loipon h wra einai perasmenh, osoi eiste edw mesa savvato vradu, de vlepw na vgainete eksw, opote o,ti prepei gia koutsobolio.

th mera pou ta paidia oi a8hnaioi tou forum vghkan gia krasi (teleutaio meeting) egw phga megaro mousikhs mpas k vrw ton karembeee k ton vrisw alla hr8e mono h "asxhmh" gunaika tou, anyway!
meta apo ayto o antras mias filhs, douleve sto magazi pou tragoudaei griaklhs remos k erpeto marinella(a8hnwn arena-gamato magazi na pate, alla oxi se autous

). erxeste, mas leei? kernaw! ok, lew k den pame?
1o trapezi pista:
o karpetopoulos parea me papadhmhtriou.vgainei o remos, htan tou ag. antwniou: "xronia polla ktl, egw pantws to dwro mou to phra" (ennoouse th nikh epi nioniou sto kupello)
"eseis to peirate?" sunexizei...
karpetopoulos k papadhmhtriou:"naiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!" (me shkwmena ta 4 daxtula ths palamhs
k oi duo)- to piasate to uponnooumeno? ? ?
re lew sto diko mou eseis oi gauroi eiste gia polles fapes dhl reporter pou mas to paizoun k aneksarthtoi k koita karagiozlikia!
paw ston antra ths filhs mou: "re kwn/ne tou lew, tous eides?"
"aaaaaaaaaaaaa!" apantaei "to magazi einai 4 meres/week anoixto tis 3 autoi oi 2 einai edw!"
sovara, tou lew??
gia skefthte twra: ti 8eloun 2 fanatikoi gay (giati autoi einai oi fanatikoi k oxi h 8yra7) ka8e mera ntalaveria me to remo? ? ?[/b]
thn apanthsh thn afhnw sthn krish tou ka8enos, ena 8a pw mono skefteite an apo tote pou anelave o remos exei pesei lasph s'auton apo tous 2! exei? ? ? OXI, apo oso krinw!
anti8eta ston teo? ? ?paw pali sto gnwsto mou: "na se rwtsw, tou lew, posa afhnoun sto magazi?"
"exoun, mou leei kapoious gnwstous x edw mesa k thn vgazoun kopsoxolia"...
malista...paren8esh: se olh th nuxta ta 4 daxula panw!
mexri k h skoulikantera h marinella glupsimo k agalies k filia me tous gay olh th nyxta...!
ta sumperasmata dika sas. epeidh omws exoun dei polla ta matakia mas k epeidh oi sugkekrimenoi kyrioi ephrreazoun PARA POLLA PRAGMATA, ola auta einai polu upopta...(p.x. h meteggrafh tou papadopoulou ths ghraios na kserete 8a einai dwro tou papadhmhtriou-karpetopoulou sto gauro).
twra, mh mou peite oti ka8e mera pane ekei gia na diaskedasoun giati den 8a to pistepsw(ase pou to programma den einai diaskedastiko)...
k eipa einai kalh eukairia to magazi gia ntou, clear ola ta elegksa, mporoume kallista na tous episkeftoume, etsi gia na sfiggoun oi kwloi.
p.s. gia to dhmosikafriliki twn proanafer8entwn den xreiazetai na sxoliasoume, deite a8lhtikh kuriakh na poun an htan penalty tou salmon k offside,sto mats me to gay