Ντάνι Φερνάντεθ: «Νο1 ο κόσμος του ΠΑΟΚ»
Ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και νυν της Μπόχουμ, Ντάνι Φερνάντεθ μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την χθεσινή του παρουσία στην Τούμπα και στον αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος τόνισε αρχικά ότι: «Πιστεύω ότι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Χθες ήταν καλή, είχε ένα δοκάρι που αν η μπάλα έμπαινε όλα θα ήταν διαφορετικά. Στο δεύτερο ημίχρονο σίγουρα ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ, σε αντίθεση με το πρώτο που οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και το γκολ. Περίμενα κι εγώ όπως ο κόσμος την νίκη, αλλά δεν ήρθε» ενώ για τον κόσμο τόνισε: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι Νο1, καλύτερος στην Ελλάδα. Ήταν σημαντικό που ήρθα και είδα τους φιλάθλους να στηρίζουν την ομάδα παρά την ήττα. Βλέπω κάποια παιχνίδια του ΠΑΟΚ, βλέπω και ξέρω ότι έκανε μία καλή χρονιά. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και όλοι ήθελαν την νίκη. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα παιχνίδι εκτός έδρας που πρέπει να κερδίσει για να παραμείνει στην διεκδίκηση της εξόδου στα προκριματικά του Champions League. Πιστεύω ότι μπορεί ακόμα, έχει ελπίδες».
Αναφορικά με το ποιοι παίκτες του άρεσαν είπε: «Ο Κοντρέρας ήταν καλός, ο Μουσλίμοβιτς επίσης όπως και ο Κονσεισάο. Μου φάνηκε λίγο κουρασμένη η ομάδα» ενώ για την δική του καριέρα στην Μπόχουμ είπε: «Εγώ είμαι ευχαριστημένος στην Μπόχουμ, ήταν μία καλή εμπειρία, του χρόνου πιστεύω θα είναι καλύτερα»
http://www.metrosport.gr/archives/21403