Author Topic: Daniel Marcio Fernandes www.myspace.com/Daniel_M_Fernandes  (Read 24671 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Απ: Daniel Marcio Fernandes www.myspace.com/Daniel_M_Fernandes
« Reply #720 on: April 16, 2008, 21:15:13 »
ο φερνάντεζ πριν τρια χρόνια δεν μπορούσε να κλωτσήσει την μπάλα όταν την γυρνούσαν πίσω και δεν μπορούσε να να κάνει έξοδο>. μετά από τρρία χρόνια έχει ακριβώς τα ίδια μειονεκτήματα συν την αστάθεια που απαίκτησε φέτος λόγω άγχους υποθέτω. Κατά την γνώμη μου δεν πρέπει να πουληθεί γιατί δεν έκανε καλή χρονιά και δεν θα δώσουν ομάδες πολλά λεφτά για να τον αποκτήσουν . Θα πρέπει να πάρει το μήνυμα ότι για την νέα χρονιά δεν θα είναι βασικός και από αυτά που έχει δείξει στο παρελθόν είναι πεισματάρης αν δουλέψει και ανέβει αγωνιστικά καλώς αν όχι θα είναι άλλο ένα αιώνιο ταλέντο που ξεκίνησε δυνατά αλλά δεν είχε την εξέλιξη που όλοι θα θέλαμε .
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

ck

• Guest
« Reply #721 on: April 16, 2008, 22:03:52 »
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Πρέπει να βρεθεί και άλλος ένας τερματοφύλακας. Αλλά υπάρχει και η εξής επιφύλαξη: Δηλαδή οι υπόλοιποι παίκτες που είχαν ανταγωνισμό απέδωσαν?

JamaicaN

• Guest
« Reply #722 on: April 16, 2008, 22:08:22 »
Ponese i psuxi mou proxtes sto gipedo me ti giouxa, o antagwnismos tha tou kanei kalo....
24-25 xronwn einai ligo gia na krineis oristika enan keeper....An itan se ola super me ta swmatika tou prosonta tha epeze real kai oxi PAOK....
Sigoura eimai yper tou na meinei...Ligos pagos den eblapse pote kanenan....Perimenw polla perissotera...

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #723 on: April 17, 2008, 08:44:28 »
ΠΟΥΛΑ ΜΕ ΛΟΙΠΟΟΟΟΟΟΝ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ......

ΠΟΥΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ισως αυριο να ειναι αργά...... ;D

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #724 on: April 20, 2008, 21:31:44 »
μάγκες πείτε μου ότι στη φάση οπου πήδηξε ετεροχρονισμένα αφού έχει βγει η μπάλα ήταν λάθος της tv μου! δεν γίνεται να έχει κάνει τετοιά εκτίναξη!!! θα τρελαθώ!

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #725 on: April 20, 2008, 23:28:00 »
 Δεν κάνει φέτος ειδικά εκτός από το πέναλτι με Καλαμαριά δεν θυμάμαι αγώνα που να έδωσε βαθμούς
 ΤΕΟ ΠΟΥΛΑΤΟΝ

ive4

• Guest
« Reply #726 on: April 20, 2008, 23:39:11 »
δεν είστε καλά!
Οταν πούλαγε παίκτες ο μπατατούδης χαλάγαμε τον κόσμο, τώρα ζητάμε εμείς να πουλήσουμε τους παίκτες μας στην καλύτερη ηλικία τους.
Αν πιστέυετε ότι δεν έχει ανταγωνισμό και γι αυτό δεν βελτιώνεται, ζητείστε να έρθει και δεύτερος καλός τερματοφύλακας! Οχι να φύγει ο πρώτος.
Αν πιστέυετε ότι είναι άχρηστος, σκεφτείτε τι λέγατε πριν 2 χρόνια.
Αν θέλετε σων και καλά να βρείτε φταίχτες για τα φετινά χάλια, κάντε γιόγκα να καθαρίσει το μυαλό σας.

thomas

• Guest
« Reply #727 on: April 20, 2008, 23:41:55 »
δεν είστε καλά!
Οταν πούλαγε παίκτες ο μπατατούδης χαλάγαμε τον κόσμο, τώρα ζητάμε εμείς να πουλήσουμε τους παίκτες μας στην καλύτερη ηλικία τους.
Αν πιστέυετε ότι δεν έχει ανταγωνισμό και γι αυτό δεν βελτιώνεται, ζητείστε να έρθει και δεύτερος καλός τερματοφύλακας! Οχι να φύγει ο πρώτος.
Αν πιστέυετε ότι είναι άχρηστος, σκεφτείτε τι λέγατε πριν 2 χρόνια.
Αν θέλετε σων και καλά να βρείτε φταίχτες για τα φετινά χάλια, κάντε γιόγκα να καθαρίσει το μυαλό σας.
:prosk:

Offline smokingpaper

• Κερκίδα
  • *
« Reply #728 on: April 21, 2008, 00:03:26 »
μάγκες πείτε μου ότι στη φάση οπου πήδηξε ετεροχρονισμένα αφού έχει βγει η μπάλα ήταν λάθος της tv μου! δεν γίνεται να έχει κάνει τετοιά εκτίναξη!!! θα τρελαθώ!

Ki omws. pidikse afou eixe vgei i mpala aout. gia na gelasoume to ekane , ilegxe i paiktara. War Fernandes!!!

Offline bill_drama4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #729 on: April 21, 2008, 01:16:41 »
idios o xrhstakis o tsekos me gantia einai!basika auto pou mou thn dinei einai oti einai proklitika adiaforos!den einai dikaiologia oti den exei sinagonismo!lefta pernei kai exei thn timh na pezei ston megalo PAOK!terma oi dikaiologies!ainte sthn euxh ths panagias!ainte!tha xexasoume kai pos pezetai to podosfairo!

Photis

• Guest
« Reply #730 on: April 21, 2008, 03:37:26 »
Gasma...e..gasma....!!!

The_Cure

• Guest
« Reply #731 on: April 21, 2008, 11:24:33 »

Ακριβως ετσι αδερφε!!!! Στο 60' ηταν η φαση,σε σουτ του φωτακη.....Το ειδα και τσιμπιομουν αν ειναι real,αυτο που μολις ειχαν δει τα ματακια μου....Αν ειναι δυνατον ρε πουστη μου....Ελεος ρε πουστη μου......

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #732 on: April 21, 2008, 11:30:00 »
apistefti fasi ontos, se pianoun ta gelia
lipamai alla den xero ti exei pathei, an se parei h katifora omos............
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #733 on: April 21, 2008, 12:33:29 »
Den ευθύνεται χθες σε κανένα γκόλ.Κ το υποστηρίζω εγώ αυτό, ο μεγαλύτερος πολέμιος της απαράδεκτης φετινής του χρονιάς. Κατά τα άλλα, για την πολυσυζητημένη εκτίναξή του, θα μιλήσω.....βλάχικα "Δυο πλιά κ εναν τσόν".....

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #734 on: April 21, 2008, 12:40:19 »
Αυτός ο μαλεζάς και ο μπαλάφας είναι σα να έχουν πάθει σκωλίωση φέτος από την ουρα ώς τον αυχένα δεν κινείτε τίποτα...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
« Reply #735 on: April 28, 2008, 23:58:38 »
Paides dn kserw alla simera sto coach(bar stin stutgardi)eitan o fernadez ti ekane dn kserw ta siberasmata dika sas!!!
Gamiete o Thrilos kai o pireas

GeorgT

• Guest
« Reply #736 on: April 29, 2008, 00:23:11 »
ΧΩΧΩΧΩΧΧΩΩΧ σαν γνήσια σπιουνια του ΠΑΟΚworld τα ξέρουμε ΟΛΑ ΠΑΝΤΟΥ δεν μας ξεφεύγει τίποτα!!!

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
« Reply #737 on: April 29, 2008, 00:26:11 »
to oti eitan sto coach bazw to xeri mou stin fotia to ti ekane dn kserw pantos eitan edw einai mia  apo tis pio megales ellinikes kafeteries stin stutgardi!!!
Gamiete o Thrilos kai o pireas

thomas

• Guest
« Reply #738 on: April 29, 2008, 01:29:07 »
Για μένα εάν θέλουμε να χτίσουμε ομάδα με παρόν και μέλλον πρέπει να μείνουν όπωσδήποτε στην ομάδα Ηλιάδης, Αραμπατζής, Μελίσσης, Χριστοδουλόπουλος και φυσικά ο Ντάνι.Τουλάχιστον αυτοί πρέπει να μείνουν και με προσθήκες να ανέβει το επίπεδο.Τραγικό λάθος να κρίνουμε έτσι αβίαστα τον Ντάνι σε μία άθλια χρονιά για την ομάδα

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
« Reply #739 on: April 29, 2008, 12:59:39 »
Προσωπικά τον πιστεύω τον μπαγάσα τον Ντάνι.... νομίζω ότι η κωλοχρονιά αυτή ήταν μία κακή παρένθεση (και όχι μόνο γι' αυτόν....)
PAOK is a Social Movement!