Author Topic: www.ert.gr & σχολιασμος των κρατικων καναλιων(ΕΡΤ & ΝΕΤ)  (Read 47056 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

LFPADRAM

• Guest
Ο αθεοφοβος συνπαρουσιαστης της αλητικης κυριακης λειπει απο το στουντιο λογω κοινωνικων υποχρεωσεων!!!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ!!

MetroStar

• Guest
ακομα ποιο βλακας ειναι ο χαρδαβελλας.... :o :o :o

Mήπως τον ερωτεύτηκες επειδη ειναι μελος της ομάδας του Αρη?

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ  :D

ΥΓ. Καλό καβλάκι πάντως ήτανε...

GeorgT

• Guest

ΥΓ. Καλό καβλάκι πάντως ήτανε...

καλή ειναι ακομα, αν κ πρέπει να φακλανεψε λίγο το παπαγαλάκι, πάντως το χανουμακι ο μητσικωστας την κοροϊδεύει καλά

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
http://www.metropolisradio.gr/11665

Åðåñþôçóç óôçí ÂïõëÞ ãéá ôçí “ÁèëçôéêÞ ÊõñéáêÞ”

ÌÝ÷ñé ôç Åëëçíéêü Êïéíïâïýëéï Ýöôáóå ç…÷Üñç ôçò «ÁèëçôéêÞò ÊõñéáêÞò». Ï âïõëåõôÞò ÐÁÓÏÊ Çìáèßáò ÁíáóôÜóéïò Óéäçñüðïõëïò êáôÝèåóå ÷èåò åðåñþôçóç óôç ÂïõëÞ ðñïò ôïí Õðïõñãü Åóùôåñéêþí Äçìüóéáò Äéïßêçóçò êáé ÁðïêÝíôñùóçò Ðñïêüðç Ðáõëüðïõëï áëëÜ êáé ðñïò ôïí Õðïõñãü Ðïëéôéóìïý Ìé÷Üëç ËéÜðç, æçôþíôáò áðü ôïõò Õðïõñãïýò íá áðáíôÞóïõí áöåíüò óôï ðùò åðéëÝãïíôáé ãéá ôç óõãêåêñéìÝíïé åêðïìðÞ ùò ìüíéìïé êáëåóìÝíïé óõãêåêñéìÝíïé âåôåñÜíïé ðïäïóöáéñéóôÝò êáé áí áõôïß ðëçñþíïíôáé áðü ôç äçìüóéá ôçëåüñáóç, áöåôÝñïõ óôï ôé óêïðåýïõí íá êÜíïõí ðñïêåéìÝíïõ íá êáôáíåìçèåß ðéï äßêáéá ãéá üëåò ôéò ïìÜäåò ï ôçëåïðôéêüò ÷ñüíïò ôçò åêðïìðÞò. Ç åðåñþôçóç ôïõ âïõëåõôÞ Çìáèßáò Ý÷åé ùò åîÞò: «ÊáôÜ ôçí ðáñïõóßáóç ôçò åêðïìðÞò «ÁÈËÇÔÉÊÇ ÊÕÑÉÁÊÇ», ðïõ ðñïâÜëëåôáé êÜèå ÊõñéáêÞ áðü ôç ÍÝá ÅëëçíéêÞ Ôçëåüñáóç (ÍÅÔ) ìåôÜ ôï ôÝëïò ôçò áãùíéóôéêÞò ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò ðïäïóöáßñïõ, åìöáíßæïíôáé êÜðïéïé âåôåñÜíïé ðïäïóöáéñéóôÝò, ïé ïðïßïé åßíáé ïé ßäéïé êÜèå öïñÜ, íá ó÷ïëéÜæïõí ôïõò ðïäïóöáéñéêïýò áãþíåò ðïõ Ýëáâáí ÷þñá óôç äéÜñêåéá ôçò áãùíéóôéêÞò. Ðáñáôçñåßôáé, üìùò, êÜèå öïñÜ, ôï ìåãáëýôåñï ìÝñïò ôçò óõæÞôçóçò êáé ôçò åêðïìðÞò, íá áöéåñþíåôáé óôéò ïìÜäåò ôçò ÁèÞíáò êáé åëÜ÷éóôïò ÷ñüíïò óôéò õðüëïéðåò ïìÜäåò ôçò ðåñéöÝñåéáò. Äå öáßíåôáé íá áðáó÷ïëåß êáíÝíáí áðü ôïõò ìüíéìá êáëåóìÝíïõò ïðïéáäÞðïôå ìïñöÞò «éóïññïðßá», ïé ïðïßïé öáßíåôáé íá åêðñïóùðïýí óõãêåêñéìÝíåò ïìÜäåò êáé ü÷é ôï ðïäüóöáéñï. ÁõôÞ ç Üíéóç ìåôá÷åßñéóç Ý÷åé êÜíåé ôïõò öéëÜèëïõò ôùí õðïëïßðùí ïìÜäùí íá åßíáé áãáíáêôéóìÝíïé áðü ôçí ðáñïõóßáóç ôçò åí ëüãù åêðïìðÞò, óå óçìåßï ðïõ íá ôçí áðïêáëïýí «ÁèçíáúêÞ ÊõñéáêÞ». Ïé ößëáèëïé ôçò åëëçíéêÞò ðåñéöÝñåéáò íéþèïõí áðïãïÞôåõóç áðü ôçí áíôéìåôþðéóç ôùí ïìÜäùí ôïõò óôçí åí ëüãù åêðïìðÞ, äéüôé äéåêäéêïýí ôï áõôïíüçôï, äçëáäÞ ôçí áíôéêåéìåíéêÞ êñéôéêÞ. ÔÝôïéåò ðñáêôéêÝò ü÷é ìüíï äåí ðñïÜãïõí ôï ðïäüóöáéñï êáé ôïí áèëçôéóìü, áëëÜ ôñïöïäïôïýí ôï áßóèçìá ôçò áäéêßáò ðïõ äõóôõ÷þò ïîýíåé êáé äçìéïõñãåß åíôÜóåéò êáé ðïëëÝò öïñÝò öáíáôéóìü ìåôáîý ôùí öéëÜèëùí.
Åñùôþíôáé ïé êýñéïé Õðïõñãïß:
1. Ìå ðïéá êñéôÞñéá åðéëÝãïíôáé ïé âåôåñÜíïé ðïäïóöáéñéóôÝò ðïõ èá ðáñïõóéÜæïíôáé óôçí åêðïìðÞ «ÁèëçôéêÞ ÊõñéáêÞ»;
2. ÕðÜñ÷ïõí óõìâÜóåéò óõíåñãáóßáò ôçò êñáôéêÞò ôçëåüñáóçò ìå ôïõò âåôåñÜíïõò ðïäïóöáéñéóôÝò, êáé áí íáé, ðïéåò åßíáé ïé áìïéâÝò ôïõò;
3. Ôé ìÝôñá óêïðåýåôå íá ðÜñåôå þóôå ç åêðïìðÞ «ÁèëçôéêÞ ÊõñéáêÞ» íá åßíáé ðéï áíôéêåéìåíéêÞ êáé äéêáéüôåñá êáôáíåìçìÝíç ÷ñïíéêÜ ðñïò üëåò ôéò ïìÜäåò;
ÂÝñïéá 17-11-2008

Ï ÂïõëåõôÞò
ÁíáóôÜóéïò Óéäçñüðïõëïò”
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline savage republic

• Βασικός
Πέρα από τον χαβαλέ, αυτός ο βουλευτής, πόσες ερωτήσεις έχει καταθέσει για το νομό του, για τους άνεργους της Νάουσας ή τους αγρότες στα χωριά γύρω από τη Βέροια, π.χ.; Μου φαίνεται πολύ αστείο να συζητάται ένα τέτοιο ζήτημα στη βουλή.

Offline babis36

• Αλλαγή
Πραγματι αλλα η γελοιοτητα των εκλεγμενων αντικατοπτριζει την γελοιοτητα αυτων που τους ψηφιζουν.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Vorious

• Αλλαγή

Πέρα από τον χαβαλέ, αυτός ο βουλευτής, πόσες ερωτήσεις έχει καταθέσει για το νομό του, για τους άνεργους της Νάουσας ή τους αγρότες στα χωριά γύρω από τη Βέροια, π.χ.;

το ότι δεν έχει καταθέσει ερωτήσεις στη Βουλή (που δεν το ξέρουμε αν έχει καταθέσει) δεν σημαίνει ότι δε θα ασχολείται με αλλα θέματα της επικαιρότητας

Μου φαίνεται πολύ αστείο να συζητάται ένα τέτοιο ζήτημα στη βουλή.

συμφωνώ εν μέρει. σκέψου όμως ένα άλλο χώρο στον οποιο μπορεί να συζητηθεί ένα θέμα που αφορά δημόσιο κρατικοδίαιτο οργανισμό, όπου οι υπάλληλοι του είναι αμετάθετοι και στα @@ τους οι οποιες φωνές για τα εβδομαδιαία τους παραστρατήματα

epishs kapoioi problhmatismoi:

1.μέχρι τώρα πως έχουν αντιμετωπιστεί (ουσιαστικά) οι αθλιότητες της συγκεκριμένης εκπομπής? με τις ανακοινώσεις μιας ανώνυμης εταιρίας?

2. εσύ κατά τη γνώμη σου πως πιστεύεις ότι θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί καλύτερα η λαίλαπα της αθλητικής-αθηναϊκής-αλήτικης κυριακής που σπάει τα νεύρα σε εκατοντάδες χιλιάδες έλληνες πολίτες κάθε εβδομάδα?

νομίζω καταλαβαίνεις το ύφος μου, όπως επίσης καταλαβαίνεις ότι στη βουλή καθημερινά γίνονται παρα πολλές ερωτήσεις τις οποιες δεν παίρνουμε χαμπάρι.
επίσης, ναι ένα θέμα που απασχολεί χιλιάδες πολίτες του νομου του, θα πρέπει να προωθείται στη βουλή. kai auto einai meros ths douleias tou

y.s. τον τύπο ούτε τον υπερασπίζομαι ούτε τον ξέρω και στα @@ μου τον γράφω. απλά δεν μπορώ να βλέπω να κράζουμε τα πάντα. όλα στον κουβα πια?

« Last Edit: November 19, 2008, 12:41:37 by tsakalaki »
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

fatal_invasion

• Guest
Στη βουλή πρέπει να συζητιέται ότι αφορά ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας.
άρα και αυτό πρέπει να συζητηθεί.Απλά επειδή υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα από αυτό,έπρεπε να περάσει σε 2η μοίρα.

Offline savage republic

• Βασικός
@Vorius: Φίλε, ούτε εγώ τον γνωρίζω, αλλά επειδή γνωρίζω πως ο νομός έχει τεράστια προβλήματα (όπως και οι περισσότεροι, αν όχι όλοι οι νομοί), μου φαίνεται αστείο να ασχολείται με το παντεσπάνι του κόσμου, από τη στιγμή που αυτός δεν έχει ψωμί να φάει. Ας μην ξεφεύγουμε όμως από το θέμα. Το πρόβλημα της ΕΡΤ κανονίζεται και διαφορετικά. Δεν χρειάζεται να ενημερωθούμε για το πόσα χρήματα παίρνουν οι τηλεμαϊντανοί τους μέσα από τη βουλή. Γι' αυτό υπάρχουν και οι δημοσιογράφοι, που έχουν ήδη ανακαλύψει τα ποσά που παίζονται (30 με 50 χιλ. έκαστος). Το ζήτημα είναι ότι αυτή η κίνηση είναι καθαρά εντυπωσιασμού και απευθύνεται σε νοητικά ανάπηρους. Δηλαδή τί θα κάνει η βουλή για την αθλητική κυριακή; Θα την καθαιρέσει; Θα την απολύσει; Θα ζητήσει να παίζονται όλοι στα ίσια; Ολόκληρη βουλή να ασχολείται με τον πουρουπουπού και τους συν αυτώ το βρίσκεις δηλαδή λογικό; Με μία οικονομική κρίση να θερίζει δουλειές, με εργοστάστια που κλείνουν το ένα πίσω απ' τ' άλλο (ειδικά στην Ημαθία γίνεται το έλα να δεις) και μου ασχολείται με ζητήματα ελεύθερου χρόνου και εξωσχολικές δραστηριότητες;

Καλημέρα, φίλε μου.

baron

• Guest
Διαφωτίστε με:

γιατί πρέπει ως ΠΑΌΚΙ που είδα τον αγώνα της ομάδας μου, να παρακολουθήσω το βραδυ μια εκπομπή που μου σπάει τα νεύρα?
είστε μαζοχιστές ρε?

αφού χαίρεται ότι θα δείτε 95% γαύρο...

και αφού δεν μας εκφράζει αυτού του είδους η δημοσιογραφία γιατί συνεχίζουμε να πληρώνουμε τους κρατικοδίαιτους γαυρακους που μας φτύνουν στο πρόσωπο κάθε κυριακή η και κάθε μέρα?

και την στιγμή που καταρρέουν όλα γύρο μας "πολιτικοκοινωνικοοικονομικα", γιατί να μην χρησιμοποιήσουμε το forum αυτό για απειθαρχία και πόλεμο εναντίον αυτής της κατάστασης? (το πρόβλημα είναι κοινωνικό όχι αθλητικό)

δεν μπορούμε η δεν θέλουμε ?

Offline nik

• Αποστολή
  • **
να πω κατι! να παμε στην παε και να πουμε τον δικηγορο της να μας βρει εναν τροπο να μην πληρωνουμε ερτ εκπροσωποντας 3.000.000 φιλους οπαδους του ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Ητανε σημερα ο αγαπητος κυριος Ορφανος στην Αλητικη κυριακη?

Τσού ;D
« Last Edit: November 24, 2008, 02:48:40 by Capricorn »
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

ive4

• Guest
ευτυχώς !

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
με το ζόρι κάποιος να πει κάτι για να φανεί ότι ο ΠΑΟΚ είτε ευνοήθηκε είτε κάποιος παίκτης έκανε κάτι άσχημο..μα με το ΖΟΡΙ λέμε!

ΥΓ την άλλη Κυριακή θα πούνε ότι ο ΠΑΟΚ είναι και πίσω από το σκάνδαλο του Βατοπεδίου....

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
ΥΓ την άλλη Κυριακή θα πούνε ότι ο ΠΑΟΚ είναι και πίσω από το σκάνδαλο του Βατοπεδίου....
μα το ειπανε κι αυτο...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
@joker
!!!! ΑΝΤΕ SUPER! Μεταγραφές τότε λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεε

GeorgT

• Guest
οχι ρε τη super, ξέρεις με την πρώτη ευκαιρία τοτε ποιον θα μας φέρουν για προπονητή (101% χριστ. ορθοδοξο)! :P :P ;D ;D

CLUB LARISA

• Guest
μα το ειπανε κι αυτο...
Κ σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων των 20.00.......ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Τώρα σοβαρολογείτε...; Εγώ νόμισα πως κάνατε πλάκα... Τι ειπώθηκε ρε σεις και σε ποιό κανάλι;

CLUB LARISA

• Guest
Αλτερ, Πέμπτη ή Παρασκευή στις 20.00.
Χατζηλαλάκης :
"Mόλις με πληροφόρησαν οτι ο Κος Σαχπατζίδης, παρουσιάζει τέτοια οικονομική επιφάνεια, που τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται να βοηθά οικονομικά μεγάλης ΠΑΕ της Β. Ελλάδος......." (χαχανητά απο πίσω......)