Μάγκες μου, ΠΑΟΚΑΡΕΣ μου, μη τσιμπάτε! Το όλο θέμα δεν έχει να κάνει ούτε με ΓΧ, ούτε με σκώληκα, ούτε με πουρουπουπού, ούτε με έρα-ποκ. Το όλο σκηνικό έχει αρχίσει για το ματσάκι με την πουστρομάδα του κωλολιμανιού. Προπαγάνδα στο φουλ, διαμόρφωση κλίματος, πιθανές κάρτες με καλαμαριά και..... έτοιμο το χειρουργείο. Ο ρούλης είναι τόσο φελλός που παίζει το παιχνίδι του γαύρου χωρίς (?) να το καταλαβαίνει. Καλά κρασιά. Στο ματσάκι με τους γκέη δεν θα παίξουν δύο ομάδες. Θα κοντραριστεί η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ με τη σαπήλα. Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ με τη λαμογιά. Το ΟΡΑΜΑ με τη βρωμιά. Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ με την κλεψιά. Η Ελλάδα που κάθε μέρα παλεύει με την ανέχεια, τη φτώχια, την αδικία, τα υπουργεία, τα δικαστήρια και τα μεσημεριανά κουτσομπολίστικα υπνωτικά, με την άλλη Ελλάδα που παίρνει μίζες, κατεβάζει τις υπαλλήλους στα τέσσερα για μονιμοποίηση στο δημόσιο, κλέβει τα λεφτά μας από τα ταμεία και στο φινάλε της λέμε και συγνώμη γιατί τα κανάλια της, είτε ιδιωτικά, είτε δημόσια, μπορούν να μετατρέψουν το θύτη σε θύμα, τον απατεώνα σε ευεργέτη, το λύκο σε πρόβατο. Στο ματσ με το γαύρο είναι το ζουμί. Πάντα εκεί ήταν. Αλλά υπάρχει απάντηση..... ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!!! PAOK IS A SOCIAL MOVEMENT.
σ.σ. Για να μη παρεξηγηθώ και έχουμε άλλα. Η προσέγγισή μου δεν αφορά την παρούσα πολιτική φάση της χώρας. Ούτως ή άλλως, έτσι έχουν τα πράγματα από το 1970 και μετά.....