Egw pali giati exw varethei na akouw gia paiktarades pou exoume alla gia
kapoio periergo logo den paizoun, h lista einai ateleiwth, eixame to salpiggidh
den epaize giati yphrxan alloi, molis kathierwthike efyge, theodwridhs ta idia, o oikodomos
ta idia ekane dyo kala paixnidia kai hthele na paei sth Liverpool, o fernandes me mia
xronia psilokalh hthele na fygei kai otan den ton poulhsan th fetinh xronia sernotan,
e loipon oxi re paidia o Fernandez ekmetaleythke ton PAOK sto epakro, hrthe edw aprosklhtos
kathierwthike logw oikonomikwn provlhmatwn kai h dioikhsh ekane ayto poy hthele
o paikths, ton poylhse, se alles epoxes o Fernandez tha skoupize pagko kai oxi mono
isws spagan plaka mazi toy sta dokimastika, ayth einai h pikrh alhtheia o goymenos
katestrepse to profil toy PAOK kai o Zagorakhs prospathei na to xanaftiaxei, de me endiaferei
an einai PAOKTSHS o Fernandez emena me endiaferei na yparxoyn paiktes sthn omada
poy tha dinoyn to 110 % kai me peirazei para poly pou merikoi thewroun ton PAOK proponhthrio
o PAOK adelfia einai mia apo tis 4 pragmatika megales omades ths Ellados vasei pergamhnwn, titlwn
(vazw kai ta klemmena mesa) kai den einai fytwrio gia ton kathe pikrameno Fernandez. Ena talento
tha exei tis eykairies ( gia mena proswpika mexri 10 emfaniseis) apo ekei kai pera o typos ekane 3 sezon
kai xeiroterepse, as paei sthn eyxh toy Theoy kai ama piasei kalo tha einai gia na parei h omada kai ta
ypoloipa xrhmata.