Author Topic: Σωτήρης Μπαλάφας  (Read 37916 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

DoctorBalendar

• Guest
Σωτήρης Μπαλάφας
« on: June 08, 2005, 09:19:19 »
Σωτήρης Μπαλάφας

Ημ. Γέννησης: 19/08/1986
Θέση: D/DMC (στόπερ, αμυντικός χαφ)
Ύψος: 1.90 μ
Βάρος: 74 κ
Ιστορία: 2004 Αναγέννηση Αρτας 21/2

Υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο.

Offline toy

• Αλλαγή
Απ: Σωτήρης Μπαλάφας
« Reply #1 on: June 08, 2005, 09:22:13 »
Καλό παικτάκι νομίζω και από ότι έχω ακούσει έχει μέλλον ένα πράγμα δεν θέλω να ξανα-συμβεί να μην τους πέρνουμε για να τους προετοιμάσουμε για μιά μελλοντική λαμπρή καριέρα στο ποκ
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
« Reply #2 on: June 08, 2005, 10:37:24 »
Prosopika kai opos polloi alloi den gnorizoume kai polla gia ton mikro...m'aresei omos pou kanoume tetoies metagrafes(elpizo na mi mas kostise polla)giati einai mikros kai tha exei pathos mesa sto paixnidi kati pou polloi paixtes meta ta 25 xanoun(agnosto giati).To mellon tou PAOK mas aneikei s'autes tis ilikies kai....
PAOK PANTOY AKOMA KAI AMBERSA
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

anestis

• Guest
« Reply #3 on: June 08, 2005, 12:38:52 »
ειναι ασκοπο να μιλαμε για τον Μπαλαφα απο τωρα.
ηρθε με σκοπο να μαθει μπαλα και να παιξει σε
2-3 χρονια.
ας μην το φορτωνουμε με αγχος απο τωρα...

imago

• Guest
« Reply #4 on: June 08, 2005, 13:38:48 »
2-3 χρονια.

ναι...ναι ήρθαν να μάθουν μπάλα τα παιδιά, και όταν μάθουν κάποτε (εαν μάθουν φυσικά) θα πάρουν το πρώτο αεροπλάνο για Αθήνα, ώστε να ολοκληρωθεί η...μεταγραφή της ζωής του!!!
Τί ωραία εξίσωση για τον κ. Γούμενο (που τελικά αρχίζω και εγώ ακόμη να χάνω την υπομονή μου μαζί του):

δίνουμε έναν Feuchine και πέρνουμε έναν Μπαλάφα που θα μας βγει σε 2-3 χρόνια.
Εάν είναι αυτός σχεδιασμός τότε στο τέλος της σαιζόν πρέπει να πάρει πόδι και ο Κωστίκος.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να κάμει πρωταθλητισμό και όχι να μετατραπεί σε εκπαιδευτήριο των ομάδων που παίζουν σχεδόν μόνιμα στο Champions League!!!

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #5 on: June 08, 2005, 14:32:14 »
Imago ο Φουτσίνι δεν έφυγε ακόμα και δεν νομίζω ότι πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο.

Μέχρι τώρα εγώ βλέπω ότι έφυγαν όλοι οι ηλικιωμένοι και κακοί ποδοσφαιριστές με εξαίρεση τον Θεοδωρίδη που ζήτησε λεφτά που δεν μπορούμε να δώσουμε. Από την άλλη, βλέπω ότι ο ΠΑΟΚ χτύπησε διεθνείς, πράγμα που σημαίνει ότι αξίζουν.

Όσο για την ηλικία των παικτών και τον "ΠΑΟΚ-εκπαιδευτήριο-του-ΠΟΚ", επειδή έχω διαβάσει πάρα πολλά σχόλια, παρακαλώ τα μέλη να δούνε ποια ομάδα κατέκτησε φέτος το UEFA, και ποιος ήταν ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας αυτής.

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

krhtikos-4-

• Guest
« Reply #6 on: June 08, 2005, 14:39:18 »
ma dikefale h cska moscow den sygrinetai me ton paok gia tous poly aplous logous: 1) htan ksekurasth logwn twn megalwn diakopwn tou rwssikou prwta8limatos logw  kairou, 2) einai safws pio taladouxa omada (to apedeikse kai sto champions league me tis emfaniseis ths opou exase thn prokrish sto teleytaio lepto apo thn porto) kai 3) exoun dapanh8ei apistefta megala posa sto rwssiko prwta8lhma kai exun ferei poly kalous paixtes eidika apo thn latinikh amerikh. egw padws pistebw oti kalo einai h apokthsh nearwn podosfairistwn etsi ananewnetai kai h omada. to 8ema einai na exoume th dynamh na tous krathsume sto roster mas kai oxi apla na tous 'psisoume' gia na stelexwsoun ton gabro h to bazelo.

drous

• Guest
« Reply #7 on: June 08, 2005, 15:17:05 »
2-3 χρονια.

Sthn Ellada mperdeuoume ligo thn hlikia me to talento kai thn ekpaideush!
19 xronwn se oles tis eurwpaikes xwres 8ewreitai ETOIMOS paikths!
Na anafrerw etsi sunoptika Rooney, Owen, Casiilas, Raul, Gerrard, Wright-Phillips, Kaka kai paei legontas
Paiktes oi opoioi paizoune kai stis E8nikes omades apo 18 xronwn!
Akou ekei, 19 xronwn talento!!!!
Talento eisai sta 13-15. Ekei ekpaideuesai, kai sta 18-20 eisai etoimos paikths, beltiwnesai sunexws, ftaneis sto Zeni8 sta 25-26 sou, kai meta arxizei  mia mikrh ptwsh opou kai sta8eropoieisai mexri ta 30 feuga logw peiras.

Sthn Ellada eisai talento mexri ta 30! Na 8umisw to aiwnio talento ton Galaktero!
Otan enhlikiw8eis kata thn gnwmh mou paueis na eisai talento!
Kai pws sugxizomai otan akouw na apokaleitai o Salpiggidhs akoma talento!!

Kai as ma8oune oi ellhnes proponhths to pagkosmio susthma tou ROTATION!
Na allazoune paiktes, na einai freskoi, na dinontai eukairies se pitsirikades!
Xarakthristiko paradeigma h Man UTD. opou spania na deis idia 11ada apo paixnidi se paixnidi kai h anadei3h paiktwn opws O'Shea, Fletcher kai alloi pou mou diafeugoune, oi opoioi psh8ikan MESA ston agwnistiko xwro.

Anyway, egw perimenw na dw ton Mpalafa, ton Moumin, ton Eleu8eriadh opws kai ola ta pitsirikia na pai3oun se toulaxiston dipshfio ari8mo paixnidiwn. Alliws kalutera na tous dwsoune na pai3oun allou apo ton na ka8ontai kai na skoupizoun pagkous kai e3edres

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #8 on: June 08, 2005, 15:31:53 »
Δεν είπα εγώ ότι συγκρίνονται, μίλησα για ηλικία παικτών.

Και έδωσα το παράδειγμα των ρώσσων γιατί εδώ στον ΠΑΟΚ όταν πάρεις ταλαντούχο ΔΙΕΘΝΗ παίκτη, βγαίνουν και μιλάνε ότι τον παίρνεις και τον ψήνεις για το ΠΟΚ. Εγώ απλά θέλω να πω ότι ο μικρός μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπο.

Τώρα για το πορτοφόλι της CSSKA, δεν διαφωνώ. Δεν δέχομαι όμως να γίνω μίζερος και να ζηλεύω το πορτοφόλι του γείτονα...

Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει λεφτά ή για νέους και ταλαντούχους, ή για πουρά τύπου Κούτση, Βόκολου, κτλ. Άντε να προσθέσω και τις πολύ μεγάλες ευκαιρίες που μπορεί να σε κάτσουν.

Τα πουρά μας βγάλανε ασπροπρόσωπους μια χρονιά και μας βγάλανε στον προκριματικό του CL. Φάνηκε όμως ότι από εκεί και πέρα το χάος, παίκτες που σκέφτονται την σύνταξη φτιάχνουν ομάδα χωρίς μέλλον. Άσχετα εάν μας είχαν πρήξει τα μυαλά κάποιοι τότε για προγραμματισμό και τέτοια. Φάνηκε ότι δεν υπήρχε τίποτα.

Φέτος φέρνεις τους μικρούς, που ΞΕΡΕΙΣ ότι είναι ΚΑΛΟΙ παίκτες. Μπορεί να μη σε βγάλουν μια καλή χρονιά με την πρώτη, αλλά ξέρεις ότι θα τους έχεις για 3 με 5 χρόνια. Θα παίζουν μαζί. Έχεις μέλλον δηλαδή με αυτούς. Και εάν στην πορεία βρεθούνε και λεφτά και κάνεις και 1-2 μεταγραφές κράχτες, τότε έκανες το βήμα. Μην ξεχνάμε ότι η UEFA δεν επιτρέπει συμβόλαια μεγαλύτερα των 5 ετών, μην ξεχνάνε ότι από φέτος κιόλας σε υποχρεώνει να έχεις στο ρόστερ σου παίκτες UNDER-21, και η ΕΠΟ θέλει έναν στην 18άδα της ομάδας σε κάθε ματς κυπέλλου.

Αυτά όμως για μερικούς είναι... κόλπα του θείου που ελέγχει τα πάντα.

imago

• Guest
« Reply #9 on: June 08, 2005, 16:46:12 »
Δεν είπα εγώ ότι συγκρίνονται, μίλησα για ηλικία παικτών.

Και έδωσα το παράδειγμα των ρώσσων γιατί εδώ στον ΠΑΟΚ όταν πάρεις ταλαντούχο ΔΙΕΘΝΗ παίκτη, βγαίνουν και μιλάνε ότι τον παίρνεις και τον ψήνεις για το ΠΟΚ. Εγώ απλά θέλω να πω ότι ο μικρός μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπο.

Τώρα για το πορτοφόλι της CSSKA, δεν διαφωνώ. Δεν δέχομαι όμως να γίνω μίζερος και να ζηλεύω το πορτοφόλι του γείτονα...

Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει λεφτά ή για νέους και ταλαντούχους, ή για πουρά τύπου Κούτση, Βόκολου, κτλ. Άντε να προσθέσω και τις πολύ μεγάλες ευκαιρίες που μπορεί να σε κάτσουν.

Τα πουρά μας βγάλανε ασπροπρόσωπους μια χρονιά και μας βγάλανε στον προκριματικό του CL. Φάνηκε όμως ότι από εκεί και πέρα το χάος, παίκτες που σκέφτονται την σύνταξη φτιάχνουν ομάδα χωρίς μέλλον. Άσχετα εάν μας είχαν πρήξει τα μυαλά κάποιοι τότε για προγραμματισμό και τέτοια. Φάνηκε ότι δεν υπήρχε τίποτα.

Φέτος φέρνεις τους μικρούς, που ΞΕΡΕΙΣ ότι είναι ΚΑΛΟΙ παίκτες. Μπορεί να μη σε βγάλουν μια καλή χρονιά με την πρώτη, αλλά ξέρεις ότι θα τους έχεις για 3 με 5 χρόνια. Θα παίζουν μαζί. Έχεις μέλλον δηλαδή με αυτούς. Και εάν στην πορεία βρεθούνε και λεφτά και κάνεις και 1-2 μεταγραφές κράχτες, τότε έκανες το βήμα. Μην ξεχνάμε ότι η UEFA δεν επιτρέπει συμβόλαια μεγαλύτερα των 5 ετών, μην ξεχνάνε ότι από φέτος κιόλας σε υποχρεώνει να έχεις στο ρόστερ σου παίκτες UNDER-21, και η ΕΠΟ θέλει έναν στην 18άδα της ομάδας σε κάθε ματς κυπέλλου.

Αυτά όμως για μερικούς είναι... κόλπα του θείου που ελέγχει τα πάντα.

συμφωνήσω και εγώ με Κρητικό και Δρους. Φίλε Δικέφαλε κατονοητή η επιχειρηματολογία σου αλλά να αντιπαρατάξω ένα ερώτημα:

ποιός παίχτης του ΠΑΟΚ που θα έχει πραματικές δυνατότητες θα παραμείνει στην ομάδα πάνω από ένα χρόνο???

Για να δουλέψεις με νέους, πρέπει να πληρείς δυό προυποθέσεις:

1ον πρέπει να έχεις υποδομή για να καλλιεργείς μαζικά το ταλέντο (στη λογική των στατιστικών αυξάνεις τις πιθανότητες όταν αυξάνεις τις δοκιμές)

2ον πρέπει να διαθέτεις σοβαρό προσωπικό (τεχνικό και προπονητές και scouds) και όχι παλαίμαχους ή χωριατοπροπονητές ("παίξε μπάλα","βάλε την μπάλα κάτω","δυνατά") και προπονητές της ευκαιρίας.

Και εγώ συμφωνώ ότι ένας 19χρονος δεν είναι ταλέντο. Άρα θα χαρώ για τους Ηλιάδη και Μουμίν μόνο άμα ήρθαν να αποδόσουν και να βοηθήσουν την ομάδα και όχι για να ακλιματιστούν, ή για να τους βοηθήσει ο κόσμος να αντιμετωπίσουν τα όποια ψυχολογικά τους προβλήματα.

Η κριτική αρχίζει με το πρώτο επίσημο ματς της επόμενης σαιζόν και όχι 4 μήνες (και κάτι ντροπιστηκές ήττες ή αποκλεισμούς) αργότερα.

Όλοι λοιπόν καλοδεχούμενοι, αλλά πρέπει και να γνωρίζουν ότι ήρθαν να παίξουν μπάλλα και όχι γιαν μας πουν πόσο ωραία είναι η Θεσαλλονίκη ή πόσο χαίρονται που θα παίξουν για τον ΠΑΟΚ.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #10 on: June 08, 2005, 16:51:45 »
guys exete dikio alla zoume sto ellanta. so xalaroste k min mas sigrinete me agglia
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

imago

• Guest
« Reply #11 on: June 08, 2005, 17:10:19 »
guys exete dikio alla zoume sto ellanta. so xalaroste k min mas sigrinete me agglia

φίλε αυτή η συζήτηση είναι η πιο σοβαρή από όλες (σύμφωνα με την άποψή μου πάντα) γιατί καλούμαστε να πούμε με ποιόν τρόπο θα αντιμετωπίσουμε την ομάδα την νέα σαιζόν.
Μην ξεχνάς ότι μιλάμε και για λαική βάση. Πρέπει, πριν ασχοληθούμε με αυτόν τον μεγάλο σκοπό, να αποδείξουμε ότι είμαστε σε θέση να λειτουργούμε σωστά ως σύνολο οπαδών για να μας πέρνουν και οι διοικούντες σοβαρά και όχι να τους εξαναγκάζουμε να μας υπολογίζουν μόνο αφού τα σπάσουμε και φάμε δυο τρεις αγωνιστικές με άδειες κερκίδες.
Είναι χρήσιμο λοιπόν να αρχίσουμε από τώρα να συζητάμε για το τί περιμένουμε από την ομάδα και από τον κάθε παίχτη ξεχωριστά για να μην παρατηρηθούν π΄λαι τα σημάδια διχασμού όπως πέρσι, που κάποιοι αρχίσαμε από τα φιλικά στην Γαλλία να κριτικάρουμε την ομάδα και κάποιοι άλλοι πάλι περίμεναν μέχρι τα Χριστούγεννα γιαν απαραδεχτούν ότι δεν έχουμε ομάδα.
Ας γράψει και κάποιος τια απόψεις του σε κανένα Editorial (φίλε Δικέφαλε ξέρω ότι έχεις ταλέντο σε αυτά) για να έχουμε κάποιο σημείο αναφοράς.
Η εκτίμηση του δυναμικού της ομάδας πρέπει να αρχίσει από τώρα.
Όσο πιο εντατικά εκπροσωπίσουμε ο καθένας από τώρα τις απόψεις του τόσο καλύτερα για όλους.

alessandro4

• Guest
« Reply #12 on: June 08, 2005, 17:16:38 »
gianni oi bebides theloyn kai toys empiroys.

MONO KRITIRIO TO TALENTO gia na paixoyn. apo ekei kai ayto poy metraei einai i diadikasia. To pos tha toys baleis na paixoyn siga siga mexri na einai 100% etoimoi kai na min se ekthesoyn sto onoma tis prooptikis poy THA deis. gia mena aplo paradeigma einai o salpi. opoios ton parakoloythei apo to 4-1 me to bazelo tha thymatai poies periodoys epeze kai poies ebgaine exo gia na orimasei.

telos gia mena 4 paiktes me prosopikotita kai empeiria panta toys thes eidika gia na apotelesoyn exeggyo kai gia ta nea paidia. Trano paradeigma i aek, poy ekane mia kinisi poy gia mena deixnei to dromo poy xasame, pire ton marko scouter. den exei na xasei tipota. antithetos pairnei ena neo antropo me empeiria apo cl, protathlimata klp kai ton doyleyei. an piasei THA KERDISEI ENAN STELEXOS KLASIS an oxi tha brei kalytero toso apla. an kai genika gia mena i aek exei brei to dromo poy xasame emeis me ti diafora oti ton perpatise kai kati milia parapano. alli syzitisi ayti kai sorry gia to off topic. (alla ti na leme emeis stelnoume  ton papabramidi sti brazilia...)

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #13 on: June 08, 2005, 17:57:09 »
Imago δεν διαφωνώ σε αυτά που γράφεις, ουσιαστικά συμφωνώ, αλλά εσύ άλλο θέμα συζητάς.

Εγώ υποστηρίζω ότι κάνεις λάθος που λες ότι παίρνουμε μικρούς και τους ετοιμάζουμε για το ΠΟΚ.

Εσύ με λες ότι δύσκολα θα κάτσει ο μικρός στον ΠΑΟΚ.

Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

Και για να μη ξεφεύγουμε από το τόπικ, εγώ είμαι ικανοποιημένος που πήραμε νέο ποδοσφαιριστή που προορίζεται σε 2 χρόνια για βασικός δίπλα στον Καρυπίδη.

Τα υπόλοιπα τα συζητάμε και σε άλλα τόπικς

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #14 on: June 08, 2005, 18:05:02 »
Xalarwste re paidia  :cwm39:
To palhkari exei sumvolaio me ton PAOK mexri to 2011. Ka8hste prwta na pai3ei mpala kai meta apo 5 xronia vlepoume an paei sto POK h de paei...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

xalllara4

• Guest
« Reply #15 on: June 08, 2005, 18:40:04 »
«Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος, πιστεύω να βοηθήσω την ομάδα του ΠΑΟΚ στους στόχους που έχει θέσει. Είχα αγωνία, προχθές το βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου. Πολύ άγχος, αν θα φύγω από την Άρτα. Προσωπικά ήθελα να γίνει η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Είναι μία μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο, ήθελα να έρθω για πολλούς λόγους. Ένας λόγος είναι η παρουσία του Γιώργου Κωστίκου. Ο ΠΑΟΚ κάνει μια καινούρια αρχή, μαζεύοντας νέους παίκτες και έχει μέλλον η ομάδα. Είμαστε φίλοι με τον Χριστοδουλόπουλο, μου είπε τα καλύτερα λόγια για τους διοικούντες του ΠΑΟΚ. Είμαι φίλος και με τον Στέλιο Ηλιάδη. Ο μεγαλύτερος αδερφός μου είναι ΠΑΟΚτσής, έχει στην Άρτα ΠΑΟΚτσήδες. Όλη η οικογένειά μου ήθελε να έρθω στον ΠΑΟΚ. Θα είναι δύσκολα στην αρχή, αλλά θα προσαρμοστώ στο περιβάλλον της Θεσσαλονίκης», τόνισε ο 22χρονος αμυντικός που υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με το Δικέφαλο.

ap sport-fm.gr

diladi esy ti omada eisai re swtiraki??? ax, ti to anoigeis to stoma sou akoma den irthes palikari mou, rompa egines! alla pou tha paei, twra pou tha paikseis stin paokara tha metanoiseis... :10:

drous

• Guest
« Reply #16 on: June 08, 2005, 18:57:02 »
diladi esy ti omada eisai re swtiraki??? ax, ti to anoigeis to stoma sou akoma den irthes palikari mou, rompa egines! alla pou tha paei, twra pou tha paikseis stin paokara tha metanoiseis... :10:

Protimw na mhn leei tipota to opoio den to pisteuei
8a protimousa na pei epishs thn omada pou uposthrizei. 8a goustara na pei oti einai px Gayros kai meta na ton kanoume na leei oti katalabe ti esti PAOK, kai oti 8a einai gia panta PAOKtshs.

Epishs de mou aresoune oi geloies hli8iothtes tou style "Apo mikros hmoun PAOK"
h' akoma xeirotera "Apo mirkos hmoun Atletiko Madriths" blepe dhlwseis kuriou Bandh  :lol:  :lol:  :lol:

Opote kala ekane kai eipe oti eipe, kai makari na metanohsei  ;)

apaoki13

• Guest
« Reply #17 on: June 09, 2005, 00:42:31 »
Sto katw katw den eipe  "to malakismeno o megalos mou aderfos einai me tous kwlotourkous, o mpoufos."  :cwm13:

Exoun plaka oi dhlwseis twn pitsirikadwn  (milaw kai gia ton pomako) alla emena proswpika me ftiaxnei to gegonos oti pairnoume paiktes me mellon. Ayto to anagnwrizw ston xontro kai ton k. Kwstiko. To 8ema einai an exoume kai kapoion na tous ma8ei mpala h na tous empisteytei.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #18 on: June 09, 2005, 08:52:55 »
lew kai egw den tha vroume kati gia ton balafa...
amartia einai :-\

MAKPTOL

• Guest
« Reply #19 on: June 09, 2005, 09:37:20 »
ειλικρινεστατο το παιδι και ΜΠΡΑΒΟ του .....
και ο βρυζας απο οτι ειχε πει δεν ηταν μικρος ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ηταν απο μικρος .....αλλα
αυτα δεν λενε τιποτε αμφιβαλλει κανεις τωρα για παοκτσηδιληκι του βρυζα. ?....η μαγκια ειναι ο μπαλαφας να κολλησει
το μικροβιο και να αγαπησει την ομαδα.......