http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7713&pubid=1492560Καταγγελία παρά τη συγνώμηΣε καταγγελία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, αλλά και σε αγωγή εναντίον του Βασίλη Κωνσταντίνου αναμένεται να προχωρήσει σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παρά τη συγγνώμη που ζήτησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού με δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας. Οι ιθύνοντες του «δικέφαλου» δείχνουν αδιάλλακτοι και ζητούν από τον Κωνσταντίνου, διά μέσου του Κυριάκου Κυριακού, να ζητήσει συγγνώμη μέσω της «Αθλητικής Κυριακής» στην οποία και έγιναν οι δηλώσεις για τις οποίες οι δυο πλευρές ήρθαν σε προστριβή. «Εχουμε πάρει κάποιες αποφάσεις. Αν ο κ. Κωνσταντίνου δεν ζητήσει συγγνώμη μέσω της ''Αθλητικής Κυριακής'' δεν αλλάζουμε τη στάση μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Δεν έμειναν στην ανακοίνωση
Η πρώτη αντίδραση των ιθυνόντων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά τις δηλώσεις του Βασίλη Κωνσταντίνου στην «Αθλητική Κυριακή», ο οποίος άφησε αιχμές για την παρουσία του Χρυσόστομου Γκαγκάτση σε διευθυντικό ρόλο στην ομάδα, ήταν η ανακοίνωση που εκδόθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής. Το θέμα συζητήθηκε μεταξύ άλλων και στο άτυπο διοικητικό συμβούλιο που έγινε το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία της Τούμπας. Τα λεγόμενα του Βασίλη Κωνσταντίνου ενόχλησαν σε μεγάλο βαθμό τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έδωσαν εντολή στον δικηγόρο της ΠΑΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, να ετοιμάσει καταγγελία στο ΕΣΡ εναντίον της κρατικής τηλεόρασης, των συντελεστών της εκπομπής «Αθλητική Κυριακή» και του Βασίλη Κωνσταντίνου, αλλά και αγωγής -προφανώς για συκοφαντική δυσφήμιση- εναντίον όλων των εμπλεκόμενων πλευρών.
«Δεν είχα πρόθεση να προσβάλω κανέναν»
Ο Βασίλης Κωνσταντίνου, με δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο, ζήτησε συγγνώμη τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είχα καμία πρόθεση και δεν έχω καμία πρόθεση να αδικήσω τον ΠΑΟΚ για τη θέση στην οποία βρίσκεται, για το πολύ καλό ποδόσφαιρο που παίζει. Δεν έχω τίποτα με τον κόσμο του ΠΑΟΚ, δεν έχω τίποτα με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, διότι τους σέβομαι και τους εκτιμώ γιατί ήμουν και εγώ ποδοσφαιριστής. Δεν είχα καμία πρόθεση να προσβάλω κανέναν, δεν είχα και δεν έχω, διότι θέλω να προσπαθήσω να σας πείσω, ότι όλο αυτό έγινε διότι η ελληνική διαιτησία βάλλεται από παντού, καθώς είναι ένα μελανό σημείο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εάν ανέφερα το γιο του κ. Γκαγκάτση ο οποίος είναι γενικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ, δεν τον ανέφερα υπονοώντας ότι βοηθάει ή ότι ''στήνει'' ή ότι ''ενοχλεί'' την ελληνική διαιτησία, για να κερδίζει τα παιχνίδια ο ΠΑΟΚ που μέχρι τώρα αυτό δεν έχει συμβεί. Εάν η σκέψη μου δεν διατυπώθηκε σωστά δεν έχω λόγο να μη ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο, τους ποδοσφαιριστές, τη διοίκηση του ΠΑΟΚ και τον κ. Χρυσόστομο Γκαγκάτση, τον οποίο δεν γνωρίζω προσωπικά αφού δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου. Ηθελα να ζητήσω δημόσια συγγνώμη, αλλά θέλω πρωτίστως να πείσω τον κόσμο του ΠΑΟΚ ότι δεν έχω καμία πρόθεση να θίξω την οικογένεια του ΠΑΟΚ που πραγματικά δεν χρειάζεται καμία βοήθεια από κανέναν διαιτητή για να κερδίσει αυτά τα παιχνίδια».