Αδελφέ Αlamana85 από που προκύπτει ότι ''του χρόνου η ομάδα θα έχει άλλο τερματοφύλακα κάτω από τα δοκάρια της εστίας της''? Υπάρχει κάποια ενημέρωση του κόσμου από τη διοίκηση ότι έχει πραγματοποιηθεί η πώληση που εύχεσαι?Ας μην γράφουμε ότι θέλουμε.
Δεν έγραψα κάπου ότι πραγματοποιήθηκε η πώληση του. Αν είχε πραγματοποιηθεί, για ποιό λόγο να έγραφα τα παραπάνω? Όσο για το "
από που προκύπτει ότι ''του χρόνου η ομάδα θα έχει άλλο τερματοφύλακα κάτω από τα δοκάρια της εστίας της''", επέτρεψε μου να γνωρίζω ίσως καλύτερα από εσένα, την εκτίμηση που έχουν οι αρμόδιοι στο πρόσωπο του Φερνάντεζ και το αν ψάχνουν για τερματοφύλακα ή όχι.
Εγώ θεωρώ ότι με σωστή δουλειά το καλοκαίρι Ντάνι και Λάζαρος θα έχουν πολύ καλή απόδοση του χρόνου.Γιατί τέτοια βιασύνη να ξεπουλήσουμε τους καλύτερούς μας παίκτες?Έλεος.Η απαξίωση των παικτών της ομάδας μας μου φαίνεται έχει γίνει συνήθεια πλέον.Τραγικό λάθος.Ας αλλάξουμε νοοτροπία επιτέλους.
Φίλε @thomas. Η χρονιά τελείωσε. Ο προέδρος του ΠΑΟΚ Θεόδωρος Ζαγοράκης προειδοποίησε στο μέσο της σεζόν τους ποδοσφαιριστές για την αγωνιστική τους απόδοση με γνώμονα ότι στο τέλος της χρονιάς θα κριθούν όλοι τους. Και πράγματι τα συμπεράσματα βγήκαν για το ποιός έχει θέση ή όχι στην ομάδα. Την απαξίωση των ποδοσφαιριστών δεν την αξιώνω εγώ, αλλά ούτε και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ τον οποίο πρόδωσαν με την συμπεριφορά τους και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο τους. Και επειδή ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι ντόμπρος και "δεν το παίζω Ρίζος και όπως θέλω το γυρίζω", θα δείξει σε αρκετούς από αυτούς την πόρτα της εξόδου.
Δίκιο έχεις για την νοοτροπία. Πρέπει να αλλάξει. Ζούμε στην εποχή που τα πάντα έχουν αξία, αγοράζονται και πουλιούνται. Οι ποδοσφαιριστές είναι Κρέατα προς πώληση και συναισθηματισμοί δεν υπάρχουν. Άλλωστε αυτό ανέφερε στην τελευταία συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος της ΠΑΕ.
Δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει η "βιασύνη" την οποία αναφέρεις. Ξαναδιάβασε όσα έγραψα. Το κείμενο μου αναφέρεται σε όσους εξακολουθούν να βλέπουν με συναισθηματισμό το αγωνστικό δυναμικό του ΠΑΟΚ και όχι με βάση την ποδοσφαιρική τους αξία που προκύπτει από την προσωπικότητα, την τεχνική και το πάθος που θα πρέπει να χαρκτηρίζει έναν σύγχρονο μαχητή ποδοσφαιριστή.
Τα λαικά δικαστήρια ανήκουν σε άλλες εποχές. Ας σκεφτούμε καλά ότι αν θέλουμε να ανέβει επίπεδο ο ΠΑΟΚ μας πρέπει να αλλάξουμε αρκετά και τη δική μας νοοτροπία.Ο Ζαγοράκης θα αποφασίσει αλλά μην κραυγάζουμε για πωλήσεις για τις οποίες εμείς θεωρούμε ότι καιγόμαστε.Εάν οι προσφορές είναι αξιόλογες ναι.Αλλά να χαρακτηρίζουμε παγκίτη ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης στη θέση του είναι τραγικό.Ναι η φετινή του χρονιά ήταν άθλια όμως άθλια ήταν η εμφάνιση όλων των παικτών.Ηρεμία και θα κριθεί του χρόνου.
Δεν νομίζω ότι έστησα πουθενά Λαϊκό δικαστήριο για τον Φερνάντεζ. Ούτε τον χαρακτήρισα, ούτε τον αποδοκίμασα σε κάποια απάντηση μου, άρα άτοπο το σχόλιο σου.
Ούτε νομίζω ότι "κραύγασα για πωλήσεις" κάπου, άρα άτοπο και αυτό το σχόλιο σου.
Δεν νομίζω ότι λέω κάτι διαφορετικό για τον Ζαγοράκη και την αρμοδιότητα του ως προς τις μεταγραφές ή όχι που θα πραγματοποιήσει η ομάδα, ούτε αναφέρθηκα σε αξιολόγηση οικονομικής πρότασης. Διάβασες κάπου να γράφω ότι είναι αποδεκτά ή απαράδεκτα κάποια χρήματα που προσφέρθηκαν για κάποιο παίκτη?
Το να θεωρείς τον Φερνάντεζ ένα από τα "μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης", είναι το λιγότερο αυθαίρετο. Γνωρίζεις ποια κριτήρια πρέπει να έχει κάποιος για να θεωρείτε ταλέντο στην Ευρώπη? Θα ήθελα να μου αναφέρεις την ποδοσφαιρική του παιδεία, τους τίτλους που έχει κατακτήσει με μικρότερες Εθνικές ομάδες ή ακόμα και τις συμμετοχές του σε αυτές. Ποια είναι η καριέρα του μέχρι σήμερα και τι είνα αυτό που τον κατατάσει στα "μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης"?
Οι εποχές των ΣΠΟΡ του ΒΟΡΡΑ του Δημήτρη Μπούζα πέρασαν εδώ και πολλά χρόνια. Το να καταπίνουμε αμάσητο το οτιδήποτε αρέσει στα αυτιά μας είναι αυτό που διαιωνίζει την απαράδεκτη νοοτροπία που έχουμε αποκτήσει εδώ και δεκαετίες.