Author Topic: Daniel Marcio Fernandes www.myspace.com/Daniel_M_Fernandes  (Read 24669 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GeorgT

• Guest
Απ: Daniel Marcio Fernandes www.myspace.com/Daniel_M_Fernandes
« Reply #660 on: March 17, 2008, 14:31:45 »
Τους σημαδεύει ρε, αλλά δυστυχώς σημαδεύει τους συμπαίχτες του στον πάγκο με φαινεται!!!! :P  :P

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #661 on: March 17, 2008, 14:41:55 »
Γιατί τώρα τελευταία ο Ντάνι το γ@μ@ει το θέμα? Πάντα στο 2ο ημίχρονο παίζει σαν να έχει κουραστεί. Έχω αρχίσει να ανησυχώ για το παίξιμό του

Egw pali vlepw oti to paiksimo tou paei prima.. :tikitaka:
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #662 on: March 17, 2008, 15:24:10 »
παρακαλατε να τον παρουν στο ευρωπαικο να παραμεινει ψηλα το κασε....

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #663 on: March 17, 2008, 15:54:30 »
Ξέρουμε πολλές ομάδες που στηρίζονται σε 24χρονο τερματοφύλακα? Με δεδομένο ότι θα τον κρατήσουμε στον ΠΑΟΚ, έχουμε τερματοφύλακα για τα επόμενα 5 χρόνια τουλάχιστον. Είναι λίγο πράγμα?
Οι μεγάλες ομάδες χτίζονται πάνω σε μεγάλους τερματοφύλακες και ο Ντάνυ έχει όλα τα φόντα να γίνει.
Εκεί που οι άλλες ομάδες θα ψάχνονται για keeper, εμείς τον έχουμε στα πόδια μας....και αντί αυτού γκρινιάζουμε γιατί δεν είναι..... ο Βαν Μπρόϋκελεν, ή ο Σμάϊχελ, ή ο Ντίνο Τζοφ, ή ο Πίτερ Σίλτον, ή ο Ντασάεφ.

Ντάνι δουλειά και μόνο δουλειά, ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ Τίποτα άλλο. Αντε να μην τρελλαθούμε! Ξεχάσαμε τις εποχές μάινταν και ατματζίδη! Τι να πω ρε πστ μου!

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #664 on: March 17, 2008, 16:02:47 »
και ποιος σου λεει εσενα οτι ενας απο αυτους που εχει απο πισω δε θα τον αντικαταστησει επαξια??..

δηλαδη πρεπει να φανε καμια 10ετια παγκο σαν τη σκατογρια το νικοπολιδη??.. μηπως ο αμπαρης που ηταν μεταξυ φθορας και αφθαρσιας δεν βγαζει ματια??... ο κηπουρος της λαρισας?? ειναι δυσκολο να βρεις τερμα αν σου δωσουν καταλληλο χρηματικο ανταλλαγμα??

εαν αυτοι δουλεψουν θα αποδωσουν λιγοτερα απο το φερναντες??,....

η μηπως η ρεαλ οταν εμπιστευτηκε τον κασιγιας ηταν μεγαλο ονομα και καμια 30αρια χρονων ??...

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #665 on: March 17, 2008, 16:04:36 »
Ο Ντάνι δεν είναι Ντίνο Τζοφ, ούτε Σμάιχελ ούτε Σιλτον. Ο Φερνάντεζ είναι πολύ χειρότερος του Κόβατς, του Αμπάρη και ακόμα και του Μορέτο ....Να μην αρχίζω να συγκρίνω με keeper της κοκκινοσκουφίτσας, ή της ξανθούλας ή του τυριού...Αδερφε τον Ατματζίδη και τον Μάινταν δεν τους ξεχάσαμε, θυμόμαστε όμως που κ πού και τον Στέφα....

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #666 on: March 17, 2008, 16:10:40 »
Gia mena paramenei megalo erwthmatiko h periptwsh toy, den exw vgalei kanena symperasma

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

saki

• Guest
« Reply #667 on: March 17, 2008, 16:40:35 »
tora pou den pame gia tipota alo re pedia efkeria na ton wali ligo
ston bango na arxisi na doulepsi ligo to mialo tou giati den paei alo pola lathi kani fenete panda anoreksatos sta pexnidia den ksero ala kati tha ftei.. to exo ksanapi oti exo di stin proetimasia stin germania tous alous 2 pou ewale poli kala kratisane ke pistewo ama tous dothoun efkeries tha ine ke kaliteri apo ton dani...oxi omos oti den thelo ton danni ala ligo na tarakopunithi giati nomisi exi monopoleo to terma...

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #668 on: March 17, 2008, 16:58:01 »
 Για τον Γλύκο έχουμε ακούσει πολύ καλά λόγια . Καιρός να τον δούμε και στο χόρτο.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #669 on: March 17, 2008, 17:13:57 »
Kai o Tzorvas tou Ofh (h tou vazelou..?) einai wraios...

Pantws h ka8odikh poreia tou dani einai apisteuth......
Mhpws prepei na ti ginetai me to proponhtiko tim twn terma/kwn...?

Alloi apo xwni ginontai super (amparhs, akoma kai o xalkias gia ena diasthma..)
kai alloi.....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #670 on: March 17, 2008, 17:17:04 »
έχει κάνει επιστήμη το χωνί ο Ντάνι...και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πιστεύω ότι φέτος έχουμε χάσει ματσάκια από αυτόν
δεν ξέρω νομίζω ότι κάπου έχει μπερδευτεί!
έχει προσόντα αλλά δεν φαίνεται να παρακολουθεί και πολύ το τί γίνεται στο παιχνίδι!
τι να πω!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #671 on: March 18, 2008, 12:22:15 »
o dani egw pistevw pws pernaei mia periodo anxous.i opoia vevaia tha me peite exei kratisei kairo...anyway den einai dunaton na ton vgaloume kai auton axristo.alla an to kalokairi erthei kamia kali protasi kai egw sumfwnw na to dwsoume opws exw pei parapanw.
prosoxi epeidi twra prepei na ksekinisei i ekkatharisi mi tuxon vgaloume asxetous tous pantes!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

ive4

• Guest
« Reply #672 on: March 18, 2008, 12:53:48 »
κι εγώ βλέπω ότι από τότε που έφυγε ο Μιχόπουλος απο προπονητής τερματοφυλάκων, έχει πτωτική πορεία.
Αλλά ήρεμα μη τον φάμε κι αυτόν. Βλέπω μια τάση να κατηγορούμε τους παίκτες φέτος. Ας τους κρίνει ο Σάντος στο τέλος!

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #673 on: March 18, 2008, 18:58:47 »
fetos oso nane den ine o dani pou 3eroume alla den stamata na ine kalos pextis.....pisteuo aman katsi 1-2 fores panko 8a feri ta sinkala tou......

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #674 on: April 02, 2008, 10:53:01 »
Η φετινή χρονιά είναι και η τρίτη σεζόν που έχει το χρίσμα του βασικού τερματοφύλακα. Μετά από τις δύο προηγούμενες γεμάτες σεζόν ως βασικός, τόσο ο ίδιος, όσο και οι φίλαθλοι του Δικεφάλου περίμεναν πολλά περισσότερα και κυρίως μία πιο σταθερή απόδοση που θα γέμιζε σιγουριά και την υπόλοιπη ομάδα.
Στα 27 ματς που αγωνίστηκε φέτος δέχθηκε 25 γκολ. Ο συνολικός απολογισμός είναι καλός, όμως τόσο ο ίδιος όσο και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μπορούν να θυμηθούν περισσότερο τις "γκέλες" που στοίχισαν στην ομάδα βαθμούς παρά τις καλές στιγμές κι ας ήταν στο σύνολο περισσότερες.
Κι αν οι φίλαθλοι του περίμεναν περισσότερα από τον Ντάνι Φερνάντεζ, το ίδιο νιώθει και ο ίδιος για τον εαυτό του. "Η φετινή χρονιά ήταν μία καταστροφή για μένα, αλλά και συνολικά για τον ΠΑΟΚ. Δε θέλω να μιλάω άλλο γι' αυτό... Ξέρω καλά ότι έκανα αρκετά λάθη. Ποτέ όμως δε σταμάτησα και ούτε θα σταματήσω να δουλεύω για να γίνω καλύτερος, ώστε να βοηθήσω ακόμη περισσότερο την ομάδα. Πιστεύω ότι τα λάθη μου έγιναν μάθημα. Όλοι κάνουν λάθη, αλλά το θέμα είναι να μπορείς να συνεχίζεις, να τα ξεπερνάς και να κοιτάς μπροστά. Ξέρω καλύτερα από τον καθένα τι και που έχω κάνει λάθος, ποιες αδυναμίες υπάρχουν και του χρόνου θα δει ο κόσμος έναν σίγουρα καλύτερο Φερνάντεζ", υποσχέθηκε ο Πορτογάλος πορτιέρο μέσω του "Μ".
"Δεν αρμόζει η 9η θέση στον ΠΑΟΚ"
Ο Ντάνι Φερνάντεζ είναι πεπεισμένος ότι η επόμενη χρονιά θα είναι εντελώς διαφορετική από τη φετινή και ο ΠΑΟΚ μπορεί να κοιτάει μόνο μπρος τα πάνω. "Κανείς δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 9η θέση. Δεν αρμόζει αυτή η θέση στο όνομα του ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι χειρότερα δε γίνεται... Η επόμενη χρονιά θα είναι εντελώς διαφορετική και η ομάδα μπορεί να κοιτάει μόνο μπρος τα πάνω..."

"Δάσκαλος ο Σάντος"

Από πού πηγάζει αυτή η αισιοδοξία του Φερνάντεζ; "Προσωπικά πιστεύω στη δυναμική του ΠΑΟΚ και στη δουλειά του Φερνάντο Σάντος. Εγώ είμαι πολύ ευτυχισμένος που συνεργάζομαι μαζί του. Όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να εκμεταλλευτούμε την παρουσία του στην ομάδα για να μάθουμε και να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα από αυτόν. Αλλά η δουλειά του χρειάζεται χρόνο για να φανεί. Η αλλαγή νοοτροπίας δε γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Ο αρχιτέκτονας χρειάζεται χρόνο για να υλοποιήσει τα σχέδια που έχει στα χαρτιά. Έτσι και ο προπονητής. Σε 6-7 μήνες δεν μπορούν να αλλάξουν όλα, ούτε να υλοποιηθούν τα σχέδια. Ο Σάντος όμως είναι ένας προπονητής - δάσκαλος. Έχει τεράστια εμπειρία και γνώση του ποδοσφαίρου. Είμαι σίγουρος ότι κάνοντας προετοιμασίας με το Σάντος από την αρχή, την επόμενη χρονιά ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί ψηλότερα και εκεί που του αρμόζει..."

http://www.metropolisradio.gr/more.php?id=24929_0_1_0_C

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #675 on: April 02, 2008, 11:18:19 »
...του χρόνου θα δει ο κόσμος έναν σίγουρα καλύτερο Φερνάντεζ...
σε ποια ομαδα; μαλλον οχι στον ΠΑΟΚ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #676 on: April 02, 2008, 11:22:15 »
8ewrw 8etiko oti toulaxiston anagnwrizei ta polla fetina tou la8h alla allh xronia san thn
fetinh den prokeite kanenas na ante3ei. Gi auto as paroume enan termatofylaka kalo san
kai auton pou grafei h gata (....) shmera

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #677 on: April 02, 2008, 11:54:46 »
Gi auto as paroume enan termatofylaka kalo san kai auton pou grafei h gata (....) shmera

ο οποιος ασχετα αν αληθευει η οχι το δημοσιευμα ειναι 34 χρονων!!!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #678 on: April 02, 2008, 11:56:38 »
e kai..? se xalaei gia kanadyo xronia..?

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
« Reply #679 on: April 02, 2008, 11:59:32 »
Το καλύτερο "καροτάκι" για να ανέβει ο Ντάνι, είναι η προοπτική της εθνικής Πορτογαλίας. Το γεγονός ότι εκλήθει μία-δύο φορές και μετά πάπαλα, πιστεύω ότι τον επιρρέασε... Σίγουρα η φετινή χρονιά είναι από τις χειρότερές του, αλλά από την άλλη και λόγω ηλικίας και λόγω σωματικών προσόντων και λόγω του ότι ΔΕΝ είναι άσχετος, εμένα με κάνει να ελπίζω ότι θα δούμε έναν τερματοφύλακα υψηλού επιπέδου τα επόμενα χρόνια.... (επιπλέον να πω ότι κάτι είχε ακουστεί και για γκομενικά προβλήματα που είχε. Πλάκα-πλάκα αυτά τα θέματα επιρρεάζουν πάντα την απόδοση όλων μας... παραδείγματα άπειρα!!! σε κάθε επαγγελματικό τομέα!!!).
PAOK is a Social Movement!