Author Topic: www.ert.gr & σχολιασμος των κρατικων καναλιων(ΕΡΤ & ΝΕΤ)  (Read 47725 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline alexisv

• Αλλαγή
Mesa kai ego.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline toy

• Αλλαγή
Μέσα και εγώ και έχω κατα νού ότι μόλις ολοκληρωθεί το κείμενο θα μπορέσει να μαζέψει αρκετές εκατοντάδες υπογραφές για να μην πω χιλιάδες
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

bagos1

• Guest
paidia kali i idea na graftei mesa se duo bdomades gia na mazeutoune oi upografes sto mats me ton gauro ws suntakti tis epistolis proteino ton megisto zourari

apaoki13

• Guest
Ka8lolou asxhmh idea an kai pistevw oti to kalytero pou mporoun na kanoun oi katoikoi elladas einai na eti8oun (sto tameio parakatathikwn an den kanw la8os) na stamathsoun na plhrwnoun to xaratsi ths ert. Xerw oti einai mpelas na trexeis me grafiokraties k.lp. alla an mazeftei enas shmantikos ari8mos aithsewn kai dhmosiey8ei oti prokeitai gia kinhsh pou ofeiletai sthn proklhtikh stash ths A8lhtikhs Kyriakhs tote nomizw oti 8a perasoun akomh pio eykola ta mhnymata.

Offline toy

• Αλλαγή
Συντάκτης υπάρχει
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline cure

• Αλλαγή
Σας βάζω και την επιστολή μήπως και το δείτε αλλιώς :)

Προς
τον Υπουργό Τύπου κ. Θ. Ρουσόπουλο
Κοινοποίηση
Πρόεδρο ΕΡΤ ΑΕ κ. Χ. Παναγόπουλο

Κύριε Υπουργέ,

Είμαστε ΠΑΟΚτσήδες, φορολογούμενοι πολίτες ενός ευνομούμενου (θέλουμε να πιστεύουμε) κράτους, του οποίου η κυβέρνηση δεν μας διαχωρίζει (θέλουμε επίσης να πιστεύουμε) σε Α' και Β' διαλογής, ανάλογα με τον τόπο κατοικίας ή καταγωγής, πόσο μάλλον ανάλογα με την αγάπη προς ένα αθλητικό (για εμάς και κοινωνικό) σωματείο.

Ο λόγος που αποφασίσαμε να απευθυνθούμε σε σας προσωπικά είναι το αίσθημα αδίκου που βιώνουμε όλοι εμείς οι υπογράφοντες, το οποίο προκαλεί με τη θεματολογία της και τα σχόλιά της μία εκπομπή στη Δημόσια Τηλεόραση, η ιστορική Αθλητική Κυριακή.

Η συγκεκριμένη εκπομπή αποφασίστηκε από κάποιους να μην απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες, αλλά μόνο σε όσους είναι οπαδοί των τριών ομάδων του τέως (;) ΠΟΚ (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΑΕΚ να δεν έχετε ακουστά). Αυτό το απαράδεκτο γεγονός για δημόσια τηλεόραση, την οποία πληρώνουμε όλοι οι Έλληνες πολίτες, μας έχει προβληματίσει για το τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι υφιστάμενοί σας, άρα και εσείς ως Κυβέρνηση, την περιφέρεια και συγκεκριμένα τη Βόρεια Ελλάδα, την οποία αντιπροσωπεύει περισσότερο από κάθε άλλο φορέα, σύλλογο, οργάνωση, κόμμα ή ο,τιδήποτε ο ΠΑΟΚ.

Η πλήρης απαξίωση του συλλόγου μας παρατηρούμε με μεγάλη μας έκπληξη και συνάμα δυσαρέσκεια, ότι έχει δώσει τη θέση της στον εμπαιγμό της προσωπικότητάς μας και στην κοροϊδία, από κάποιους υπαλλήλους σας που αυτοαναγορεύονται σε καθηγητές διαιτησίας (αλήθεια σε ποια σχολή μοιράζουν αυτό το πτυχίο;) και σε "λειτουργούς" της δημοσιογραφίας, που αποφασίζουν με την ανοχή σας ή την εντολή των υφισταμένων σας να μας παρέχουν "πληροφόρηση" καφενειακού επιπέδου με ανυπόστατα σχόλια όπως το τελευταίο με τις συλλογικές προτιμήσεις ενός διαιτητή, να απαξιώνουν δημόσια θεσμούς όπως ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ και ο αρχηγός της ομάδας και να σχολιάζουν παρόμοια γεγονότα υπό διαφορετικό πρίσμα, ανάλογα με το σύλλογο που σχολιάζουν, με τη βοήθεια των παλαιμάχων αθλητών, νυν σχολιαστών των τριών προαναφερθέντων ομάδων του ΠΟΚ, οι οποίοι λειτουργούν με τα λεφτά του ελληνικού λαού ως γραφείο τύπου των συλλόγων στους οποιους προσέφεραν τις υπηρεσίες τους.

Θεωρούμε σκανδαλώδη τη θεματολογία και την παρουσίαση των αθλητικών γεγονότων από την προαναφερόμενη εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης, η οποία προκαλεί αίσθημα διαχωρισμού των ελλήνων πολιτών σε προνομιούχους και μη της ενημέρωσης. Αυτός ο διαχωρισμός ξεπερνά το ψυχαγωγικό πεδίο των αθλητικών δραστηριοτήτων και αγγίζει τον κοινωνικό διαχωρισμό με τις ευλογίες του Κράτους. Η αίσθηση αυτή ενισχύεται και γίνεται βεβαιότητα, από το γεγονός της επιλεκτικής ενίσχυσης Ανωνύμων Εταιριών από τον Κρατικό "κορβανά", μέσω των τηλεοπτικών διακιωμάτων των μεταδόσεων των ομάδων, που με τη σειρά της δημιουργεί άνισο ανταγωνισμό στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Εμείς όμως κε Ρουσόπουλε δεν σας απεθύνουμε την επιστολή για να επαιτήσουμε οικονομική βοήθεια, αλλά να απαιτήσουμε ισονομία και σεβασμό από την Κυβέρνηση της χώρας μας. Απαιτούμε να ενσκύψετε πάνω από το συγκεκριμένο μας πρόβλημα σχετικά με την ενημέρωσή μας και να το λύσετε, για να αποδείξετε ως οφείλετε, ότι ο διαχωρισμός των πολιτών σε προνομιούχους και μη γίνεται από κάποιους ανάξιους υφισταμένους σας που καταχράστηκαν τη θέση που τους εμπιστευτήκατε και όχι από πανάξιους υπαλλήλους που ακολουθούν πιστά τις εντολές σας.

Οι όποιες σας ενέργειες στο συγκεκριμένο θέμα θα θεωρηθούν ως απάντηση και θέση σας, ως Κυβέρνηση, στο αίτημά μας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη προσοχή σας!
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Suicidal

• Βασικός
lege re ! se ti morfh thn 8eleis thn ypografh mou ?
 ;D
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Α ρε καλα λεω εγω τι φαβαστε ρε μη δει κανενας γαλαζιος το ονομα σας και σας στειλει φανταρους στον Εβρο?Μια ζωη στην κλαψα ειμαστε και οταν ερθει η ωρα 60% Νεα δημοκρατια στη θεσσαλονικη ε?
ΒΑΛΕ ΜΕ ΜΕΣΑ ΟΧΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΓΩ

edit toy : σεμνά...
« Last Edit: February 12, 2008, 14:09:20 by toy »

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Βασικα πολυ σωστο το κειμενο αλλα εμενα οι επιφυλαξεις μου ειναι α) να μην εχει στοχο μονο τον ρουσοπουλο αλλα καραμανλη εφημεριδες υπουργο μακεδονιας θρακης  και πολλους αλλους β)στο κατα ποσο ειναι υλοποιησιμο να μαζεφτουν υπογραφες γιατι δεν γνωριζω με ποιον τροπο γινεται π.χ. εγω μπορω να μαζεψω 50 υπογραφες πως τα μπουν μεσα σε ενα ενιαιο κειμενο μετα ; περιμενω απαντηση paokcure kai eimai mesa
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline toy

• Αλλαγή
Μήπως και στο εθνικό ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο μια κοινοποίηση ή ακόμη και σε ανάλογο φορέα της εε άν υπάρχει και λειτουργεί?
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

BIANCONERO

• Guest
Eπιτελους...να ξυπναμε κι εδω μεσα!

α) Θεωρω δεδομενο οτι ολοι εδω συμφωνουμε να γινει...
β) Πιστευω οτι δεν πρεπει να ειναι κινηση ΜΟΝΟ του PAOKWORLD ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΑ ΦΟΡΟΥΜ!
γ) Μπορουν να ενημερωθουν και οι συνδεσμοι? Αν εχουν σκοπο να συμμετεχουν! Καλο θα ηταν...
δ) Στο ματς με καλαμαρια αν αποφασιστει ΜΠΟΡΟΥΝ να μαζευτουν στις εισοδους ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ!! Αν παλι παρει ακομα περισσοτερο η προσπαθεια (για να εχει ακομα μεγαλυτερη επιτυχια...αλλωστε ειναι ενα ΧΡΟΝΙΟ προβλημα και δεν ειναι το θεμα αν θα φτασει η επιστολη εκει που πρεπει πριν το ματς με γαυρο...δεν πρεπει να απασχολει αυτο! Το θεμα ειναι να γινει σωστα...και να το νιωσουν ΟΛΟΙ)  μπορουν να ειναι υπερδιπλασιες οι υπογραφες σε 2 βδομαδες μετα και το ματς με γαυρο! Ποιος δε θα υπεγραφε??  Πολυ περισσοτερες υπογραφες παιδια απο οσες μπορουμε να μαζεψουμε εδω...για να γινει αυτο (αν αποφασιστει) θα υπαρχει κ η αναλογη ενημερωση τις επομενες μερες μεσω ραδιοφωνων απο εμας ωστε να ξερουν ολοι στο γηπεδο!

Μερικα προχειρα που μου ηρθαν τωρα στο μυαλο...πολυ καλη κινηση παιδια, μ' αυτο πρεπει να ασχοληθουμε...ας γινει το νουμερο ενα θεμα συζητησης του φορουμ!! Μπορουμε και πρεπει να ξυπνησουμε και να βοηθουμε πιο ενεργα ΟΛΟΙ μας!
Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΠΕΘΑΝΕ...Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ-ΜΑΧΗΤΗΣ ΠΗΡΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ!! "....
ΜΑΖΙ ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ.ΜΑΣ ΨΗΛΑ!" Μην ξεχναμε τι λεμε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ PAOKCURE....

Offline dave

• Αλλαγή
@ PAOKCURE, μια προταση

η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ειναι απο τις λιγες η οποια δεν εχει μεχρι τωρα εκδοσει ανακοινωση κατα της διαιτησιας, συχνα προς απογοητευση των οπαδων του ΠΑΟΚ, ενα πνευμα που σιγουρα συνεισφερει στην προσπαθεια για στηριξης του πρωταθληματος και της αξιοπιστιας του. Το κανει αυτο σε αντιθεση επισης με την τακτικη αλλων ομαδων για τις οποιες η διαιτησια ειναι καραμελα οποτε το αποτελεσμα ειναι αρνητικο.
α) Η Αθλητικη Κυριακη αραγε με το υφος την πρακτικη και τη θεματολογια της (πιο προσφατα με αναπαραγωγη φημων περι διαιτητικης προτιμησης διαιτητων), βοηθαει το πρωταθλημα η το απαξιωνει?
β) ο ΠΑΟΚ παρα την εμπρακτη στηριξη στο πρωταθλημα μηπως στο τελος και βγαινει και ζημιωμενος απο τη σταση του? Οχι μονο ερχεται κοντρα με τους οπαδους του για μη αντιδραση σε διαιτητικες αδικιες, αντιθετα προβαλλεται σε πανελλαδικη εμβελεια ως καταφανως ευνοημενος...

ελπιζω να ειναι κατανοητο αυτο που θελω να πω...

Offline cure

• Αλλαγή

Η συγκεκριμένη εκπομπή αποφασίστηκε από κάποιους να μην απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες, αλλά μόνο σε όσους είναι οπαδοί των τριών ομάδων του τέως ( ; ) ΠΟΚ (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΑΕΚ να δεν έχετε ακουστά).

Αυτό το έγραψα "παρένθεση ερωτηματικό παρένθεση" και βγαίνει smiley! Μπορεί να γίνει κάτι;

edit billys:  ;D
« Last Edit: February 12, 2008, 14:11:20 by BillYpoglwssioS »

Offline bane

• Αλλαγή
δεν ξερω αν πρεπει να προστεθει ή απλως αναφορα κανω μιας και μιλαμε για ερτ, τονισανε τα μουνια οτι 'ακουγοταν στην θεσ/νικη οτι ο σταυριδης ειναι οπαδος του ΠΑΟΚ ' , οταντην προηγουμενη εβδομαδα κυκλοφορησε ο μαζαρακος με την φανελλα του γαβρου δεν ειδα να σχολιαστει. αντικειμενικοτατοι πουσταραδες
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
αυτό πάλι με το Ρ/Σ το βρίσκω ΠΡΩΤΗ ΙΔΕΑ!
οι αλητικές εκπομπές είναι οι  μόνες που λένε τελικά ότι θέλουν χωρίς ελέγχονται από κανένα...νομίζω ότι άπτεται των αρμοδιοτήτων του Ρ/Σ ένα προστιματάκι! για να μπο΄με καλύερα στο χωρό
ΥΓ...στο On/off της ελευθεροτυπίας είναι ένα τυπάκι που γράφει για τις τηλεοπτικές μεταδόσεις των περασμένων εβδομάδων...μιλάμε δεν έχει περάσει τεύχος που να μην έχει κράξει την Αθλητική Κυριακή και τον "καθηγητή"!!!!!

Offline cure

• Αλλαγή
@ PAOKCURE, μια προταση

η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ειναι απο τις λιγες η οποια δεν εχει μεχρι τωρα εκδοσει ανακοινωση κατα της διαιτησιας, συχνα προς απογοητευση των οπαδων του ΠΑΟΚ, ενα πνευμα που σιγουρα συνεισφερει στην προσπαθεια για στηριξης του πρωταθληματος και της αξιοπιστιας του. Το κανει αυτο σε αντιθεση επισης με την τακτικη αλλων ομαδων για τις οποιες η διαιτησια ειναι καραμελα οποτε το αποτελεσμα ειναι αρνητικο.
α) Η Αθλητικη Κυριακη αραγε με το υφος την πρακτικη και τη θεματολογια της (πιο προσφατα με αναπαραγωγη φημων περι διαιτητικης προτιμησης διαιτητων), βοηθαει το πρωταθλημα η το απαξιωνει?
β) ο ΠΑΟΚ παρα την εμπρακτη στηριξη στο πρωταθλημα μηπως στο τελος και βγαινει και ζημιωμενος απο τη σταση του? Οχι μονο ερχεται κοντρα με τους οπαδους του για μη αντιδραση σε διαιτητικες αδικιες, αντιθετα προβαλλεται σε πανελλαδικη εμβελεια ως καταφανως ευνοημενος...

ελπιζω να ειναι κατανοητο αυτο που θελω να πω...
Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες, αλλά όπως δεν θα ασχολούμουν με την εκπομπή των καραγκιόζηδων χωρίς να μου αποκαλύψει την τακτική της η διοίκηση στο θέμα, έτσι και δεν θα αναφέρω τίποτα σχετικά με το αν λέει ή όχι κάτι η διοίκηση για τις σφαγές.
Αυτό είναι η προσωπική μου άποψη που βασίζεται στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στο ότι η διοίκηση μου είναι όπως εμείς και δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω.

Ας μην ανοίξουμε εμείς το παιχνίδι πρώτοι, επειδή δεν είναι δυνατό να γνωρίζουμε τι κάνει η διοίκηση γι΄αυτό.

Επίσης θέλω να παρακαλέσω όλους τους φίλους που θέλουν να μπει και κάτι ακόμη στην επιστολή να καταλάβουν ότι δεν είναι εύκολο να τα κολλήσεις όλα σε ένα κείμενο που προορίζεται και για τις εφημερίδες. Πρέπει να είναι σύντομο.

Βασικα πολυ σωστο το κειμενο αλλα εμενα οι επιφυλαξεις μου ειναι α) να μην εχει στοχο μονο τον ρουσοπουλο αλλα καραμανλη εφημεριδες υπουργο μακεδονιας θρακης  και πολλους αλλους β)στο κατα ποσο ειναι υλοποιησιμο να μαζεφτουν υπογραφες γιατι δεν γνωριζω με ποιον τροπο γινεται π.χ. εγω μπορω να μαζεψω 50 υπογραφες πως τα μπουν μεσα σε ενα ενιαιο κειμενο μετα ; περιμενω απαντηση paokcure kai eimai mesa

Με αφορμή το Post του φίλου obelus, να πω ότι το να μαζέψουμε υπογραφές είναι απλούστατο. Χρειάζεται να κάνει ο καθένας μία λίστα από όσους συμφωνήσουν, την οποία θα την αποστείλετε σε έναν υπεύθυνο για να τα συγκεντρώσει και να τα ενώσει σε μια λίστα. Αυτό θα το κάνω εγώ μάλλον.
Αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί πρέπει να βάλουμε πραγματικά ονοματεπώνυμα.
Σκέφτηκα να βάζαμε και ένα αποδεικτικό στοιχείο, αλλά δεν γουστάρω να μας φακελώνουν.

Δώστε ιδέες

Όσο για το ποιοι να υπογράψουν δεν χρειάζεται να πω ότι όσο πιο πολλοί τόσο πιο πολλές πιθανότητες είναι να πετύχουμε κάτι. Όχι να μη μας πολεμάει το κάθε τσουτσέκι, αλλά να το σκέφτεται 2-3 φορές σοβαρά πριν το κάνει

Κάτσε ρε κλειστοφοβική απελπισία (στο CURE πάει αυτό  ;)). Mε μία πιστολιά να σκοτώσεις τον Άραβα!!!. Περίμενε να το δει ο κόσμος. Να γίνουν και οι ανάλογες ζυμώσεις..... :book:

Μάλλον σε μηδενιστική απαισιοδοξία οφείλεται η ανυπομονησία μου.

I stand and hear my voice cry out
A wordless scream at ancient power
It breaks against stone
I softly leave you crying...

I cannot hold what you devour
The sacrifice of penance
In the holy hour

Offline alexisv

• Αλλαγή
Mesa eimai kai ego. Bale emena prosopika i akoma kalitera an einai na epektathei peretero me basi tis idees tou Bianconero bale ipografi os SF Triandrias.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
 Είμαι μέσα με υπογραφή και ονοματεπώνυμο και θα προσπαθήσω να μαζέψω και κάποιες άλλες υπογραφές εφόσον αυτό εκδηλωθεί σε έννομη κίνηση μαζικής διαμαρτυρίας.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

bagos1

• Guest
paidia tin epistoli na min tin taxudromisoume giati mporei na paei kateu8eian sto kala8i alla na tin paradosi o panagiotis psomiadis pou sigoura 8elontas kai mi 8a ton akousoun