Author Topic: www.ert.gr & σχολιασμος των κρατικων καναλιων(ΕΡΤ & ΝΕΤ)  (Read 47175 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline egotisuleo

• Κερκίδα
  • *
Μα τι λινατσες είναι αυτες ρε!Μπουρλοτο τους χρειάζετε :b347:
ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑ ΖΩ ΜΕΣ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ...

bagos1

• Guest
paidia tarakste tous sta mail sport@ert.gr  na min prolavenoune na ta svisoun

fatal_invasion

• Guest
ακουσα ολόκληρη την συνομιλια του μαλακα με τον παναγιωτόπουλο...στην αρχή του διαβάσε την ανακοινωση της ΠΑΕ και μετά τον άφησε να μιλήσει..και ξεκίνησε να μιλα επιθετικά στον Ζαγορ να λέει ότι είναι καραγκιοζιλίακια αυτά και ότι είναι δίκαιος και ότι σχολιάζει ότι βλέπει και μάλιστα επικαλέστικε και τον παναγιωτόπουλο σαν αρχισιντάκτη της εκπομπής ότι δεν έιπε τίποτε το μεπτό για τον ΠΑΟΚ και τουναντιον επικαλέστικε το φοβερο κοινό που είχε το ντερμπυ και μάλιστα χωρίς καγκελα...κάπου εκεί τελείωσε
μετά κάλεσα τον σταθμό να μιλήσω και είπα ότι δεν είδα τον ΠΣΑΠ να κάνει το ιδιο και την προηγούμενη κυριακή με την αγκωνία του κοβάσεβιτσ και δεν άκουσα να χαρακτηρίζουν εγκληματίκο το χτυπημάτα και ότι είναι μεγάλο ατόπημα να μιλούν έτσι για το Ζαγοράκη γιατί τόσα χρόνια απάυτόν τρωγανε ψωμί...η απαντησή τους είναι ότι είναι δημοσιογράφοι και ότι βλέπουν σχολιάσουν...

μάλλον δεν αξίζειτον κόπο να ασχολίσε μαζί τους

Αυτό πρέπει να σταματήσει..Όσο τους αφήνουμε τόσο περισσότερο κακό κάνουν στην ομάδα μας..Ας σταματήσουμε να είμαστε στ'αρχιδιστές.Γιατί αν δεν βλέπετε τώρα αποτελέσματα δεν σημαίνει ότι μπορεί να εκλείψουν από το μέλλον.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΪΔΙΑ

mitsos_g4

• Guest
Τα πραγματα ειναι απλα. Πολεμος
ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ΡΑΔΙΟ
PAOKWORLD ΙΝΤΕΡΝΕΤ NEWS
ΠΑΟΚΤΣΗΣ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Η ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ
ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ TV ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ

σορρυ για τα κεφαλαια
και πολυ ασχοληθηκαμε
tha sumfwnisw apoluta...
kai kuriws gia to"ΠΑΟΚΤΣΗΣ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Η ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ"

northeagle_4

• Guest
Στο κατι αναλογο με τον πρωταθλητη εγω διαφωνο οριζοντιως ,καθετως πλαγιως και μετωπικα !!!
  Νταβατζη δεν χρειαζοματε ουτε κανεναν να κονομαει με την τρελλα μας (θεμος-πρωταθλητης),μια εφημεριδα απο τον λαο για τον λαο,αλλα αυτο θελει δουλεια ,θελει οργανωση και εναν ΠΑΟΚ τεραστιας Λαικης συμμετοχης.
εφημεριδες τυπου πρωταθλητη,ντερπυ,σκορ ειναι για επιστημονες και παραμυθαδες οχι για οπαδους.
Το ιντερνετ υπαρχει,βολευτειτε απο εδω προς το παρον.

mitsos_g4

• Guest
pantws xreiazetai o laos tou PAOK mia efimerida kathara aspromauri,kai eidika twra pou eimaste pio enwmenoi apo pote...eukairia einai...

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **
simfono mazi sou

sore4

• Guest
ακουσα ολόκληρη την συνομιλια του μαλακα με τον παναγιωτόπουλο...στην αρχή του διαβάσε την ανακοινωση της ΠΑΕ και μετά τον άφησε να μιλήσει..και ξεκίνησε να μιλα επιθετικά στον Ζαγορ να λέει ότι είναι καραγκιοζιλίακια αυτά και ότι είναι δίκαιος και ότι σχολιάζει ότι βλέπει και μάλιστα επικαλέστικε και τον παναγιωτόπουλο σαν αρχισιντάκτη της εκπομπής ότι δεν έιπε τίποτε το μεπτό για τον ΠΑΟΚ και τουναντιον επικαλέστικε το φοβερο κοινό που είχε το ντερμπυ και μάλιστα χωρίς καγκελα...κάπου εκεί τελείωσε
μετά κάλεσα τον σταθμό να μιλήσω και είπα ότι δεν είδα τον ΠΣΑΠ να κάνει το ιδιο και την προηγούμενη κυριακή με την αγκωνία του κοβάσεβιτσ και δεν άκουσα να χαρακτηρίζουν εγκληματίκο το χτυπημάτα και ότι είναι μεγάλο ατόπημα να μιλούν έτσι για το Ζαγοράκη γιατί τόσα χρόνια απάυτόν τρωγανε ψωμί...η απαντησή τους είναι ότι είναι δημοσιογράφοι και ότι βλέπουν σχολιάσουν...

μάλλον δεν αξίζειτον κόπο να ασχολίσε μαζί τους

shika. Άκουγα και εγώ την εκπομπή και παρόλο που πήγα να ξαπλώσω εκείνη την ώρα μου έφυγε ο ύπνος από τα νεύρα μου.  Άκουσα και εσένα. Άστα φίλε δεν βγάζεις άκρη.

BLACK DOG

• Guest
ντροπη σας , ντροπη σας , ντροπη σας .ειστε κρατικη τηλεοραση εμεις σας πληρωνουμε κι εχουμε απαιτηση να βλεπετε και να λετε τα πραγματα τουλαχιστον οπως επιτασει η κοινη  λογικη .το γηπεδο μας (τουμπα) ειδικα εφετος παραδιδει δωρεαν  μαθηματα εξεδρας και σωστης ατμοσφαιρας . ο προεδρος μας θοδωρης ζαγορακης με εμας κυριους συμμαχους  του κανει την υπερτατη προσπαθεια να ξεκολησει τον παοκ απο την λασπη που τον ειχαν κολλησει ολα αυτα τα χρονια τα λαμογια τυπου βουλινου , μπατατουδη , γουμενου σε συνεργασια με το κρατος .απο την αρχη που ξεκινησε το γολγοθα του (αυτος ο ανθρωπος που σας εδωσε εμμεσως ψωμι να φατε μεσω euro το 2004 που τιμησε τη φανελλα με τα γαλανολευκα οσο κανενας αλλος μεχρι τωρα) δεχεται ανελεητη επιθεση απο ολους και το ασχημο ειναι οτι εσεις ειστε χειροτεροι κι απο ιδιωτικες εφημεριδες και τηλεορασεις.απαιτω απο εσας να ειστε το λιγοτερο αντικειμενικοι και να βλεπετε το δασος κι οχι το δεντρο.αν θελετε οπως διατυμπανιζεται να επιστρεψει ο κοσμος στα γηπεδα να περνετε παραδειγματα απο τον περηφανο λαο του παοκ  που παντα αγωνιζοταν για τα ιδανικα του και να μην σπαταλατε καθε κυριακη απο 1 ωρα σε ομαδα που παει για πρωταθλημα (βαζελος) και δεν μαζευει ουτε 5000 κοσμο στο γηπεδο του ουτε  σε ομαδα (γαβρος) που προσπαθει να σκεπασει την αγωνιστικη ανυπαρξια του με ενστασεις  τυπου καλαμαριας και ουτε σε ομαδα (αεκουλα) που με 50 εφοπλιστες απο πισω και με ολα τα μ.μ.ε. μαζι του δεν μπορει να παιξει τουλαχιστον αξιοπρεπες ποδοσφαιρο και να διεκδικησει το πρωταθλημα .φοβαστε να ειστε αντικειμενικοι γιατι σε περιπτωση που  δειτε τα πραγματα χωρις να φορατε τα πολυχρωμα γυαλια σας πρεπει να πειτε τα πραγματα με το ονομα τους και δεν συμφερει πολλους αυτο.γι αυτο προκειμενου να χασετε τη δουλεια σας γινεστε κι εσεις  μερος της βρωμικης  καταστασης που επικρατει εδω και παρα πολλα χρονια στο ελληνικο πρωταθλημα.κυριες και κυριοι κρατικοδιαιτα ανθρωπακια  τυπου  κατσαρου  και παπαδημητριου  εχετε το νου σας.ο δικεφαλος  αετος  πεταει σιγα σιγα  τη λασπη  απο τα φτερα του  και θα πεταξει ξανα ψηλα οπως επιτασει η ιστορια του .αλοιμονο σε οποιον σταθει εμποδιο στο δρομο του.παρτε το χαμπαρι , ο γιγαντας  λαος του παοκ ξυπναει !!
περηφανεια , αντισταση , ονειρο , κατακτηση

αυτο τους εστειλα στο sport@ert.gr >:(

Στα μετέτρεψα σε μικρά μαύρε σκύλε   ;)
« Last Edit: February 12, 2008, 10:12:46 by tsakalaki »

manos4

• Guest
ωραιος BLACK............. ;)

Dimitris69

• Guest
Bravo Black Dog, etsi einai. Alla edo plironoume davatziliki xrimata stin Ert kai den vgazoume kai leksi. I kratiki tileorasi einai AE an den apatomai kai apo diafimiseis vgazei xrimata. Mia mera tha touws pao sto Europaiko Dikastirio.
Distixos tin Kiriaki meta apo to reportaz tou PAOK piga gia ipno kai exasa to soou tou Varouxa. Pantos akomi thimamai to deos ton 2 tileparousiaston otan eidan ton lao sti Touba. O Pao paei gia protathlima!!! kai to gipedo tous itan sxedon adeio. Ti na leme tora. Na tous do ti tha lene meta to paixnidi me ton Olibiako.

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Μάγκες μου, ΠΑΟΚΑΡΕΣ μου, μη τσιμπάτε! Το όλο θέμα δεν έχει να κάνει ούτε με ΓΧ, ούτε με σκώληκα, ούτε με πουρουπουπού, ούτε με έρα-ποκ. Το όλο σκηνικό έχει αρχίσει για το ματσάκι με την πουστρομάδα του κωλολιμανιού. Προπαγάνδα στο φουλ, διαμόρφωση κλίματος, πιθανές κάρτες με καλαμαριά και..... έτοιμο το χειρουργείο. Ο ρούλης είναι τόσο φελλός που παίζει το παιχνίδι του γαύρου χωρίς (?) να το καταλαβαίνει. Καλά κρασιά. Στο ματσάκι με τους γκέη δεν θα παίξουν δύο ομάδες. Θα κοντραριστεί η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ με τη σαπήλα. Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ με τη λαμογιά. Το ΟΡΑΜΑ με τη βρωμιά. Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ με την κλεψιά. Η Ελλάδα που κάθε μέρα παλεύει με την ανέχεια, τη φτώχια, την αδικία, τα υπουργεία, τα δικαστήρια και τα μεσημεριανά κουτσομπολίστικα υπνωτικά, με την άλλη Ελλάδα που παίρνει μίζες, κατεβάζει τις υπαλλήλους στα τέσσερα για μονιμοποίηση στο δημόσιο, κλέβει τα λεφτά μας από τα ταμεία και στο φινάλε της λέμε και συγνώμη γιατί τα κανάλια της, είτε ιδιωτικά, είτε δημόσια, μπορούν να μετατρέψουν το θύτη σε θύμα, τον απατεώνα σε ευεργέτη, το λύκο σε πρόβατο. Στο ματσ με το γαύρο είναι το ζουμί. Πάντα εκεί ήταν. Αλλά υπάρχει απάντηση..... ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!!! PAOK IS A SOCIAL MOVEMENT.

σ.σ. Για να μη παρεξηγηθώ και έχουμε άλλα. Η προσέγγισή μου δεν αφορά την παρούσα πολιτική φάση της χώρας. Ούτως ή άλλως, έτσι έχουν τα πράγματα από το 1970 και μετά.....       
PAOK is a Social Movement!

Offline cure

• Αλλαγή
Θέλω να θέσω κάτι υπόψη σας και αν βρεθούν αρκετοί να συμφωνήσουν θα το προχωρήσουμε.
Μία καλή κίνηση από εμάς θα είναι να γράψουμε μία επιστολή στον Υπουργό Τύπου τον ρουσόπουλο, με κοινοποίηση στον πρόεδρο της ΕΡΤ. Μη πείτε πως δεν χρειάζεται γιατί ξέρουν τι γίνεται.
Όσο πιο πολύ φωνάζεις τόσο πιο πολύ σε ακούνε.

Στην επιστολή θα κάνουμε κόσμια τα παράπονά μας, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΗΜΑ, ώστε να πάνε και να του βάλουν λίγο χέρι του πουστράκου που έχει χαζέψει από τον πολύ πούτσο. Αν μπει το χέρι σε έναν από αυτούς θα στρώσουν και οι άλλοι. Αυτος είναι ο στόχος μας. Να τους πούνε να αράξουν λίγο με τον ΠΑΟΚ.

Το μόνο που χρειάζεται απ' όλους μας είναι να βάλουμε τις υπογραφές μας στην επιστολή. Αν μαζευτούν 100 ονόματα π.χ. θα είναι κάτι αξιοσημείωτο. Αν θέλουμε μάλιστα να κάνει περισσότερο θόρυβο, πιο σωστό θα ήταν να απευθύνεται στους παραπάνω αλλά να σταλεί στα ΜΜΕ, ως ανοιχτή επιστολή.

Σε επόμενο Post θα στείλω την επιστολή. Εσείς θα αποφασίσετε για το τι θα κάνουμε.

Μέχρι χθες δεν θα ήμουν υπέρ αυτής της κίνησης, γιατί δεν ήξερα πως λειτουργεί στο παρασκήνιο η διοίκηση. Μετά τη χθεσινή επιστολή-κόσμημα που κήρυξε ανοιχτό πόλεμο η διοίκηση, οφείλουμε να μπούμε κι εμείς στο παιχνίδι (με κάθε τρόπο  ;))
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Li_75

• Guest
Μάγκες μου, ΠΑΟΚΑΡΕΣ μου, μη τσιμπάτε! Το όλο θέμα δεν έχει να κάνει ούτε με ΓΧ, ούτε με σκώληκα, ούτε με πουρουπουπού, ούτε με έρα-ποκ. Το όλο σκηνικό έχει αρχίσει για το ματσάκι με την πουστρομάδα του κωλολιμανιού. Προπαγάνδα στο φουλ, διαμόρφωση κλίματος, πιθανές κάρτες με καλαμαριά και..... έτοιμο το χειρουργείο. Ο ρούλης είναι τόσο φελλός που παίζει το παιχνίδι του γαύρου χωρίς (?) να το καταλαβαίνει. Καλά κρασιά. Στο ματσάκι με τους γκέη δεν θα παίξουν δύο ομάδες. Θα κοντραριστεί η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ με τη σαπήλα. Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ με τη λαμογιά. Το ΟΡΑΜΑ με τη βρωμιά. Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ με την κλεψιά. Η Ελλάδα που κάθε μέρα παλεύει με την ανέχεια, τη φτώχια, την αδικία, τα υπουργεία, τα δικαστήρια και τα μεσημεριανά κουτσομπολίστικα υπνωτικά, με την άλλη Ελλάδα που παίρνει μίζες, κατεβάζει τις υπαλλήλους στα τέσσερα για μονιμοποίηση στο δημόσιο, κλέβει τα λεφτά μας από τα ταμεία και στο φινάλε της λέμε και συγνώμη γιατί τα κανάλια της, είτε ιδιωτικά, είτε δημόσια, μπορούν να μετατρέψουν το θύτη σε θύμα, τον απατεώνα σε ευεργέτη, το λύκο σε πρόβατο. Στο ματσ με το γαύρο είναι το ζουμί. Πάντα εκεί ήταν. Αλλά υπάρχει απάντηση..... ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!!! PAOK IS A SOCIAL MOVEMENT. 

Aderfe symfwnw apolyta mazi sou...H propaganda ginetai giati erxetai o gay..... :cwm23:
As er8ei....ton perimenoume... :cwm23:

Offline makis

• Αποστολή
  • **
Θέλω να θέσω κάτι υπόψη σας και αν βρεθούν αρκετοί να συμφωνήσουν θα το προχωρήσουμε.
Μία καλή κίνηση από εμάς θα είναι να γράψουμε μία επιστολή στον Υπουργό Τύπου τον ρουσόπουλο, με κοινοποίηση στον πρόεδρο της ΕΡΤ. Μη πείτε πως δεν χρειάζεται γιατί ξέρουν τι γίνεται.
Όσο πιο πολύ φωνάζεις τόσο πιο πολύ σε ακούνε.

Στην επιστολή θα κάνουμε κόσμια τα παράπονά μας, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΗΜΑ, ώστε να πάνε και να του βάλουν λίγο χέρι του πουστράκου που έχει χαζέψει από τον πολύ πούτσο. Αν μπει το χέρι σε έναν από αυτούς θα στρώσουν και οι άλλοι. Αυτος είναι ο στόχος μας. Να τους πούνε να αράξουν λίγο με τον ΠΑΟΚ.

Το μόνο που χρειάζεται απ' όλους μας είναι να βάλουμε τις υπογραφές μας στην επιστολή. Αν μαζευτούν 100 ονόματα π.χ. θα είναι κάτι αξιοσημείωτο. Αν θέλουμε μάλιστα να κάνει περισσότερο θόρυβο, πιο σωστό θα ήταν να απευθύνεται στους παραπάνω αλλά να σταλεί στα ΜΜΕ, ως ανοιχτή επιστολή.

Σε επόμενο Post θα στείλω την επιστολή. Εσείς θα αποφασίσετε για το τι θα κάνουμε.

Μέχρι χθες δεν θα ήμουν υπέρ αυτής της κίνησης, γιατί δεν ήξερα πως λειτουργεί στο παρασκήνιο η διοίκηση. Μετά τη χθεσινή επιστολή-κόσμημα που κήρυξε ανοιχτό πόλεμο η διοίκηση, οφείλουμε να μπούμε κι εμείς στο παιχνίδι (με κάθε τρόπο  ;))

kali kinisi mono an ginei apo 100 eponimous paoksides mporei na ginei kati an ginei apo emena kai sena 8a tin petaksoun sto kala8i

GeorgT

• Guest
Ωραια ιδέα paokcure, αλλά αν είναι να συνεχίσει καλύτερα θα ήταν να το βάζαμε σε νεο θέμα χωριστά!

Offline cure

• Αλλαγή
Δεν βλέπω ενδιαφέρον, οπότε το αφήνουμε  :-[
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline dave

• Αλλαγή
εγω μεσα, ασε λιγο χρονο να το δουν κ αλλοι

rounos

• Guest
Μεσα και εγω....

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Κάτσε ρε κλειστοφοβική απελπισία (στο CURE πάει αυτό  ;)). Mε μία πιστολιά να σκοτώσεις τον Άραβα!!!. Περίμενε να το δει ο κόσμος. Να γίνουν και οι ανάλογες ζυμώσεις..... :book:
PAOK is a Social Movement!