Author Topic: Σωτήρης Μπαλάφας  (Read 37969 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Απ: Σωτήρης Μπαλάφας
« Reply #140 on: March 24, 2007, 13:53:56 »
pantos thimamai mia sinenteuksi tou mpalafa paides, pou einai xaraktiristiki gia to pos mas vlepoun oi notioi kiolas. elege loipon oti otan protohrthe ston paok den eixe katalavei oti erxotan se mia megali omada k itan iremos k psixraimos. meta fisika eipe oti kata tin diarkeia tis paramonis tou katalave poso megali omada einai o paok klp klp alla skefteite tora, o paok na prosferei simvolaio se ena 19xrono apo tin arta k autos mesa tou na leei e ok den egine k tpt....

PS. i alitheia einai omos oti otan kaneis neo simvolaio k theleis na valeis esi enan oro prepei na doseis enan oro. theleis pae ritra gia na min sto paroun meso uefa klp? e dose k kana 10xiliaro parapano. tespa
« Last Edit: March 24, 2007, 13:55:37 by DarkLord »
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

giorging96(prwin totti)

• Guest
« Reply #141 on: March 24, 2007, 16:43:53 »
ase mas re mpalafa,ase mas re agori mou...
pou an isoun sthn omada thn epoxi pou sta xaf eixa nagkmpe,thodoro,maragko,tetratze k meta kiukelka k kafe k kserw gw,i moni periptosi na mpeis sthn apostoli tha itan se filiko paixnidi,k an..prosekse me e,sthn apostoli oxi sthn endekada.ase mas re mpalafa...

ela re theio,ela re ntemi doste mas miso xarti k parte ton.alla den einai toso malakes,oute o enas oute o allos..

RE TON MPALAFA RE!!!!!!!
« Last Edit: March 24, 2007, 16:45:57 by giorging96(prwin TOTTI) »

Photis

• Guest
« Reply #142 on: March 24, 2007, 17:32:17 »
Diladi gia na katalavoume to mege8os tis anipar3ias tis torinis dioikisis kai genika ton dioikiseon pou exoun e3eftelisei kai smikrinei se agonistiko epipedo ton PAOK mas erxontai ka8e toso oi epiveveoseis apo ton balafa kai ton ka8e balafa....Paixtes epieikos metrioi pou ipo alles periptoseis kai epoxes den evlepan oute pago....alla afti ine i simerini mas katastasi gmt mpela mou gamo.... ???

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #143 on: March 24, 2007, 19:01:01 »
a re katantia o PAOK........

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #144 on: March 24, 2007, 19:05:36 »
mpalafa salta k gamisou re k seis ekei sti dioikisi ti pathate re afiste ton me ta 30 xiliarika ton xrono k pola tou eine akou ekei re na kanei to diskolo k o mpalafas PAOK i katifora sou teliomo dn exei

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #145 on: March 24, 2007, 19:18:08 »
Diladi gia na katalavoume to mege8os tis anipar3ias tis torinis dioikisis kai genika ton dioikiseon pou exoun e3eftelisei kai smikrinei se agonistiko epipedo ton PAOK mas erxontai ka8e toso oi epiveveoseis apo ton balafa kai ton ka8e balafa....Paixtes epieikos metrioi pou ipo alles periptoseis kai epoxes den evlepan oute pago....alla afti ine i simerini mas katastasi gmt mpela mou gamo.... ???

se ti akrivos ftaei i simerini dioikisi se auto to thema file mou? ase pou an ton poulisei se athina meria tote toulaxiston to 90% ton paoktsidon tha tous vrisoun...

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #146 on: March 27, 2007, 10:16:00 »
«Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος, πιστεύω να βοηθήσω την ομάδα του ΠΑΟΚ στους στόχους που έχει θέσει. Είχα αγωνία, προχθές το βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου. Πολύ άγχος, αν θα φύγω από την Άρτα. Προσωπικά ήθελα να γίνει η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Είναι μία μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο, ήθελα να έρθω για πολλούς λόγους. Ένας λόγος είναι η παρουσία του Γιώργου Κωστίκου. Ο ΠΑΟΚ κάνει μια καινούρια αρχή, μαζεύοντας νέους παίκτες και έχει μέλλον η ομάδα. Είμαστε φίλοι με τον Χριστοδουλόπουλο, μου είπε τα καλύτερα λόγια για τους διοικούντες του ΠΑΟΚ. Είμαι φίλος και με τον Στέλιο Ηλιάδη. Ο μεγαλύτερος αδερφός μου είναι ΠΑΟΚτσής, έχει στην Άρτα ΠΑΟΚτσήδες. Όλη η οικογένειά μου ήθελε να έρθω στον ΠΑΟΚ. Θα είναι δύσκολα στην αρχή, αλλά θα προσαρμοστώ στο περιβάλλον της Θεσσαλονίκης», τόνισε ο 22χρονος αμυντικός που υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με το Δικέφαλο.

ap sport-fm.gr
Εστάλη στις: Μαρτίου 24, 2007, 13:53:56Στάλθηκε από: DarkLord 
Εισαγωγή παράθεσης
pantos thimamai mia sinenteuksi tou mpalafa paides, pou einai xaraktiristiki gia to pos mas vlepoun oi notioi kiolas. elege loipon oti otan protohrthe ston paok den eixe katalavei oti erxotan se mia megali omada k itan iremos k psixraimos. meta fisika eipe oti kata tin diarkeia tis paramonis tou katalave poso megali omada einai o paok klp klp alla skefteite tora, o paok na prosferei simvolaio se ena 19xrono apo tin arta k autos mesa tou na leei e ok den egine k tpt....

Κοίταξε τι βρίσκεις όταν κάνεις λίγη αρχαιολογία ε;
@Darklord φαντάσου δηλαδή alzheimer ο Αμπαλάφας. Όταν υπέγραφε από την Άρτα δεν μπορούσε να κοιμηθεί από το άγχος, και όταν πλησιάζουν συζητήσεις για  να ανανεώσει ήταν ήρεμος και ψύχραιμος  :P

Κάτσε να δούμε αν θα μείνει ο Λεμονής, καμία μεταγραφική λίστα κλπ. και θα ξεκαθαρίσει το θέμα...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #147 on: March 27, 2007, 11:07:14 »
Είμαστε φίλοι με τον Χριστοδουλόπουλο, μου είπε τα καλύτερα λόγια για τους διοικούντες του ΠΑΟΚ.

Edw einai to zoumi vre... 8)
oi kakes parees  :P

P.S: @Darklord: Oxi k "Notioi" oi artinoi..
Dhladh h patra ,h kalamata k ta xania ti einai meta?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #148 on: March 27, 2007, 12:07:10 »
Paei mexri toso kato i Ellada?!? :P :P :P

IronEagle

• Guest
« Reply #149 on: March 27, 2007, 17:02:04 »
Oxi re 'seis, mexri tin Lamia,
apo 'kei kato, einai Albania !!!

Y.G.: Eeeee..... na more, leme kai apo kamia......, gia na pernaei i ora   ;D    :P !!!!

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #150 on: August 02, 2007, 13:20:37 »
Ικανοποιημένος από το νέο ρόλο του κεντρικού αμυντικού, που του έδωσε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ο Γιώργος Παράσχος εμφανίστηκε με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday" ο Σωτήρης Μπαλάφας ενώ παράλληλα δεσμεύτηκε για ποιοτικό ποδόσφαιρο από τον ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μπαλάφα...

Σωτήρη, συζητιέται έντονα η αλλαγή θέσης σου από το κέντρο στην άμυνα. Τι ακριβώς συνέβη και πώς προέκυψε η συγκεκριμένη αλλαγή, την οποία θεωρούμε πλέον δεδομένη;
«Η αλλαγή θέσης ήταν επιθυμία του προπονητή. Αυτός το διάλεξε και εγώ προσπαθώ για το καλύτερο, παίζοντας όπου εκείνος μου πει. Ακόμα και από την άμυνα πάντως προσπαθώ να κάνω παιχνίδι για την ομάδα μου. Είναι αλήθεια ότι στην αρχή αγχώθηκα με την αλλαγή θέσης, αλλά το ξεπέρασα γρήγορα».

Θεωρητικά πρόκειται για μία θέση πιο δύσκολη, αφού έχει ευθύνες και το παραμικρό λάθος φαίνεται, ίσως όμως είναι και πιο ξεκούραστη...
«Θέμα κούρασης ή ξεκούρασης δεν υπάρχει για εμένα. Η θέση πάντως έχει περισσότερες ευθύνες και δεν πρέπει να κάνω λάθη, γιατί θα κοστίσουν στην ομάδα. Μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μου, αλλά έχω ακόμα να δώσω πολλά. Είναι πολύ σημαντικό ότι οι συμπαίκτες μου με στηρίζουν. Από μέρα σε μέρα νιώθω κι εγώ πολύ καλύτερα».

Πώς είναι η συνεργασία σου με τους υπόλοιπους κεντρικούς αμυντικούς;
«Φέτος, εγώ, ο Μελίσσης, ο Αλαν και ο Μαλεζάς θα καλύψουμε στον μεγαλύτερο βαθμό το κέντρο της άμυνας. Μέχρι τώρα προσπαθούμε για το καλύτερο. Χρειάζεται χρόνος για να "δέσουμε" καλύτερα».

Πολλοί ισχυρίζονται ότι φέτος είναι η χρονιά σας. Η χρονιά των νέων του ΠΑΟΚ. Δικαιολογίες πλέον δεν υπάρχουν. Πιστεύεις ότι φέτος και εσείς θα κριθείτε;
«Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αναλάβουμε οι νέοι τις ευθύνες μας. Προσωπικά βρίσκομαι σχεδόν 3 χρόνια στην ομάδα και δεν μπορεί να θεωρούμαι ακόμη ταλέντο. Πρέπει εγώ και οι υπόλοιποι "νέοι" να δείξουμε ότι είμαστε πλέον έτοιμοι παίκτες. Παίκτες που μπορούν να δώσουν πολλά στον ΠΑΟΚ».

Ποιο πιστεύεις ότι μπορεί να είναι φέτος το αγωνιστικό πρόσωπο που θα παρουσιάσει ο ΠΑΟΚ; Όλοι οι συμπαίκτες σου λένε ότι φέτος η ομάδα θα παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Πόσο σίγουρος είσαι γι' αυτό;
«Φέτος ο ΠΑΟΚ θα παίξει καλό ποδόσφαιρο και στόχος είναι να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Το ένα φέρνει το άλλο και το έχουμε καταλάβει τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν πλέον σαφείς αγωνιστικοί προσανατολισμοί στην ομάδα, έχουμε συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο και θέλουμε να παίξουμε ποιοτικό ποδόσφαιρο, να κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες και φυσικά περισσότερα γκολ».

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι πλέον στα γραφεία της ΠΑΕ και στη διοίκηση. Πώς κρίνεις τη νέα κατάσταση; Είναι ξεκάθαρο ότι θα λυθούν πολλά από τα προβλήματα που είχατε...
«Με τη διοίκηση που έχει ο ΠΑΟΚ τώρα είναι σίγουρα καλύτερα τα πράγματα. Οι παίκτες πλέον δεν έχουμε άγχος και ξέρουμε ότι η διοίκηση είναι κοντά μας. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για εμάς και πρέπει να αποδώσουμε καλύτερο ποδόσφαιρο από τις προηγούμενες χρονιές. Οι διακρίσεις για την ομάδα θα έρθουν μέσα από το καλό ποδόσφαιρο. Είναι επίσης πολύ θετικό ότι υπάρχουν πολλοί Έλληνες παίκτες στην ομάδα και με αυτόν τον τρόπο παρουσιαζόμαστε περισσότερο δεμένοι».

Η ομάδα θα είναι έτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος;
«Φυσικά θα είμαστε έτοιμοι και θα πάμε για την πρώτη νίκη της χρονιάς».

Έμπειροι συμπαίκτες σου έθεσαν θέμα εκτός έδρας εμφανίσεων και αποτελεσμάτων. Θεωρούν ότι εκεί ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα. Συμφωνείς με αυτή την άποψη, και αν ναι, τι μπορεί να αλλάξει φέτος;
«Αν πάρουμε για παράδειγμα την περσινή αγωνιστική περίοδο και τα εκτός έδρας παιχνίδια, υπήρχε μεγάλο πρόβλημα. Δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε όταν δεχόμασταν γκολ. Υπήρχε πρόβλημα. Φέτος θα αλλάξει αυτό. Πρέπει να αλλάξει. Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί συνέβαινε, αλλά φέτος ο ΠΑΟΚ θα είναι διαφορετικός. Όλοι αισθανόμαστε καλύτερα. Έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».

http://www.supersport.gr/soccer/anational/default.asp?aid=129299
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #151 on: August 03, 2007, 02:04:12 »
mallon tou teriazi auti i 8esi, exi to to ipsos..kai mpori kai na bgazi kai kales mpalies...

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #152 on: August 03, 2007, 09:52:24 »
apo oti eida perysi to palikari psilofovatai na parei epitheseis pano tou p,x sout ....fetos ksekinaei i kali xronia tou pisteyo ...!!!
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

BLACK DOG

• Guest
« Reply #153 on: September 24, 2007, 01:37:50 »
ρε γαμω την τρελλα μου γιατι δεν τον πιστευω με τιποτα τον νερατζοκολο τον μπαλαφα?ειμαι μηπως ο μοναδικος που με εκνευριζει? >:(
πουλεν μου ο δημητρακης ορφανος ;)

Photis

• Guest
« Reply #154 on: September 24, 2007, 01:40:49 »
Prox8es sto match itane tragikos to prwto imixrono to deftero kalos!!8a doume exei santos to pragma mi masate...:P

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
« Reply #155 on: September 24, 2007, 01:52:27 »
ρε γαμω την τρελλα μου γιατι δεν τον πιστευω με τιποτα τον νερατζοκολο τον μπαλαφα?ειμαι μηπως ο μοναδικος που με εκνευριζει? >:(

oxi adelfe dn eisai o monos! argos stin kinisi,argos kai kakos stis epiloges tou, xwris kan idiaiteri dinami sto edafos i ston aera, enw einai 2 metra bodi,xwris sout,xwris texniki. anyparktos teleiws. apla opoion vlepoume 20 xronwn k pezei vasikos ston paok theloume na ton leme talento.

YG: kraxte me oso thelete, mexri na mou kanei xat trik me ton gayro sto karaiskaki dn ton pisteuw.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #156 on: September 24, 2007, 16:06:58 »

Επειδή είναι γείτονας ίσως;
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

SKAILS

• Guest
« Reply #157 on: September 24, 2007, 16:15:21 »
re paidia ws twra to palikari epaize stoper sta filika k sthn xanthi k xthes gyrise sta xaf,sto prwto hmixrono pisteuw htan metrios k sto deutero kalos,kanei pollh douleia sto kentro,brwmikh pou den fainetai k polu..pisteuw to kalutero amuntiko xaf pou exei o PAOK..tespa o kathenas exei thn apopsh tou.

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
« Reply #158 on: September 24, 2007, 16:51:43 »
Ειναι ο μονος παικτης της ομαδας που δεν πιστευω...που δεν συμπαθω...το παιδι δεν ξερει μπαλα και κανει πολλα λαθη.Σε οποια θεση και να παιξει ειναι ατολμος και δεν εχει τσαμπουκα για τη θεση που παιζει.
Νομιζω οτι θα καταληξει πισω στην Αρτα...δεν προκειται να κανει καριερα.
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #159 on: September 24, 2007, 18:24:02 »
ισως να ειδα αλλο ματσ αλλα εμενα μου αρεσε παρα πολυ ο μπαλαφας προχθες....στο κεντρο πραγματικα δεσποζε.... ;) ;)
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!