Author Topic: Σωτήρης Μπαλάφας  (Read 37795 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

DimNaoussa

• Guest
Απ: Σωτήρης Μπαλάφας
« Reply #820 on: March 15, 2009, 14:23:28 »
Για μενα και πολλους απλα ο κορυφαιος στο χθεσινο παιχνιδι..

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #821 on: March 15, 2009, 14:34:34 »
Tελικά ακόμη κ στην καλή του μέρα ορισμένοι επιλέγουν να εστιάσουν στα όποια αρνητικά του........

είμαστε απίστευτοι...

Ρε συ capri για μενα χτες δεν εκανε και καμμια ιδιαιτερη εμφανιση..Επειδη οι πιο πολλοι το ειδατε ετσι χτες, ο καθενας εχει υποκειμενικη αποψη...Εγω προσωπικα δεν ειδα τη μεγαλη διαφορα στο κεντρο του ΠΑΟΚ χτες απο μπαλαφα...Ουτε καιω τον παιχτη ουτε ειμαι εμπαθης με τον μπαλαφα...

Απαιτησεις θελω να εχω ωστε να μπορεσει να μεινει τα επομενα χρονια και να αποτελει αξιοπιστη λυση..Ε ο συγκεκριμενος οπως και οι αλλοι δυο που ανεφερα κανουν μια καλη εμφανιση και τρεις μετριες-κακες....

Απο αυτους εχω απαιτησεις, οχι απο λακη-κωνσταντινιδη που τελειωνουνε και οχι απο μαλεζα-αραμπατζη-χαλκια που μου εχουν δειξει μια σταθεροτητα..Μιλαω μονο για ελληνες παιχτες.

Και τελος απο μενα για αυτον τον παιχτη, μακαρι να με βγαλει ακυρο.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #822 on: March 15, 2009, 14:52:51 »

μαεστρο το αμυντικο χαφ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να βγαλει διαγωνια η καθετη πασα.μονο πισω και παραλληλα.

τωρα αναρωτηθειτε οσοι λετε για πρωταθλητισμο αν τα χαφ που χουμε σημερα οντως κανουν για πρωταθλητισμο.
γιατι αν κρινεις τον μπαλαφα ετσι τοτε κρινε και τους αλλους με αυτο το κριτηριο.αν το κανουμε αυτο παιζει και να απογοητευτουμε
αν ειμαστε αντικειμενικοι και δεν μας συνεπαιρνουν οι γροθιες στο κατεστημενο...

Photis

• Guest
« Reply #823 on: March 15, 2009, 14:56:35 »
Πέστα αδελφέ γιατί νομίζω βλέπουμε άλλον παίκτη ώρες ώρες...Επιπλέον ξέχασες να πεις ότι όταν είναι υπο πίεση τη χάννει τη μπάλα πάντα και σε σημείο καίριο για τους αντιπάλους όντας ο τελευταίος παίκτης στο κέντρο με αποτέλεσμα οι στόπερ να τρέχουν και να μην φτάνουν.Το έκανε και χθες το έκανε και με πανιόνιο..Δεν είναι οξυδερκής παίχτης και δεν μαθαίνει..είναι στάσιμος και πήρε 10000 ευκαιρίες περισσότερες από τον ηλιάδη..

makptol

• Guest
« Reply #824 on: March 15, 2009, 15:03:14 »
ναι καλα πηρε περισσοτερες ευκαιριες απο τον ηλιαδη ιδιες ευκαιριες πηραν σε βαθος χρονου μην βγαλουμε και αδικημενο τον ηλιαδη.....
του εχομαι υγεια και καλη συνεχεια οπου παει αλλα ειχε τις ευκαιριες του ο ηλιαδης.....

northeagle_4

• Guest
« Reply #825 on: March 15, 2009, 16:27:51 »
Πολυ καλος χθες,οπως και ο σορλεν.Απεναντι σε ενα πολυ δυνατο και κινητικο κεντρο ηταν αλανθαστος.Βημα βημα γινετε καλυτερος.
στηριξη στους παικτες του ΠΑΟΚ και ειδικα στους νεους,δεν ειναι δυνατον να βαφτιζουν οι αλλοι ταλεντα τον ρικκα,τον πλιατσικα,τζιολη,παυλη,μακο και μενδρινο για να επιτυχουν και εμπορικα μεταξυ των αλλων και εμεις να γκρινιαζουμε για τον μπαλαφα που ειναι τουλαχιστον μια κλαση ανωτερος.
 Θελει δουλεια ακομα,συνεχισε Σωτηρη και κλεισε τα αυτια σου στους κομπλεξικους.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #826 on: March 15, 2009, 17:54:31 »
συνεχισε Σωτηρη και κλεισε τα αυτια σου στους κομπλεξικους.

αυτο μονο...

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #827 on: March 15, 2009, 20:01:12 »
για μενα ο μπαλαφας οσο και να δουλεψει δεν μπορει να γινει καλυτερος.του λειπει η αυτοπεποιθηση κι ο τσαμπουκας που πρεπει να βγαζεις οταν παιζεις μπαλα.οταν και ψυχολογικα φτασει στο επιπεδο που πρεπει θα δουμε αλλον μπαλαφα

το οτι εχει παρει περισσοτερες ευκαιριες απο τον ηλιαδη ειναι βεβαιο.ο ηλιαδης με σαντος προπονητη παιζει σπανια και τις μισες φορες εκτος θεσης

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #828 on: March 16, 2009, 14:03:18 »
όντως προχθές ανταπεξήλθε στο ρόλο του πολύ καλά. ωστόσο το ισοζύγιο παραμένει αρνητικό.
θα συμφωνήσω με τον προηγούμενο για τις αδυναμίες του.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #829 on: March 16, 2009, 14:11:53 »
Προχθές ήταν απτούς καλύτερους.
Ας μείνουμε σε αυτό!

Όλα τα αλλα που λέμε είναι "παπαρολογιες".Έχουμε διοίκηση η οποια θα αποφασίσει αυτή.
Είτε πονάνε τα μυαλά μας είτε όχι δεν αλλάζει κάτι.

οποτε τζάμπα μιλάμε.

Προχθές κράτησε πολύ καλά το κέντρο!

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #830 on: April 06, 2009, 11:11:17 »
αλλη μια πολυ καλη εμφανιση μετα απο αυτη με τα τυρια. μια λαθος πασα μονο, με σωστες επιλογες στην αμυνα, και εμφανως βελτιωμενος και στον αερα.

αποκταει πλεον εμπειρια και περιοριζει τα λαθη του, πολυ θετικο αυτο.

ελπιζω το επομενο σταδιο να ειναι να αποκτησει και περισσοτερη αυτοπεποιθηση και να φτιαχει χαρακτηρα. αν γινει αυτο, εχει πολλα περισσοτερα στοιχεια να βγαλει και να δωσει στην ομαδα.

kostas4

• Guest
« Reply #831 on: April 06, 2009, 11:24:25 »
μου εκανε εντυπωση που εκανε 2-3 τρομερες μεταβιβασεις αν και εκανε και μια τελειως αστοχη.πιστευω πως μετα την καλοκαιρινη προετοιμασια θα δουμε εναν αλλο μπαλαφα.στην θεση του δεν υπαρχουν πολλοι ελληνες παιχτες και θελουμε δεν θελουμε πρεπει να παρει αγωνες στα ποδια του

apaoki13

• Guest
« Reply #832 on: April 06, 2009, 11:54:54 »
Δύο πράγματα για τον "αγαπημένο της κερκίδας". Απέκτησε πολύ τσαμπουκά και αυτό μπορεί να του βγει σε καλό γιατί η θέση στην οποία αγωνίζεται χρειάζεται ξυλίκι όμως πρέπει να του εξηγήσουν ότι τις σφαλιάρες δεν τις μοιράζουμε για πλάκα. Αν στη φάση που άπλωσε το χέρι του στο πρώτο ημίχρονο πετύχαινε τον αντίπαλο την κόκκινη δεν θα τη γλίτωνε. Δεύτερον... μπαλιά 30 μέτρων συστιμένη στον Κονσεϊσάο!!! Πλάκα με κάνεις ρε Μπαλάφα. Εδώ είπαμε αμάν και πως να σε δούμε να βγάζεις πάσα στα 2 μέτρα κι έβγαλες τέτοια μπαλιά;;;

Παιδιά εγώ πιστεύω ότι η φετινή προετοιμασία θα είναι η τελευταία του ευκαιρία. Μακάρι να γίνει ότι έγινε και με το Μαλεζά και να τον δούμε ανανεωμένο την επόμενη χρονιά. Πάντως και φέτος είναι σαφώς βελτιωμένος σε σύγκριση με πέρσι.

makptol

• Guest
« Reply #833 on: April 06, 2009, 12:25:24 »
ο μπαλαφας εχει την χρυση και τελευταια του ευκαιρια απο το καλοκαιρι να εχει την τυχη του μαλεζα αλλα πρεπει να δουλεψει ακομη περισοτερο.....
ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ...ΜΠΟΡΕΙΣ ΡΕ ΣΩΤΗΡΗ ..... :)

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #834 on: April 07, 2009, 09:45:41 »
Μπαλάφας:"Ανεβαίνω μαζί με την ομάδα"

Δημοσίευση: 07 Απριλίου 2009 08:27

Αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο στα Play off δήλωσε ο Σωτήρης Μπαλάφας σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Η επιβλητική νίκη του ΠΑΟΚ μέσα στην Τρίπολη επί του Αστέρα me 2-0 έδειξε με τον καλύτερο τρόπο την διάθεση των παικτών της ομάδας για διάκριση.

Ένας από αυτούς είναι και ο Σωτήρης Μπαλάφας, που με δηλώσεις του στην "SportDay" εξέφρασε την αισιοδοξία ότι ο "Δικέφαλος του Βορρά" θα παίξει καλύτερα απ΄ ότι στο πρωτάθλημα στον θεσμό των πλέι οφ.

Αρκετοί θεωρούσαν πριν από τον αγώνα ότι το μυαλό σας είναι στα πλέι οφ και ότι στους τελευταίους αγώνες δεν είχατε καλή απόδοση. Αισθάνεσαι ότι τους διαψεύσατε;

"Έχουμε αποδείξει ότι το αγωνιστικό πρόσωπο του ΠΑΟΚ δεν αλλάζει, ανεξάρτητα από τις συνθήκες ενός αγώνα, τις απουσίες και την περίοδο που παίζουμε. Αυτό το έχουμε πετύχει από την αρχή.

Υπάρχει η ίδια σοβαρότητα και συγκέντρωση σε όλους τους αγώνες και αυτό νομίζω ότι θα ισχύει όλη τη σεζόν. Γι' αυτό εξάλλου είμαστε τόσο ψηλά στο πρωτάθλημα και για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Τίποτε δεν γίνεται τυχαία".

Έπεσε αρκετή κλωτσιά στο παιχνίδι. Η κατάσταση κάπου ξέφυγε από τον έλεγχο του διαιτητή;

"Έχω άλλη άποψη στο συγκεκριμένο θέμα. Για εμένα, όπως το ζω στον αγωνιστικό χώρο, είναι καλό να αφήνει το παιχνίδι ο διαιτητής χωρίς να σφυρίζει πολύ. Βοηθάει στον ρυθμό του αγώνα.

Όλα βέβαια έχουν ένα όριο. Θεωρώ πάντως ότι οι Έλληνες διαιτητές οφείλουν να σφυρίζουν λιγότερο".

Πιστεύεις ότι μπορεί ο ΠΑΟΚ να παίξει ακόμα καλύτερα στα πλέι οφ;

"Ακόμα και τώρα ο στόχος της εξόδου στην Ευρώπη δεν έχει επιτευχθεί και τυπικά. Όσον αφορά τα πλέι οφ, είμαι σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει καλύτερα από αυτό που έδειξε σε αρκετά παιχνίδια της κανονικής περιόδου.

Αν στην περίοδο του Μαΐου είμαστε όλοι καλά, δεν έχουμε και τιμωρίες νομίζω ότι ο κόσμος μας θα χαρεί με την απόδοση μας και φυσικά τα αποτελέσματα".

http://www.sport24.gr/html/ent/518/ent.285518.asp

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #835 on: April 07, 2009, 09:57:45 »
μου εκανε εντυπωση που εκανε 2-3 τρομερες μεταβιβασεις αν και εκανε και μια τελειως αστοχη.πιστευω πως μετα την καλοκαιρινη προετοιμασια θα δουμε εναν αλλο μπαλαφα.στην θεση του δεν υπαρχουν πολλοι ελληνες παιχτες και θελουμε δεν θελουμε πρεπει να παρει αγωνες στα ποδια του

Έχεις δίκαιο κώστα4. Την μια την θυμάμαι και εγώ. Με το αριστερό!!!!!! στην απέναντι πλευρά στον "κονσε"!!! Καμια 40-50 μετρα μπαλια ακριβειας ??? ??? ??? ??? ???

Χριστός και Παναγια λέω!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #836 on: April 08, 2009, 09:16:42 »
Μπαλάφας:"Ανεβαίνω μαζί με την ομάδα"

Δημοσίευση: 07 Απριλίου 2009 08:27

Αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο στα Play off δήλωσε ο Σωτήρης Μπαλάφας σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Η επιβλητική νίκη του ΠΑΟΚ μέσα στην Τρίπολη επί του Αστέρα me 2-0 έδειξε με τον καλύτερο τρόπο την διάθεση των παικτών της ομάδας για διάκριση.

Ένας από αυτούς είναι και ο Σωτήρης Μπαλάφας, που με δηλώσεις του στην "SportDay" εξέφρασε την αισιοδοξία ότι ο "Δικέφαλος του Βορρά" θα παίξει καλύτερα απ΄ ότι στο πρωτάθλημα στον θεσμό των πλέι οφ.

Αρκετοί θεωρούσαν πριν από τον αγώνα ότι το μυαλό σας είναι στα πλέι οφ και ότι στους τελευταίους αγώνες δεν είχατε καλή απόδοση. Αισθάνεσαι ότι τους διαψεύσατε;

"Έχουμε αποδείξει ότι το αγωνιστικό πρόσωπο του ΠΑΟΚ δεν αλλάζει, ανεξάρτητα από τις συνθήκες ενός αγώνα, τις απουσίες και την περίοδο που παίζουμε. Αυτό το έχουμε πετύχει από την αρχή.

Υπάρχει η ίδια σοβαρότητα και συγκέντρωση σε όλους τους αγώνες και αυτό νομίζω ότι θα ισχύει όλη τη σεζόν. Γι' αυτό εξάλλου είμαστε τόσο ψηλά στο πρωτάθλημα και για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Τίποτε δεν γίνεται τυχαία".

Έπεσε αρκετή κλωτσιά στο παιχνίδι. Η κατάσταση κάπου ξέφυγε από τον έλεγχο του διαιτητή;

"Έχω άλλη άποψη στο συγκεκριμένο θέμα. Για εμένα, όπως το ζω στον αγωνιστικό χώρο, είναι καλό να αφήνει το παιχνίδι ο διαιτητής χωρίς να σφυρίζει πολύ. Βοηθάει στον ρυθμό του αγώνα.

Όλα βέβαια έχουν ένα όριο. Θεωρώ πάντως ότι οι Έλληνες διαιτητές οφείλουν να σφυρίζουν λιγότερο".

Πιστεύεις ότι μπορεί ο ΠΑΟΚ να παίξει ακόμα καλύτερα στα πλέι οφ;

"Ακόμα και τώρα ο στόχος της εξόδου στην Ευρώπη δεν έχει επιτευχθεί και τυπικά. Όσον αφορά τα πλέι οφ, είμαι σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει καλύτερα από αυτό που έδειξε σε αρκετά παιχνίδια της κανονικής περιόδου.

Αν στην περίοδο του Μαΐου είμαστε όλοι καλά, δεν έχουμε και τιμωρίες νομίζω ότι ο κόσμος μας θα χαρεί με την απόδοση μας και φυσικά τα αποτελέσματα".

http://www.sport24.gr/html/ent/518/ent.285518.asp

Ωραίος τίτλος! Προκύπτει όμως καθόλου μέσα από τις δηλώσεις του Μπαλάφα;

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #837 on: April 08, 2009, 12:59:11 »
Οχι egoist, γιατι ξεχασανε το κομματι της συνεντευξης για την προσωπικη του αποδοση. Εκει λεει, οτι αν παιζει μπαλα η ομαδα, παιζει και αυτος..ανεβαινει μαζι με την ομαδα..Μεγαλη αληθεια για ενα 23χρονο ποδοσφαιριστη,που τα τελευταια 3χρονια εφαγε τα σκατα της αγωνιστικης μας και οχι μονο ανυπαρξιας.

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #838 on: April 08, 2009, 13:07:26 »
Ωραίος ο Σωτήρης, με άποψη επί του θέματος..
Αν βελτιώσει μερικές επιπολαιότητες (ήδη έχει βελτιωθεί στο συγκεκριμένο κομμάτι) τον βλέπω για μεγάλη χαφαρα!
Συνέχισε Σώτο..είμαστε μαζί σου!
ΑΡχίΔια

apostolos

• Guest
« Reply #839 on: April 08, 2009, 13:11:09 »
αληθεια για ενα 23χρονο ποδοσφαιριστη,που τα τελευταια 3χρονια εφαγε τα σκατα της αγωνιστικης μας και οχι μονο ανυπαρξιας.