Author Topic: Daniel Marcio Fernandes www.myspace.com/Daniel_M_Fernandes  (Read 25621 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
Απ: Daniel Marcio Fernandes www.myspace.com/Daniel_M_Fernandes
« Reply #480 on: May 26, 2007, 15:55:16 »
Για ποσο καιρο ακομα θα κανουνε κουμαντο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι συνδεσμιτες;
Δεν λεω οτι ειναι σωστο η λαθος η πωληση του Φερναντες αλλα δεν μπορει να κανουν κουμαντο 5-10 φιλαθλοι. Και εγω αυριο θα παω και θα ζητησω να πουληθει ο Φερναντες. Πρεπει ο προεδρος να πει ναι;

Και ας ειναι και μονιμος και προσωρινος..σε καμια σοβαρη ομαδα δεν γινονται αυτα. Αν η διοικηση κρινει οτι οικονομικα μας συμφερει ας τον πουλησει. Ειτε ειναι λαθος ειτε σωστο. Δεν κρινω αυτο. Αλλα το γεγονος οτι οι Θεσσαλονικεις συνδεσμιτες συνεχως συμπεριφερονται λες και τους ανηκει η ομαδα..

εισαι οπαδος και η θεση σου ειναι στην εξεδρα..δεν ειναι να εμποδιζεις ή να κανεις μεταγραφες
αυτο ειναι δουλεια αλλων..καλοι ή κακοι αυτοι ειναι τωρα στον ΠΑΟΚ. Θα κριθουν απο τα αποτελεσματα και με το περασμα του χρονου

northeagle_4

• Guest
« Reply #481 on: May 26, 2007, 16:23:30 »
Ασε ρε κυριακο τωρα,τι να κριθουν ??? πλακα μας κανεις ασυνεπεια σε ολο της το μεγαλειο.Αν θελουν να ποθλησουν ας το πουν ανοιχτα και σταρατα "Μαγκες δεν παει αλλο,δεν βρισκετε λυση θα πουλησουμε".Οι ιδιοι ειναι που λεγανε οτι ο ΠΑΟΚ δεν πουλαει παικτες και στο κατω κατω αφου ληγει η θητεια τους γιατι να πουλησουν αυτοι και οχι ο επομενος-επομενοι ???
  τι ηπιες παλι ???  ;D

Μπραβο στα παιδια που εινα σταντ μπαι και σε εγρηγορση !!!!

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #482 on: May 26, 2007, 16:30:58 »
εγω δεν αμφιβαλλω οτι ειχανε καλο σκοπο ή οτι δεν πονανε την ομαδα αυτοι οι συνδεσμιτες

αλλα αυτα δεν γινονται πουθενα στον κοσμο.. οι ιδιοι και οι ιδιοι να εμπλεκονται συνεχως στις διοικητικες αποφασεις

northeagle_4

• Guest
« Reply #483 on: May 26, 2007, 16:42:04 »
Δεν υπαρχει σοβαρη διοικηση να παρει τετοιες αποφασεις και το θεμα ληγει εδω.οι ιδιοι ειναι που θα παρακαλανε σε εναν μηνα τον κοσμο για διαρκειας και δεν φροντιζουν να κρατησουν 3-4 παικτες που αγαπαει ο κοσμος,ΛΑΘΟΣ

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #484 on: May 26, 2007, 16:50:05 »
Αμα δεν μπορουνε να τους κρατησουνε τι να κανουν; εχεις δικιο σε αυτο που λες να βγουνε να το πουνε..
ειμαι μαζι σου 100%
να πουνε δεν βγαινουμε οικονομικα θα θυσιασουμε τον Ντανι..ξεκαθαρα πραγματα

αλλα και παλι ειναι διοικηση..μπορει να μην ειμαστε καλα αλλα ειμαστε ΠΑΟΚ ρε γμτ και οχι κανενα μπουρδελο να κανει ο καθενας οτι θελει
Πρεπει λιγο να διαχωριζουμε τους ρολους..

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
« Reply #485 on: May 26, 2007, 16:53:17 »
polla re paidia de ginontai pou8ena ston kosmo..alla h katastash exei xefygei edw k kairo.
Den yparxei kati logiko ston PAOK ayth th stigmh,ara mhn perimenoume logikes antidraseis apo ton kosmo
Kai gi ayto akrivws,epeidh olwn mas ta myala einai..peiragmena,adikoume kai osous phgan toumpa xthes.
Gia to kalo tou PAOK phgane . Kai bravo gia thn etoimothta.
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

northeagle_4

• Guest
« Reply #486 on: May 26, 2007, 16:59:05 »
Αμα δεν μπορουνε να τους κρατησουνε τι να κανουν; εχεις δικιο σε αυτο που λες να βγουνε να το πουνε..
ειμαι μαζι σου 100%
να πουνε δεν βγαινουμε οικονομικα θα θυσιασουμε τον Ντανι..ξεκαθαρα πραγματα

αλλα και παλι ειναι διοικηση..μπορει να μην ειμαστε καλα αλλα ειμαστε ΠΑΟΚ ρε γμτ και οχι κανενα μπουρδελο να κανει ο καθενας οτι θελει
Πρεπει λιγο να διαχωριζουμε τους ρολους..

Ας Καταλαβουν πρωτα αυτοι οτι ειναι διοικηση στον ΠΑΟΚ και ετσι πρεπει να συμπεριφερονται και να ενεργουν και να εισαι σιγουρος οτι και ο κοσμος μετα θα παει εκει που πρεπει να ειναι.Αυτην την στιγμη δεν εκφραζει κανεναν ΠΑΟΚση αυτη η διοικηση.
   Οκοσμος απο την αρχη εξηγηθηκε οτι ο μονο που θελει ειναι την αληθεια σε ολα τα επιπεδα αγωνιστικα,διοικητικα,οικονομικα και νομικα (μηνυσεις σε Γου)

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #487 on: May 26, 2007, 17:08:23 »
ton fernades ton rotisate re mages an thelei na meinei ston PAOK ap'to na paei sto exoteriko???? o fernades eine idiki periptosi k go  goustaro na minei alla allo to ena alo to allo ego pistevo pos i kinisi na pane oi sindesmites stin toumpa k  na xalasoun tin metagrafi eine perisotero oti dn exoun empistosini ston niko-laki pos ta lefta tha pane ston PAOK k oxi stis tsepes allonon k se ayto simfono k go as erthei i 6i iouniou na paretitoun opos eipan k as afisoun ta xepoulimata alla tha itan kalo k gia ton PAOK k gia ton ntani an erthei protasi apo exoteriko pou na ikanopioi k tous dio na ginei i metagrafi

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #488 on: May 26, 2007, 17:14:28 »
file mou kai ego me to ayti sto radio eimai an kai arrostos sto krevvati.vgikan sindesmites kai eipan oti milisan me ton danny,aytos den thelei na figei alla ton piezoun oi dioikountes na paei sunderland me 2 ek..                                                               
POSI ALLI NTROPI THEE MOU?POSO ALLO PATO?ENAS SOSTOS..RE..ENAS KATHAROS KAI ENTIMOS..
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

manos4

• Guest
« Reply #489 on: May 26, 2007, 18:04:54 »
polla re paidia de ginontai pou8ena ston kosmo..alla h katastash exei xefygei edw k kairo.
Den yparxei kati logiko ston PAOK ayth th stigmh,ara mhn perimenoume logikes antidraseis apo ton kosmo
Kai gi ayto akrivws,epeidh olwn mas ta myala einai..peiragmena,adikoume kai osous phgan toumpa xthes.
Gia to kalo tou PAOK phgane . Kai bravo gia thn etoimothta.

αμα δεν μπορουν να κρατησουν τον ντανι να βγουνε να το πουνε ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ.....
ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΝΤΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....... >:(

chris

• Guest
« Reply #490 on: May 26, 2007, 20:54:55 »
fantazomai dysthxos kai thn antidrash mas ean o mh genhto poulh8ei o fernadez:
"afou koimontousan oi syndesmoi,afou den ekane tipota o kosmos mas, afou den yphrxan antidraseis apo kanenan ...e kai oi dioikountes ton poulhsan!"

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #491 on: May 26, 2007, 21:43:04 »
Μας έχουν ξενερώσει τα παλιολαμόγια. Καλά ρε 7 παίικτες έχουμε που να ξέρουν μπάλα και θα μείνουμε με έναν. Τον Μελίσση (που απ' ότι φαίνεται μένει). Με τους υπόλοιπους 6, έχουμε την εξής κατάσταση: Μίετσελ (το τραβάνε στ' άκρα και οι δυο πλευρές), Ντάνι (πάνε να τον δώσουνε), Μπαρκαουάν (έφυγε ήδη), Ζαγοράκης (σταματάει), Γεωργιάδης (που τι να κάνει πια μόνος του στο γήπεδο) και Χριστοδουλόπουλος (που μη σας φανεί απίθανο να τον πουλήσουν τζαμπαντάν). Βαρεθήκαμε ρε. Και τα παλτά που φέρνετε για να πάρετε τις μίζες σας, και τα χρέη που δημιουργήσατε, και τον πρόλογο που μας πουλάτε, και το μπροστινό μέρος της φανέλας, στο οποίο δεν αξιωθήκατε να γράψετε έστω κάτι, και το γεγονός πως δεν έχουμε προπονητικό κέντρο, και το γεγονός του ότι δεν έχουμε τμήμα scouting, και το ότι δεν υπάρχει μία (εξαιτίας σας), και και και χίλια δυο άλλα. ΟΛΟΙ ΜΠΟΥΛΟ ΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ. Aν είναι να κάνει κάποιος μόνο διαχείρηση, ας πάω να την κάνω εγώ που δεν τα βάζω και στις τσέπες μου. Παλιοπούστηδες. Όλοι την καρέκλα του προέδρου του ΠΑΟΚ θέλουν πια. Τα μεταξωτά βρακιά κύριοι, θέλουν και επιδέξιους κώλους.

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #492 on: May 28, 2007, 02:41:41 »
poli swsta ta leis file...kai anti na dio3oune tous axristous tous klinoun gia alla 2 xronia...(blepe conzalez)

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #493 on: May 28, 2007, 14:54:05 »
Οι ομάδες του εξωτερικού δεν έχουν σταματήσει να παρακολουθούν την εξέλιξη του Φερνάντεζ. Τις προηγούμενες μέρες μάλιστα έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η πρώτη επίσημη πρόταση για την απόκτησή του. Η Μπόχουμ προσέφερε 500.000 ευρώ, αλλά βέβαια το άκουσμα του ποσού προκάλεσε τα γέλια στους ανθρώπους του Δικεφάλου. Αλλωστε η ρήτρα που μπήκε στο συμβόλαιο του Πορτογάλου είναι ύψους 8.000.000 ευρώ, ένα ποσό εξωπραγματικό για τερματοφύλακα.

"Η πρόταση της Μπόχουμ αποτελεί μία μεγάλη τιμή για μένα και για τον ΠΑΟΚ, καθώς είναι μία ομάδα που αγωνίζεται σε ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου. Η Μπουντεσλίγκα αποτελεί ένα όνειρο για μένα, όμως δε βιάζομαι. Ανήκω στον ΠΑΟΚ και ξέρω ότι μόνο αν έρθει κάποια ιδιαίτερα συμφέρουσα πρόταση για την ομάδα από κάποιο μεγάλο σύλλογο του εξωτερικού θα με παραχωρήσουν. Δε με απασχολεί όμως τώρα αυτό... Αν είναι να έρθει κάτι, θα έρθει...Όνειρο μου είναι να αγωνιστώ στη Μπάγερν Μονάχου, η οποία πιστεύω ότι είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Γερμανίας. Προς το παρόν το μόνο που σκέφτομαι είναι η Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας...", επισήμανε ο Ντάνι Φερνάντεζ στο "Μ".

"Φυσικά και είμαι χαρούμενος που ο Σκολάρι με κάλεσε ξανά στην Εθνική ομάδα των ανδρών της Πορτογαλίας. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να βρίσκομαι μαζί με όλα τα μεγάλα αστέρια της χώρας μου. Ξέρω ότι μπορώ να βελτιωθώ κι άλλο γι' αυτό και συνεχίζω να δουλεύω όμως ακόμη πιο σκληρά, περιμένοντας την ευκαιρία να παίξω σε ένα παιχνίδι της Εθνικής μου".

-Μίλησες τελευταία καθόλου με τον Σκολάρι;

"Μίλησα με τον προπονητή των τερματοφυλάκων της Εθνικής Πορτογαλίας, τον Μπρασάρ, ο οποίος ήταν παλιά δόξα της Μπενφίκα. Μου είχε πει από καιρό ότι συνεχίζουν να με παρακολουθούν και περίμενα ότι θα με καλούσαν ξανά στην Εθνική. Ο Μπρασάρ μου μετέφερε κάποια πράγματα που του είπε ο Σκολάρι και μου έδειξε ότι με υπολογίζουν, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για μένα".

-Ο ίδιος ο Σκολάρι σου έχει πει τίποτα προσωπικά;

"Την προηγούμενη φορά που είχα κληθεί στην Εθνική μου είχε πει ορισμένα πράγματα. Κάποιες λεπτομέρειες οι οποίες μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ξέρω ότι έχει συνεργάτες οι οποίοι με παρακολουθούν συνέχεια. Μου είχε πει ότι πρέπει να δουλέψω περισσότερο σε κάποιους τομείς στους οποίους υστερώ, ότι πρέπει να βελτιώσω την ελαστικότητα των κινήσεών μου, τις εξόδους μου και γενικότερα να μη σταματήσω να δουλεύω σκληρά, καθώς βρίσκομαι στην εξέλιξη".

-Στο φιλικό με το Κουβέιτ, ελπίζεις που θα κάνεις την πρώτη σου εμφάνιση με την Εθνική ομάδα;

"Δεν ελπίζω τίποτα! Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχονται οι προσκλήσεις για την Εθνική και ξέρω ότι συνεχίζοντας να δουλεύω σκληρά κάποια στιγμή θα μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω. Το θέμα είναι όταν θα έρθει αυτή η ευκαιρία, να είμαι έτοιμος να την αρπάξω. Πάντως αν συνδυαστεί το κλείσιμο της φετινής σεζόν με την πρώτη μου διεθνή συμμετοχή με την Εθνική Πορτογαλίας, θα είναι ότι καλύτερο για μένα. Και βέβαια εκτός από δική μου τιμή, θα είναι τιμή και για τον ΠΑΟΚ".

-Τις προηγούμενες φορές που βρέθηκες στην Εθνική, μιλούσες καθόλου με τους σταρ - συμπαίκτες σου για τις ομάδες που βρίσκεστε και τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε ο καθένας;

"Μιλάμε για τις ομάδες μας, αλλά δεν μπορεί να γίνει σύγκριση με κάποιες ομάδες. Τα πράγματα στην Ελλάδα είναι πολύ διαφορετικά από το εξωτερικό. Μιλούσα για παράδειγμα με τον Τιάγκο που παίζει στη Λυών. Μου έλεγε για κάποια πράγματα που του φαίνονταν προβλήματα, και σκεφτόμουν ότι αν αυτά που λέει είναι προβλήματα, τότε εμείς στον ΠΑΟΚ τι έχουμε; Πάντως όλοι οι συμπαίκτες μου στην Εθνική Πορτογαλίας ξέρουν για τους φανατικούς φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Ο κόσμος της ομάδας είναι πραγματικά κάτι για το οποίο μπορώ να περηφανευτώ σε όλους! Στο Πόρτο υπάρχουν φίλοι μου που με ρωτούν να τους πω διάφορες λεπτομέρειες για τους τρελούς οπαδούς του ΠΑΟΚ! Είναι απίστευτο...Και πραγματικά χαίρομαι που ζω και νιώθω αυτήν την τρέλα που υπάρχει με τον κόσμο της ομάδας! Έχω τον ΠΑΟΚ μέσα μου".

-Ήταν η φετινή σεζόν η πιο δύσκολη από τη μέρα που ήρθες στον ΠΑΟΚ;

"Ήταν πραγματικά πολύ δύσκολη σεζόν. Ως παίκτες δεν την απολαύσαμε καθόλου. Δεν χαιρόμασταν τα παιχνίδια. Οι μεγαλύτερες φετινές χαρές μας ήταν από τον κόσμο που ήταν παντού δίπλα μας! Οι ήττες είναι μέρος του παιχνιδιού, αλλά όλα τα άλλα προβλήματα της ομάδας επηρέαζαν τους παίκτες όλη τη χρονιά. Μακάρι να λυθούν τα εξωαγωνιστικά προβλήματα ώστε να μπορέσει η ομάδα να πάει καλύτερα. Η γεύση που άφησε η φετινή χρονιά σε μένα ήταν ξινή. Από τη μία ο ΠΑΟΚ μου άνοιξε την πόρτα για την Εθνική ομάδα φέτος, όμως η πορεία της ομάδας δεν ήταν αυτή που θέλαμε".

http://www.metrosport.gr/modules.php?name=FirstPageNews&func=viewcurrent&varid=84405

poli kala ta lei o dani...me auta pou lei o allos pou ta diavazi katalambeni pos sebete ton PAOK...oxi san allous..

polaret

• Guest
« Reply #494 on: May 28, 2007, 20:19:15 »
Εστάλη στις: Μαΐου 26, 2007, 14:55:16Στάλθηκε από: blue_eyes 
Εισαγωγή παράθεσης
Για ποσο καιρο ακομα θα κανουνε κουμαντο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι συνδεσμιτες;
Δεν λεω οτι ειναι σωστο η λαθος η πωληση του Φερναντες αλλα δεν μπορει να κανουν κουμαντο 5-10 φιλαθλοι. Και εγω αυριο θα παω και θα ζητησω να πουληθει ο Φερναντες. Πρεπει ο προεδρος να πει ναι

Και ας ειναι και μονιμος και προσωρινος..σε καμια σοβαρη ομαδα δεν γινονται αυτα. Αν η διοικηση κρινει οτι οικονομικα μας συμφερει ας τον πουλησει. Ειτε ειναι λαθος ειτε σωστο. Δεν κρινω αυτο. Αλλα το γεγονος οτι οι Θεσσαλονικεις συνδεσμιτες συνεχως συμπεριφερονται λες και τους ανηκει η ομαδα

εισαι οπαδος και η θεση σου ειναι στην εξεδρα..δεν ειναι να εμποδιζεις ή να κανεις μεταγραφες
αυτο ειναι δουλεια αλλων..καλοι ή κακοι αυτοι ειναι τωρα στον ΠΑΟΚ. Θα κριθουν απο τα αποτελεσματα και με το περασμα του χρονου

Θα κανουνε οσο δεν υπαρχει καποια σοβαρη διοικηση  και ειδηκα τωρα που η θητεια αυτωνων τελειωνει σε 7 μερες  και το μονο που εχουν καταφερει ειναι να παρουν ενα δανειο για <ευνοουμενους> και μερικους βραζιλιανους αμφιβολου ποιοτητας

Δεν λεω οτι ειναι σωστο η λαθος η πωληση του Φερναντες αλλα δεν μπορει να κανουν κουμαντο 5-10 φιλαθλοι. Και εγω αυριο θα παω και θα ζητησω να πουληθει ο Φερναντες. Πρεπει ο προεδρος να πει ναι

Εσυ δεν ξερεις αν ειναι σωστο η λαθος, πλακα μας κανεις δεν μπορεις να βαλεις το μυαλο σου να σκεφτει δηλ

Και ας ειναι και μονιμος και προσωρινος..σε καμια σοβαρη ομαδα δεν γινονται αυτα. Αν η διοικηση κρινει οτι οικονομικα μας συμφερει ας τον πουλησει. Ειτε ειναι λαθος ειτε σωστο. Δεν κρινω αυτο. Αλλα το γεγονος οτι οι Θεσσαλονικεις συνδεσμιτες συνεχως συμπεριφερονται λες και τους ανηκει η ομαδα..

Και ποιοι θα το κρινουν ρε αυτοι που δεν εχουν βαλει μια και σε μια βδομαδα τελειωνουν <ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ>
Και να σου πω και κατι αν σε καποιον ανηκει αυτη η ομαδα σιγουρα δεν ειναι αυτοι που παριστανουν την διοικηση αλλα μονο ο κοσμος και μην πας να διχασεις εσκεμενα τον κοσμο

Θεσσαλονικεις συνδεσμιτες συνεχως συμπεριφερονται λες και τους ανηκει η ομαδα

ετσι σκεφτονται σχεδον ολοι οσοι ασχολουνται με τον ΠΑΟΚ και οχι μια μικρη μεριδα οπως θελεις να περασεις με αυτα που αναφερεις απλα αν εισαι στην κοζανη και στην καβαλα π.χ δεν μπορεις να εισαι αμεσα σε εγρηγορση
Οσο για το τελευταιο που γραφεις μαλον νομιζεις οτι μιλας σε αφελεις κριμα ..............

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #495 on: June 14, 2007, 02:34:31 »
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=36256

«Μόνο ο Φερνάντεζ από Ελλάδα»

Τέλος, ο Νικοπολίδης για τον ποιον θα έπαιρνε από το ελληνικό πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό, τόνισε: «Δυσκολεύομαι να πω. Επειδή ξέρω τον Ολυμπιακό. Δύσκολο αυτή τη στιγμή να βρω κάποιον έτοιμο. Από την Ελλάδα μόνο τον Φερνάντεζ θα έπαιρνα, του ΠΑΟΚ. Έχει περιθώρια να ανέβει κι άλλο. Και παίζει ήδη σε μεγάλη ομάδα», κατέληξε.

Ta aspromaura mas paparia 8a parete gamioles peiraiwtisses
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #496 on: June 14, 2007, 12:49:17 »
xaxaxaxa xoxoxoxo xexexexexe xixixixixixi ktl ktl ktl...

pantws me arese o "antwnaros" pou leei oti paizei hdh se megalh omada, arage to pisteuei h to leei gia glypsimo?
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #497 on: June 14, 2007, 13:34:30 »
to lei gia to glipsomo

peja_4

• Guest
« Reply #498 on: June 14, 2007, 16:31:27 »
Δεν το λεει για γλειψιμο.
Παλιοτερα ειχε απαντησει την Τουμπα για