Author Topic: Daniel Marcio Fernandes www.myspace.com/Daniel_M_Fernandes  (Read 24779 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Απ: Daniel Marcio Fernandes www.myspace.com/Daniel_M_Fernandes
« Reply #440 on: April 02, 2007, 20:50:53 »
den ton ksero ton kirio...as paroun kovac k as exoun piso kiriakidi
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #441 on: April 03, 2007, 07:45:43 »
Εχουμε και λεμε: 3 μυρια απο τον Ντανι, 1,5 μυριο ο Σικαμπαλα, 30% πανω τα τηλεοπτικα δικαιωματα αρα αλλα 3 μυρια πανω μεχρι το 2010, τον Δεκεμβριο 1 μυριο το κολοπαιδο ο Χριστοδουλοπουλος, 2,5 μυρια η κρατικη χορηγια=11μυρια αρα βγηκε η αυξηση του Μετχοχικου κεφαλαιου και το Ουεφα.Βαλε και κανα μυριο ο κοσμος με τις μετοχες κανουμε και μεταγραφες!!!! Ω ρε πουστη μου νωρις ξυπνησα παω για καφε γιατι κοιμαμαι ακομα ορθιος. :-[
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #442 on: April 03, 2007, 11:10:55 »
Καλός ο Ντάνι αλλά 3 δεν πιάνει με τίποτα..

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
« Reply #443 on: April 03, 2007, 11:23:23 »
Ο Ντάνι είναι καλός, ο καλύτερος που είχαμε τα τελευταία χρόνια. Αλλά μην τρώτε τους παπάδες των μάνατζερ για εξωτερικά. Τι παραπάνω έχει ο ντάνι, απο μάλαρτζ ή κοβατς και θα έρθει ο άλλος να σου δώσει 3 εκατομμύρια;
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #444 on: April 03, 2007, 12:37:25 »
Ειπαμε ρε μαγκες ειχα ξυπνησει νωρις και εβλεπα ακομα ονειρα για το πως θα βγαλει η ομαδα κανα φραγκο. Για τα 3 μυρια το βλεπω και εγω χλωμο αλλα το σιγουρο για μενα ειναι οτι ο παικτης θα πουληθει φετος.Τωρα ποσα και σε ποιον συλλογο.........
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
« Reply #445 on: April 03, 2007, 12:52:19 »
parakalao ton theo na min exi o dani prosbasi sto net kai diavazi auto to topic....................
PAOK PANO APO OLLA

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #446 on: April 03, 2007, 13:59:41 »
k prosvasi sto net exei k tha diavazei to topic fisiologika afou asxoleite me auta, neo paidi einai.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #447 on: April 03, 2007, 14:41:40 »
to pio ligo 2 muria prepi na poli8i......

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #448 on: April 03, 2007, 21:06:19 »
Ο Ντάνι είναι καλός, ο καλύτερος που είχαμε τα τελευταία χρόνια. Αλλά μην τρώτε τους παπάδες των μάνατζερ για εξωτερικά. Τι παραπάνω έχει ο ντάνι, απο μάλαρτζ ή κοβατς και θα έρθει ο άλλος να σου δώσει 3 εκατομμύρια;

To kyriotero. Niata.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #449 on: April 04, 2007, 07:19:03 »
1.5 ek euro tha eine mia xara pistevo na to dosoume parapano poli xlomo
azazel ethniki portogalias terastia somatika prosonta neos k talantouxos eine arketa pistevo

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #450 on: April 08, 2007, 00:55:34 »
http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=148&document_id=66008

Το ταξίδι του Ντάνι

Καναδάς, Πορτογαλία, Γερμανία, Ελλάδα. Αυτό είναι το «ταξίδι» του Ντάνιελ Φερνάντες σε τέσσερις λέξεις. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας μίλησε για την ζωή του από τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, μέχρι την καταξίωση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

«Εκεί που ήμουν ένας οπαδός της Πόρτο, βρέθηκα μέσα σε λίγες μέρες να κάνω προπόνηση με τη δεύτερη ομάδα. Ήταν εκπληκτικό αυτό που μου συνέβαινε. Οι μέρες περνούσαν. Ο πατέρας μου έβλεπε ότι τα κατάφερνα καλά στις προπονήσεις και ζήτησε από τους παράγοντες της Πόρτο να μου κάνουν συμβόλαιο για να παίζω» είναι τα πρώτα λόγια του Ντάνιελ Φερνάντες στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ACTIVE» για να συμπληρώσει: «Τότε ήταν αρκετά δύσκολο κάτι τέτοιο και ειδικότερα για μένα που δεν είχαν αρκετό καιρό στην ομάδα. Δεν με γνώριζαν αρκετά καλά. Η Πόρτο καθυστερούσε. Κάποια στιγμή ο πατέρας μου τους απείλησε ότι θα φύγουμε και ότι με περιμένουν στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Δεν πέρασαν παρά μόνο μερικές ώρες και οι παράγοντες της Πόρτο εμφανίστηκαν στο σπίτι με ένα συμβόλαιο στα χέρια. Υπέγραψα και ήμουν πλέον επίσημα παίκτης της ομάδας. Φαντάζεστε τι χαρά πήραμε ».

Μπορεί το επίπεδο του πορτογαλικού πρωταθλήματος να είναι ανώτερο από του ελληνικού, ωστόσο ο «Ντάνι» θεωρεί ότι ο ερχομός του στη Θεσσαλονίκη ήταν ένα βήμα εμπρός: «Είναι πολύ καλά οργανωμένες ομάδες και από εκεί έχω πάρει πολλά στοιχεία για να με βοηθήσουν στη συνέχεια. Ήθελα να παίξω κάπου καλύτερα. Δεν ήμουν η πρώτη επιλογή στην Πόρτο και άρχισα να ψάχνομαι όταν αντιλήφθηκα ότι μπορούσα να κάνω ένα βήμα εμπρός».

«Ένας μάνατζερ με πήγε στη Θέλτα και εκεί συνάντησα τον Πίντο. Με βοήθησε πολύ. Υπήρχαν προτάσεις από την Αγγλία, την Ολλανδία, αλλά δεν υπήρχε ο κατάλληλος χειρισμός από τον μάνατζέρ μου. Μια ομάδα στη δεύτερη κατηγορία, η Ρένγκεσμπουργκ, με δοκίμασε. Ακολούθησε η Ζανκτ Πάουλι και αγωνίστηκα σε ένα φιλικό εναντίον της Μπάγερν που έληξε 1-1. Δοκίμασα την τύχη μου στη Βασιλεία και σε πολλές άλλες ομάδες, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Έξι μήνες μετά, και αφού είχα γυρίσει όλη την Ευρώπη, μου τέλειωσαν τα χρήματα και έπρεπε να επιστρέψω στον Καναδά. Ήταν ό,τι χειρότερο μπορούσε να μου συμβεί» υπογραμμίζει ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και συνεχίζει: «Δεν ήθελε πολύ. Άρχισα να σκέφτομαι διάφορα και να πιστεύω ότι δεν έχω καμία τύχη να κάνω καριέρα στο ποδόσφαιρο, μέχρι που εμφανίστηκε ο Ντίνος Αναστόπουλος, προπονητής μου στο Βανκούβερ. Είχα την προαίσθηση ότι τελικά θα άλλαζαν πολλά για μένα από τη στιγμή που θα έφτανα στην Ελλάδα. Τελικά αποδείχθηκε ότι η ευκαιρία που με περίμενε με τον ΠΑΟΚ ήταν αυτό που χρειαζόμουν. Οφείλω πολλά σε αυτή την ομάδα γιατί με στήριξε σε μια στιγμή που νόμιζα ότι όλα είχαν χαθεί».

Σημαντικό κεφάλαιο για τον Ντάνιελ Φερνάντεζ είναι και η εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, στην οποία θέλει να καθιερωθεί. Και δεν το κρύβει: «Ο στόχος είναι να καθιερωθώ στην εθνική Πορτογαλίας. Το πρώτο βήμα έχει γίνει. Ήδη για μένα αποτελεί σημαντική εμπειρία το ότι κλήθηκα στην εθνική Ανδρών και βρέθηκα στα αποδυτήρια με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Παουλέτα και άλλα μεγάλα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου».

Έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο όπως κάθε ποδοσφαιριστής ονειρεύεται να κάνει το βήμα παραπάνω, αγωνιζόμενος στο εξωτερικό. «Υπάρχει ένα πενταετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Ήθελα να μείνω στην ομάδα για αρκετά χρόνια. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε κάτι σημαντικό. Όταν θα κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ, θα ήθελα να παίξω σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Θέλω να πάω στο εξωτερικό και να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα » καταλήγει.

gia deite kati ligo xana , Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας μίλησε για την ζωή του από τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, μέχρι την καταξίωση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ...Ο πατέρας μου έβλεπε ότι τα κατάφερνα καλά στις προπονήσεις και ζήτησε από τους παράγοντες της Πόρτο να μου κάνουν συμβόλαιο για να παίζω» είναι τα πρώτα λόγια του Ντάνιελ Φερνάντες στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ACTIVE» για να συμπληρώσει...

re cs, to active den einai twn vazelwn?? :o
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
« Reply #451 on: April 08, 2007, 14:22:05 »
re cs kopste epitelous auta peri poulisis Dani. oxi tipota alla protinete kai posa 1-2-3-4 ekatomiria les kai diapragmateuomaste kathimerina paixtes epangelmaties. Afou den exoume idea apo ta posa pou aksizoun pragmatika.

ego den gnorizo oute ekatomiria oute psixoula oute tipota.

ego auto pou  blepo ine:

EXOUME META APO XRONIA ENAN TERMATIFILAKA POU DEN MAS KREMAI MIA STHS TRIES FASIS

O kaliteros apo tote pou parakoloutho parakoloutho podosfairo --> :veryangry: :veryangry:
PAOK PANO APO OLLA

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #452 on: April 09, 2007, 02:09:44 »
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να περνάει δύσκολες στιγμές, αλλά ο Ντάνιελ Φερνάντεζ προσπαθεί να μείνει συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του στον αγωνιστικό χώρο. Ο τερματοφύλακας του "Δικεφάλου", μιλώντας στο Sportime.gr, αναφέρθηκε στις μεταγραφικές σειρήνες που ηχούν γύρω από το όνομά του, στις οικονομικές δυσχέρειες που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, στους "καλύτερους οπαδούς του κόσμου", αλλά και στην Εθνική Πορτογαλίας.

- Συνέδεσες την καριέρα σου με τον ΠΑΟΚ. Τι σου έχει προσφέρει ο "Δικέφαλος";

"Κέρδισα πολλά με το να είμαι στο ρόστερ αυτής της ομάδας. Οι προπονήσεις είναι δυνατές και με βοήθησαν να εξελιχθώ. Απαιτούνται θυσίες και εγώ ήμουν πρόθυμος να τις κάνω. Και αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας. Δουλειά, δουλειά δουλειά. Και να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Να νιώθεις όμορφα και να έχεις διάθεση να συνεχίσεις την σκληρή προετοιμασία".

- Το ευρωπαϊκό ενδιαφέρον χτυπά πλέον ανελλιπώς της πόρτα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για σένα. Η Χέρτα μοιάζει να ενδιαφέρεται έντονα να σε εντάξει στο δυναμικό της.

"Έχω πληροφορηθεί το ευρωπαϊκό ενδιαφέρον. Και από την Χέρτα Βερολίνου και από άλλες ομάδες. Ωστόσο, εγώ είμαι ένας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και αυτό παραμένω. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και είμαι ευτυχισμένος και περήφανος που ανήκω στις τάξεις του. Δεν δίνω σημασία στις συζητήσεις που γίνονται γύρω από το όνομά μου. Και με αυτό τον τρόπο κατορθώνω να μένω προσηλωμένος στον στόχο μου που ταυτίζεται με αυτόν της ομάδας. Συνεχή εξέλιξη και θετικά αποτελέσματα στους αγώνες που έρχονται. Η προετοιμασία είναι εντατική και πρέπει να μείνουμε σε φόρμα για να αντιμετωπίσουμε τους ποδοσφαιρικούς μας αντιπάλους".

- Η διοίκηση του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει προβλήματα οικονομικής φύσεως. Δεν σας προβληματίζουν αυτές οι συνθήκες που σας προκαλούν εμπόδια;

"Το δικό μου πρόβλημα είναι ο αγωνιστικός χώρος. Δεν δίνω σημασία στα προβλήματα της διοίκησης ή στις κακές γλώσσες που καταδικάζουν τον ΠΑΟΚ. Είμαι εδώ για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να δικαιώσω την αγάπη των φιλάθλων. Πρέπει να παίξω και να μην δίνω καμία σημασία στα προβλήματα που απασχολούν την ομάδα εκτός γηπέδου. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι που κάνουμε αυτό που μας αρέσει. Τα υπόλοιπα εμπόδια θα βρουν τον δρόμο τους. Η λύση θα φτάσει αργά ή γρήγορα".

- Και τι προτείνεις;

"Αν είσαι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και σε απασχολούν τα προβλήματα οικονομικής φύσης, απλά φύγε. Οφείλουμε να βλέπουμε τους αγώνες που έρχονται και τίποτα περισσότερο. Η προσοχή μας πρέπει να βρίσκεται εκεί".
- Τι συναισθήματα σου προκάλεσε η κλήση στην Εθνική Πορτογαλίας;

"Ήταν το καλύτερο αίσθημα της ζωής μου. Δυνατό επίπεδο, υψηλές απαιτήσεις. Πραγματικά θαυμάζω τον ομοσπονδιακό προπονητή της Πορτογαλίας (σ.σ. Λουίς Φελίπε Σκολάρι) και προσπαθώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Απίθανες στιγμές".

- Τέλος, θα ήθελα να μου πεις λίγες λέξεις για τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

"Είναι απλό. Είναι οι καλύτεροι οπαδοί σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι απλά υπέροχοι και δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που θα ζήλευε ο κάθε σύλλογος".

me auti tou tin dilosi dixni akoma mia fora oti agapa tin omada...auta pou ine Bold ine auta pou ton kanoun na 3exorizi apo tous allous...

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #453 on: May 19, 2007, 00:08:17 »
Φήμες για τον Φερνάντεζ

Φήμες - που διαψεύστηκαν κατηγορηματικά από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ανέφεραν χθες ότι δυο Γερμανικές ομάδες έδειξαν τις τελευταίες ημέρες ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ντάνιελ Φερνάντεζ. Οι φήμες αναφέρουν ότι το ενδιαφέρον προέρχεται από τη Σάλκε και τη Μπόχουμ (κάποιοι μιλούν για τη Βέρντερ Βρέμης) που δεν αποκλείεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα να καταθέσουν επίσημη πρόταση για την απόκτηση του νεαρού γκολκίπερ του Δικεφάλου.

http://www.metrosport.gr/modules.php?name=FirstPageNews&func=viewcurrent&varid=83881

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #454 on: May 19, 2007, 01:19:32 »
gia poion fernadez mou lete?
gia ayton pou otan ekane prosfigi (den to katigoro) kai plirothike meta,DEN APESIRE tin prosfigi alla tin EVALE STO ARXEIO oste na einai o monos pou na plironetai kathe 1 minos dioti se periptosi 2hs na meinei ELEYTHEROS amesos xoris na rotisei kai kanenan?(edo ton katigoro).
an APERIRE tin prosfigi tote den tha eixe ayto to dikaioma.ayto akrivos ekane kai o kontos lagos prin figei.

den thelo na figei o danny alla den goustaro na akouo alla re gia ton YPEROXO KOSMO TOU PAOK kai POUTSES MAREN..
pos to lene?den goustaro..

manos4

• Guest
« Reply #455 on: May 19, 2007, 01:27:29 »
gia poion fernadez mou lete?
gia ayton pou otan ekane prosfigi (den to katigoro) kai plirothike meta,DEN APESIRE tin prosfigi alla tin EVALE STO ARXEIO oste na einai o monos pou na plironetai kathe 1 minos dioti se periptosi 2hs na meinei ELEYTHEROS amesos xoris na rotisei kai kanenan?(edo ton katigoro).
an APERIRE tin prosfigi tote den tha eixe ayto to dikaioma.ayto akrivos ekane kai o kontos lagos prin figei.

den thelo na figei o danny alla den goustaro na akouo alla re gia ton YPEROXO KOSMO TOU PAOK kai POUTSES MAREN..
pos to lene?den goustaro..

η σταση του dani θα κριθει οταν φυγει και πως θα φυγει ..........αρχισαμε να του τα χωνουμε τωρα.......
γιατι ............? ποιος ο λογος να του τα χωνουμε τωρα δεν μπορω να σε καταλαβω .......πρεπει να φτιαξουμε
κλιμα σε βαρος του για να φυγει............? ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΟΠΩς ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ......

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #456 on: May 19, 2007, 01:36:19 »
kamia stasi tou den tha krithei otan figei file..dioti otan figei tha vgei i ekastote dioikisi kai tha sou pei "den theloume na kleisoume ton dromo tou danny" kai "einai diko mas paidi" kai tetoia..me liga logia tha tou dosoume kai tin eyxi mas..kalos men.
i stasi krithike file se ayto pou sou leo. ston "EKVIASMO" pou askise eite aytos eite o manager tou otan den apesiran tin prosfigi otan plirothike.oute ta xono oute ftiaxno klima alla ayti einai i alitheia.
kai an prosekses sto paixnidi me ton ofi otan teliose oi monoi pou irthan na mas xairetisoun stin 4 sto telos itan oi miecel-barcauan kai fernadez pou petakse ta gantia tou.
oi 2 einai idi parelthon..

manos4

• Guest
« Reply #457 on: May 19, 2007, 01:47:48 »
kamia stasi tou den tha krithei otan figei file..dioti otan figei tha vgei i ekastote dioikisi kai tha sou pei "den theloume na kleisoume ton dromo tou danny" kai "einai diko mas paidi" kai tetoia..me liga logia tha tou dosoume kai tin eyxi mas..kalos men.
i stasi krithike file se ayto pou sou leo. ston "EKVIASMO" pou askise eite aytos eite o manager tou otan den apesiran tin prosfigi otan plirothike.oute ta xono oute ftiaxno klima alla ayti einai i alitheia.
kai an prosekses sto paixnidi me ton ofi otan teliose oi monoi pou irthan na mas xairetisoun stin 4 sto telos itan oi miecel-barcauan kai fernadez pou petakse ta gantia tou.
oi 2 einai idi parelthon..

καλα θα μας τρελλανεις λιγες φορες ηρθε ο ντανι στην τεσσερα ? πρωτη φορα ηρθε τωρα?
πρεπει να χαλαρωσουμε λιγο την διοικηση να προσεξουμε γιατι φοβαμαι οτι θα κανει πολλες μαλακιες τωρα στο τελος
(;) της θητειας της ......και ας αφησουμε τον ντανι ησυχο.......ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ
ΑΓΓΕΛΟ..........ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ .........ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ .........Ο ΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ
ΚΑΧΥΠΟΠΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ .......ΑΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΝΤΑΝΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΟΜΑΔΑ .....ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ..........ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ......
πιστευω οτι και για τον ντανι ειναι νωρις να φυγει πρεπει 1 χρονο τουλαχιστον ακομη πρεπει να κατσει για
βελτιωθει και ατομικα.............................

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #458 on: May 19, 2007, 01:50:22 »
otan figei tha vgei i ekastote dioikisi kai tha sou pei "den theloume na kleisoume ton dromo tou danny" kai "einai diko mas paidi" kai tetoia..me liga logia tha tou dosoume kai tin eyxi mas..kalos men.
και εκεινη οι ανακοινωση που εβγαλαν οτι κανενας πεκτης του ΠΑΟΚ δεν πωλειται ??? α ναι...ειχε βγει για τα βλαχακια.....στη συνεντευξη τυπου αλλαξαμε....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #459 on: May 19, 2007, 11:55:58 »
Με μια καλη προταση 1,5-2 εκατ εγω πιστευω ο ΠΑΟΚ πρεπει να τον δωσει και να πει και ευχαριστω..
αφενος ειναι πολλα τα λεφτα και αφετερου βρισκει πολυ καλυτερο και σταθεροτερο τερματοφυλακα απο τον Ντανι (βλ Κοβατς κτλ) ο οποιος σε καθε ματς εκανε και την κουτσουκελα του..

και ας με κατηγορησετε για αυτο...πιστευω πρεπει να φυγει