Author Topic: Σωτήρης Μπαλάφας  (Read 37796 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Απ: Σωτήρης Μπαλάφας
« Reply #700 on: December 04, 2008, 10:51:08 »
ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑΚΗ

Μόνο ένα πράγμα: Δε νομίζεις πως είναι το κατάλληλο τάιμινγκ για να πάψεις να είσαι ο Σωτηράκης? Δε νομίζεις ότι πρέπει να δικαιώσεις τις προσδοκίες του σκύλου και της διοίκησης που βλέπουν το μέλλον της ομάδας (και) σε σένα?
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #701 on: December 04, 2008, 11:39:10 »
Καλή επιτυχία ρε παικταρά μου.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #702 on: December 04, 2008, 13:04:00 »
Είσαι παικταράς. Άστους να λένε. Ρώτα και τον Ζήση τι έχει ακούσει από τους προπονητές. Ξέρεις ποια ήταν η αξία του σαν παίκτης, έτσι; Ο έλληνας παίκτης με τη μεγαλύτερη καριέρα στο εξωτερικό.

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #703 on: December 04, 2008, 13:11:42 »
Σκίσε τα δίχτυα παιχταρά μου! Μην μασάς τίποτα.
Το 2ο με το αριστερό να το βάλεις, άκουσες?

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #704 on: December 04, 2008, 14:04:42 »
Δεν τον φοβαμαι καθολου. Η αποψη μου ειναι γνωστη για τον Σωτηρη. Ειναι παικταρας και το κλιμα ειναι καταλληλο για να αποδωσει, αυτο που πραγματικα μπορει. Παιχτης κλειδι για το ματς με την Τριπολη.

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #705 on: December 04, 2008, 15:09:17 »
ναι αλλα με την πρωτη λαθος πασα να μην ακουστει παλι το κλασσικο ααααααα και του κοπουν τα ποδια....

αν και ειμαι σιγουρος οτι θα ακουστει....και ξενερωνω πολυ αγρια προσωπικα.....

στο ματς με την αεκ που ηταν ενδεκαδα οταν στην αρχη ακουστηκε απ τον εκφωνητη το ονομα του τα ειρωνικα γελακια δεν ηταν και λιγα.....μπειτε εσεις να παιξετε ετσι μπαλα...
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #706 on: December 04, 2008, 15:16:07 »
Ο παίκτης του ΠΑΟΚ πρέπει να ξεπερνάει και τα α και τα ου. Είναι καλός και θα παίξει καλά.

Συγκέντρωση, πάθος και ψυχραιμία περιμένω. Θα δικαιωθώ. Τέλος.

MetroStar

• Guest
« Reply #707 on: December 04, 2008, 15:17:13 »
ναι αλλα με την πρωτη λαθος πασα να μην ακουστει παλι το κλασσικο ααααααα και του κοπουν τα ποδια....

αν και ειμαι σιγουρος οτι θα ακουστει....και ξενερωνω πολυ αγρια προσωπικα.....

στο ματς με την αεκ που ηταν ενδεκαδα οταν στην αρχη ακουστηκε απ τον εκφωνητη το ονομα του τα ειρωνικα γελακια δεν ηταν και λιγα.....μπειτε εσεις να παιξετε ετσι μπαλα...

Εγώ έτσι έμπαινα και φροντιζα να τους διαψευδω ολους. Αμα ο παικτης έχει προσωπικότητα δε μασάει απο τίποτα. Άμα είναι να του συμπεριφερόμαστε σαν δεκάχρονο και να προσέχουμε να μην τον πληγώσουμε δε κάνει για μεγάλη ομάδα. Ας πάει να παίζει στον Θρασύβουλα με άδειο το γήπεδο να μην τον νοιάζει τίποτα.

zagorakis

• Guest
« Reply #708 on: December 16, 2008, 15:55:41 »
O Μπαλάφας συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες και θα εκτίσει την ποινή της μιάς αγωνιστικής στον αγώνα με τον πανθρακικό στη Τούμπα. Αυτό αποφάσισε ο Σάντος.

MetroStar

• Guest
« Reply #709 on: December 16, 2008, 15:57:23 »
Κρίμα.

Offline nikos4a

• Κερκίδα
  • *
« Reply #710 on: December 20, 2008, 21:17:31 »
μας εχεις αρρωστησει ρε μπαλαφακο
οχι αλλο καρβουνο...

kostas4

• Guest
« Reply #711 on: December 20, 2008, 21:18:14 »
καρκινε

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #712 on: December 20, 2008, 21:31:15 »
ξαναδειτε το ματς κ ξεκολληστε με το μπαλαφα. εκλεψε τη μπαλα παρα πολλες φορες και ειχε ελαχιστα λαθη. κοιτατε τι εκανε ο βερον ως αμυντικο χαφ, που τον περνουσαν σα να μην υπαρχει, ο κονσεισαο που παιζει να μη πατησε τη περιοχη μας και τον ιβιτς που ηταν αλλου. αμεσως να γραψετε στο τοπικ του μπαλαφα...

Offline nikos4a

• Κερκίδα
  • *
« Reply #713 on: December 20, 2008, 21:34:15 »
εγω αυτο ειδα ρε φιλε αυτο γραφω
αν εσυ ειδες κατι αλλο γραψε αυτο που ειδες

Offline tool4a

• Αλλαγή
« Reply #714 on: December 20, 2008, 21:37:08 »
ξαναδειτε το ματς κ ξεκολληστε με το μπαλαφα. εκλεψε τη μπαλα παρα πολλες φορες και ειχε ελαχιστα λαθη. κοιτατε τι εκανε ο βερον ως αμυντικο χαφ, που τον περνουσαν σα να μην υπαρχει, ο κονσεισαο που παιζει να μη πατησε τη περιοχη μας και τον ιβιτς που ηταν αλλου. αμεσως να γραψετε στο τοπικ του μπαλαφα...

Aν και δεν πηγαίνω καθόλου τον μπαλάφα και κάποιους άλλους κωλόγερους που πάιζουν ακόμα μπάλα... +1
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

northeagle_4

• Guest
« Reply #715 on: December 20, 2008, 21:45:47 »
Καποιοι το βιολι τους...........
ενταξει φταιει ο μπαλαφας,ειμαι μαγκας και εγω τωρα

giannis80

• Guest
« Reply #716 on: December 20, 2008, 21:47:28 »

Σωστός.Στο πρώτο ημίχρονο έκοψε πολλές επιθέσεις του πανσερραίκού διορθπωνοντας λάθη συμπαικτών του, ενώ βερόν και ίβιτς τον παίζανε.Απλά είναι το στιλάκι του αυτό που δείχνει σαν να είναι αδιάφορος, ενώ δεν είναι,δεν τον βοηθάει και το βαρύ του σώμα γενικά σε μερικές κινήσεις.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #717 on: December 20, 2008, 21:50:49 »
εγω αυτο ειδα ρε φιλε αυτο γραφω
αν εσυ ειδες κατι αλλο γραψε αυτο που ειδες

ναι ρε φιλε ακομα δε τελειωσε το ματς, κ μπηκες να κραξεις το μπαλαφα. σκεψου το λιγακι μη τυχον εισαι προκατειλλημενος.

φιλικα

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #718 on: December 20, 2008, 22:06:44 »
δυστυχώς με μπαλάφα δεν πας πουθενα!!! το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο διώξε διώξε είναι και κράτα την μπάλα είναι και δώστην σωστά σε κάποιον συμπαίκτη σου να ξεκουράσεις την άμυνα , στην φάση της ισοφάρισης τρεις φορές διώχνουμε σε αντίπαλο. Το αμυντικό χαφ στον ΠΑΟΚ πρέπει  όχι μόνο να διώχνει και να κόβει αλλά και να συμετέχει στην ανάπτυξη της ομάδας, βλέπει κανείς αυτό το παιδί να συμμετέχει πουθενά εκτός από το να απομακρύνει την μπάλα???   
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #719 on: December 20, 2008, 22:14:28 »
σημερα μονο ο μπαλαφας για μενα δικαιολογησε την φανελα που φοραει...ουτε τον παω ουτε δεν τον παω...σε μια εμφανιση χαλια γενικως
δεν μπορεις  αδερφε επειδη εισαι κομπλεξικος με καποιον που φοραει την φανελα του ΠΑΟΚ μας,και σημερα ειναι ο καλυτερος(για μενα),
να κραζεις αυτον.και μονο αυτον...
δεν μιλαω για κανεναν συγκεκριμενα απο τους παραπανω...μιλαω για ολους τους παραπανω κι ας κιτρινιστω...ε ρε κομπλεξ με τον μπαλαφα