Author Topic: Daniel Marcio Fernandes www.myspace.com/Daniel_M_Fernandes  (Read 24755 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Απ: Daniel Marcio Fernandes www.myspace.com/Daniel_M_Fernandes
« Reply #780 on: May 19, 2008, 13:23:49 »
όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ είνα οι καλύτεροι και αν δεν είναι τώρα θα είναι σε λίγο αφού μας βγάλουν τα δικά μας συκώτια σε κάθε ματς....
το ότι είμασταν 9 και μερικώς άμπαλοι φέτος έχει να κάνει με τη λάθος διατροφή πριν από τους αγώνες, γιατί μπάλα παίζαμε αλλά είχαμε βαρυστομαχιές και δεν μπορούσαμε να βγάλουμε όλο το ταλέντο στον αγωνιστικό χώρο....
Ας πιστέψει ο καθένας ότι θέλει από εμένα το θέμα "ταλέντα" και celebrity παικταράδες έχει κλείσει
λεφτά πως θα βγάλουμε? Θα κλείσουμε το επάγγελμα και θα ζητάμε ΠΑΟΚοσημο σε κάθε δικόγραφο και κάθε έκδοση άδειας για πολυκατοικία?

thomas

• Guest
« Reply #781 on: May 19, 2008, 13:24:10 »
με 1,2 τον πάω και εγώ στο αεροδρόμιο!
(μόνο πρόβλημα είναι μην τον κρατήσουν για έλεγχο αεροκυκλοφορίας! οκ οκ! κακίες)

@ive  δεν καταλαβαίνω τη συσχέτιση των όσων είπα με το αν πρέπει ή δεν πρέπει να πουλήσουμε παίκτη στο ΠΟΚ.????
και το τι έλεγα πριν 2-3 χρόνια δεν μπορείς να το ξέρεις καθώς δεν ήμουν μέλος του forum! φιλικά πάντα.
όσο για το αν είμαι ευχαριστημένος...είναι προφανές ότι αν έρθει πρόταση πάνω από 1 μύριο για Ντάνι εγώ είμαι ευχαριστημένος αλλά για να μην μπερδευόμαστε...ΕΓΩ δεν εξασκώ διοίκηση στον ΠΑΟΚ.

Ε όχι ρε φίλε 1,2 είναι τραγικό ξεπούλημα για παίκτη με το ταλέντο του Ντάνι.Αν είναι δυνατόν.Ο Ντάνι θα κριθεί όπως όλοι στο τέλος της χρονιάς

bagos1

• Guest
« Reply #782 on: May 19, 2008, 13:34:00 »
(μόνο πρόβλημα είναι μην τον κρατήσουν για έλεγχο αεροκυκλοφορίας! οκ οκ! κακίες)

@ive  δεν καταλαβαίνω τη συσχέτιση των όσων είπα με το αν πρέπει ή δεν πρέπει να πουλήσουμε παίκτη στο ΠΟΚ.????
και το τι έλεγα πριν 2-3 χρόνια δεν μπορείς να το ξέρεις καθώς δεν ήμουν μέλος του forum! φιλικά πάντα.
όσο για το αν είμαι ευχαριστημένος...είναι προφανές ότι αν έρθει πρόταση πάνω από 1 μύριο για Ντάνι εγώ είμαι ευχαριστημένος αλλά για να μην μπερδευόμαστε...ΕΓΩ δεν εξασκώ διοίκηση στον ΠΑΟΚ.

Ε όχι ρε φίλε 1,2 είναι τραγικό ξεπούλημα για παίκτη με το ταλέντο του Ντάνι.Αν είναι δυνατόν.Ο Ντάνι θα κριθεί όπως όλοι στο τέλος της χρονιάς
sto telos tis xronias????????????????? mipos exeis ksexasei kati?

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #783 on: May 19, 2008, 13:34:24 »
Υπαρχει μεγαλη διαφορα αναμεσα στο ποσο καλος ειναι ενας παιχτης και ποσο καλος ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ (η ακομα χειροτερα, ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, η ακομα πιο χειριστα μας εχουν ΚΑΝΕΙ να πιστευουμε) οτι ειναι. Αυτο ισχυει γενικα, οχι μονο για τον Φερναντεζ.
το ποσο καλος ειναι ο παικτης φαινεται μονο στο γηπεδο..τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε

bagos1

• Guest
« Reply #784 on: May 19, 2008, 14:16:19 »
sto site ton ultras leei oti o danny einai germania gia eksetaseis kai oti odeuei gia bohum opote osa senaria gia kordeles aerodromia ktl ktl pane strafi......................

thomas

• Guest
« Reply #785 on: May 19, 2008, 14:22:28 »

sto telos tis xronias????????????????? mipos exeis ksexasei kati?

στο τέλος της χρονιάς που έρχεται φιλαράκι

GeorgT

• Guest
« Reply #786 on: May 19, 2008, 14:25:03 »
Οι Ultras ας περιμένουν καλύτερα λίγο ακομα μια επίσημη ανακοίνωση γιατί ετσι έχουν πέσει έξω αρκετές φορές.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #787 on: May 19, 2008, 14:43:38 »
Υπαρχει μεγαλη διαφορα αναμεσα στο ποσο καλος ειναι ενας παιχτης και ποσο καλος ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ (η ακομα χειροτερα, ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, η ακομα πιο χειριστα μας εχουν ΚΑΝΕΙ να πιστευουμε) οτι ειναι. Αυτο ισχυει γενικα, οχι μονο για τον Φερναντεζ.
το ποσο καλος ειναι ο παικτης φαινεται μονο στο γηπεδο..τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε

Αυτο ακριβως λεω κι εγω.
Απλα εχω την αισθηση οτι καποιοι βλεπουν αυτο που θα ηθελαν η βασιζονται σε αυτο που ΙΣΩΣ δουν στο μελλον.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

mayrosaris

• Guest
« Reply #788 on: May 19, 2008, 14:55:39 »
Einai aplo to pragma o fernantez einai talentara giati einai portogalokanadoispanos
an htan apo ton eyosmo tha htan tagari, telika h thiteia toy toxoyrogloy ekane megalh
zhmia ston PAOK.

biggeorge

• Guest
« Reply #789 on: May 19, 2008, 15:15:21 »
dn kserw ti lene paidia oi ultras pantos egw ton eida proxthes an dn kanw lathos edw sto spiti tou...pige volta gia na agorasei kati.....twra auta pou lene gia bochum dn kserw....

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #790 on: May 20, 2008, 13:29:28 »
poli xalastiko auto pou ekane o fernantez...sa malakismeno ksigithike....

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7740&pubid=1058012

'Ο ΠΑΟΚ είπε όχι στα 900.000 ευρώ που δίνει η Μπόχουμ για τον Ντάνιελ Φερνάντες. Και αυτό σημαίνει ότι ο Πορτογάλος, που βρέθηκε στο «Ρεβιρπάουερ Στάντιον» και παρακολούθησε το τελευταίο παιχνίδι της γερμανικής ομάδας με τη Χάνσα Ρόστοκ, μάλλον βιάστηκε.

Και σίγουρα δεν πήγε εκεί ως θεατής, αφού ο Πορτογάλος τερματοφύλακας ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας και μίλησε με τον προπονητής της Μπόχουμ Μάρσελ Κόλερ. Οι άνθρωποι της Μπόχουμ προσπάθησαν να κρατήσουν μυστική την παρουσία του Φερνάντες στις εγκαταστάσεις της ομάδας, στη διάρκεια της οποίας δεν υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις. Οι πληροφορίες, πάντως, από τη Γερμανία λένε ότι δεν υπήρξαν ούτε διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του πίσω από την πλάτη του ΠΑΟΚ.

Τι πήγε τότε να κάνει εκεί; Η μόνη εξήγηση είναι ότι προσκλήθηκε για να δει την πόλη, τις εγκαταστάσεις της Μπόχουμ και μιλώντας με τον προπονητή της να πειστεί ότι η γερμανική ομάδα είναι μία καλή περίπτωση να συνεχίσει την καριέρα του. Αλλωστε, και ο ίδιος ο Φερνάντες έχει ξεχωρίσει το γερμανικό πρωτάθλημα ως ένα από αυτά που τον ενδιαφέρουν.

Σε ό,τι αφορά, πάντως, τον επίσημο ΠΑΟΚ, ο Ντάνιελ Φερνάντες κάνει διακοπές στο εξωτερικό. Και αυτό που γνωρίζουν είναι ότι βρισκόταν στην Πορτογαλία και στη συνέχεια ενημέρωσε την ομάδα ότι θα ταξιδέψει με προορισμό το Οσλο της Νορβηγίας. Και ήταν εκεί μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής, όταν και έφυγε από εκεί για Γερμανία.

Οπως και να έχει, ο ΠΑΟΚ χθες το απόγευμα απέρριψε και τη δεύτερη βελτιωμένη πρόταση των Γερμανών, που από τις 650.000 ευρώ (500.000 ευρώ με τη μεταγραφή και 150.000 ευρώ στο τέλος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου) ανέβηκε στα 900.000 ευρώ.Η Μπόχουμ πρόσφερε 600.000 ευρώ προκαταβολικά και δύο δόσεις των 150.000 ευρώ χωρίς να υπάρχουν όροι ή προϋποθέσεις σε αυτές.

Η απάντηση του Θοδωρή Ζαγοράκη ήταν και πάλι αρνητική. Αν η Μπόχουμ θέλει τον Φερνάντες, θα πρέπει να ανεβάσει και άλλο την προσφορά της.'

kai meis san laos se sxesi me tis malakies pou exei kanei se para polla mats tou ksigiomaste omorfa kai ton sevomaste.....megali malakia i axaristia...
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #791 on: May 20, 2008, 13:36:16 »
zouvalos θα διαφωνήσω μαζί σου αδερφέ . Έχει ξεκαθαριστεί ότι μέλημα του ΠΑΟΚ είναι να τον πουλήσει . Ο ΠΑΟΚ έχει συνεχείς διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Γερμανίας . Πήγε να δει τις εγκαταστάσεις την πόλη κτλ . Πάλι ο ΠΑΟΚ  έχει τον τελευταίο λόγο αν δεν θέλει η διοίκηση δεν γίνεται τίποτα .
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #792 on: May 20, 2008, 15:11:46 »
Ορισμένοι μιλούν για το ταλέντο του Ντάνι και το πως αυτό θα εξελιχθεί στην πράξη μετά από λίγα χρόνια, αφήνοντας άφωνη όλη τη γηραιό Αλβιόνα με αποτέλεσμα την εκτόξευση του κασέ του στα 3-4 εκατομμύρια ευρώ.

Μπορεί να έχουν δίκιο, αλλά μπορεί να έχουν και άδικο.

Αν το δούμε και από μια άλλη παράμετρο, ποιος μας διασφαλίζει ότι ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει νέο συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ όταν πράγματι φτάσει στο επιθυμητό για αυτόν στάδιο της καριέρας του (όταν πιάνει παπάδες) και δεν θα προτιμήσει μια πιο αξιόλογη οικονομικά πρόταση από άλλη ομάδα?

Επίσης, ορισμένοι μιλούν για την αστεία προπονητική δουλειά που έγινε στον ποδοσφαιριστή από τους εκάστοτε προπονητές τερματοφυλάκων. Αν δεν κάνω λάθος έχει δουλέψει με περισσότερους από (4) τέσσερις προπονητές τερματοφυλάκων, στα χρόνια που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ. Για ποιό λόγο θεωρούμε ότι φταίνε οι προπονητές του και όχι ο ίδιος για την μηδενική εξέλιξη του?

Ας μην ξεχνάμε όμως τις εξελίξεις στις υποθέσεις της FIFA που αφορούν ποδοσφαιριστές. Αν ένας ποδοσφαιριστής θέλει την λύση του συμβολαίου του και την μεταγραφή του σε άλλη ομάδα, μπορεί να την αποκτήσει με την καταβολή της αξίας του συμβολαίου του για δύο χρόνια στην προηγούμενη ομάδα του. Πόσα παίρνει ο Φερνάντες από τον ΠΑΟΚ ετησίως? 250.000 ή 300.000? Μιλάμε δηλαδή για 600.000 αποζημίωση στον ΠΑΟΚ και παιρνει μεταγραφή όπου γουστάρει χωρίς να ρωτήσει τον ΠΑΟΚ.

Το σίγουρο είναι ότι του χρόνου η ομάδα θα έχει άλλο τερματοφύλακα κάτω από τα δοκάρια της εστίας της. Άρα το να υπάρχει στον πάγκο σου ποδοσφαιριστής για τον οποίο προσφέρονται κάποια χρήματα (αξιοσέβαστα ή όχι θα το κρίνει η ΠΑΕ) από ομάδα του εξωτερικού, θεωρώ αμαρτία να μην τα δεχθούμε, έχοντας ως δεδομένα τα τραγικά οικονομικά χρέη που υπάρχουν και την ανετοιμότητα του ποδοσφαιριστή να προσφέρει άμεσα τη βοήθεια στην ομάδα, που επιθυμούμε όλοι μας.
gdaou
"γάβροι=κότες"

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #793 on: May 20, 2008, 15:16:11 »
Πες τα ρε αδερφέ....Ώρες, ώρες νομίζω οτι είχαμε τον Τσέχ  τερμα φέτος....

thomas

• Guest
« Reply #794 on: May 20, 2008, 15:19:29 »

Αδελφέ Αlamana85 από που προκύπτει ότι ''του χρόνου η ομάδα θα έχει άλλο τερματοφύλακα κάτω από τα δοκάρια της εστίας της''? Υπάρχει κάποια ενημέρωση του κόσμου από τη διοίκηση ότι έχει πραγματοποιηθεί η πώληση που εύχεσαι?Ας μην γράφουμε ότι θέλουμε.Εγώ θεωρώ ότι με σωστή δουλειά το καλοκαίρι Ντάνι και Λάζαρος θα έχουν πολύ καλή απόδοση του χρόνου.Γιατί τέτοια βιασύνη να ξεπουλήσουμε τους καλύτερούς μας παίκτες?Έλεος.Η απαξίωση των παικτών της ομάδας μας μου φαίνεται έχει γίνει συνήθεια πλέον.Τραγικό λάθος.Ας αλλάξουμε νοοτροπία επιτέλους.Τα λαικά δικαστήρια ανήκουν σε άλλες εποχές.Ας σκεφτούμε καλά ότι αν θέλουμε να ανέβει επίπεδο ο ΠΑΟΚ μας πρέπει να αλλάξουμε αρκετά και τη δική μας νοοτροπία.Ο Ζαγοράκης θα αποφασίσει αλλά μην κραυγάζουμε για πωλήσεις για τις οποίες εμείς θεωρούμε ότι καιγόμαστε.Εάν οι προσφορές είναι αξιόλογες ναι.Αλλά να χαρακτηρίζουμε παγκίτη ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης στη θέση του είναι τραγικό.Ναι η φετινή του χρονιά ήταν άθλια όμως άθλια ήταν η εμφάνιση όλων των παικτών.Ηρεμία και θα κριθεί του χρόνου.

kostas4

• Guest
« Reply #795 on: May 20, 2008, 15:23:19 »
Γιατί τέτοια βιασύνη να ξεπουλήσουμε τους καλύτερούς μας παίκτες?

μονο εγω νομιζω οτι αυτοι οι δυο ηταν οι χειροτεροι μας παιχτες?

thomas

• Guest
« Reply #796 on: May 20, 2008, 15:31:59 »
Γιατί τους κρίνεις με βάση την τελευταία χρονια

kostas4

• Guest
« Reply #797 on: May 20, 2008, 15:34:39 »
οχι για μενα ο χριστοδουλοπουλος ποτε δεν επαιξε καλα.δεν θυμαμαι ενα παιχνιδι που να ξεχωρισε με διαφορα απο τους υπολοιπους.ισως αν παει σε αλλη ομαδα να παιξει,εδω ομως δεν τον θελω,ειδικα μετα τα οσα εγιναν.
ο ντανι εκανε μια τραγικη χρονια και παλαιοτερα μερικες καλες εμφανισεις.αλλα ποτε δεν ηταν σταθερος.βεβαια δυσκολα βρισκεις σταθερο τερματοφυλακα που να μην κανει λαθη

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #798 on: May 20, 2008, 15:35:54 »
και ειδικά εάν έχει άμυνα της πλάκας μπροστά του
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

thomas

• Guest
« Reply #799 on: May 20, 2008, 15:38:55 »