Author Topic: www.ert.gr & σχολιασμος των κρατικων καναλιων(ΕΡΤ & ΝΕΤ)  (Read 47340 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
ΣΗΜΕΡΑ και καλα ελα μωρε πεχνιδι ειναι και διασκεδαση αλλα μολισ αρχισανε να πεφτοθνε τα μινιματα βροχη λεει το μοθνι ο οικονομου..."και τι υα γινει επανω? θελεισ να τα καταστρεψεισ ολα και να μην βγεισ πουθενα κθριε ΠΑΟΚ?"

ΑΚΟΥ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΙΟΛΑΣ....ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΚΟΥΒΕΝΤΟΘΛΕΣ ΠΡΟΣΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΚΓΕΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΝΑ ΕΜΑΙΛ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΙΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ...ΑΚΟΘ ΕΚΕΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟ ΜΟΥΝΑΠΟΑΝΟ

SALPARADISE

• Guest
Τεράστιο σκάνδαλο προκύπτει από την αποκάλυψη του "Πρώτου Θέματος" της μισθοδοσίας των κρατικών υπαλλήλων Γ.Λυριτζή και Δ.Οικονόμου που παίρνουν από 350.00 ευρώ ο ΚΑΘΕΝΑΣ για έναν χρόνο!
Είναι κρατικό μαγαζί η ΕΡΤ και δεν μπορεί να δίνει τόσο μεγάλους μισθούς με τα χρήματα τα δικά μας. Αν θέλουν να πάρουν 700.000 ευρώ να πάνε σε ιδιωτικό μαγαζί για να δούμε αν θα τα πάρουν. Όταν λέμε σκάνδαλο εννοούμε ότι παίρνουν πολλά περισσότερα από όσα θα έπαιρναν σε ιδιωτικό κανάλι με τα νούμερα που φέρνουν. Και για καθίστε ρε παιδιά. Η πιο ενημερωτική ζώνη(με την σωστή έννοια της ενημέρωσης)είναι αυτή της Πόπης Τσαπανίδου. Πόσα θα έπρεπε να παίρνει δλδ; 1 εκ .ευρώ στην καθισιά της.

Κανονικά θα έπρεπε να γίνει της ...Πόπης στην ΕΡΤ με αυτά που παίρνουν οι δύο δημοσιογράφοι για να μας το παίζουν και ποιοτικοί χωρίς το άγχος της τηλεθέασης. Για πάτε σε άλλα μαγαζιά να δούμε τι θα παίζετε και εσείς...

http://troktiko.blogspot.com/2009/03/700000_15.html

Μουν@κι@ σας πληρώνουμε κιόλας τα κέρατα μας για να το παίζετε αφ' υψηλού. Λαμόγια του κερατά, ψευτοκουλτουριάρηδες πιανόλες

PAOK_VOLOS

• Guest
Και λίγα παιρνουν.ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ.Όσο ο κακομοίρης κατοικος του γιουνανισταν θα σκυβει το κεφαλι πληρώνοντας νταβατζιλικι την ερτ αυτα θα γινονται.
ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ!

chiltsid

• Guest
αυτα τα δυο γραυρακια ειναι που κανουν το πρωινο ετσι?

πω πω,αμα παρατηρησετε ειναι πολυ γκαιουλες στο κρατηκο,τυχαιο?
π.χ ακομα ενας ειναι ο παπαδοπουλος,ναι αυτος που πληρωνετε για να μπεκροπινει.

αμα προσθεσουμε το ποσο που παιρνει ο γκαι απο το κρατηκο και τα ποσα που παιρνουν ολοι οι γαυροι που τους δινει δουλεια το κρατηκο,σε τη ποσο λετε να φτασουμε? :gruebel: :gruebel:

Offline Vorious

• Αλλαγή
Τεράστιο σκάνδαλο προκύπτει από την αποκάλυψη του "Πρώτου Θέματος" της μισθοδοσίας των κρατικών υπαλλήλων Γ.Λυριτζή και Δ.Οικονόμου που παίρνουν από 350.00 ευρώ ο ΚΑΘΕΝΑΣ για έναν χρόνο!
Είναι κρατικό μαγαζί η ΕΡΤ και δεν μπορεί να δίνει τόσο μεγάλους μισθούς με τα χρήματα τα δικά μας. Αν θέλουν να πάρουν 700.000 ευρώ να πάνε σε ιδιωτικό μαγαζί για να δούμε αν θα τα πάρουν. Όταν λέμε σκάνδαλο εννοούμε ότι παίρνουν πολλά περισσότερα από όσα θα έπαιρναν σε ιδιωτικό κανάλι με τα νούμερα που φέρνουν. Και για καθίστε ρε παιδιά. Η πιο ενημερωτική ζώνη(με την σωστή έννοια της ενημέρωσης)είναι αυτή της Πόπης Τσαπανίδου. Πόσα θα έπρεπε να παίρνει δλδ; 1 εκ .ευρώ στην καθισιά της.

Κανονικά θα έπρεπε να γίνει της ...Πόπης στην ΕΡΤ με αυτά που παίρνουν οι δύο δημοσιογράφοι για να μας το παίζουν και ποιοτικοί χωρίς το άγχος της τηλεθέασης. Για πάτε σε άλλα μαγαζιά να δούμε τι θα παίζετε και εσείς...

http://troktiko.blogspot.com/2009/03/700000_15.html

Μουν@κι@ σας πληρώνουμε κιόλας τα κέρατα μας για να το παίζετε αφ' υψηλού. Λαμόγια του κερατά, ψευτοκουλτουριάρηδες πιανόλες

δε γινονται αυτα ρεεεεεεεεεεεεεεεε

δε με νοιαζει αν ειναι πουστογαυροι ή ο,τι αλλο!
30.000 το μηνα
1000 ευρω ΤΗ ΜΕΡΑ

γαμω την ελληνικο κρατος
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline corrupt

• Αλλαγή
-Eργάτες, Έλληνες και μετανάστες σκοτώνονται από τις 4 τα ξημερώματα στις οικοδομές, τις καλλιέργειες και τα εργοστάσια για ένα 500άρι το μήνα...

-Κοπελίτσες και παλικάρια χτυπάνε 10ωρα στο πόδι σε μπουτίκ, καφέ, μπαράκια, ταβέρνες, delivery κλπ. για ένα 300άρι το μήνα...

-Γυναίκες 50-60 χρόνων που αδυνατούν να βγουν στη σύνταξη και είτε δεν τις προσλαμβάνουν στις παλιές δουλειές τους είτε δεν πληρούν διάφορα "προσόντα" καθαρίζουν δημόσια κτίρια και οικοδομές όλη μέρα στα γόνατα για ψίχουλα...

-Συνταξιούχοι τη βγάζουν με 600 το μήνα, από τα οποία το 1/2 (μπορεί και παραπάνω) πάει στα φάρμακα και την περίθαλψή τους γιατί τα ταμεία έχουν φαγωθεί...

-Όι γυναίκες και οι νέοι είναι άνεργοι και δεν μπορούν να βρουν δουλειά ούτε καν έξω από τον τομέα τους γιατί η εργοδοσία προτιμά να προσλαμβάνει ανειδίκευτους ή μετανάστες προκειμένου να μην καταβάλλει ένσημα, ασφαλίσεις κλπ...

-Φοιτητές από την επαρχία αναγκάζονται να δουλεύουν παράλληλα με τις σπουδές τους (ή ακόμα και να τις σταματήσουν) επειδή οι δικοί τους δεν τα βγάζουν πέρα...

-και χίλια δυο άλλα παραδείγματα της σάπιας εργασιακής πραγματικότητας στην κοινωνία μας...(εννοείται όλα τα παραπάνω μαύρα και ανασφάλιστα)

Και τα δυο μουνόπανα απομυζούν κάθε μέρα 1000 ευρώ του Έλληνα φορολογούμενου, όχι από τον κορβανά του Κυριακού ή του Λαμπράκη(στα @@ μου προσωπικά σε τέτοια περίπτωση), από το ίδιο το ελληνικό δημόσιο... Και προφανώς δεν είναι οι μόνοι που το πράττουν αυτοί οι δυο.

Αθάνατη Ελλάδα, ιδού το μεγαλείο σου. Ας ψηφίσουμε τώρα όλοι μαζί τους 100 μεγαλύτερους Έλληνες όλων των εποχών, να σηκωθούν από τους τάφους, να πάρουν όλοι μαζί φόρα και να έρθουν να μας φτύσουν στα μούτρα, εμάς τους νεο-Έλληνες (αν και δεν αξίζουμε μονάχα εμείς φτύσιμο αλλά ολόκληρος ο δυτικός κόσμος-άλλη ιστορία αυτή).

Offline lik4

• Αλλαγή
αυτούς που αναφέρεις (μέσα σε αυτούς και εγώ)corrupt αυτό αξίζουν αυτό έχουν.
την δικαιοσύνη,την ισονομία και τα αγαθά δεν τα ζητάς,πρέπει να τα παίρνεις μόνος σου

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Ναι, αλλα αυτοι δεν ειναι ουτε αδερφες, ουτε λεσβιες...
Αν δεν εισαι ενα απο αυτα τα δυο(και οτι τραβιεται πισω αυτα), δεν μπορεις να μπεις στην ΕΡΤ..
Πηγα μια φορα, για καποια συνεντευξη ενος φιλου μου, και τρελαθηκα...
ΟΛΟΙ, μα ΟΛΟΙ ηταν κουνηστοι.Και το καμαρωναν.Λες και κανανε κοντρα για το ποιος θα κουνηθει περισσοτερο..Δεν υπερβαλω..Ακομη και για ανθρωπους που θα ορκιζομουν οτι ειναι νορμαλ.. Και διπλα μου στο μπαρ πλακωνοντουσαν δυο λεσβιες γιατι η "γκομενα" της μιας, γλυκοκοιταξε καποια "αλλη"..
Σε τετοιες καταστασεις υπαρχουν ΑΛΛΗΛΟεκβιασμοι, και μεσω αυτων, βλεπεις ΚΑΙ αυτους τους μισθους...
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

Offline corrupt

• Αλλαγή
αυτούς που αναφέρεις (μέσα σε αυτούς και εγώ)corrupt αυτό αξίζουν αυτό έχουν.
την δικαιοσύνη,την ισονομία και τα αγαθά δεν τα ζητάς,πρέπει να τα παίρνεις μόνος σου

Για το αν το αξίζουν δεν είμαι και τόσο σίγουρος αδερφέ, για το δεύτερο σκέλος ωστόσο συμφωνώ μαζί σου. Τίποτε δεν παραχωρήθηκε ποτέ από την εξουσία, όλα έχουν κερδηθεί μέσα από αγώνες. Αλλά χωράει μεγάλη συζήτηση το όλο θέμα...  ;)

Σόρι για το οφτόπικ.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Γιατι δεν βάζετε τους μισθούς βουλευτών ευρωβουλευτών υπουργών κλπ.

Γιατι δεν βάζετε το πόσο μας κοστίζουνε τα δείπνα και τα ταξίδια πρώτων θέσεων για ψήλου πήδημα?

Η Μήπως αυτοί οι 300 κάνουνε κάτι παραπάνω απο τον λυριτζή και τον οικονόμου?

chiltsid

• Guest
οι δηλώσεις του προεδρου μας και ο σχολιασμος απο τα δυο φτωχαδακια.

makptol

• Guest
ελα ρε παιδια ανηκουν στην γενια των 400.000 ευρω τα φτωχαδακια .........κριμα ειναι..... :)

GeorgT

• Guest
Ετσι ρε μπινε εγώ εχω μαγκα πρόεδρο κ στα αρ....α μου για την άποψη σου! Φτάνει που τρως τα λεφτά του κόσμου δεν θα ακούμε κ τη κάθε μαμακια σου!

Offline t.b

• Αλλαγή
Ουστ ρε γλίτσες της ΝΕΤ

LFPADRAM

• Guest
Aλλη φορα με ημιψηλο και φρακο και συ ρε ζαγορ, ακους εκει με μπλουζακι!! Αυτοι παιρνουν 300.000 ευρω τον χρονο ετσι?

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Θα μας κανετε και υποδειξεις styling εκει στην ερτ?....Τι ειναι ρε ο ζαγορ για να τον ντυνει η πουσταρα ο κωστετσος και ο πισωγλεντης γαβαλας που σας ντυνει εσας ρε βλαχοαθηναιοι?..

Γαμω το κρατος σας ρε δημοσιογραφακια..."εγω τον συμπαθω τον ζαγορ λεει κατα τα αλλα..."...

Κλασικη ατακα συμπαθειας ενω απο μεσα του τρεμει...Απο του χρονου δε θα μας συμπαθεις καραγκιοζακο-στημενε της δημοσιογραφιας..Οι συμπαθειες ειναι για τους μικρους..Εμας θα μας μισεις απο εδω και περα.

Κλεφτες του ελληνικου δημοσιου-λαμογια της χαβουζας ο ΠΑΟΚ αναστηθηκε. Γαμω την ελλαδα σας και το κολωνακι σας αδερφαρες.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline Geo

• Αλλαγή
ρε αλητάμπουρες δημοσιοκάφροι της ερτ δεν έχετε με τίποτα άλλο να ασχοληθείτε?
καλά είναι δυνατόν κρατικό κανάλι να πληρώνει αυτούς τους υπάλληλους του κόκκαλη?
Σπάστε όλες τις τηλεοράσεις και στείλτε τις στην Αγία Παρασκευή συστημένες για ανακύκλωση.

Αλήτες-Ρουφιάνοι-Δημοσιογράφοι.

Offline makis

• Αποστολή
  • **
το συγκεκριμένο "προγραμα λόγου ξενιτιάς το βλέπω κάθε μέρα
εγώ γενικά δεν έχω πρόβλημα με τους κυριους και ας παίρνου και 1 εκατομμύρια μαγκιάς τους
αλλα να σου βγαίνει ο οικονόμου και να σου λέει ότι δεν πρέπει να βγαίνεις σαν πρόεδρος με μπλουζάκια και χαζά και ο λυρίτση παρουσιαστής και δεν έχει φορέσει ούτε μια φορα γραβάτα και πουκάμισο πάει πολύ
ρε παιδιά βάλτε τον εαυτό σας μια φορα στην θέση του αλλου και μην τα ισοπεδώνεται όλα
ο καθένας κάνει τι δουλειά και μεις τι δικη μας

GeorgT

• Guest
και ας παίρνου και 1 εκατομμύρια μαγκιάς τους

τη μαγκιά τους ρε μακις?? αυτα τα λεφτά, ειναι ολου του κόσμου, που μας κρατάνε στη δεη με το έτσι θέλω κ σπαταλώντας τα μετά αριστερά κ δεξιά χωρίς ελέγχω!!! οχι κ μαγκιά τους!!!

makptol

• Guest
ετσι ειναι τους πληρωνω θελω δεν θελω ακουω και τις μαλακιες τους....
αν εχουν κακαλα να βγουν στον ιδιωτικο τομεα και να παρουν τα 400.000 χιλιαρικα ο καθενας.....
εχει καταντηση η ερτ να πληρωνει ολους τους αποτυχημενους που δοκιμασαν πρωτα στον ιδωτικο τομεα εφαγαν τα μουτρα τους
και χρησοπληρονονται τωρα στην ερτ οπως ο κουικ η παναγιωταρεα η μπιλιω τσουκαλα κλπ.
δινουν και στον γαυροβαζελο απο 7 εκατ το χρονο μετα λεμε γιατι ειναι τοσα εκατομμυρια μεσα η ερτ......λαμογια.......