Φίλε είσαι απλά αμπαλος. Είσαι επίσης η προσωποποίηση της γκρίνιας και της αρρώστιας που κουβαλάει αυτός ο ανθρωποφάγος λαός, ο οποίος δεν πρόκειται να αφήσει ποτέ μια ομάδα να δουλέψει. Είσαι ο τύπος που θα υποδεχθεί μετά βαΐων τον Αντσελότι και τον Μουρίνιο στον ΠΑΟΚ για να αρχίσει να τους απαξιώνει και να τους κραζει μετά από 2-3 μήνες στον πάγκο. Είσαι ο τύπος που ζεις για να κράζεις. Με συγχωρείς, αλλά αυτή ειναι καθαρά α-μπαλη προσέγγιση. Τυφλοί δεν είμαστε, όλοι βλέπουμε πού πονάει η ομάδα και με τι ρόστερ παίζει. Μπορεί, όντως, και ο Τούντορ να αποδειχθεί μετριότητα (αν και εμένα το φτωχό μου ποδοσφαιρικά μυαλό βλέπει προοπτική). Το θέμα όμως εδώ δεν είναι ποιος είναι ο πιο μυρωδιάς και ποιος ο πιο ξυπνητζής. Το θέμα είναι να καταλάβουμε ποσό εσφαλμένη και αρρωστημένη ποδοσφαιρικά νοοτροπία κουβαλάμε...
βρε αμπαλε ιθαγενη που σου κουνησαν καθρεφτακια και θαμπωθηκες, αν αυτα τα αποτελεσματα κ τις εμφανισεις τα εκανε κανενας ελληνας προπονητης χαβος/κτλ θα τον ειχατε ξεσκισει ολοι τωρα, κρεμασμενος στην καμαρα θα ηταν... αν ο γαυρος ηταν 17 ποντους κατω απο εμας με τουντορ ολοι θα ευχαριστησουσαμε τον θεο που πηγε και θα πηγαινε το δουλεμα συννεφο
σας εφερε τον ξενο, ονομα καλο σαν παικτης, σας πεταξαν και ενα "3ετες πλανο" και μου το παιζετε ολοι ευρωπαιοι με υπομονη κτλ
δεν εχουμε ουτε ανσελοτι ουτε μουρινιο, αν ειχαμε μια χαρα υπομονη θα καναμε ολοι.. αποδεδειγμενα καλος προπονητης να ηταν... εδω εχουμε προπονητη 2η φορα στην καριερα του σε ομαδα, κανενα σοβαρο δειγμα δουλειας.. τι να περιμενω να μαθει σε 15 χρονια προπονητικη ο τουντορ και αν;
ΜΙΖΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ Ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΜΠΑΛΑ; αν ναι, τοτε ειμαι μιζερος ΟΚ
υγ ο ινδιανος σας προτεινε
αγκιρε και τον γραψατε...μου θελατε 36 χρονων προπονητη με 1,5 σεζον ολες και ολες σε παγκο ομαδας (που τον διωξαν και σαν αποτυχημενο κιολας) ..λουστειτε τα τωρα