Author Topic: www.ert.gr & σχολιασμος των κρατικων καναλιων(ΕΡΤ & ΝΕΤ)  (Read 47128 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Nikolas67

• Guest
Κανενα email επικοινωνιας με την κωλο-εκπομπη ξερουμε?

Τους έχεσα ήδη...και χέζω καλά  :D

http://www.ert.gr/keep/epikoinonia/ert-ae/k.e.e.p-2.htm

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
Στο pre game show του gabrobazelou λέει ο κοντός ότι σε λίγο θα δείξουμε φάσεις ΠΑΟΚ πανιώνιος ενώ είχε ήδη δείξει φάσεις από τα αλλα 2 χτεσινά mats μαζεμένα σε ένα βίντεο k ανακοινώνει k προετοιμάζει το κλίμα για το ΠΑΟΚ πανιώνιος

K ΛΈΕΙ ΌΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ

ξεκινα το βίντεο με τις φάσεις του αγώνα k δείχνει ξαφνικά τα μούτρα του προεδρου μαγειρέματος καλύμματος ababa σφυριγμάτων τον ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΏΝ που σφυρίζουν στην SUPER ΚΛΊΚΑ k λέει ο κοντός "σας φέραμε σήμερα από πολύ νωρίς πριν το ντέρμπι για να μας σχολιάσετε μονο τις φάσεις του ΠΑΟΚ πανιώνιος k μετά το βραδυ τα υπόλοιπα"

δείχνει το πέναλντι που δικαιούταν ο πανιώνιος k το δείχνει χωρίς υπερβολή και 15 replay
στο καπάκι το πέναλντι εις βάρος του ζλάταν 3 replay μετρημένα k λέει όχι δεν είναι
στο καπάκι το πέναλντι το πέναλντι eisa βάρος του κονσεϊσάο που κακός δόθηκε k λέει δεν ήταν
στο καπάκι κάτι πεσίματα του ίβιτς k λέει γενικά σήμερα ήταν το mats με τον πεσιμάτων

ΣΥΓΓΝΏΜΗ    A  L  L  A    αυτούς τους 2 δε πρέπει η ΠΑΕ να τους κάνει μήνυση ??????
(μπράβο για την ανακοίνωση)

αυτοί δεν είναι ηθικοί αυτουργοί επεισοδιων k φταίνε μονο όσοι πιτσιρικάδες οπαδοί όλον τον ομάδων όχι μονο του ΠΑΟΚ τα σπάνε ΑΥΤΟΊ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΏΣΟΥΝ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΠΟΥ ΓΈΝΝΑΝ ΤΙ ΒΊΑ;

ΘΈΛΩ ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ ΜΉΝΥΣΗ ΤΙΣ ΠΑΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΎ ΤΟΥ NTEMEK ΠΡΟΕΔΡΟΥ K ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΊΠΟΤΑ ΤΑ ΕΊΠΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠʼΝΩ (sorry για τα caps αλλα δε μπορώ να ηρεμήσω κοντά 6 ώρες τώρα)

Τέτοιες συμπεριφορές δε δημιουργούν κλίμα παραμονές mats με τον "κολογαβρο";
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

bouros

• Guest
μολις εστειλα δυο τρια λογακια κι εγω στους κυριους.. :D

Nikolas67

• Guest
Πάντως αδέρφια η εκπομπή είναι πραγματικά για γέλια...που ήταν προπονητές αυτοί οι επιστήμονες ποδοσφαιροσχολιαστές?χαχαχαχα ειδικά ο Μίχος ως μέγας ειδήμων με τα σχήματα και τα στοπ καρέ :extralaugh: γελοία κατάσταση....

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
το γελοίο είναι ότι φοράνε k κουστούμι τα λέσια
που για να βάλεις κουστούμι πρέπει να σου πάει k αν σου πάει τότε γαμάς ότι μουνί θες
k αυτοί είναι σαν φοράν ένα σακί πατάτες

ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

asas

• Guest
ρε αδερφια χωρις να θελω να δημιουργησω προβλημα σε καποιους αναρωτιεμαι γιατι την παρακολουθιτε αυτην την εμμετικη εκπομπη?Δεν ξερεται ποσο προκατηλημενοι και πουτανας γιοι ειναι ολοι αυτοι οι γλαστοπανελες και ειδικα αυτος ο γλυωδης ο πουρουπουπου? Εγω προσωπικα δεν την βλεπω την συγκεκριμενη μαλακια και εχω μια ηρεμη κυριακη.

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ

Offline notioteros

• Κερκίδα
  • *
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΝΟ .... ΠΕΣ ΤΑ

Nikolas67

• Guest
ρε αδερφια χωρις να θελω να δημιουργησω προβλημα σε καποιους αναρωτιεμαι γιατι την παρακολουθιτε αυτην την εμμετικη εκπομπη?Δεν ξερεται ποσο προκατηλημενοι και πουτανας γιοι ειναι ολοι αυτοι οι γλαστοπανελες και ειδικα αυτος ο γλυωδης ο πουρουπουπου? Εγω προσωπικα δεν την βλεπω την συγκεκριμενη μαλακια και εχω μια ηρεμη κυριακη.

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ

:extralaugh: Mη ξεχνάς αδερφέ και την ηδονή της αηδίας...

Offline polman

• Αποστολή
  • **
γτ φίλε asas κάποιοι από μας δυστυχώς δεν είμαστε Θεσσαλονίκη, να πας φυσικά γήπεδο αδύνατον, να δεις το ΠΑΟΚ σε καφετέρια θες τάμα.
Οπότε αν δες δεις από το αθλητική κυριακή τις φάσεις δεν έχεις και πολλές επιλογές να δεις φάσεις σε καλή ποιότητα...
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline nik

• Αποστολή
  • **

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ
εχω να παρακολουθησω αυτη την αηδια κοντα 3 χρονια και ειμαι μια χαρα χωρις νευρα τις κυριακες και χωρις να την πληρωνει η τηλεοραση.δεν μπορω να καταλαβω γιατι την βλεπετε.δεν ξερετε δηλαδη τη θα πουν?περιμενετε να ακουσετε speakaz με το γαυρο.
ΠΑΟΚ παντου!!!

asas

• Guest
γτ φίλε asas κάποιοι από μας δυστυχώς δεν είμαστε Θεσσαλονίκη, να πας φυσικά γήπεδο αδύνατον, να δεις το ΠΑΟΚ σε καφετέρια θες τάμα.
Οπότε αν δες δεις από το αθλητική κυριακή τις φάσεις δεν έχεις και πολλές επιλογές να δεις φάσεις σε καλή ποιότητα...

Υπαρχει και το internet ρε μαγκες ο καλυτερος και λιγοτερο οδηνηρος τροπος ενημερωσης. Αν ομως δεν υπαρχει προσβαση σε αυτο και πρεπει αναγκαστικα να υποστεις αυτο το σαδομαζοχηστικο τηλεοπτικο μαρτυριο τι να πω, παω πασο.

ΔΩΣΤΕ INTERNET ΣΤΟΝ ΠΑΟΚΤΣΗ

SALPARADISE

• Guest
Μάγκες τωρα που ΕΙΔΑ τις φάσεις με τη ησυχία μου, το μονο που μπορώ να πω είναι....

ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ

Πέναλτι του Βερον στον Άντερσον ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Αν δειτε καθαρα, το πόδι του Βερον πάει ΠΡΩΤΟ στη ΜΠΑΛΑ και αυτή φευγει ΔΕΞΙΑ.

Απο κει και περα:

ΔΕΝ δίνει το 1ο πέναλτι με το Μουσλι. Ο αμυντικός αφου πρώτα τον σπρώχνει, τον κρατάει και τον βγάζει εκτός πορείας, ΜΕΤΑ παει και διώχνει τη μπαλα.

ΔΕΝ δίνει το 2ο πέναλτι πάνω στον Μουσλι. Εδω δεν έχουμε να πουμε και πολλά, αφου ο αμυντικός κάνει τα πάντα για να σταματήσει τον Μουσλι, ΕΚΤΟΣ απο το να διώξει τη μπάλα.

ΔΙΝΕΙ πέναλτι πάνω στον Κονσεισαο, που ΜΠΟΡΕΙ να δοθει, αφου ο Μακος έρχεται απο δεξια και παει κατευθειαν πάνω στον Κονσ. ΧΩΡΙΣ να βρισκει μπάλα, και τον σπρώχνει ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ να χάσει το καθαρό πλεονέκτημα που έχει μπαίνοντας στην περιοχή.

ΔΕΝ υπάρχει πεναλτι στο 1ο του Ιβιτς.

ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ πεναλτι το 2ο του Ιβιτς.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:

ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΑΝ 3 ΠΕΝΑΛΤΙ, ΕΝΩ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΤΟΝ ΕΠΑΙΞΕ ΣΑΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ...

Μονο ΤΑ ΦΑΟΥΛ που έδινε στον Εστογιαννοφ φτάνουν για να σπρώξεις μια ομάδα στην ισοφάριση. Εδω κι ο Τσιακίρης το πε. 80-20.

ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΡΕΛΛΟΥΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕΣΑ, ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΑΜΕ...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Tα φάουλ του αγώνα: ΠΑΟΚ 28 Πανιώνιος 14. πνίξανε και τις δηλώσεις Τσακίρη .................. καληνύχτα
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

kostas4

• Guest
ξαναρχισανε τα οργανα...τωρα ομως λαμογια δεν εχουμε μπατατουδη,εχουμε Ζαγορακη και το ποταμι θα σας πνιξει ολους.
ετοιμαστειτε την αλλη κυριακη για το παρτυ μεσα στην αλβανια

reset4

• Guest
εν τω μεταξύ τα ριπλέι που δείχναν ήταν όλα απο την ίδια κάμερα.. ειδικά το πρώτο του μουσλί που κάνει προβολή και τον χτυπάει στο στήθος.. 3 ριπλέι απο την ίδια κάμερα ενώ έχουν και την διαφορετική λήψη

Offline maria-mtb

• Βασικός
h pae leei aurio 8a kanei suskepsh gia to an 8a kinh8ei nomika...k oso gia to mino entaksei mporei na ton psilokoroideuoume alla proaspizei 100% ta sumferonta tou PAOK k auto einai shmantiko.

Offline savage republic

• Βασικός
Γιατί, τον Μίνο που τον έκοψε ο πουρουπουπού τσιρίζοντας; Άθλιος τύπος. Προπαγανδιστές του ΠΟΚ με κρατική επιχορήγηση. Άντε πηγαίνετε πίσω στα χωριά σας ρε! Βγαίνετε και στην τηλεόραση, κωλόβλαχοι. Επειδή πετάξατε τη γκλίτσα, νομίσατε ότι αλλάξατε και νοοτροπία ή παιδεία. Αστείοι!

Offline maria-mtb

• Βασικός
oloi sa maramena mounia meta...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Tην προηγούμενη κυριακή δείχνανε ξανά κ ξανά φάσεις από τα επεισόδια και η χολή έωγαινε με το λίτρο.......για το χειροκρότημα στον ρεκόμπα τσιμουδιά...........όπως βέβαια και για τις δηλώσεις του τσακίρη....τις έφαγε το μάυρο σκοτάδι κι αυτές....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
h pae leei aurio 8a kanei suskepsh gia to an 8a kinh8ei nomika...k oso gia to mino entaksei mporei na ton psilokoroideuoume alla proaspizei 100% ta sumferonta tou PAOK k auto einai shmantiko.

Ποιος koroideuei τον Μίνo ?

Ο Μiνός είναι ένας από εμάς.μεγάλο αλάνι και χαίρομαι που είναι Παοκτζής.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ