν θα πρεπε να χαροποιεί. Το οτι η ερτ ηταν κατευθυνόμενη και πουτάνα οπως ολα τα κανάλια δεν αλλάζει. Άλλωστε τι παει να πει κρατική τηλεοραση? Τα ιδιωτικά υπηρετούν τον μπόμπολα, τα δημόσια το κράτος. Ποιό είναι πιο επικίνδυνο λέτε?

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΕΙΤΕ

επικο γκραφιτι στην Κορομηλα, δεκαετια 80-90

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
αμα θες κατσε καναπε . Κραξε τα λαμογια της ερτ και τους παχυλους μισθους τους. Αμα θες ανασηκωσε τους ωμους και πες ιτσνοτ μαι γουορ. Αυριο το ιδιο θα πουν αλλοι για σενα

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Stanley

• Κερκίδα
  • *
αν δεν διαβασατε καλα εγω μιλησα και για τα ιδιωτικα καναλια....κακα τα ψεμματα η ελληνικη τηλεοραση ετσι οπως εχει καταντησει δεν αποσκοπει πουθενα η υπαρξη της...μονο το ιντερνετ παραμενει αδεσμευτο και ελευθερο (ως ποτε δε το γνωριζω ακομα)
σαφως και τασσομαι αλληλεγγυος στον απλο εργαζομενο αλλα οχι σε οποιον τοσα χρονια στηριζε την εξουσια με την ψηφο και τα εργα του καταδυναστευοντας τις ζωες των παντων...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png

Μεγας παπας.

Το προβλημα τους ειναι ο μισθος του 1000 του 800 κλπ.. Ο 3.000 δεν θα παθει τπτ. Αν κλεισει η ερτ, θα δουλεψει αλλου για τα ιδια ή και για λιγα λιγοτερα, αναλογικα ισως με αυτουνου που καποτε επαιρνε 1000 800 και αυριο θα παιρνει 200.. Αν δεν ηταν καλο βισμα καποιος ή ειναι τπτ απο σποντα, τοτε θα παρει και αυτος 200 οπως ο σωρος. Αλλα ο βισμας ΒΙΣΜΑΣ δεν θα πεθανει ποτε, οσο μας κυβερνανε αυτοι που μας κυβερνανε και οσο το συστημα παραμενει συστημα.

Επισης αυτοι που θα περνουν "3.000" θα ειναι 100 βαρια 200 ατομα, οι υπολοιποι 2500 θα παιρνουν το γνωστα παπαρια που παιρνουμε ολοι μας.

Τελος, παντα θα υπαρχει εκεινος με το γνωστο παραδειγμα "ενας φιλος του κουμπαρου της καλλιοπης της ψωλοαρπαχτρας, δουλεβε στην ερτ και μας ειπε η θεια της σαβουρας της καλλιοπης πως επαιρνε 2500!! Εεεε καλα να παθουν, τι λεφτα ειναι αυτα που επαιρναν."
Κερασακι στην τουρτα οταν θα σου ρθει και το μεγκα να σου βγαλει και τον μισθολογικο μεσο ορο των εργαζομενων της ερτ κοντα 2.500ευρο, συνυπολογιζοντας βεβαια μεσα και τα λεφτα που παιρνουν οι 100 200 πουστηδες που θα σου υπερδιπλασιαζει τον μεσο ορο, αλλα οι μειωσεις στο τελος θα γινουν μονο εκει που πρεπει... Τα ιδια παντελακι μου τα ιδια παντελη μου.. Το ιδιο παραμυθι μεχρι να πεσουμε ολοι.

Αρμα τους σε ολο αυτο το κομικ που ζουμε ειναι η φυσιολογικη οργη του καθε ελληνα πολιτη που ζει και εργαζετε (??) σε αυτο το μπουρδελο για 2 πουτσοτρυχες και μες την αμφιβολια για το αν θα εχει δουλεια αυριο μεθαυριο... Κρατικη η ερτ, γαμηστε τους.. κρατικος ο οπαπ, γαμηστε τον.. τι θελει ο μετροδηγος, παλι ταξι θα παρω? γιατι οι νταλικες κλεισαν την εθνικη και τον πινω ετσι? Γιατι οι δασκαλοι γαμιονται και δεν αφηνουν το παιδι να παει να δωσει να τελειωνει? Πουτσα σε ολους ρε... Ολοι με καποιον τα εχουν παρμενα.. τα νευρα ξεχυλιζουν απο ολους μας..

Γιαυτο..
ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

Με τις υγειες μας.

υγ. Διαίρει και βασίλευε = για να κυβερνάς με ασφάλεια και να διατηρείς την εξουσία σου, φρόντισε να σπείρεις τη διχόνοια ανάμεσα στους αντιπάλους σου
http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%B5%CE%B9_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B5

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Θα μου πείτε έναν εργαζόμενο εκει στην ΕΡΤ που μπήκε με διαφανείς διαδικασίες;
Μη βάζουμε όλους τους απολυμένους στον ίδιο ντουρβά...

Θέλω έναν να μου πείτε και το βουλώνω...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Γιάννης Πετρίδης....σου αρκεί...?

έλεος με αυτήν την καραμέλα....έλιωσε ...μεγάλα παιδιά είστε....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Δε μου λέει τίποτα ένα μούφα όνομα και απο ποτε η πραγματικοτητα εγινε καραμέλα. Εσύ σε άλλη χώρα ζεις. Για ρώτα πρώτα φίλε με ποιό τρόπο μου φάγανε θέση στο ΑΠΘ... Καραμέλες και τσίχλες βραδιάτικα

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
@Stan δεν αναφερομουν σε σενα (ουτε και σε κανενα αλλον προσωπικα) σε περιπτωση που το πηρες ετσι. Απο διαφορα που διaβαζω σε φεης τουιτερ κλπ γραφω

Κατα τα αλλα συν απειρο σε king, προσωπικα αργησα παρα πολυ να το παρω χαμπαρι

"Ο ταξιτζης μυριζει ιδρωτιλα, καπνιζει και βαζει και σκυλαδικα. den kovei kai apodeikseis
ο Αγροτης εκλεβε επιδοτησεις και τις εκανε μερσεντες
Ο εργαζομενος στο μετρο ηταν κομματοσκυλο και υψηλομισθος
Οι δε καθηγητες ειναι αργομισθοι, καθονται 3 μηνες το καλοκαιρι, και ειναι και παιδεραστες
Ευτυχως ειναι εδω ο Ασπιλος και Αμολυντος Κεδικογλου, της Ιερας Κυβερνησης, απευθειας απογονου της Οσιοτατης Τροικας, να βαλει μαι ταξη σε αυτο το μπουρδελο"

ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΗΣΤΕΙΤΕ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
καμια πικρα για τα κομματοσκυλα που λυμαινονταν το δημοσιο

Τα κομματοσκυλα αδερφε να εισαι 100% σιγουρος, να κοβεις τον πουτσο σου που λεμε, οτι θα ειναι οι τελευταιοι που θα γινουν φτωχοι.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline gagas

• Αλλαγή
Δε μου λέει τίποτα ένα μούφα όνομα και απο ποτε η πραγματικοτητα εγινε καραμέλα. Εσύ σε άλλη χώρα ζεις. Για ρώτα πρώτα φίλε με ποιό τρόπο μου φάγανε θέση στο ΑΠΘ... Καραμέλες και τσίχλες βραδιάτικα
και τι προτεινεις? να κλεισει το ΑΠΘ για να ανοιξει ιδιωτικο? αυτη ειναι η λυση?

Offline Stanley

• Κερκίδα
  • *

Μεγας παπας.

Το προβλημα τους ειναι ο μισθος του 1000 του 800 κλπ.. Ο 3.000 δεν θα παθει τπτ. Αν κλεισει η ερτ, θα δουλεψει αλλου για τα ιδια ή και για λιγα λιγοτερα, αναλογικα ισως με αυτουνου που καποτε επαιρνε 1000 800 και αυριο θα παιρνει 200.. Αν δεν ηταν καλο βισμα καποιος ή ειναι τπτ απο σποντα, τοτε θα παρει και αυτος 200 οπως ο σωρος. Αλλα ο βισμας ΒΙΣΜΑΣ δεν θα πεθανει ποτε, οσο μας κυβερνανε αυτοι που μας κυβερνανε και οσο το συστημα παραμενει συστημα.

Επισης αυτοι που θα περνουν "3.000" θα ειναι 100 βαρια 200 ατομα, οι υπολοιποι 2500 θα παιρνουν το γνωστα παπαρια που παιρνουμε ολοι μας.

Τελος, παντα θα υπαρχει εκεινος με το γνωστο παραδειγμα "ενας φιλος του κουμπαρου της καλλιοπης της ψωλοαρπαχτρας, δουλεβε στην ερτ και μας ειπε η θεια της σαβουρας της καλλιοπης πως επαιρνε 2500!! Εεεε καλα να παθουν, τι λεφτα ειναι αυτα που επαιρναν."
Κερασακι στην τουρτα οταν θα σου ρθει και το μεγκα να σου βγαλει και τον μισθολογικο μεσο ορο των εργαζομενων της ερτ κοντα 2.500ευρο, συνυπολογιζοντας βεβαια μεσα και τα λεφτα που παιρνουν οι 100 200 πουστηδες που θα σου υπερδιπλασιαζει τον μεσο ορο, αλλα οι μειωσεις στο τελος θα γινουν μονο εκει που πρεπει... Τα ιδια παντελακι μου τα ιδια παντελη μου.. Το ιδιο παραμυθι μεχρι να πεσουμε ολοι.

Αρμα τους σε ολο αυτο το κομικ που ζουμε ειναι η φυσιολογικη οργη του καθε ελληνα πολιτη που ζει και εργαζετε (??) σε αυτο το μπουρδελο για 2 πουτσοτρυχες και μες την αμφιβολια για το αν θα εχει δουλεια αυριο μεθαυριο... Κρατικη η ερτ, γαμηστε τους.. κρατικος ο οπαπ, γαμηστε τον.. τι θελει ο μετροδηγος, παλι ταξι θα παρω? γιατι οι νταλικες κλεισαν την εθνικη και τον πινω ετσι? Γιατι οι δασκαλοι γαμιονται και δεν αφηνουν το παιδι να παει να δωσει να τελειωνει? Πουτσα σε ολους ρε... Ολοι με καποιον τα εχουν παρμενα.. τα νευρα ξεχυλιζουν απο ολους μας..

Γιαυτο..
ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

Με τις υγειες μας.

υγ. Διαίρει και βασίλευε = για να κυβερνάς με ασφάλεια και να διατηρείς την εξουσία σου, φρόντισε να σπείρεις τη διχόνοια ανάμεσα στους αντιπάλους σου
http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%B5%CE%B9_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B5

δεχομαι οτι το ποσο που ανεφερα να ειναι υπερβολικο ρε King αλλα εγω προσωπικα αρνουμαι να βρεθω στον δρομο μαζι με εναν μεχρι προτινος υποστηρικτη του δικομματισμου...
ακομα και ολοι αυτοι οι δηθεν συνδικαλιστες της ερτ που δηθεν κοπτονται για το καλο των εργατων..
που ητανε ολοι αυτοι οταν απολυοντουσαν αλλοι εργαζομενοι σε αλλες επιχειρησεις? εκει δεν λεγανε τιποτα και δεν κανανε τιποτα...γιατι δεν θιγοντουσαν τα δικα τους συμφεροντα...

ακομα και ο αντιεξουσιαστικος χωρος που με βρισκει απολυτα συμφωνο δεν θα παρει θεση επι του θεματος....ακομα δεν εχω δει να βγαινει καποιο αρθρο αλληλεγγυης..γιατι αραγε να αργει?
μονο κατι κκε και συριζα και αυτοι για ψηφοθηρικους λογους οπως παντα...

η μονη λυση κατ' εμε και το κλεινω εδω...γιατι δεν θελω και να μπω σε διαδικασιες αντιπαραθεσης με τα αδερφια μου ειναι η αυτοδιαθεση και αυτοδιευθυνση των παντων...
μια εναλλακτικη λυση οπως γινεται με την ΒΙΟΜΕ αλλα σε ολους τους τομεις...

ή για να το παω και παραπερα οτι γινοτανε στην ισπανια με τις κολλεκτιβες και τα συνδικατα απο αναρχικους...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

Offline lik4

• Αλλαγή
εγω προτεινω να κλεισουν ολα τα ΜΜΕ

Offline savage republic

• Βασικός
Δε μου λέει τίποτα ένα μούφα όνομα

Ο Γιάννης Πετρίδης μούφα όνομα ρε γκαρντάσι; :'( Ψάξου 8)

Κατά τ' άλλα, μη βύσμα στην ΕΡΤ, τζαμαϊκανός αλπινιστής. Παρόλ' αυτά, ακόμα και το βύσμα, καλό είναι να έχει ένα πιάτο φαγητό. Και πέρα από τον Λιάτσο, που θα μείνει άνεργος, εμένα με τρομάζει το γεγονός της κατάληξης του ιστορικού αρχείου της ΕΡΤ. Μιλάμε σε περίπτωση εξαφάνισής του ή ιδιωτικοποίησής του, πως θα ισοδυναμεί με το πραγματικό κύλισμα στον βούρκο του κανιβαλιστικού νεοφιλελευθερισμού. Γενικά, μετά τις εκλογές, ήτανε ξεκάθαρο το σκηνικό. Τυχεροί όσοι μένουμε εκτός μπανανίας. Λυπάμαι για την πάρτη σας, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι που είναι δική σας δουλειά. ;)

ΥΓ: Έγχρωμη τιβί, ασπρόμαυρη ζωή, που έλεγε κι ο τοίχος.

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Φυσικά και τον ξέρω και γούσταρα τις εκπομπές του και τις μουσικές του (Νιου γουεϊβάς και αυτός). λάθοσ διατύπωσή μου, εννοούσα μούφα απο την άποψη ότι είχε και αυτός πολιτικά κονέ. Ναι ή όχι;

@gagas οχι το πας αλλού φίλε. Προτείνω όμως αξιοκρατικά και σαφώς μη κομματικά κριτήρια.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
@stan εγω αντιθετα θα κανω συμμαχια και με τη σταη της ερτ και με το φωτοπουλο της δεη. Και ας ειναι και λαμογια. Γιατι και με γουμενο μπορει να ηταν διπλα μου ενας του φρατελι (που λεει ο λογος), το ιδιο και με μια πορεια για τα φυλακισμενα αδερφια μας κι ας εχει μπλουζα σαλπι. γιατι εχω αναγκη συμμαχιας.και ξερω ιστορικα που μπορει να με οδηγησει αυτο.....ειναι επιλογη και πρεπει να κανω επιλογη. με πολυ ρισκο......

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ