Author Topic: Igor Tudor  (Read 22104 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
Απ: Igor Tudor
« Reply #80 on: August 23, 2015, 11:28:19 »
Αμπαλουτσακέ ωραίο ποστ αλλά μια βδομάδα πριν ρε μαν έγραφες αυτο:

Στα τζιζ γενικα να σε δω, οχι σε κωλομαγκιες της πλακας...
Εχασες ποντους σημερα...
Τα χωρια τελιωσανε...
Τα τραλαλα τραλαλο επισης.
Δε θα (σε) φταινε οι Μυστακιδηδες...
Ετσι σχεδιο και προλογο ουτε καν στο Σπλιτ φαγανε...
Καλωσηρθες, παρτο αλλιως.

Καλά τα σεντόνια, αλλά ξέρω γω, τι φάση γενικά.

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #81 on: August 24, 2015, 08:34:30 »
Κακό κοουτσαρισμα,λίγη σημασία έχει όμως.από μένα πίστωση χρόνου έχεις απλετη.αρκεί να γαμισουμε το χανουμι όμως.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #82 on: August 24, 2015, 09:26:26 »
Χιλιες φορες αυτος με τα ελαττωματα του (οπως εχουν ολοι οι προπονητες βεβαια)
Κατι παει να γινει προστατευστε τον ολοι

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #83 on: August 24, 2015, 09:38:35 »
οντως εκανε κακες επιλογες ο τουντορ αχθες... ομως δεν ξερει ουτε το πρωταθλημα καλα αλλα ουτε ακομα και καποιους παικτες του

θελει χρονο για να δειξει το εργο του...

δασκ τι παει να γινει δλδ; δεν εχει προβλημα ο κοσμος μαζι του ουτε κανεις αλλος, μην υπερβαλλουμε

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
« Reply #84 on: August 24, 2015, 15:04:50 »

δασκ τι παει να γινει δλδ; δεν εχει προβλημα ο κοσμος μαζι του ουτε κανεις αλλος, μην υπερβαλλουμε

Νομίζω εννοεί ότι "πάει να γίνει κάτι καλό, προστατεύστε τον".

Offline Abaloutsake

• Αποστολή
  • **
« Reply #85 on: August 24, 2015, 18:22:38 »
ÁìðáëïõôóáêÝ ùñáßï ðïóô áëëÜ ìéá âäïìÜäá ðñéí ñå ìáí Ýãñáöåò áõôï:

Óôá ôæéæ ãåíéêá íá óå äù, ï÷é óå êùëïìáãêéåò ôçò ðëáêáò...
Å÷áóåò ðïíôïõò óçìåñá...
Ôá ÷ùñéá ôåëéùóáíå...
Ôá ôñáëáëá ôñáëáëï åðéóçò.
Äå èá (óå) öôáéíå ïé Ìõóôáêéäçäåò...
Åôóé ó÷åäéï êáé ðñïëïãï ïõôå êáí óôï Óðëéô öáãáíå...
Êáëùóçñèåò, ðáñôï áëëéùò.

ÊáëÜ ôá óåíôüíéá, áëëÜ îÝñù ãù, ôé öÜóç ãåíéêÜ.

Íáé ãéá ìåíá çôáíå ëáèïò, áðáñáäåêôïò êáé åíôåëùò ôñáâçãìåíïò ï ÷åéñéóìïò ôïõ ìå ôïí ìéêñï êáé öïâçèçêá üôé ôïí åêáøå.
Ìðïñïõóå íá ôïí îåóêéóåé êáé íá ôïí ðçäçîåé äõï ëåðôá áñãïôåñá ìåóá óôá áðïäõôçñéá.
Ðïëý ðéèáíïí íá åéìáé åãù ëáèïò êáé íá ôïí îçãçèçêå êáëá.
Ôï èåìá åëçîå ïê, ÷ùñéò êáêéåò êáé åìðáèåéåò, ôç öáóç ôç ãõñéóå õðåñ ôïõ, ìðñáâï ôïõ, ìáãêéá ôïõ êáé ðñï÷ùñáìå…
Êáé ôïí Ìõóôáêéäç ôïí åâáëå (áí êáé íá óå ðù ôçí áëçèåéá áêïìá öïâáìáé êáé å÷ù åíóôáóåéò ìçí ôïí åêïøå ôá öôåñá -óå êáíá äõï öáóåéò äõóôõ÷ùò åôóé öáíçêå ÷èåò- êáé áí ìðïñåé íá îáíáðáñåé ôá ðáíù ôïõ ï ìéêñïò, ìáêáñé íá äåéîåé ÷áñáêôçñá êáé íá âãáëåé ôóáãáíï…) êáé ãéäé ôåëåéùóå ïñéóôéêá êáé ôçí ïìáäá ôçí ðçãå óôïõò ïìéëïõò.
Åêåé ðïõ ðåñéìåíù êáé åìåéíå íá ôåóôáñéóôåé (êáé ìáêáñé íá ìç ÷ñåéáóôåé ðïôå, áëëá…) åßíáé óå êëáñéíá êáé äéá÷åéñéóç êñéóåùí êáé èåëù êáé åõ÷ïìáé íá å÷åé êáëõôåñç áíôéäñáóç áðü áõôçí ðïõ åâãáëå ìå Ìõóôáêéäç…
Ôé åííïåéò “ôé öáóç” ñå ôóáêáëå?
Ðïõ ìðåñäåõåóáé, ðïõ ÷ùëáéíåéò êáé ôé äåí ðéáíåéò?
Ìïíïò óïõ ôï åéðåò…Ìéá åâäïìáäá ðñéí…Ìåôá ôï öéëéêï ìå Âåñïéá…
(Ðáéæåé íá öôáéåé êáé ðïõ åâáëå ôï ãéäé 45 ëåðôá ìå Âåñïéá. Íá âëåðåéò áõôü ôï ðñáìá ìåóá íá óåñíåé ôïí êùëï ôïõ êáé íá ôçí áêïõåé ï ìéêñïò, áíôéäñáåé ï ïñãáíéóìïò…)
Äåí åéíáé ï Áãéáôïëá÷ ×ïìåéíé ï Ôïõíôïñ ïõôå ï ãéïò ôïõ áëáíèáóôïõ.
Êáé ÷èåò åêáíå ëáèç êáé ôï ‘ðíéîå ôï ìáôóáêé.
Äå óçìáíåé üìùò ìðïõëï ñå êáé îåñù ‘ãù…
Ïõôå ôï ïôé ôï óôçñéæù êáé ãïõóôáñù êáðïéïí óçìáéíåé êáé ôá âëåðù ïëá ñïæ êáé ôñáëáëá ôñáëáëï…
Áíôéëçðôïò ç íá ãñáøù êáíá óåíôïíé áêïìá ìåñá ðïõ åßíáé óçìåñá?

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
« Reply #86 on: August 24, 2015, 19:10:59 »
Απλά, στο ποστ που έκανες μετά το σκηνικό με τον Μυστακίδη θα μπορούσε κάποιος να απαντήσει και σε σένα και στα ποστς για χαλινάρια κλπ τα ίδια που έγραψες εσύ για τον Geo, πχ

Κατανταει μαλακια η γκρινια για την γκρινια και το ντεμεκ αφ'υψηλου...
Διοχετευσε την εκει που υπαρχει λογος, αιτια και αφορμη.

Επίσης πρώτα γράφεις

Τα χωρια τελιωσανε...
Τα τραλαλα τραλαλο επισης.
Δε θα (σε) φταινε οι Μυστακιδηδες.

και μετά

Κρατας πισινη για το πρωτο καραισκακη, καυτατζογλειο, τριπολη, οακα κτλπ?

και

Εχεις συνειδητοποιησει σε τι φαση ειχαμε φτασει/καταντησαμε?
Και πως μπορει να αλλαξει αυτο το εργο? Πατωντας ενα κουμπι ξερω γω?
Δηλαδη αυτος που ειναι προπονητης δε σε εχει "κερδισει" ως τωρα?

με το οποίο συμφωνώ και 100%, αλλά τι να κάνω, μπερδεύτηκα λίγο, εγώ φταίω;

Τώρα κομπλέ, να με σχωράς, δε φταις εσύ αλλά με τα σεντόνια έχω τραύμα από τότε με το φαξ, ακόμα και το καλοκαίρι με κουβέρτες το βγάζω =Ρ

Offline Abaloutsake

• Αποστολή
  • **
« Reply #87 on: August 24, 2015, 20:14:18 »
Οχι ρε αδερφε μην μπερδευεσαι και καθολου.
Και δικιο ισως θα ειχε να μου απαντησει καποιος ετσι.
(Μεταξυ μας για τον μικρο εισαι ακομα τσιμεντο οτι το χειριστηκε καλα?)
Οπως ο καθε Τουντορ, ετσι και ο καθε εγω και εσυ δεν εχουμε το αλαθητο...
Ενταξει ημαρτον.
Και μπορει να ελεγα και αλλα, οχι μια εβδομαδα αλλα και δυο μερες μετα, αν εβγαινε ο Τουντορ και ελεγε δε θελω φορ, εχω γιδι και ειναι επιτυχια το χ με ξανθη και οι 4 βαθμοι σε 10 αγωνες π.χ. (μην το παρεις στραβα και αυτο και κολλησεις με τα νουμερα, εχω προβλημα στο να προσπαθει καποιος να βιασει τη νοημοσυνη μου και να κανει το ασπρο-μαυρο) η γενικα να προσπαθει να με ψησει οτι δε με φτυνουν αλλα βρεχει...
Τα μυαλα και τα αλεξιπτωτα ανοιχτα μονο δουλευουν.
Αγχωμενος με τυχον μη προκριση σε ομιλους,  εξω φρενων με χρησιμοποιηση γιδιου και προβληματισμενος το λιγοτερο λογω χοντρης νιλας στον πιτσιρικα και τυχον αποποιησης δικων του ευθυνων, ναι ισως το παρατραβηξα και προφανως για σενα το παρατραβηξα και να το δεχτω...
Η εμπιστοσυνη κερδιζεται, μιλωντας με γεγονοτα, παιζοντας Ευρωπη, το εχω γραψει αρκετες φορες και το πιστευω ακραδαντα οτι ο ΠΑΟΚ την Ιθακη του δεν προκειται να τη βρει στο ελαδισταν αλλα μονο εξω, μη δειχνοντας εμπαθεια και κακοψυχια, στελνοντας το γιδι και οχι με ετσι σχεδιο συμπεριφορες σε ποδοσφαιριστες και προσωπικοτητες τυπου τωρινου Μυστακιδη...
Στηριξη ναι αλλα και μπριζωμα ναι...
Βαση γεγονοτων, πραγματικοτητας και αντιληψης τα λεμε και με γνωμονα το καλο, το δικαιο και το ομορφο.
Οχι βαση κολληματων, δογματισμων και ξεροκεφαλιας...
Καλα τα ειπες περι σεντονιων....Στ'αληθεια ωραιος...
Οχι δε φταις εσυ, εγω φταιω και σωστες οι ενστασεις σου, αλλα εχε υποψην και τις δικες μου...
Με οποιον αγαπαει πραγματικα και αδολα τον ΠΑΟΚ (ρουφιανακια χαρτζηλικωμενα ζητιανοι της πουτσας παοκμανιες και πρετεντερηδες τσιου-τσιου γαμω τα σπιτια σας και το μουνι που σας πεταγε) ξερει και νιωθει τι σημαινει ΠΑΟΚ και δεν ειναι κολλημενο ντουβαρι, ειναι σχεδον αδυνατον να μη βρεις μια κοινη συνισταμενη και να μη συνεννοηθεις...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #88 on: August 24, 2015, 21:49:14 »

Νομίζω εννοεί ότι "πάει να γίνει κάτι καλό, προστατεύστε τον".

Αυτο

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #89 on: August 25, 2015, 20:15:28 »
ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΟ 14 ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #90 on: August 31, 2015, 00:44:43 »
[-Για την έλλειψη καθαρόαιμου επιθετικού: "Δεν γνωρίζω για τις μεταγραφές. Τον τελευταίο μήνα παίζουμε χωρίς επιθετικό, ο Μακ και Ζάιρο είναι περισσότερο εξτρέμ, ενώ ο Πέλκας είναι παίκτης για το κέντρο, μεσοεπιθετικός, αλλά, σίγουρα, όχι σέντερ φορ. Είναι ένα πρόβλημα αυτό, πρέπει να τελειώνουμε τις φάσεις για να σκοράρουμε".

-Για τους λόγους που ο ΠΑΟΚ ακόμη δεν έχει αποκτήσει στράικερ: "Δεν είναι δική μου δουλειά να σχολιάσω το κομμάτι των μεταγραφών. Ο,τι ήταν να πω το είπα γι' αυτό το θέμα". ]

Δεν ανησυχώ είμαστε σε πολύ καλό δρόμο... Να δείς με ποιόν παίζεις αντίπαλο την άλλη εβδομάδα.

πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
« Reply #91 on: August 31, 2015, 01:47:17 »
τη Παναγία ρε είδες στον ύπνο σου και σου είπε να βάλεις το Τζιόλη σεντερ μπακ;;;  :'(  :'(

υγ απόλυτη στήριξη στο Τουντορ που παλεύει μόνος του
υγ2 Σαβββιδη γαμιεσαι

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #92 on: August 31, 2015, 10:27:49 »
ο τουντορ εχει δικιο για τις μεταγραφες, εχει καποια καλα στοιχεια μεχρι τωρα αλλα εχω την εντυπωση οτι αν επιμεινει πολυ ακομα στο 3-χ-χ ακόμα θα το φαει το κεφαλι του

κανενας απο τους παικτες δεν εχει ξαναπαιξει το συστημα αυτο, χρειαζεται πολυ χρονος για να το μαθουν σωστα και δεν τον εχει... ασε που θεωρειται αναχρονιστικο συστημα, ακομα και οι περισσοτερες ιταλικες ομαδες το εχουν εγκαταλειψει και προτιμουν 4-χ-χ με τους αμυντικους στην ευθεια

ειδικα για ομαδες οπως εμεις που παιζουμε τα περισσοτερα ματς με κλειστες αμυνες δεν βολευει καθολου καθως δεν εχει πλατος η ομαδα για να ανοιξει τις αμυνες

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #93 on: September 18, 2015, 15:24:17 »
Μαθητευόμενε μαγε κανόνισε ο μαστροκωστας να σε πιεζει μέσα στον Ναο μπρος στα μούτρα μας. Απαιτούμε ξεφτυλισμα του χανουμιου και αποχώρηση στα τέσσερα. Οτιδήποτε άλλο να ΠΑ να γαμηθεις με τα κολλήματα σου

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #94 on: September 18, 2015, 17:33:10 »
Αλλιως μπουλο κι αυτος ετσι? Και ποιο ακριβως ειναι το κολλημα του?
ΠΑΟΚ G4Α

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #95 on: September 18, 2015, 17:54:40 »
Βλέπω αρχίσαμε τα προπονητηλίκια, οπότε θα πω κι εγώ τη γνώμη μου.Με τους παίκτες που έχουμε δεν γίνεται να παίξουμε 3-5-2. Έχουμε 6 εξτρέμ (Μακ, Ζάιρο, Ροντρίγκεζ, Μυστακίδης, Πόζογλου, Κοροβέσης) και δεν παίζουμε με κανέναν! Ο Μακ δεν είναι επιθετικός, ο Ροντρίγκεζ δεν είναι μπακ-χαφ.

Επίσης έχουμε 6 αμυντικά χαφ (Κάτσε, Χαρίσης, Τζιώλης, Σαμπο, Τσίμιροτ, Σαββίδης) και ωστόσο εκεί παρατηρείται το μεγαλύτερο πρόβλημα!
Τούντορ πάνε στο 4-2-3-1, μπας και στρώσουμε.

Υ.Γ. Από τα αμυντικά χαφ μας, ούτε ο Κάτσε δεν είναι για βασικός. 1 παίζει, 3 δεν παίζει. Υποφέρουμε στο 6αρι. Ελπίζουμε στον Τσίμιροτ.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #96 on: September 19, 2015, 00:47:49 »
ερχεται γολγοθας και θα το φαει το κεφαλι του ο ιγκορας... δεν βγαινει η ομαδα ξεκαθαρα με 3-5-2

το βλεπω χωμο να κανει παρελαση... και δεν θα του φταιει κανεις, το λεω απο ενα μηνα τωρα

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #97 on: September 19, 2015, 01:06:20 »
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #98 on: September 19, 2015, 01:21:51 »
Ποιος Φρανκ Άρνεσεν ρε αδελφέ ... δεν ξέρει να στήνει ομάδες αυτός ...
έχουμε εδώ στο φόρουμ τους καλύτερους μάνατζερ-προπονητές ...
αυτοί θα φέρουν το νέο προπονηταρά μετά την παρέλαση ...
και αν παρεξηγήθηκες Φρανκ ... το μπούλο και συ ...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #99 on: September 19, 2015, 02:05:50 »
τι διαβαζουμε εδω μεσα ρε πουστη