Author Topic: Σωτήρης Μπαλάφας  (Read 37792 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

PAOK_VOLOS

• Guest
Απ: Σωτήρης Μπαλάφας
« Reply #1000 on: December 20, 2010, 16:28:35 »
Έλεος πια. Απορώ με τον προπονητη και τη διοίκηση που επιμένουν στον παίκτη αυτόν. Τέλος, ούτε στον Εργοτέλη δεν μπόρεσε να παίξει. Τί μέσο έχει; Τον Σαράφη ή τον Κωστίκο;

Μην απορεις για τη διοικηση.Για να τον πηραν παλι πισω κατι θα ξερουν οι μπαλαδοφατσες...

opws_mathame

• Guest
« Reply #1001 on: December 20, 2010, 19:52:51 »
KATΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΘΙΚΟ ΗΡΩΑ ΣΩΤΗΡΗ ΜΠΑΛΑΦΑ.ο μεγαλος σωτηρης ειναι ο μοναδικος παικτης στην ιστορια του ΠΑΟΚ που πηρε κοκκινη στα πεναλτι.ειναι το μονο απο τα περιβοητα μωρα του κωστικου που παιζει ακομα στο συλλογο.ειναι cult φιγουρα.μας υπενθυμιζει τις σχεσεις μας με τον ΠΑΟΚ του 2005 και οτι δε γιναμε αποτομα μπαρτσελονα ειναι παντα συγκινητικος.ειναι εξισου αμπαλος αλλα πολυ πιο συμπαθης απο τα ποδοσφαιρκα ανεκδοτα παπαζογλου και ποντικομικρουλη που ακομα δεν εχω καταλαβει τι μεσο ειχαν κ ηρθαν στον ΠΑΟΚ

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #1002 on: December 20, 2010, 20:12:05 »
 :thumbok:   με συγκινησες ρε φιλε :'( :'( :'(

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1003 on: December 20, 2010, 20:19:17 »
Επιτελους, το μακραν καλυτερο τοπικ του φορουμ ειναι παλι στη θεση που του αξιζει. Ολα αλλαζουνε αλλα ο Μπαλαφας μενει ρε κουφαλες!!
(Πραγματικα ομως θα ηθελα καποτε να μαθω τι βυσμα εχει αυτο το παλικαρι)
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1004 on: December 20, 2010, 20:25:15 »
Λήξη Συμβολαίου
30 Ιουνίου 2012

έχει ακόμη χρόνο για να δείξει το παλικάρι.

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #1005 on: December 22, 2010, 10:49:30 »
ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙΣ!!! (κανονισε μαλακα στο σωστο τερμα)
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #1006 on: December 28, 2010, 14:51:40 »
Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΕΝΩ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ ΓΙ'ΑΛΛΑΓΗ........Το μοναδικο που απομενει ειναι κιτρινη/κοκκινη οταν ειναι στην κερκιδα(εκτοσ αποστολης)

kostas4

• Guest
« Reply #1007 on: January 03, 2011, 11:36:00 »
ξεκινωντας να πω οτι το τοπικ Σωτηρης Μπαλαφας πρεπει να μετακινηθει απο την ενοτητα με τους ποδοσφαιριστες. το παλικαρι δεν ξερω πως εχει καταφερει να καταληξει στον ΠΑΟΚ αλλα αν καποια στιγμη αποφασισει να παραιτηθει ο Γιασερ τοτε ισως θα μπορουσε να γινει αξιος συνεχιστης του.

διαβαζω οτι του προτειναν να φυγει και αυτος αρνειται. επειδη ΠΑΟΚ εισαι και σε αυτη τη ζωη ολα πρεπει να τα περιμενεις καλο θα ηταν να τον τελειωσουν μια και καλη απο αυτη την ομαδα. οχι δανεικος και μαλακιες, λυστε το συμβολαιο του χθες με λιγα λογια.
αν τραυματισει και αυτος κανεναν μικρο στην προπονηση οπως ο αραμπατζακος και φυγει απο τον ΠΑΟΚ περπατωντας θα ειστε πολυ μαλακες εκει στην παε

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1008 on: January 03, 2011, 12:18:54 »
Σε πηρε την θεση ο 17χρονος Κατσε ή ο Τσουκαλας, Μπαλαφινιοοοοοο  ;)
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

zagorakis

• Guest
« Reply #1009 on: January 07, 2011, 22:38:47 »
Αυτά που χωρίζουν Μπαλάφα και Πανιώνιο

Ο Αρτινός μέσος -όπως φαίνεται- τα έχει βρει σε όλα με τους Νεοσμυρνιώτες και το μόνο που απομένει για να μετακομίσει στην... πλατεία, είναι να διακανονίσει τα οφειλόμενα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Σωτήρης Μπαλάφας από την αρχή της τρέχουσας σεζόν βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας στην Τούμπα. Τη μοναδική φορά που ξεκίνησε ως βασικός στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, ήταν στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα, όπου η αγωνιστική του προσφορά φάνηκε ότι δεν ικανοποίησε τον Μάκη Χάβο και τον αντικατέστησε στο ημίχρονο.

Μετά και τη χρησιμοποίηση του Σταύρου Τσουκαλά στην ενδεκάδα και την είσοδο του Εργκούς Κάτσε στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, αλλά και στο παιχνίδι ως αναπληρωματικός, φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο Αρτινός μέσος... μετράει μέρες στην ομάδα του "Δικεφάλου".

Αναχωρεί με ελευθέρας

Ο Μπαλάφας έχει έρθει σε επαφή με την ομάδα του Πανιωνίου και υπάρχει η σκέψη για συνεργασία ενάμιση χρόνου, που θα αρχίσει από αυτόν τον Ιανουάριο. Οι Νεοσμυρνιώτες έχουν πρόθεση να πάρουν με ελεύθερη μεταγραφή τον παίκτη και να πληρώσουν κανονικά το μισό συμβόλαιο που έχει υπογράψει με την ομάδα του "Δικεφάλου" ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο Μπαλάφας είναι θετικός σε αυτήν την πρόταση και το μόνο που απομένει είναι να εξασφαλίσει την ελευθέρας του από τον ΠΑΟΚ, ερχόμενος πρώτα σε διακανονισμό με την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ σχετικά με τα χρήματα που έχει λαμβάνειν για το πρώτο μισό της σεζόν.

Το όλο θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, όταν ο παίκτης θα έχει νέα συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή του "Δικεφάλου", Παντελή Κωνσταντινίδη, για να διευθετήσει το ζήτημα. Εφόσον τα βρει με τους "ασπρόμαυρους" σε όλα, η πόρτα της Τούμπας ανοίγει οριστικά για τον Έλληνα παίκτη.

http://olapaok.gr/podosfairo/ayta_poy_xwrizoyn_mpalafa_kai_paniwnio.743390.html

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #1010 on: January 17, 2011, 14:04:19 »

Για το παιχνίδι του Βόλου :
«Ήταν μία εμφάνιση, αυτά τα παιχνίδια ο ΠΑΟΚ πρέπει να τα παίρνει. Ήταν μία καλή νίκη, καλό αποτέλεσμα, δεν δεχτήκαμε γκολ.
Δεν ήταν καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, κρατήσαμε το αποτέλεσμα όμως και οι συμπαίκτες μου απέδειξαν πως είναι μεγάλοι παίκτες. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλή.
Αλλά για εμένα η τύχη πηγαίνει στον δυνατό. Η ομάδα είναι μέσα σε τρεις στόχους, η κούραση φυσιολογική. Ένας από αυτούς είναι το κύπελλο.

Για το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη :
«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, είναι αγώνας στόχου, πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Τι πάμε; Βεβαίως πάμε για νίκη για να πάρουμε την πρόκριση.

Για το αν αυτή είναι μια ξεχωριστή χρονιά για τον ΠΑΟΚ :
«Στις δύο προηγούμενες ήμασταν σε λιγότερους στόχους, ο στόχος ήταν καθαρά στο πρωτάθλημα. Τώρα είμαστε στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι μία ξεχωριστή χρονιά έτσι κι αλλιώς. Θα αντέξουμε μέχρι το τέλος. Φέτος είμαστε πιο ολοκληρωμένη ομάδα σε όλες τις γραμμές. Ο στόχος είναι η παρουσία στο τελικό του κυπέλλου και η καλή πορεία στα πλέι οφ. Ο Η ΤΣΣΚΑ είναι μεγάλη ομάδα, θα το παλέψουμε, αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι μεγάλη ομάδα»

Για τις αντοχές του :
«Εγώ πιστεύω ότι αντέχω, μ΄ αυτά που πέρασα, πιστεύω πως έχω μεγάλη υπομονή. Πέρασα πολλά, αλλά δεν το παράτησα. Όταν χάναμε φταίει ο Μπαλάφας. Χάσαμε στη Κέρκυρα, παίζαμε 11, εγώ έπαιξα ένα ημίχρονο, φταίει ο Μπαλάφας. Φτάνει αυτή η καραμέλα. Φταίει και ο Μπαλάφας, αλλά όλοι φταίμε όταν χάνουμε. Έπαιξα ένα ημίχρονο στο χειρότερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ φέτος, φταίει ο Μπαλάφας. Γιατί φταίει πάντα για όλα ο Μπαλάφας; Η ομάδα έχει καλούς παίκτες και πρέπει να κάνεις υπομονή για να παίξεις. Πρέπει σίγουρα να κριθείς από πέντε - έξι αγώνες, όχι από έναν ή ένα ημίχρονο. Φαντάσου να έμπαινα στο 1-1 στην Κέρκυρα και να χάναμε. Με ένα παιχνίδι, άκουσα πολλά. Αλλά, έξι μήνες δεν έχω δημιουργήσει πρόβλημα. Εγώ πιστεύω πως κάποτε θα δικαιωθώ»

Για το μέλλον του :
«Εγώ έχω μιλήσει με μία ομάδα, αλλά από τη στιγμή που είμαι εδώ, θα παίξω. Αγαπώ την ομάδα και θα παίξω. Εγώ θέλω να μείνω, δεν θέλω να φύγω. Δεν είναι πλέον απόφαση δική μου, είναι της διοίκησης το τι θα κάνω. Την έχω δείξει την αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ πολλές φορές.
Δεν πρόκειται ποτέ να κατηγορήσω τον ΠΑΟΚ. Εγώ έχω συνηθίσει να είμαι φευγάτος, μπορεί να φύγω σήμερα ή αύριο. Θέλω να μείνω, αλλά δεν είναι δικό μου θέμα».

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=5325

Σωστός ο Μπαλαφίνιο...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #1011 on: January 17, 2011, 14:08:51 »
Μπαλαφινιο αντε κανε μας την χαρη ρε παπαρα
Που εχεις και μεγαλη υπομονη..Να δεις εμεις τι εχουμε τοσα χρονια που σε βλεπουμε..
Αηδια ρε,2011 και ακομα εχουμε μπαλαφα στον ΠΑΟΚ!
ΠΑΟΚ G4Α

Athinaios--4

• Guest
« Reply #1012 on: January 17, 2011, 14:11:45 »
Έκρινε το παιχνίδι στο Βόλο ο Μπαλάφας! χχαχα!

Δε θέλλω να είμαι άδικος απέναντι του. Το παιδί απλά δε μπορεί. Δεν είναι αδιάφορος. Αυτός είναι. Τόσο μπορεί τόσο παίζει!
Καλή τύχη όπου και να πας αλλά εδώ δε μπορείς άλλο. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί έχουμε ακόμα τον Μπαλάφα , έχουμε τόσο κενό πίσω από Βιτόλο-Γκαρσία και επιλέξαμε να διώξουμε τον Βερόν. Άσχετο αλλά το πιστεύω

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #1013 on: January 17, 2011, 14:37:26 »
με συγκινησε το πουλεν :'( :'(

θα γινω κ γω σα τους ζλατανικους, βρεξει χιονισει θα προσπαθω να σας πεισω οτι ο σωτος ειναι παιχταρας :'( θα με στηριξει κανεις??

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #1014 on: January 17, 2011, 15:40:20 »
Χλωμό το βλέπω...    8) 8) 8)

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
« Reply #1015 on: January 17, 2011, 16:06:58 »
Όντως συγκινητικός ο Σωτηράκης, αν έδειχνε το ίδιο πείσμα και περιεκτικό λόγο μέσα στο γήπεδο όπως στη συνέντευξη αξίζει να μείνει.
Κάποτε όμως όλα εχουν ένα τελος, θα πρέπει να βιαστεί αν θέλει να το παλέψει.
Στο Βόλο ήταν πολύ θετικός, αλλα σε άλλου είδους ματς θα πρέπει να πείσει

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1016 on: January 17, 2011, 16:13:30 »
Δεν ξερω τι λετε αλλα απο την στιγμη που μπηκε στο Βολο ηταν 3 κλασεις πανω απ τον Τσουκαλα.. κανε καμια κουλη εμφανιση στο τηγανι και βλεπω dave να μεγαλωνει το κινημα σου  :'( :'(

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #1017 on: January 17, 2011, 16:52:52 »
με συγκινησε το πουλεν :'( :'(

θα γινω κ γω σα τους ζλατανικους, βρεξει χιονισει θα προσπαθω να σας πεισω οτι ο σωτος ειναι παιχταρας :'( θα με στηριξει κανεις??

Μαζι σου dave. Ο οικτος μου εχει μετατραπει πλεον σε συμπαθεια :headbang: :headbang: :headbang:.
ΜΠΑΛΑΦΑΣ FOREVER ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #1018 on: January 17, 2011, 17:02:51 »
ωραιος matador, λοιπον εστω κ οι 2 μας ξεκιναμε εκστρατεια να σπασουμε τα @@ ολων, κοντρα στη λογικη. αν κολλησουμε μελεταμε ποστ ζλατανικων για παραδειγματα. βασικα αν παιξει ποτε καλα σε ντερμπι, κοτσαρουμε κ το πεναλτυ στη σκουληκοφωλια προπερσι, κ το ανεμισμα της φανελας κ γιναμε!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1019 on: January 17, 2011, 17:08:04 »
3 κι εγω...αιωνια πουλεναρα ο μπαλαφας επικο το να τον κραζουν ολοι ακομα και μετα απο ηττα στο μπασκετ!!!!!μονο και μονο γι'αυτο ακομα και σημερα περιμενω να παρει κι αλλη ευκαιρια γιατι ειναι χοντρο να λετε δεν την αξιζει επειδη τον ειδατε ενα ημιχρονο στην κερκυρα...κομπλεξαρες ολοι με το πουλεν...

προσωπολατρηςμετοχωριατακι-4