Author Topic: Σωτήρης Μπαλάφας  (Read 38031 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

antongio

• Guest
Απ: Σωτήρης Μπαλάφας
« Reply #240 on: December 16, 2007, 22:24:41 »
gia mena re paidia einai 8ema nootropias kai prepei na alaksei auto!
den mporoume 10.000 20.000 xiliades an8rwpoi na thn peftoume se 5 6 pitsirikades!
valte ton eauto sas sthn 8esh tous!
exei pei kanenas sas ston gio tou kai sthn korh tou oti ftaiei autos gia olla ta provlhmata ths oikogeneias sas (leme twra)?

billaras

• Guest
« Reply #241 on: December 16, 2007, 22:30:48 »
exei pei kanenas sas ston gio tou kai sthn korh tou oti ftaiei autos gia olla ta provlhmata ths oikogeneias sas (leme twra)?

nai me leei gademi pou den mporei na piasei oute ena stixima kai ola tou pane anapoda... ;D
pantos entaksi as to liksoume edw.einai ontos megali i kritiki pou dexete to paidi alla prpei na pismosei kai na dinei ta megista kathe fora....

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #242 on: December 16, 2007, 22:33:18 »
file egw talento theorw kapion mexri ta 20 (kai enoite na kserei mpala)
apo kei kai panw den mporw na tous lew allo talenta
o mpalafas exei dio xronies vasikos nai i oxi?den einai arketo auto?posi ipomoni na kaneis me auton to pexti
ta idia legame persi.ta idia tha leme kai tou xronou?
Γραψε ομως φιλε και για τον βαγγελη για τον φερναντεζ και για τον ηλιαδη .. Το θεμα ειναι οτι περιοριζουμε την κριτικη μας μονο στον συγκεκριμενο ο οποιος ειναι πολυ πιο θετικος απο αλλους...το ερωτημα ειναι γιατι η κριτικη  περιοριζεται μονο στον μπαλαφα..μηπως επειδη δεν τα χει καλα με ορισμενους δημοσιογραφους (πχ λες κολκα) σαν καποιους αλλους???

thomas

• Guest
« Reply #243 on: December 16, 2007, 22:36:56 »
Φτάνει με το Μπαλάφα έλεος....

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
« Reply #244 on: December 16, 2007, 22:42:26 »
MPALAFA PAIKTARA GIA PANTA PAOKARA.MHN akous kanenan swto.ka8e savvatokyriako ston agwna mazi me mas!

thomas

• Guest
« Reply #245 on: December 16, 2007, 22:44:46 »
Σωστός και το επεκτείνω: διασκευή του συνθήματος να πάει για όλους τους παίκτες μας.ΠΑΟΚ είσαι.ΟΣΟ ΦΟΡΑΝΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΦΩΝΗ.Όποιοι δεν κάνουν θα φύγουν όταν το αποφασίσει ο Σαντος μέχρι τότε χέρια και φωνή για τους παίκτες μας

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #246 on: December 16, 2007, 22:45:31 »
αδερφε luc,με τον κολκα ο συγκεκριμενος τα εχει πολυ καλα και κραζει ο κολκας αυτους που εχουν στοχοποιηση τον Μπαλαφα.....κατα τα αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι το τραβατε τοσο πολυ,ο καθενας εχει την αποψη του...διστυχος η ευτυχος ο Σαντος αποφασιζει ποιος θα παιζει και ολοι κρινονται απο τα αποτελεσματα...εγω εχω αποφασισει τη θα δω φετος και δεν στραβωνω...ελπιζω σε λιγο καιρο να γινουμε καλη ομαδα και ετσι ολοι να διακρινονται...μην ξεχναμε οτι το αθλημα ειναι ομαδικο,π.χ ο παντος στο γκει εχει γινει αγαπημενος τους...σε εμας θα λεγαμε τη παλτο ειναι αυτος..γιατι θα του ζητουσαμε να κανει και καλη σεντρα να τη προωθει και σωστα...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

billaras

• Guest
« Reply #247 on: December 16, 2007, 22:45:51 »
luc pios sou ipe pos periorizomai mono ston balafa
kai ston vageli exw kanei kritiki kai ston iliadi
ston fernantez oxi...

chiltsid

• Guest
« Reply #248 on: December 16, 2007, 23:23:14 »
re paidia h kritikh prepei na ginetai,alla simasia exei o tropos me ton opoio ginetai.oloi mas exoume agapimenous paiktes alla yparxoun kai merikoi pou den goustaroume.to thema einai na ginetai kritiki kai stous dyo me to idio metro.den ginetai ton paikti pou goustaroume na ton apotheonoume otan  kanei kalo mats kai meta apoena kako mats na ton xaidevoume ta avtia.epishs den ginetai enan paikti pou den goustaroume na min tou leme bravo otan paizei kala,alla otan den paizei kala na ton brizoume asxima.
avto einai kathara thema nootropias.prepei na stamatisi avto,gnomi exoume oloi kai prepei na tin ekfrazoume alla na prosexoume me thn kritikh na min kanoume kako.
proponiti kai dioikisi exoume avti einai ypevthini kai exoun to dikaioma na ta xosoun se enan paikti,emeis mporoume na ekfrasoume thn gnomi san opadoi kai mono avto.
oloi oi paiktes krinontai fetos,to exoume xana pei,loipon as afisoume omos emeis san opadoi na krithoun stis katalliles synthikes kai oxi se arnitiko klima.

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #249 on: December 16, 2007, 23:36:24 »
Ç êñéôéêÞ óå êÜèå ðáßêôç ðñÝðåé íá åßíáé áíÜëïãç ôïõ óõìâïëáßïõ ôïõ.
Ï ÌðáëÜöáò áìïßâåôáé ìå ðÜíù áðü ð.÷. 80000 € ôï ÷ñüíï? Äåí íïìßæù!
Å íá ìçí åßìáóôå êáé õðåñâïëéêïß!

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #250 on: December 17, 2007, 08:43:58 »
KALA RE, 8a mas trellanete ?

6 selides se 20 wres gemisan ? ? ?
diabasa gia thn mish omada se 6 selides kai pou kai pou gia Mpalafa.
hmarton....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #251 on: December 17, 2007, 09:42:41 »
Καλά για τον Μπαλάφα την άποψη μου την έχω πει 100 φορές. Είναι πιο αργός και από replay και όταν η μπάλα έρθει πάνω του και πιεστεί (ακόμα και από...τους αντιπάλους που τρέχουν για ζέσταμα εκτός αγωνιστικού χώρου) θα τη στείλει για βρούβες..το παιδί απλά ΔΕΝ κάνει (όπως είναι!). Εύχομαι να μας το βουλώσει όλους με 12 καλές εμφανίσεις, να γίνει τέλειο αμυντικό χάφ που δε θα φοβάται τη σκιά του όπως τώρα και οι υπόλοιποι να καταπιούμε τη γλώσσα μας...γιατί εγώ τον γράφω στα @@ μου τον Μπαλάφα και θέλω να κερδίζει η ΠΑΟΚΑΡΑ και όταν χάνει εξ'αιτίας του ή εξ'αιτίας άλλων άμπαλλων εγώ αρρωσταίνω...

Αναφορικά με τα υπόλοιπα που γράφτηκαν για τους "πιτσιρικάδες" και κατά πόσο πρέπει να έχουμε απαιτήσεις ή να κράζουμε τον 20 χρονο Μπαλάφα (και κατά συνέπεια και άλλους) θα πω το εξής:
Ο ποδοσφαιριστής έχει επαγγελματικό χρόνο εργασίας τα 16 (ταλεντάρα!!!) με τα 33-35 (εκτός και αν είναι ο Μπαλότα). Μιλάμε αδέρφια για 17-19 χρόνια εργασίας εκ των οποίων τα αποδοτικότερα είναι τα 10, ήτοι τα 20-30 χρόνια ηλικίας, όπου θα πρέπει να δείξει γιατί αξίζει να παίζει μπάλλα και γιατί δεν πουλάει κάστανα στη Ναυαρίνου. Τα παληκαράκια του ΠΑΟΚ είναι ήδη σε οποιαδήποτε ποδοσφαιρικά σοβαρή χώρα στην ηλικία όπου θα μπορούσαν να στηθούν και ομάδες ολόκληρες επάνω τους. Πιστεύει κανείς ότι ο ΠΑΟΚ όπως είναι στημένος τώρά επάνω σε αυτούς έχει πιθανότητα για κάτι καλύτερο από το να είναι 8ος σε ένα πρωτάθλημα όπου ο Έλληνας προπονητής της Βέροιας για να μιλήσει Ελληνικά θέλει διερμηνέα?
Το έχω ξαναπεί όπως από όλους μας η καθημερινότητα έχει απαιτήσεις και η ίδια η δουλειά μας έχει απαιτήσεις. Προστασία έσαν νέοι επαγγελματιές έχουμε στα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής ζωής λόγω απειρίας και αυτό είναι στα πρώτα 3-4 ενός επαγγελματικού χρόνου 30-35 ετών...όχι στα 5-6 ενός χρόνου 15 ετών!!!!!

Ο Μπαλάφας αν έχει ψυχολογικά ας παρακολουθήσει σεμινάρια αλλά όχι και να μας ωγάζει την ψυχή (για να μη μιλήσω για την έταιρη συμπάθεια μου τον Μουμίν).

Τελειώνω λέγοντας ότι το να κάψεις έναν παίκτη αυτής της ηλικίας αν τον κράζεις έχει αποτέλεσμα μόνο αν ο ίδιος ο παίκτης είναι καμμένος...στο πόδι του είναι σε τουμπεκιάσει και να γίνει αυτό που θέλει και ονειρεύεται με αποτέλεσμα να πάει ψηλά και η ομάδα...αλλά οκ δεν πιστεύω ότι είμαι παράλογος απαιτώντας από ένα παίκτη πανύψηλο να πάρει την κεφαλιά από τον μέσο του Ατρομήτου με ύψος 1.63!!!!!!! και αυτό όσο και να σε κράζουν ή το έχεις ή δεν το έχεις...και αυτός προς το παρόν δεν το έχει...

ΥΓ...όλοι εσείς αδέρφια που με πάθος υπερασπίζεστε τα παικτάκια αυτά το κάνετε γιατί πιστεύετε σε αυτούς ή γιατί (και εδώ συμφωνώ) δεν πρέπει να δημιουργούμε εξάρσεις και δυσκολίες σε αυτή τη φάση στην ομάδα?

Offline univ

• Αποστολή
  • **
« Reply #252 on: December 17, 2007, 10:08:39 »
o mpalafas gia mena exei poly kali aisthisi toy xronou sto taklin kai ton boithaei kai oti einai psilos kai polles fores kanei sosta taklin. Sto paixnidi tou exei pathos kathos rixnei poli klotsia sto kentro kai einai psiloalitakos. gia to styl tou ta symfoniso me ton capricorn oti einai ayto pou ton kanei eykolo stoxo gia kritiki. gia mena einai apla kalos amyntikos xaf o opoios omos den blepei gipedo. Kai rotao poios ELLINAS xaf blepei gipedo kai moirazei paixnidi prin patisei ta 26, 27?. den thymamai kapoion. O stoltidis px arxise na blepei gipedo kai na moirazei kai paixnidi ekeini tin ilikia kai meta apo dyo i tria xornia pire metagrafi ston gayro. O mpalafas exei mellon san amyntikos xaf arkei omos dipla tou na exei enan allon 30ari xaf na se kanei to kentro dantela kai aytos na blepei kai na pairnei parastaseis anaptyksis tou paixnidiou ap ayton.
Oso gia ton orfano tora ton ektimo  san paixti apo oti exo dei sitn kalamaria. Einai enas sygxronos xaf pou exei kai teliki kai kefali kai dynami. sto markarisma pisteyo einai to idio kalos me ton mpalafa kai exei kai pio kalo styl etsi oste na fainete oti paizei kai kalytera. Pisteya oti sitn thesi tou xaf me santos proponiti opou ekei thelei na dimiourgisei enan kainourgio katsourani tha tairiaze perissotero o orfanos epeidi einai pio epithetikos paixtis alla gia na bazei ton mpalafa tha blepei kati pou den blepo ego. Pisteyo oti aksizei mia eykairia stin thesi tou mpalafa(o opoios nomizo oti symplirose 4 kitrines kai dne paizei me itn leibadia).
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #253 on: December 17, 2007, 10:19:52 »
Προτείνω να μετονομαστεί το τόπικ σε: "Μπαλάφας ή Α-μπαλάφας; Ιδού το ερώτημα!"

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #254 on: December 17, 2007, 10:28:02 »
Καλά για τον Μπαλάφα την άποψη μου την έχω πει 100 φορές. Είναι πιο αργός και από replay και όταν η μπάλα έρθει πάνω του και πιεστεί (ακόμα και από...τους αντιπάλους που τρέχουν για ζέσταμα εκτός αγωνιστικού χώρου) θα τη στείλει για βρούβες..το παιδί απλά ΔΕΝ κάνει (όπως είναι!). Εύχομαι να μας το βουλώσει όλους με 12 καλές εμφανίσεις, να γίνει τέλειο αμυντικό χάφ που δε θα φοβάται τη σκιά του όπως τώρα και οι υπόλοιποι να καταπιούμε τη γλώσσα μας...γιατί εγώ τον γράφω στα @@ μου τον Μπαλάφα και θέλω να κερδίζει η ΠΑΟΚΑΡΑ και όταν χάνει εξ'αιτίας του ή εξ'αιτίας άλλων άμπαλλων εγώ αρρωσταίνω...

Σχετικά με τα παραπάνω σχόλια του αδερφού rabbitweed παραθέτω και συμφωνώ με τα σχόλια του αδερφού Alamana85 για τον μπαλάφα....

..........
Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ σαν ομάδα είναι ο τρόπος που αμύνεται. Παίζουμε με ένα αμυντικό χαφ, τον Μπαλάφα, που στην ουσία είναι αυτός που ενώ κάνει την πιο δύσκολη δουλειά από όλους μέσα στην ομάδα και ανταποκρίνεται πάρα πολύ καλά στα καθήκοντα του, είναι αυτός που τα ακούει από τους περισσότερους. Διαφωνώ σε αυτή την λαϊκή κατακραυγή.
Η δουλειά του Μπαλάφα είναι να καλύπτει τον χώρο ανάμεσα στα χαφ και στους αμυντικούς.
Έχει την υποχρέωση να καλύπτει την δεξιά ή την αριστερή πλευρά όταν κατεβαίνουν τα ακραία μπακ στην επίθεση.
Έχει επίσης την υποχρέωση να κατεβαίνει στην άμυνα μας όταν η μπάλα είναι στην κατοχή των αμυντικών μας παικτών, να την παίρνει και να την προωθεί στα δύο επιθετικογενή χαφ (Βαγγελή και Μπαϊάνο) ή να την "σπάει" δεξιά και αριστερά στα μπακ που προωθούνται. Όταν κατεβαίνει στην άμυνα και έχει πρόσωπο στην εστία μας και πιέζεται από κάποιο χαφ της αντίπαλης ομάδας, πρέπει να την γυρνάει στους αμυντικούς, αφού αν κάνει το λάθος να γυρίσει πρόσωπο προς την αντίπαλη εστία, υπάρχει κίνδυνος να του την πάρει ο αντίπαλος. Αυτό το κάνει πολύ καλά.
.......

JamaicaN

• Guest
« Reply #255 on: December 17, 2007, 10:41:13 »
ΥΓ...όλοι εσείς αδέρφια που με πάθος υπερασπίζεστε τα παικτάκια αυτά το κάνετε γιατί πιστεύετε σε αυτούς ή γιατί (και εδώ συμφωνώ) δεν πρέπει να δημιουργούμε εξάρσεις και δυσκολίες σε αυτή τη φάση στην ομάδα?

Pws ginete aderfe mou @rabbitweed na sumfwneis kai na kaneis akrivws to antitheto afierwnontas ekatontades lekseis gia na ton krakseis?

H thewria apo tin praksi apexoun xiliometra.....

Filika panta etsi? ;)

biggeorge

• Guest
« Reply #256 on: December 30, 2007, 00:50:25 »
as stamatisoume na krazoume ton paikti re paidia....vlepoume oti kanei kalli prospathia kai oti veltionete...ayta ta pragmata dn ginonte apo tin mia stigmi stin alli....dn xreiazontai tetoia parapona se tetoia periodo stin omada....as stamatisoume na gkriniazoume toso polli...(mia protasi gia ton santos...as valei dipla tou ton iliadi gt o iliadis dn exei mialo mono treksimo enw o mbalafas to akrivos antitheto!!!ti lete sostos??????)

trelos4

• Guest
« Reply #257 on: December 30, 2007, 01:27:03 »
o BALAFAS file,den exei oute to ena oute kai to allo(distixos) >:(

biggeorge

• Guest
« Reply #258 on: December 30, 2007, 11:04:21 »
file nomizw exei perissotero miallo...tespa apopsisou vevea dn einai kai o podosferistis....alla toulaxiston vlepw proodo...ti les giayto????? ???

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #259 on: December 30, 2007, 14:01:10 »
o mpalafas gia ton opoio egw stis proigoumenes selides tou sugkekrimenou topic ekana skliri kritiki th arkestw na pw pws pragmati fetos sta amuntika kathikonta exei mia mikri veltiwsi alla gia na ginei paixtis pou n aksizei na foraei ti PAOKTSIDIKI fanela thelei polu douleia akomi.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!