Author Topic: www.ert.gr & σχολιασμος των κρατικων καναλιων(ΕΡΤ & ΝΕΤ)  (Read 47042 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
Και ένα σύνθημα που μου είχε πει ο πατέρας μου και το άκουσα σήμερα για τον Κωνταντίνου

ΠΙΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Η ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ!!

Offline savage republic

• Βασικός
Μίνo είσαι μεγάλο αλάνι... τρελα τον πουλάς στην μούρη του και άσε τα δεν έχω επιστοφή ;D

http://www.youtube.com/watch?v=KNV9QeG2bmQ

Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ.

Σκατά στα μμε και την κοινωνία του θεάματος.

Φίλε, έχεις ιδέα τι είναι η κοινωνία του θεάματος; Έχεις διαβάσει Ντεμπόρ; Δηλαδή, το ποδόσφαιρο τί είναι; Δεν είναι θέαμα; Μην πετάμε ό,τι νά 'ναι τώρα επειδή κάπου το ακούσαμε. Ο καταστασιακός δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο και την pop (από το popular) κουλτούρα, γιατί το θεωρεί κομμάτι αυτής της κοινωνίας του θεάματος. Το ποδόσφαιρο είναι ποπ. Και ποπ δεν είναι μόνο το είδος μουσικής που έχουμε κατά νου. Τέσπα, σόρρυ για το οφ τόπικ.

Δύο πράγματα κρατάω:
1ο) Την ώρα που έβγαλαν τον Κυριάκο.
2:10 εβγαλαν τον Κυριακο,απιστευτο....
και
2ο) Το ότι ο ξεφτίλας ψυχασθενικός με σχέδιο - κατά πώς φαίνεται και από τη συμπεριφορά του στον Μίνο - προσπαθεί να μειώσει τον ΠΑΟΚ όσο περισσότερο γίνεται, χωρίς να ξεφεύγει από τους τυπικούς κανόνες. Δηλαδή ενώ διαβάζει τις ανακοινώσεις, βγάζει στον αέρα τον εκπρόσωπο τύπου της ΠΑΕ, τα πράττει με τέτοιον τρόπο, ώστε να τα ακυρώνει ταυτόχρονα. Η όλη του συμπεριφορά είναι σαν να λέει: "Εντάξει, πείτε τα τώρα γκρινιάρηδες, αλλά να ξέρετε ότι δεν θα ασχοληθώ μαζί σας, γιατί εγώ είμαι αυτός που λύνει και δένει εδώ και σας έχω γραμμένους στ' απ' αυτά μου". Δηλαδή από δημόσιος υπάλληλος, έχει μεταλλαχθεί σε δημόσιο κατήγορο όλων πλην ΟΣΦΠ, σε δημόσιο υπερασπιστή της ομάδας του (δημοσίου, να μην ξεχνιώμαστε) και σε δημόσιο προπαγανδιστή της δικής του άποψης. Η ψυχασθένεια που λέγαμε, βαδίζει χέρι χέρι με την αλλαζονεία.

Offline dave

• Αλλαγή
να προσθεσω στη κουβεντα της δηλωσεις του σαββα θεοδωριδη ο οποιος γαμω το σπιτι του κ αυτος πασχιζει για το καλο του ελληνικου ποδοσφαιρου, μιλωντας σαν κλασικος χουλιγκανος. δεν αδυνατει φυσικα να καταλαβει τις συνεπειες του λογου του, ξερει πολυ καλα τι λεει κ γιατι το λεει οπως ξερει φυσικα και την ασυλια που εχει να λεει οτι θελει....
το θεατρο του παραλογου καλα κρατει...

Callahan

• Guest

Και ξέρεται γιατί εεε;; Για να μην συμπεριλάβουν οι πρωινές εφημερίδες το θέμα. Κλασσικά πουστράκια.

Offline cojones

• Αποστολή
  • **
Ôï üðëï ôïõ ôçëåêïíôñüë
10/11/2008

Ôé èåò ôþñá; ÁíÜëõóç ôïõ íôÝñìðé; Åßäåò åóý êáíÝíá íôÝñìðé ãéá íá êÜôóåé íá áó÷ïëçèåß ï Undertaker; ÁóôÝñáò ÊÜôù Ìáãïýëáò ìå Áåôü Áíù Ñá÷ïýëáò ðáßîáíå, ôé èåò áðü ìÝíá; Åäþ õðÜñ÷åé ÔÏ èÝìá êé åóý ìïõ áó÷ïëåßóáé ìå ôï íôÝñìðé;

Ðïéï èÝìá; Óå ðåñßðôùóç ðïõ äåí åßäåò, íá óå ðëçñïöïñÞóù ìå ëßãá ëüãéá: ÁèëçôéêÞ ÊõñéáêÞ, äåß÷íåé ôéò öÜóåéò ôéò áìöéóâçôïýìåíåò ôïõ ðáé÷íéäéïý ÐÁÏÊ-Ðáíéþíéïò êáé âñßóêåôáé åêåß ï Âáñïý÷áò ìå ôéò ðáñäáëÝò ãñáâÜôåò êáé ó÷ïëéÜæåé. Êáé ðÜåé ôï ðñÜìá óôï áíýðáñêôï ðÝíáëôé ôïõ ÐÁÏÊ êáé óôï Üëëï ðÝíáëôé ðïõ äåí Ýäùóå óôïí Ðáíéþíéï. Êáé ðåôÜãåôáé ï ìÝãáò Âáóßëåéïò Êùíóôáíôßíïõ, êõâåñíçôéêüò åêðñüóùðïò ôïõ ÐÁÏ åðß ôïõ ðÜíåë, êáé êÜôé åßðå. Äåí ôï èõìÜìáé áêñéâþò, áëëÜ êÜôé åßðå ãéá óõããåíåßò ðáñáãüíôùí ôçò ÅÐÏ ðïõ åðçñåÜæïõí ôïõò äéáéôçôÝò. Êáé ðñïöáíþò åííïïýóå ôï ãéï ôïõ ÃêáãêÜôóç ðïõ åßíáé óôç äéïßêçóç ôïõ ÐÁÏÊ.

ÓéãÜ ôá áõãÜ, èá ìïõ ðåéò. Áõôü åßíáé ôï èÝìá; Åäþ ñå Ý÷ïõíå áêïõóôåß êáóÝôåò ðïõ ìßëáãå ï ÓðÜèáò êáé ñþôáãå «ðüóá íá ôïõ äþóïõìå áõôïõíïý;» êáé «ï Ïëõìðéáêüò êáé ôï ÁéãÜëåù íá êåñäßæåé» êáé äåí Üíïéîå ìýôç. Êáé ôé ìáò íïéÜæåé åìÜò ðïõ âãÞêå ï Êùíóôáíôßíïõ êáé åßðå ôÝôïéï ðñÜìá; ÓÜìðùò óôá êáöåíåßá ôÝôïéá óõæÞôçóç äåí ãßíåôáé; ÅðéðÝäïõ êáöåíåßïõ åßíáé ôï ðñÜìá óôçí ÁèëçôéêÞ ÊõñéáêÞ, ïðüôå ôé ðåñßìåíåò;

Ñå ìÜãêåò ðåßôå ìå ðáñÜîåíï, ðåßôå ìå çëßèéï, áëëÜ åãþ áðü åêåßíç ôçí þñá äåí óôáìÜôçóá íá âñßæù. Ï÷é ãéáôß áíôéðáèþ ôïí Êùíóôáíôßíïõ, ïýôå ãéáôß ì’ Ýðéáóå îáöíéêÜ ï ðüíïò ãéá ôïí ÐÁÏÊ. Ôïí åáõôü ìïõ ôïí çëßèéï âñßæù ðïõ äåí Ý÷ù âñåé áêüìá êáíÝíá êüëðï íá ÌÇÍ ÐËÇÑÙÍÙ ôçí áëáæïíåßá êáé ôçí áíõðáñîßá. Êé ü÷é ìüíï íá ìçí ôçí ðëçñþíù, áëëÜ íá êÜèïìáé êáé íá ôç âëÝðù êéüëáò. ÄçëáäÞ íá ôçò äßíù êáé áîßá.

Ï Êùíóôáíôßíïõ åßíáé áõôüò ðïõ åßíáé. Äåí öôáßåé áõôüò ïýôå ãéá ôï ôé ëÝåé, ïýôå ãéá ðþò ôï ëÝåé. Ïýôå îáöíéêÜ Ýãéíå ìÝãáò áíáëõôÞò, êáé åîÜëëïõ ôá’ ÷ù ãñÜøåé êáé ìÜëéóôá ðñüóöáôá, ìçí åðáíáëáìâÜíïìáé: Áìá ñùôÞóåéò ìáëáêßá, èá ëÜâåéò áðÜíôçóç ìáëáêßá. Áíôß íá ôïí åêìåôáëëåõèïýí ôïí Êùíóôáíôßíïõ íá ôïí ñùôÞóïõíå ðñÜìáôá ðñáêôéêÜ, ðþò áéóèÜíåôáé ï ÊñÝóéôò ôçí þñá ôïõ ðÝíáëôé, ðþò âãÞêå ï Íéêïðïëßäçò óôï ðëáóÝ ôïõ ÌÜíôæéïõ, ãéá ôéò ôïðïèåôÞóåéò ôïõ ÂñïíôáñÜ, ôÝôïéá, ôïí áöÞíïõí êáé ìðëÝêåé óå êáöåíåéáêÞ óõæÞôçóç êáé ðåôÜåé êáé ìéá ðáôÜôá ãéá ôï ãéï ôïõ ÃêáãêÜôóç. Êáé ôï ìüíï ôå÷íéêü ðïõ âñÞêáíå íá ôïí ñùôÞóïõí åßíáé ãéáôß ï ÓçöÜêçò ôïõ Áñç Ýóôçíå ôç ìðÜëá óôç ëÜèïò ãùíßá ãéá ôï åëåýèåñï! Öôïõ óáò íá ìç óáò âáóêÜíù.

Åãþ ìå ôçí ïõóßá ôçò õðüèåóçò äåí áó÷ïëïýìáé. ÄçëáäÞ íá êÜíù óïâáñÞ óõæÞôçóç ãéá ôï áí ï ãéïò ôïõ ÃêáãêÜôóç åðçñåÜæåé ôïõò äéáéôçôÝò; Êáé ðïý Þôáíå áõôü ôï ðáëéêÜñé ôçí ðñïçãïýìåíç áãùíéóôéêÞ ðïõ áäéêÞèçêå êáôÜöïñá ï ÐÁÏÊ ìå ÇñáêëÞ; ÌÞðùò äåí Þôáíå ôüôå óôç äéïßêçóç; Ç Þôáíå êáé êïéìüôáíå êáé ðÞñå ôçëÝöùíï ôï ìðáìðÜêá ôïõ íá ôïõ ðåé «ðáôåñïýëç êáíüíéóå íá ìáò äþóïõíå ìïýöá ðÝíáëôé ìå Ðáíéþíéï»; Äåí áîßæåé. Êé åãþ, ôï îÝñåéò, åßìáé ï ôåëåõôáßïò ðïõ èá óïõ ðù üôé äåí õðÜñ÷ïõíå ðéÝóåéò óôç äéáéôçóßá. ÁëëÜ ôï ðáé÷íßäé ðáßæåôáé áëëéþò.

Áí êáôçãïñþ ëïéðüí êÜðïéïí åßíáé ç êñáôéêÞ ôçëåüñáóç. Ðïõ ÅÃÙ ðëçñþíù. Êé åóý. Êáé üëïé ìáò. Ç êñáôéêÞ ôçëåüñáóç ðïõ ìïõ åðÝëåîå êáé ìïõ êïôóÜñéóå Üôïìá óáí ôïí Êùíóôáíôßíïõ íá ìïõ ôóáìðïõíÜíå êïõâÝíôåò êáöåíåßïõ, ôçí þñá ðïõ èá Ýðñåðå íá ìïõ ðïýíå ðñÜìáôá ðïõ åìÝíá ôï ìõáëü ìïõ êáé ôï ìÜôé ìïõ äåí ìðïñåß íá ôá ðéÜóåé. Êáé óôï ôÝëïò, ôçí þñá ðïõ ôï ðåôÜåé áõôü ï Êùíóôáíôßíïõ, äåí Ý÷ïõí ïýôå ôçí ðáñáìéêñÞ åõèéîßá íá óçêùèïýí íá ðïõí, ãéá ôá ìÜôéá ôïõ êüóìïõ âñå áäåñöÝ, üôé «Âáóßëç Ý÷ù ôçí åíôýðùóç üôé äåí ðñÝðåé íá ëÝãïíôáé ôÝôïéá ðñÜìáôá». Êáé ìå ôáêô, Ýóôù, íá ôá âïëÝøïõí êÜðùò, íá ìçí ðåñÜóåé áðü êñáôéêü áÝñá ôÝôïéá ðáôÜôá. Êáé ìéëÜìå óå ìéá åêðïìðÞ ðïõ Ý÷ïõìå ìåãáëþóåé ì’ áõôÞ.

Èá ìïõ ðåéò, Ý÷ïõíå óõíçèßóåé. Ïëåò ïé âëáêåßåò ìáæåìÝíåò ãßíïíôáé óå êÜèå ìåôÜäïóç Þ óå êÜèå åêðïìðÞ, üìùò áõôïß åêåß, áðôüçôïé. Ïñèéïé. Áëáæüíåò. Êáé ìå ìéá óõìðåñéöïñÜ ôïõëÜ÷éóôïí ðáôñéêßïõ óå ðëçâåßï. ÂãÞêå ìéá áíáêïßíùóç áðü ôïí ÐÁÏÊ, ôç äéáâÜóáíå ëåò êáé äåí ôïõò áöïñïýóå. Ëåò êáé Þôáíå êáìéÜ áíáêïßíùóç ðïõ âãáßíåé óõ÷íÜ óôá ñáäéüöùíá «ôï ìåóçìÝñé ìéá êõñßá îÝ÷áóå ôçí ôóÜíôá ôçò óôï ôáîß ðïõ ðÞãáéíå ÊïëéÜôóïõ áðü ôá Óåðüëéá». Êáé ðÞñå ôçëÝöùíï íá ìéëÞóåé Ýíáò ôýðïò åê ìÝñïõò ôïõ ÐÁÏÊ êáé áðü ôéò 11 ðïõ Ýãéíå ôï ðñÜìá ôïí âãÜëáíå íá ìéëÞóåé óôéò 2 ôá îçìåñþìáôá, üôáí åß÷å öýãåé êáé ï Êùíóôáíôßíïõ áðü ôï óôïýíôéï êáé ï áãáíáêôéóìÝíïò êïóìÜêçò åß÷å êëåßóåé ôçí ôçëåüñáóç íá êïéìçèåß ãéá íá ðÜåé óôç äïõëåéÜ ôïõ.

Ëïéðüí åãþ åðåéäÞ äåí ìáóÜù ôá ëüãéá ìïõ èá óôï ðù: Ôç ìÝãéóôç âëáêåßá äåí ôçí êÜíåé êáíÝíáò Üëëïò ðáñÜ ìüíï ÅÌÅÉÓ. Ðïõ ôïõò âëÝðïõìå áõôïýò êáé ôïõò äßíïõìå áîßá. ÅÌÅÉÓ Ý÷ïõìå ôï ìåãÜëï üðëï êáé äåí ôï ÷ñçóéìïðïéïýìå. Åãþ ìÜãêåò óôéò âüëôåò ðïõ êÜíù êáé óôéò êïõâÝíôåò ðïõ áíïßãù äåí Ý÷ù äåé ÏÕÔÅ ÅÍÁÍ íá åßíáé åõ÷áñéóôçìÝíïò ìå áõôÞ ôçí åêðïìðÞ. Ïëïé ôç ÷ëåõÜæïõí, êïñïúäåýïõí ôïõò äçìïóéïãñÜöïõò, ðåôÜíå íôïìÜôåò óôïõò áíáëõôÝò-åêðñïóþðïõò, öùíÜæïõí ðïõ êñáôÜåé ôÝóóåñéò þñåò, ôïõò êáôçãïñïýí ãéá ìåñïëçøßá. Ùñáßá üëá áõôÜ, áëëÜ ÔÏÕÓ ÂËÅÐÏÕÍ.

Êé åêåß áêñéâþò âñßóêåôáé ôï êïõìðß ôçò ÁëÝîáéíáò. Óïõ ëÝíå üëá áõôÜ ôá êïêïñÜêéá «âñßóå ìå, âñßóå ìå, áëëÜ åäþ èá’ ñèåéò êÜèå ÊõñéáêÞ. ×åñïðüäáñá äåìÝíï óå Ý÷ù». Êé åóý âñßæåéò, äåí ó’ áñÝóåé ôï ðñÜìá, áëëÜ ôï âëÝðåéò. Ôïõ äßíåéò ôñéáíôÜñéá ôçëåèÝáóçò. Äåí åßíáé ìáëáêßá áõôü; Åßíáé óá íá ðçãáßíåéò óôï óïýðåñ ìÜñêåô íá áãïñÜóåéò ôõñß, íá ôçí ðáôÜò ìéá öïñÜ ìå ìéá ìÜñêá êáé íá óïõ âãåé óêëçñü êáé ìïõ÷ëéáóìÝíï, áëëÜ íá ôï ðáßñíåéò êÜèå öïñÜ ãéáôß áõôü Ý÷åé óôç ìüóôñá óôç âéôñßíá ôïõ ï ðùëçôÞò.

Ëïéðüí áãáðçôïß ìïõ åãþ ôï áðïöÜóéóá. ÄÅÍ ÈÁ ÎÁÍÁÄÙ ôçí åêðïìðÞ. ÔÝëïò. Ãéá ìÝíá äåí õðÜñ÷åé óôï ðñüãñáììá. Åßíáé ç ìïíáäéêÞ ìïõ Üìõíá ìÝ÷ñé íá âñù Ýíáí ôñüðï íá ìçí ôïõò ðëçñþíù ÷ùñßò íá ìïõ êüøïõíå ôï ñåýìá. Äåí ìðïñåßò íá áðïäïêéìÜæåéò êÜôé êáé íá ôï âëÝðåéò äçëáäÞ íá ôï óôçñßæåéò.

Êáé ìç ìïõ ðåéò «êáé ôé íá äù». Ôé íá äåéò äçëáäÞ; ÅðåéäÞ ó’ áñÝóåé ôï ôõñß èá ôï ôñùò êáé ìïõ÷ëéáóìÝíï; Äåí õðÜñ÷ïõí Üëëåò åêðïìðÝò íá äåéò ôá óôéãìéüôõðá; Ç ÅÔ3 äåí Ý÷åé åêðïìðÞ, ãéá íá ìç óå ðÜù ïýôå óå éäéùôéêÜ, ïýôå óå óõíäñïìçôéêÜ. Èá ìïõ ðåéò îåêéíÜåé ôá ìåóÜíõ÷ôá. Íáé áëëÜ ïýôùò Þ Üëëùò ôçí ßäéá þñá ôåëåéþíåé. Êáé ãéá ðåò ìïõ, åóý ðïõ ôüóï êáéñü âëÝðåéò ôçí åêðïìðÞ, Ýãéíåò ìÞðùò óïöüôåñïò; Åìáèåò êÜôé ðïõ äåí Þîåñåò; Áêïõóåò êáìßá ðñï÷ùñçìÝíç Üðïøç; ÊÜôé ãéá íá ôï ìïóôñÜñåéò ôçí Üëëç ìÝñá óôçí ðáñÝá óïõ íá ãßíåéò ìïýñç êáé ìÜãêáò; Ïëï êïéíïôõðßåò êáé êïýöéåò áíáëýóåéò.

Êáé óå êáëþ êé åóÝíá íá ôï óêåöôåßò óïâáñÜ. Ïóï âñßæåéò áëëÜ âëÝðåéò áõôïß ðÝñá âñÝ÷åé. Ôá ßäéá êáé ÷åéñüôåñá èá êÜíïõí. Ðïóþò ôïõò åíäéáöÝñåé áí åóý âëÝðåéò ôï êáíÜëé êé Ý÷åé ãåìßóåé ç ôçëåüñáóÞ ôïõ äá÷ôõëéÝò áðü ôéò ìïýíôæåò. Áõôü ðïõ ôïõò íïéÜæåé êáé ôïõò êüöôåé åßíáé ôá ôñéáíôÜñéá. Áí ãßíåé üìùò ïñãáíùìÝíç áíôßóôáóç êáé ôçí åðüìåíç ÊõñéáêÞ áíôß ãéá 30% ðÝóåé óôï 10%, ôüôå êÜðïéïé õøçëÜ éóôÜìåíïé ôçò ÅÑÔ èá áñ÷ßóïõí íá ôï óêÝöôïíôáé ôï ðñÜìá. Êáé ôçí ìåèåðüìåíç áí ðÝóåé ôï 10% óôï 5% ôüôå èá ðéÜóïõí ôéò óõóêÝøåéò «ôé öôáßåé» êáé «ìÞðùò ðñÝðåé íá áëëÜîïõìå» êáé ôÝôïéá. Êé áí óôáèåñïðïéçèåß åêåß ãéá êáíÝíá ìÞíá ôüôå íá äåéò ãÝëéá.

Áõôü åßíáé ôï üðëï óïõ. Ôï ôçëåêïíôñüë. Ïóï ôï’ ÷åéò óôï èçêÜñé ìçí ðåñéìÝíåéò íá ðÝóåé ôï èåñéü.

http://undertaker.blogs.sportnet.gr/

Êáëï áñèñÜêé áðü ôïí undertaker. Aíôå óéãÜ óéãÜ íá áõîÜíïíôáé ïé öùíÝò äéáìáñôõñßáò ãéá áõôÞí ôçí áðÜôç åêðïìðÞ ìðáò êáé ãßíåé óôï ôÝëïò êÜôé.
ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΛΕΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΩΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ..

Offline makis

• Αποστολή
  • **
εγώ παιδιά συγγνώμη αλλα έχω άλλη άποψη για το θέμα
δεν έπρεπε να βγει ο εκπρόσωπος του παοκ στην κωλο εκπομπή.........
μου θύμισε τον σκόρδα που και αυτόν τον έιχαν κάνει τα ίδια τον έβγαλαν στις 2 το βραδυ
πάνε πάρε τον διπλο στον γαύρο και αστούς να λένε ότι θέλουν

Offline corrupt

• Αλλαγή
Μίνo είσαι μεγάλο αλάνι... τρελα τον πουλάς στην μούρη του και άσε τα δεν έχω επιστοφή ;D

Φίλε, έχεις ιδέα τι είναι η κοινωνία του θεάματος; Έχεις διαβάσει Ντεμπόρ; Δηλαδή, το ποδόσφαιρο τί είναι; Δεν είναι θέαμα; Μην πετάμε ό,τι νά 'ναι τώρα επειδή κάπου το ακούσαμε. Ο καταστασιακός δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο και την pop (από το popular) κουλτούρα, γιατί το θεωρεί κομμάτι αυτής της κοινωνίας του θεάματος. Το ποδόσφαιρο είναι ποπ. Και ποπ δεν είναι μόνο το είδος μουσικής που έχουμε κατά νου. Τέσπα, σόρρυ για το οφ τόπικ.

Δύο πράγματα κρατάω:
και
2ο) Το ότι ο ξεφτίλας ψυχασθενικός με σχέδιο - κατά πώς φαίνεται και από τη συμπεριφορά του στον Μίνο - προσπαθεί να μειώσει τον ΠΑΟΚ όσο περισσότερο γίνεται, χωρίς να ξεφεύγει από τους τυπικούς κανόνες. Δηλαδή ενώ διαβάζει τις ανακοινώσεις, βγάζει στον αέρα τον εκπρόσωπο τύπου της ΠΑΕ, τα πράττει με τέτοιον τρόπο, ώστε να τα ακυρώνει ταυτόχρονα. Η όλη του συμπεριφορά είναι σαν να λέει: "Εντάξει, πείτε τα τώρα γκρινιάρηδες, αλλά να ξέρετε ότι δεν θα ασχοληθώ μαζί σας, γιατί εγώ είμαι αυτός που λύνει και δένει εδώ και σας έχω γραμμένους στ' απ' αυτά μου". Δηλαδή από δημόσιος υπάλληλος, έχει μεταλλαχθεί σε δημόσιο κατήγορο όλων πλην ΟΣΦΠ, σε δημόσιο υπερασπιστή της ομάδας του (δημοσίου, να μην ξεχνιώμαστε) και σε δημόσιο προπαγανδιστή της δικής του άποψης. Η ψυχασθένεια που λέγαμε, βαδίζει χέρι χέρι με την αλλαζονεία.

Ρε φίλε, δεν τον κατάλαβα τον υπαινιγμό σου και με συγχωρείς πολύ... Αν εγώ έχω διαβάσει αναρχικούς, λετριστές, καταστασιακούς, χαοτικούς ή τα τρία γουρουνάκια επίτρεψέ μου να το γνωρίζω μόνο εγώ. Να λείπει η ειρωνεία σε άτομα που δεν γνωρίζεις, τα μαθήματα κοινωνιολογίας και ιστορίας της νεωτερικότητας αλλού...

Όσον αφορά στην απορία σου, σαφέστατα το ποδόσφαιρο είναι θέαμα. Αλλά θέαμα καθαρά ψυχαγωγικό και με λαικές καταβολές. Σε καμμία περίπτωση δεν έχει τους ίδιους κώδικες και την ίδια "λειτουργία" με το θέαμα ως καταναλωτικό αγαθό και ως μέθοδο επιβολής. Εν πάσει περιπτώσει, το θέμα χωράει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ και δεν νομίζω ότι είναι της παρούσης. Τώρα το πως έχει καταντήσει το διεθνές ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι με την επικράτηση του λεγόμενου "επαγγελματικού ποδοσφαίρου" και την μετατροπή ενός λαικού δρώμενου σε μπίζνα δισεκατομμυρίων νομίζω είναι πασιφανές και χωράει επίσης ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ... Για αυτό το λόγο άλλωστε αγωνιζόμαστε για την απόσυρση του κωλονόμου τους και τρώμε και ξύλο και μπουτζούριασμα γι'αυτό...

Υ.Γ. συγγνώμη για το οφ τόπικ αλλά θεώρησα ότι έπρεπε να απαντήσω.

LoGotHeTiS

• Guest
Εκπρόσωπος τύπου είναι φίλε makis,αυτή είναι η δουλειά του.

Δεν βγήκε ο Ζαγοράκης.

Callahan

• Guest
Σωστός, και μάλιστα εμμέσως πλην σαφώς είχε πει στο χοντρό ότι είναι ψιλομεθυσμένος!!
Στον Κυριάκο πάλι, κατάπιε τη γλώσσα του!!

Offline ved

• Αλλαγή

Δύο πράγματα κρατάω:
και

Ρε φίλε, δεν τον κατάλαβα τον υπαινιγμό σου και με συγχωρείς πολύ... Αν εγώ έχω διαβάσει αναρχικούς, λετριστές, καταστασιακούς, χαοτικούς ή τα τρία γουρουνάκια επίτρεψέ μου να το γνωρίζω μόνο εγώ. Να λείπει η ειρωνεία σε άτομα που δεν γνωρίζεις, τα μαθήματα κοινωνιολογίας και ιστορίας της νεωτερικότητας αλλού...

Όσον αφορά στην απορία σου, σαφέστατα το ποδόσφαιρο είναι θέαμα. Αλλά θέαμα καθαρά ψυχαγωγικό και με λαικές καταβολές. Σε καμμία περίπτωση δεν έχει τους ίδιους κώδικες και την ίδια "λειτουργία" με το θέαμα ως καταναλωτικό αγαθό και ως μέθοδο επιβολής. Εν πάσει περιπτώσει, το θέμα χωράει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ και δεν νομίζω ότι είναι της παρούσης. Τώρα το πως έχει καταντήσει το διεθνές ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι με την επικράτηση του λεγόμενου "επαγγελματικού ποδοσφαίρου" και την μετατροπή ενός λαικού δρώμενου σε μπίζνα δισεκατομμυρίων νομίζω είναι πασιφανές και χωράει επίσης ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ... Για αυτό το λόγο άλλωστε αγωνιζόμαστε για την απόσυρση του κωλονόμου τους και τρώμε και ξύλο και μπουτζούριασμα γι'αυτό...

Υ.Γ. συγγνώμη για το οφ τόπικ αλλά θεώρησα ότι έπρεπε να απαντήσω.

απιστευτο να μαλωνουν τα 2 ισως ποιοτικοτερα ατομα του φορουμ.

το ιντερνετ ειναι πολυ περιεργο πραγμα τελικα  :(

makptol

• Guest
εγώ παιδιά συγγνώμη αλλα έχω άλλη άποψη για το θέμα
δεν έπρεπε να βγει ο εκπρόσωπος του παοκ στην κωλο εκπομπή.........
μου θύμισε τον σκόρδα που και αυτόν τον έιχαν κάνει τα ίδια τον έβγαλαν στις 2 το βραδυ
πάνε πάρε τον διπλο στον γαύρο και αστούς να λένε ότι θέλουν

ισα-ισα εγω αυτο ακριβως ηθελα να κανουν να μην βγει ο ζαγορ αλλα ο εκπροσωπος τυπου αυτο δεν εχει καμμια σχεση με τα καραγκιοζιλικια του
σκορδα και δειχνει σοβαροτητα.........

ive4

• Guest
μη το εντοπίζουμε μόνο στον πρώην άντρα της Μάρθας Καραγιάννη. Αν δεν ήταν αυτός, θα ήταν άλλος. Το πρόβλημα είναι η ίδια η ερτ που παράγει τέτοιες άθλιες εκπομπές οι οποίες ασχολούνται 2,5 ώρες με 3 ομάδες της Αθήνας και αβαντάρουν τους προέδρους.

Offline corrupt

• Αλλαγή
@vedder

καμμιά σχέση αδερφέ... καμμία διάθεση για καυγά, ειλικρινά.  :)

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Αυτο το ριπλευ δεν το εδειξαν ουτε στην αθλητικη κυριακη ουτε στο νοβα οταν σχολιαζαν τις αμφισβητουμενες.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ωραιος!
κι απο το αλλο ριπλει αν το παρατηρησει καποιος καλα του τραβαει την φανελα στην ιδια φαση.
θα πρεπει να εχεις βαρουχα στο στουντιο  για να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα...και φυσικα
να παιξεις το παιχνιδι του γκεη...του μοναδικου που μενει στα τηλεοπτικα της ερτ.

η μαλακια ομως ειναι αλλη.οτι πεφτει σαν σκοτωμενος ο βοσνιος.αν πεσει εξυπνα θα το παρει το πεναλτι...
και επειδη ειναι εντιμος παικτης και φαινεται οτι δεν το χει το πεσιμο,αλλα εδω που ρθε καταλαβε οτι αλλιως δεν παιρνει τπτ,
καποιος να του μαθει να πεφτει...

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Η παρέμβαση του Κυριάκου Κυριάκου, που όπως σωστά τονίζει ζήτησε να παρέμβει στις 11 και τον έβαλαν στις 2 και...

http://www.youtube.com/watch?v=DucPeBK_b5g (Embedding disabled, limit reached)

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
to video του Μusli έγινε unavailable γιατι?

Offline savage republic

• Βασικός
@vedder

καμμιά σχέση αδερφέ... καμμία διάθεση για καυγά, ειλικρινά.  :)
Τελευταίο off topic. Corrupt, check p.m.

On topic: Λαμόγια, κλέφτες προπαγανδιστές του ΠΟΚ, έξω από την ΕΡΤ.

Offline maria-mtb

• Βασικός
το θεμα γκαγκατση ας σταματησει πλεον, γιατι ο γκαγκατσης σε δυο-τρεις μηνες δεν θα ειναι πλεον προεδρος της επο(το ξερουν κ οι πετρες αυτο) κ να δω μετα ρε γλειωδη υποκειμενα, με τι θα βρειτε να ασχολη8ειτε...
και επισης πειτε μας κατι αλλο, γιατι κρυβετε με τοση μαεστρια τον επομενο προεδρο της επο? μηπως γιατι ετσι σας συμφερει καλυτερα? αιντε γιατι μας περνατε για βλακες!