Φερνάντεζ: "Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος"
Ο Ντάνι Φερνάντεζ αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε τοπικό ντέρμπι, και κράτησε ανέπαφη την εστία του, κάτι που ο ΠΑΟΚ κατάφερε για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο παιχνίδι. Ο νεαρός γκολκίπερ μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" και σχολίασε την εμφάνιση της ομάδας στο ντέρμπι της δευτέρας, ενώ αναφέρθηκε στη συνέχεια, η οποία περιλαμβάνει το παιχνίδι με το Αιγάλεω και το δεύτερο "ημίχρονο" κόντρα στη Μέταλουργκ.
"Μπορώ να παίξω καλύτερα"
Για την δική του παρουσία στο ντέρμπι, ο Φερνάντεζ είπε: "Ήταν το πρώτο μου ντέρμπι από τότε που ήρθα στον ΠΑΟΚ, και αυτό με χαροποίησε. Νιώθω πως πήγα καλά στο παιχνίδι, αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορώ να παίξω ακόμα καλύτερα, και αυτό θα γίνει όταν αρχίζω να παίζω πιο συχνά. Βέβαια, αν και πιστεύω πως πήγα καλά, κανείς στην ομάδα δεν είναι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζουμε, αν θέλουμε να λεγόμαστε μεγάλη ομάδα".
"Δεν φοβάμαι τίποτα"
Η συνέχεια για τον ΠΑΟΚ περιλαμβάνει την εντός έδρας μάχη με το Αιγάλεω και την δεύτερη αναμέτρηση με την Μέταλουργκ. Ο Καναδοπορτογάλος τερματοφύλακας, στην ερώτηση αν νιώθει έτοιμος να υπερασπιστεί την εστία του "δικεφάλου" στα δυο κρίσιμα παιχνίδια, απάντησε: "Δεν φοβάμαι τίποτα και κανέναν. Κάθε παιχνίδι είναι για μένα το ίδιο. Ήρθα στον ΠΑΟΚ για να παίζω, και δε μου αρέσει να κάθομαι στο πάγκο, όπως φαντάζομαι σε κανένα παίκτη. Και τα δυο παιχνίδια είναι σημαντικά. Το Αιγάλεω είναι καλή ομάδα, και μου έχει αφήσει μια πικρή γεύση η ήττα στο περσινό παιχνίδι, την τελευταία αγωνιστική, όταν είχα αγωνιστεί".
"Εμείς είμαστε το φαβορί"
Ο Φερνάντεζ έχρισε τον ΠΑΟΚ φαβορί για τη πρόκριση στη φάση των ομίλων του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ: "Με την Μέταλουργκ θα είναι δύσκολο παιχνίδι, γιατί θα πάμε εκεί για να πάρουμε τη πρόκριση. Παρά τα όσα πιστεύουν οι περισσότεροι, θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί. Πρέπει να πάμε να παίξουμε με πάθος, δύναμη και αποφασιστικότητα για να πάρουμε τη πρόκριση".
www.metrosport.grPaidia eimai poli apogoiteymenos me ton PAOK!!!
Elpizo h eleysh kainourgiou proponiti na allaksei ta pramata pros to kalo.
ALLA oi diloseis tou Fernadez ksipnisan kati kalo mesa mou.
Einai paradeigma paixti. Kanei ipomoni, prospathei kai eimai sigouros oti tha antamimfthei.
Makaroi oloi oi paixtes tou paok na eixan thn nootropia tou.
Mas apedeikse sto match me thn gria oti exei ta prosonta na ginei poli megalos termatofilakas kai makari o kanourgios proponiths na tou dosei thn eykairia pou zitaei edo kai 2 xronia ston paok.
Kai epitelous na afisei ton "patera" tou opos ton apokalei (Tohou) ston pagko!!
Fernadez gera re kai mh masas