Author Topic: Igor Tudor  (Read 22257 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blackbird

• Κερκίδα
  • *
Απ: Igor Tudor
« Reply #20 on: June 19, 2015, 20:48:28 »
Åãþ ðÜíôùò ôïí ãïõóôÜñù ãéáôß óôï manager 99-00 Þôáí ï óôõëïâÜôçò ôçò Üìõíáò ìïõ êáé äåí îå÷íéïýíôáé áõôÜ  :P ðÝñá áð'ôçí ðëÜêá, ü,ôé åßðå ï ôáóïýëçò30, áöÞóôå ôïí íá äïõëÝøåé âñå æþá åêåß óôç "äéïßêçóç". ¼ðïõ åêôüò áðü êáèõóôåñçìÝíïé åßóôå êáé áíïñèüãñáöïé
...äß÷ùò íá êáôáöÝñåé í’ áãùíéóôåß ëüãï ôñáõìáôéóìïý.
never give up, never give in, be on our side so we can win

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #21 on: June 19, 2015, 21:47:41 »
ΟΚ μακαρι να κανω κωλοτουμπα αλλα θεωρω τραγικη κινηση...  θα δειξει...

Για ποιο λογο ο τουντορ ειναι τραγικη κινηση και ο κονσεισαο καλη? Τι διαφορα εχουν?

Μ αρεσει πολυ σαν επιλογη και σαν φιλοσοφια, θεωρω οτι καλος πραγματικα προπονητης δεν ερχεται στον 5ο του ελληνικου σαπιου πρωταθληματος. Μονο νεος φιλοδοξος που θελει να δειξει για να ανεβει. Θεωρω πολυ σημαντικοτερο να παρεις καλους παικτες και κυριως φιλοδοξους.
Και κατι που ειδα εν συντομια, χωρις να ξερω το υλικο της χαιντουκ.
Με την χαιντουκ και τις 2 χρονιες ειχε 2ο προκριματικο europa οπως εμεις, και τις 2 χρονιες η ομαδα ηταν ανετοιμη και εκανε ντροπιαστικες ηττες με ομαδες ανυπαρκτες.

Θεωρω οτι 4ος στην Πορτογαλια και να χανεις τον τελικο κυπελλου στα πεναλτι και επισης το γεγονος οτι ξερει τα παντα για ΠΑΟΚ κ Ελλαδα αλλα κ οτι ο κοσμος θα ειχε πολυ μεγαλυτερη υπομονη κ διαθεση στηριξης προς το προσωπο του πολυ μεγαλα πλεονεκτηματα σε σχεση με το προπονητικο βιογραφικο (;; ) του Τουντορ.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
« Reply #22 on: June 19, 2015, 22:47:51 »
Tudor tudor tudor , διώξε επιτέλους τον κοντό por favor
Tudor tudor tudor , όσο τον βλέπουμε θα παίρνουμε Tavor

Ούτε κρύο ούτε ζέστη η επιλογή του. Ελπίζουμε να βγει λίρα εκατό, ας του δώσουμε πίστωση χρόνου να δουλέψει.
Η επόμενη χρονιά έτσι κι αλλιώς πιστεύω δεν πρέπει να μιλάμε για πρωταθλητισμό, γιατί για να στρώσει αυτό το ρόστερ θέλει δουλειά πολλή (και ακόμα περισσότερο χρήμα)...

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #23 on: June 19, 2015, 23:50:59 »
Τα μόνα θετικά που βλέπω ειναι οτι επαιξε Γιουβέντους (παρολο που τη σιχαινομαι λογω κατεστημενου αλλα οφείλω να παραδεχτω οτι εχει νοοτροπια νικητη) και οτι ειναι κολλητος του Κοντε (του πρωην της Γιουβε και νυν της Ιταλιας) ο οποίος ειναι ο ορισμός του "δεν μου αρεσει να χάνω ούτε στο τάβλι"

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #24 on: June 20, 2015, 00:49:26 »
τι έγινε σας έβαλε ο μπλιάτ στο τρυπάκι του πάμε να φτιάξουμε ομάδα και απο του χρόνου πρωταθλητισμός;  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #25 on: June 20, 2015, 01:38:27 »
Καμια ανοχή.
Ξενερωσα και μονο στην ιδέα, ηλπιζα να είναι ψέμα και να σε έχουν για ξεκαρφωμα, μέχρι να ανακοινωσουν πραγματικό προπονητη.
Ο γουχου της Κροατίας, στον ΠΑΟΚ. Αλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιως.
Δεν περιμένω τίποτα ευχαριστο στον  ποδοσφαιρικο ΠΑΟΚ φέτος, ο,τι καλό συμβεί, θα είναι έκπληξη.

Offline Niki4os

• Κερκίδα
  • *
« Reply #26 on: June 20, 2015, 10:54:03 »
Πάμε για την έκπληξη.
ΠΑΟΚ είμαστε.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #27 on: June 20, 2015, 12:00:32 »
παντως κ ο μπιλιτς για τον οποιο ενδεχομενως πολλοι να εσκιζαν κ τα ρουχα τους απο χαιντουκ πηγε στην εθνικη...

κ χωρις να εχει ξεσκιστει κ στους τιτλους...

κ εγω μπορει να ηθελα μπολονι αλλα δεν θα τον βαφτισω γχ της κροατιας... με τι κριτηριο?? παρακολουθειτε το συγκεκριμενο πρωταθλημα??

ακομη ουτε φιλικο προετοιμασιας δεν ειδαμε κ ειμαστε ετοιμοι να του τα χωσουμε..

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #28 on: June 24, 2015, 14:07:04 »
Nέναντ ΝΕΒΕΣΚΑΝΙΝ (αρχισυντάκτης Sata 24)

«O Τούντορ είναι νέος προπονητής. Όμως είναι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο. Του αρέσει να παίζει επιθετικά. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ σίγουρα δεν θα δουν συχνά παιχνίδι να τελειώνει 0-0 όταν θα είναι αυτός στον πάγκο τους. Αυτό είναι το δυνατό του σημείο»

Οι αδυναμίες:

«Όσον αφορά τις αδυναμίες του: Σίγουρα μερικές φορές χάνει την ψυχραιμία του. Εξακολουθεί να είναι πολύ αφελής. Είναι το εντελώς αντίθετο του Σλάβεν Μπίλιτς για να δώσω να καταλάβετε. Ο Μπίλιτς παίζει αμυντικά με μυαλό. Ο Τούντορ ακόμη κι όταν δεν ξέρει καλά τον αντίπαλό του, η ομάδα του επιτίθεται. Είναι κάτι που μερικές φορές δεν βγάζει νόημα. Για παράδειγμα αρνείται να μείνει πίσω η ομάδα του και να υπερασπισθεί τον «εαυτό της» ακόμη κι αν ο αντίπαλος είναι πιο ισχυρός. Ως εκ τούτου η ομάδα του δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στο ντέρμπι κατά της Ντινάμο και έχασε 5-0.

Η ψυχραιμία του είναι όπως όταν ήταν ποδοσφαιριστής. Εχει δυνατότητες αλλά μπορεί να βάλει σε μπελάδες της ομάδα του αν δεν είναι ψύχραιμος. Μπορεί να αποβληθεί πολύ εύκολα και το δείχνουν και τα στατιστικά του, απο τότε που έπαιζε ποδόσφαιρο»

Η προσωπική του ζωή και οι διαφωνίες
«Στη προσωπική του ζωή είναι άνθρωπος της οικογένειας. Ακόμη κι οταν είχε πετύχει σημαντικές επιτυχίες, αυτός γιόρτασε όταν πήρε την κόρη του στην αγκαλιά του.

Προσωπικά για μένα ήταν μεγάλη έκπληξη όταν έμαθα οτι θα είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ. Πρώτα απ όλα, νομίζω ότι είναι πάρα πολύ άπειρος για να οδηγήσει ένα τόσο μεγάλο σύλλογο με έναν τόσο μεγάλο αριθμό οπαδών .

Αν θέλουμε τώρα να συγκρίνουμε το κροατικό με το ελληνικό πρωτάθλημα δεν γίνεται σύγκριση. Το κροατικό πρωτάθλημα είναι τόσο αδύναμο και με μεγάλα οικονομικά προβλήματα που και η 3η θέση δεν είναι επιτυχία. Με ή χωρίς τον Τούντορ η Χάιντουκ θα τερμάτιζε τρίτη . Έπειτα ο Τούντορ δεν αφήνει κάποιον παίκτη η οποιονδήποτε άλλο να διαφωνήσει μαζί του. Είναι πολύ νευρικός τύπος ως προπονητής και συχνά αυτό βγαίνει και στην ομάδα του.

Ζντένκο ΝΤΟΥΚΑ (σχολιογράφος εφημερίδας- Νόβι Λιστ)

«Ο Ιγκόρ Τούντορ γνώρισε δύο ομάδες ως ποδοσφαιριστής στην καριέρα του. Πρωτα τη Χάιντουκ και μετά την Γιουβέντους. Στη Χάιντουκ που ειναι και η αγαπημένη του ομάδα ξεκίνησε και την επαγγελματική του καριέρα ως προπονητής αυτή τη φορά. Αρχικά όμως είχε δουλέψει ως βοηθός προπονητή στην εθνικη ομάδα της Κροατίας»

Τα δυνατά του σημεία

«Του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Ο Τούντορ γνωρίζοντας οτι η Χάιντουκ όπως και οι περισσότερες ομάδες δεν έχουν χρήματα, προσπαθεί να αναδείξει ταλέντα ώστε να πωληθούν στην συνέχεια. Πριν 2 χρόνια είχε οδηγήσει την Χάυντουκ στην κατάκτηση του κυπέλλου Κροατίας. Δεν του αρέσει να χάνει. Θέλει οι παίκτες του να μάχονται συνεχώς όπως κι αυτός..»

Τα μειονεκτήματα

«Είναι πολύ ευέξαπτος προπονητής. Έτσι τιμωρείται συχνά απο τους διαιτητές»

Αριστες σχέσεις με τους παίκτες

«Είχε πάρα πολύ καλές σχέσεις με τους παίκτες του. Ειδικά με τα νέα παιδιά τα οποία προωθεί αρκετά. Όταν παραιτήθηκε στις αρχές του έτους, ήταν ένα πραγματικό σοκ για τους ποδοσφαιριστές. Έκτοτε η Χάιντουκ είχε καθοδική πορεία..»

Λαχειο  8)
http://inpaok.com/247065/%CF%80%CE%B1%CE%B8%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%B5%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82/

Πραγματικα ελπιζω να κανω κωλοτουμπα αλλα ειμαι απο αυτους που θεωρουν οτι ειναι προπονητης παρελασης...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #29 on: June 25, 2015, 06:45:00 »
Παρέλασης; χαχαχα!
Κάτσε να μπούμε ομίλους Γιουρόπα, πρωτα...
Γιατί αν δεν μπούμε, βλέπω να γίνεται αλά Μπερέτα, η φάση...

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #30 on: June 25, 2015, 18:14:07 »
¼ðùò áíáöÝñèçêå êáé óå ðñïçãïýìåíï êåßìåíï (äåßôå åäþ), ï íÝïò ãõìíáóôÞò ôïõ ÐÁÏÊ, èá åßíáé ï ÐÜïëï Áñôßêï, Ýíáò Üíèñùðïò ðïõ Ý÷åé öÜåé ôçí Éôáëßá ìå ôï êïõôÜëé.

Ðïéïò åßíáé üìùò ï ãõìíáóôüò ðïõ èá áíáëÜâåé íá ãõìíÜóåé êáé íá äéáôçñÞóåé óå êáëÞ êáôÜóôáóç ôïõò ðïäïóöáéñéóôÝò ôïõ ÄéêåöÜëïõ;

Îåêßíçóå ôçí êáñéÝñá ôïõ ùò ðñïðïíçôÞò óôï åñáóéôå÷íéêü ðïäüóöáéñï, ôï ïðïßï õðçñÝôçóå áðü ôï 1994 Ýùò êáé ôï 1999.

Ùóôüóï, ôáõôüã÷ñïíá óðïýäáæå êáé ôï 1999 áðïöïßôçóå ìå ôï ðôõ÷ßï ôçò öõóéêÞò áãùãÞò óôï ÷Ýñé ôïõ. ¼ìùò äåí óôáìÜôçóå åêåß ôï… äéÜâáóìá êáé Ýôóé ôï 2000 Ýêáíå äéáôñéâÞ ðÜíù óôçí åìâéïìç÷áíéêÞ.

Ôé óçìáßíåé áõôü; Ï Áñôßêï Ýìáèå ìÝóù ôçò åìâéïìç÷áíéêÞò ðùò íá ðñïëáìâÜíåé ôïõò ôñáõìáôéóìïýò ôùí ðïäïóöáéñéóôþí, áëëÜ êáé ðùò íá ðáßñíåé ôï ìÝãéóôï ôçò áðüäïóçò ôïõò, ìåëåôþíôáò ôéò êéíÞóåéò ôïõ óþìáôïò ôïõò.

Ôï íôåìðïýôï óôï åðáããåëìáôéêü ðïäüóöáéñï Ýãéíå ôï 1999, áöïý ôïí ðñïóÝëáâå ç éôáëéêÞ ÌïíôÝíá êáé Þôáí êïììÜôé ôçò ïìÜäáò ìÝ÷ñé êáé ôï 2002.

ÌåôÜ áðü ìéá ôñéåôßá óôçí ÌðñÝóéá, äïêßìáóå ôçí ôý÷ç ôïõ ãéá ðñþôç öïñÜ óôï åîùôåñéêü ìå ðñïïñéóìü ôïõ íá åßíáé ç Éóðáíßá êáé ðéï óõãêåêñéìÝíá ç ËÝâÜíôå.

Ç ìåãÜëç ôïõ áãÜðç üìùò, öïñÜåé «áóðñüìáõñá» ç Ïõíôßíåæå åßíáé êïììÜôé ôçò æùÞò ôïõ, áöïý ðÝñáóå óå áõôÞ 5 ÷ñüíéá.

ÐÝíôå ÷ñüíéá ðïõ Ýêáíáí üëï ôï éôáëéêü ðïäüóöáéñï íá æçëåýåé ôçí äïõëåéÜ ðïõ êÜíåé êáé ôïí åìâëçìáôéêü êÜðôåí ôçò ÏõíôéíÝæå íá ôïí óõìâïõëåýåôáé óõíå÷þò ãéá ôï ðùò ðñÝðåé íá áóêåßôáé, Ýôóé þóôå íá äéáôçñçèåß óå êáëÞ öüñìá êáé íá ôïí åìðéóôåýåôáé ìå êëåéóôÜ ìÜôéá.

¢ëëùóôå ï Íôé ÍáôÜëå åß÷å äçëþóåé ãéá ôïí Áñôßêï: «åßíáé Ýíá ðïëý óçìáíôéêü ðñüóùðï ãéá åìÝíá, ôïí íéþèù óáí ôïí ìåãÜëï ìïõ áäåñöü».

Ï íÝïò ãõìíáóôÞò ôïõ ÐÁÏÊ äßíåé ìåãÜëç Ýìöáóç óôç öõóéêÞ êáôÜóôáóç ôùí ðáéêôþí ôïõ, áëëÜ êáé óôçí  ðñüëçøç-áðïöõãÞ ôùí ôñáõìáôéóìþí, üðùò áíáöÝñèçêå êáé ðáñáðÜíù.

Åßíáé ëÜôñçò ôçò ôå÷íïëïãßáò, áöïý ôçí ÷ñçóéìïðïéåß óõíå÷þò óôçí äïõëåéÜ ôïõ: «Ç ôå÷íïëïãßá ìáò âïçèÜåé ðïëý êáé ìáò åðéôñÝðåé íá êáôáíïÞóïõìå ðëÞñùò ôçí áíÜðôõîç ôïõ ðáßêôç. ÌÝóù áõôÞò ìðïñïýìå íá âÜæïõìå ðåñéóóüôåñá êïììÜôéá óôï ìùóáúêü ôïõ êÜèå ðïäïóöáéñéóôÞ, åßíáé Ýíá óçìáíôéêü åñãáëåßï», åß÷å áíáöÝñåé óå óõíÝíôåõîç ôïõ.

Ôïõ áñÝóåé íá åíáëëÜóóåé ôï ðñüãñáììá, Ýôóé þóôå íá ìçí ãßíåôáé âáñåôü ãéá ôïõò ðïäïóöáéñéóôÝò, áöïý îÝñåé ðùò ãéá íá ãßíåé åíäéáöÝñïõóá ìéá ðñïðüíçóç ðñÝðåé íá Ý÷åé ìðÜëá. Êáé áõôü êÜíåé ôïõò âÜæåé íá êÜíïõ áóêÞóåéò ðïõ ðñÝðåé íá Ý÷ïõí óôá ðüäéá ôïõ ôçí ìðÜëá. ÂÝâáéá, áõôü äåí óçìáßíåé ðùò äåí êÜíåé áåñüâéá Üóêçóç.

Ï Áñôßêï äåí èÝëåé íá ðéÝæåé ôçí ïìÜäá êáôÜ ôçí äéÜñêåéá ôçò ðñïðüíçóçò, áöïý üðùò ëÝåé Ýôóé äåí âãáßíïõí ôüóïé ôñáõìáôéóìïß, «ôï êáëü åßíáé íá ìçí öôÜíåé êÜðïéïò óôá üñéá ôïõ» Ýëåãå üôáí Þôáí óôçí ÏõíôéíÝæå.

ÐëÝïí, Ýñ÷åôáé óôïí ÐÁÏÊ ðïõ Ý÷åé ôá ôåëåõôáßá ÷ñüíéá Ý÷åé ôáëáéðùñçèåß áðü áñêåôïýò ôñáõìáôéóìïýò (êõñßùò áðü èëÜóåéò) êáé äåß÷íåé ðùò åßíáé Ýíáò Üíèñùðïò ðïõ Ý÷åé ôï «know who» óôï íá âÜëåé Ýíá óôïð óå áõôü ôï öáéíüìåíï.

http://inpaok.com/247295/%ce%ad%ce%bd%ce%b1%cf%82-%ce%b1%cf%83%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%bc%ce%b1%cf%85%cf%81%ce%bf%cf%82-%ce%b3%cf%85%ce%bc%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ae%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%ce%b1%ce%bf%ce%ba/
ΠΑΟΚ G4Α

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #31 on: June 26, 2015, 01:09:15 »
Πάρε τους καλύτερους γυμναστές του κόσμου και τον καλύτερο προπονητή και βάλτους να γυμνάζουν μία ομάδα 40άρηδων ποδοσφαιριστών.
Πάρε τους χειρότερους γυμναστές του κόσμου και τον χειρότερο προπονητή και βάλτους να γυμνάζουν μία ομάδα 25άρηδων ποδοσφαιριστών.
Βάλε αυτές τις δύο ομάδες να παίξουν μεταξύ τους.
Ποια θα νικήσει?

Offline altrouistis

• Κερκίδα
  • *
« Reply #32 on: June 26, 2015, 04:10:29 »
Πάρε τους καλύτερους γυμναστές του κόσμου και τον καλύτερο προπονητή και βάλτους να γυμνάζουν μία ομάδα 40άρηδων ποδοσφαιριστών.
Πάρε τους χειρότερους γυμναστές του κόσμου και τον χειρότερο προπονητή και βάλτους να γυμνάζουν μία ομάδα 25άρηδων ποδοσφαιριστών.
Βάλε αυτές τις δύο ομάδες να παίξουν μεταξύ τους.
Ποια θα νικήσει?
αυτη που εχει τα μεγαλυτερα βυζια

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #33 on: June 26, 2015, 08:40:40 »
Αναλογωςςςσιου που χει σσστραμμενο το κουμπι η παναγιά

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #34 on: July 09, 2015, 22:10:48 »
Ο Τούντορ τόνισε:

Για το πώς βλέπει την προετοιμασία και γιατί ρίσκαρε με αλλαγή συστήματος (σ.σ. 3-5-2) ενώ η ομάδα δεν έχει πολύ χρόνο προετοιμασίας: "Ευχαριστώ καταρχήν τον κ. Αρνεσεν για τα καλά λόγια του. Δεν θέλω να μιλήσω πολύ για την προηγούμενη σεζόν. Τότε υπήρχε άλλος προπονητής, εγώ είμαι τώρα και έχουμε μία νέα χρονιά. Και πάντα, όταν έρχεται ένας νέος προπονητής φέρνει νέα στοιχεία. Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόζονται. Για να προσαρμοστούν οι παίκτες σε νέα φιλοσοφία και σύστημα είναι κάτι δύσκολο, αλλά μπορεί να γίνει. Δεν με ενδιαφέρει να μιλώ πολύ για συστήματα, είναι μόνο οι θέσεις που παίρνουν οι παίκτες στην αρχή του αγώνα, αυτά μπορούν να αλλάζουν. Σημασία έχει η φιλοσοφία, η ποιότητα των τρεξιμάτων, το πόσο τρέχουμε. Η νοοτροπία. Το στυλ παιχνιδιού, η επιθετικότητα.  Καταλαβαίνω ότι για σας είναι πιο ενδιαφέρον να μιλάμε για 4-3-3, 3-5-2, αλλά για μένα είναι αυτά μόνο αριθμοί. Σημασία έχει η νοοτροπία, η επιθετικότητα".

"Δεν υπάρχει προπονητής που να μην θέλει μεταγραφές"

Για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τους παίκτες και τους χαρακτήρες τους: "Μιλάω συνεχώς με τους παίκτες, όλες τις μέρες. Είμαι πολύ ικανοποιημένος, δουλεύουν πολύ καλά. Όταν ήρθα στη Θεσσαλονίκη, άκουσα από πλευρές διάφορα πράγματα για τη νοοτροπία τους. Αλλά είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά τους. Δεν υπάρχει προπονητής που να μην θέλει μεταγραφές. Ακόμη και είναι κόουτς της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα που πήρε  Τσάμπιονς Λιγκ. Εγώ είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται. Τι θα γίνει στο μέλλον θα δούμε. Μιλάω με τον αθλητικό διευθυντή, του έχω εμπιστοσύνη στο τι θα γίνει στην αγορά, στις μεταγραφές. Εμένα δουλειά μου είναι η ομάδα μου'".

"Θέλω παίκτες γρήγορους και έξυπνους"

Για το τι παίκτες ψάχνει ο ΠΑΟΚ στις μεταγραφές: "Δεν θέλω να μιλάω εδώ γι΄ αυτά. Για τις θέσεις δεν θέλω να το συζητώ μαζί σας. τα συζητάμε εσωτερικά. Ξέρουμε ακριβώς τι θέλουμε, θα δούμε τις επόμενες εβδομάδες τι θα γίνει. Θέλω παίκτες που να ξέρουν ποδόσφαιρο, γρήγορους, έξυπνους και να είναι καλοί τακτικά. Όλοι αυτό θέλουν, δεν είναι εύκολο, πιστεύω θα τα καταφέρουμε".

"Το πιο σημαντικό είναι η γνώση του αντικειμένου, δεν αρκεί η εμπειρία"

Για την κριτική που του γίνεται ότι είναι πολύ νεαρός για προπονητής του ΠΑΟΚ: "Ο λόγος για τον οποίο ήρθα είναι ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλο κλαμπ και είναι πολύ μεγάλη πρόκληση και τιμή να δουλέψω εδώ. Όσο για την κριτική, κάθε προπονητής είναι πάντα σε θέση να κρίνεται. Στην αρχή του λένε ότι είναι πολύ νέος, μετά μεγαλώνει, του λένε ότι γέρασε. Μπορείς να παίζεις καλό ποδόσφαιρο και να μην παίρνεις τίτλους ή το αντίθετο. Για μένα η ηλικία είναι μία μόνο παράμετρος. Η εμπειρία είναι μία λεπτομέρεια, Υπάρχουν πολλές. Το πιο σημαντικό είναι η γνώση του αντικειμένου και να έχεις την ικανότητα να την περνάς μέσα στο γήπεδο. Η εμπειρία δεν αρκεί μόνο. Είναι ένα μόνο κομμάτι του πακέτου".

"Ως παίκτης κοιτάς μόνο τον εαυτό σου, ως προπονητής τα πάντα"

Για τα στοιχεία που έχει κρατήσει και ως προπονητής από την καριέρα του ως παίκτης: "Είναι διαφορετική δουλειά του προπονητή με τον ποδοσφαιριστή. Ως παίκτης κοιτάς μόνο τον εαυτό σου, ως προπονητής έχεις να κάνει με τριάντα διαφορετικές προσωπικότητες. Αυτό που έμαθα κυρίως από την παρουσία μου στην Γιουβέντους είναι η νοοτροπία του νικητή. Να θες να κερδίζεις σε κάθε προπόνηση. Δεν είναι εύκολο αυτό, εξαρτάται από τη νοοτροπία του συλλόγου και των παικτών''.

"Οι δηλώσεις του Κλάους αντικατόπτριζε εκείνες τις δύσκολες στιγμές"

Για το αν έχει γνώση της δήλωσης του Κλάους πριν ένα μήνα "αν ήμουν Σαββίδης θα μας έδιωχνα όλους" και πως το σχολιάζει: "Νομίζω ήταν μία δήλωση που αντικατόπτριζε εκείνες τις δύσκολες στιγμές. Είναι αρχηγός ο Αθανασιάδης και ήθελε να αναλάβει την ευθύνη. Καλά έκανε. Από κει και πέρα, όταν χάνεις κάποια παιχνίδια δεν φταίνε μόνο οι παίκτες. Είδα πολλά ματς, δεν είδα μόνο άσχημα στοιχεία, είδα και καλά. Βέβαια, στον κόσμο μένει μόνο το φινάλε. Το χθες δεν είναι το σημαντικό. Νέα μέρα, νέες νίκες, κάθε Κυριακή είναι πρόκληση. Δεν μπορούμε να ζούμε με το παρελθόν. Κοιτάμε το μέλλον. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στις προπονήσεις και να είμαστε ομάδα". 

"Πήρα πολλά κατά τα 9 χρόνια που ήμουν στην Ιταλία"

Για τα λόγια του Λίπι γα τον ίδιο ότι "ήταν καλός μαθητής ειδικά σε θέματα τακτικής": "Το μυαλό μου εμένα είναι στον ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ πολύ τον κ. Λίπι γι' αυτά τα καλά λόγια. Ήταν ένας μεγάλος κόουτς, από τους μεγαλύτερους όλων των εποχών. Δούλεψα με μεγάλους κόουτς. Με τον Λίπι, τον Αντσελότι, τον Καπέλο. Για μένα οι Ιταλοί είναι οι καλύτεροι στον κόσμο, τα εννιά χρόνια που έζησα στην Ιταλία βελτιώθηκα σε πολλά. Καλό είναι να παίρνεις πράγματα από τους άλλους, αλλά πρέπει να έχει τις δικές σου ιδέες και όταν έχει τη μπάλα και όταν δεν έχει τη μπάλα η ομάδα σου. Να φτιάξεις την ψυχολογία. Να είσαι ο εαυτός σου. Θα "κλέψεις' ιδέες αλλά πρέπει να έχει τις δικές σου καθαρές σκέψεις".   

"Όσο είμαι εγώ εδώ, θα εφαρμόζονται κανόνες"

Για την πειθαρχία και το πώς αντιμετώπισε θέματα πως του Περέιρα και του Λούκας και αν για εκείνον η πειθαρχία είναι αδιαπραγμάτευτη: "Για μένα δεν είναι κάτι ξεχωριστό, είναι φυσιολογικό. Για κάποιους μπορεί να είναι περίεργο. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τους παίκτες. Εκτός κι αν οι παίκτες είχαν προβλήματα με τους κανόνες. Αλλά οι κανόνες είναι ίδιοι για όλους. Όταν κάποιος αργεί να έρθει στο πρωινό για κάποια λεπτά, ενώ άλλος έτρεξε για να προλάβει να 'ρθει στην ώρα του, είναι θέμα έλλειψης σεβασμού προς τους συμπαίκτες του. Κανείς δεν μπορεί να είναι πάνω από την ομάδα. Όλοι πληρώνονται στην ώρα τους, κάθε πρώτη του μηνός. Όταν δεν σέβονται τους κανόνες, πρέπει να πληρώνουν. Όλοι. Είναι δουλειά μου να το λέω και να το εφαρμόζω αυτό.  Ένα πρόβλημα είναι αυτό, ότι κάτι που θεωρείται δεδομένο εδώ το συζητάμε. Όσο είμαι εγώ εδώ, θα εφαρμόζονται κανόνες".

"Μιλήσαμε με τον Λούκας και άλλαξε η νοοτροπία του"

Για τον Λούκας και αν το μυαλό του είναι στο να παίξει στον ΠΑΟΚ: "Ηρθε με άλλη νοοτροπία και μετά από δύο μέρες, όταν μιλήσαμε μαζί άλλαξε η νοοτροπία του. Είμαι χαρούμενος, δουλεύει καλά, είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες που έχουμε. Είναι εδώ, δουλεύει σκληρά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα".

"O κόσμος να βλέπει παίκτες να παλεύουν"

Για το πως σχολιάζει τις συνεχείς αλλαγές προπονητών τα προηγούμενα χρόνια και με τι διαβεβαιώσεις ήρθε: "Δεν σχολιάζω τη πολιτική του συλλόγου, εγώ κάνω τη δουλειά μου. Σε κάθε σύλλογο υπάρχουν προβλήματα, εγώ δουλεύω, προσπαθώ να κάνω μία καλή ομάδα. Αυτή είναι η δουλειά μου. Επικεντρώνομαι στην καθημερινή δουλειά να φτιάξω μία καλή ομάδα. Το να φεύγουν παίκτες ή πρόσωπα, δεν είναι δική μου δουλειά. Θέλω 6 η ώρα να πάνω να δουλέψω με την ομάδα, να τους περάσω τη νοοτροπία που πρέπει. Να έρχεται ο κόσμος στην  Τούμπα  ή αλλού και να αναγνωρίζει τη δουλειά που γίνεται. Να βλέπει παίκτες να παλεύουν Θέλω να έχουμε καθαρή σκέψη με τη μπάλα στα πόδια, χωρίς αυτή, να παίζουμε με κοντινές πάσες και στον κενό χώρο. να έχουμε κοντά γραμμές, να παίζουμε ζώνη όταν πρέπει . Αυτό θέλω. Δεν σκέφτομαι αν μείνω πέντε, δέκα χρόνια. Θέλω να κάνω τη δουλειά μου. Και δεν μπορώ να υποσχεθώ  τίποτα, δεν μπορώ να υποσχεθώ αποτελέσματα ότι θα τερματίσουμε πρώτοι, δεύτεροι, πέμπτοι. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες αυτό. Ο προπονητής είναι αυτός που μπαίνει μπροστά, αλλά σε αυτό το κομμάτι είμαστε όλοι μαζί".   

"Η Λοκομοτίβα δεν είναι ερασιτεχνική ομάδα, έχει καλούς παίκτες"

Για το αν η προετοιμασία επηρεάζεται από τα παιχνίδια που πολύ πρόωρα έχει ο ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Europa League: "Είναι καλή ερώτηση και η απάντηση είναι ότι πρέπει να τα κάνουμε και τα δύο. Και να χτίσουμε ομάδα και να προετοιμαστούμε για τα ευρωπαϊκά ματς. Έχουμε τρεις μόνο εβδομάδες προετοιμασίας. Έχουμε διεθνείς που ήρθαν μόνο λίγες μέρες πριν.  Είναι σύνθετη κατάσταση, αλλά δεν μπορούμε να την αλλάξουμε, πρέπει να προσαρμοστούμε. Κάνουμε το πρόγραμμά μας με τέτοιο τρόπο για να δουλέψουμε καλά και για τα δύο μέρη. Η Λοκομοτίβα δεν είναι ερασιτεχνική ομάδα. Έχει καλούς παίκτες. Και να παράλληλα να δουλέψουμε και το ατομικό κομμάτι, για παράδειγμα, ο Νομπόα που ήρθε χθες και πρέπει να δουλέψουμε μαζί του σε ατομικό επίπεδο".

Για το τι ποσοστά ετοιμότητας θα έχει ο ΠΑΟΚ στα ματς με την Λοκομοτίβα: "Δεν μου αρέσει να μιλώ με ποσοστά. Ξέρω ότι η Λοκομοτίβα είναι σοβαρή ομάδα και δεν θα είναι εύκολο, αλλά πρέπει να περάσουμε. Αλλά έχω στο μυαλό μου τα πρόσωπα που μπορούν να παίξουν".

"Ήθελα να αρχίσω με 3-5-2 για να το μάθουν οι παίκτες"

Για το αν το σύστημα που θέλει να εφαρμόσει: "Το 3-5-2 είναι μόνο σύστημα, είναι μόνο αριθμοί. Είναι αρχή ακόμα, θα δοκιμάσουμε και άλλα στην πορεία. Είναι μόνο η θέση στο γήπεδο. Στα δέκα πρώτα λεπτά. Αν παίξουμε 4-3-3 μπορούμε να φέρουμε παίκτες πιο μέσα ή όταν εφαρμόζουμε 4-3-3 όταν ανεβαίνει ο ένας μπακ ο άλλος μένει πίσω. Άρα είναι τρεις πίσω. Ήθελα να αρχίσω με 3-5-2 για να το μάθουν οι παίκτες και να έχουμε και άλλες επιλογές για τη σεζόν που έρχεται".   

"Πρέπει να χύνουμε πολύ ιδρώτα..."

Για το χρόνο που χρειάζεται η ομάδα να "φτιαχτεί": "Μετράνε μόνο τα ματς της Κυριακής. Τα παιχνίδια είναι ο καθρέφτης. Αλλά για να είσαι καλός την Κυριακή πρέπει να δουλεύεις σκληρά καθημερινά. Δεν πρέπει να μιλάμε πολύ. Τα λόγια είναι αέρας. Πρέπει να χύνουμε πολύ ιδρώτα".

"Σε έξι εβδομάδες μία ομάδα είναι έτοιμη από πλευράς φυσικής κατάστασης"

Για το πότε θα δούμε την ομάδα όπως αυτός την θέλει: "Είναι δύο διαφορετικά πράγματα, πότε θα είσαι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης και πότε θα είσαι έτοιμος να δείξεις αυτό που θέλεις. Σε έξι εβδομάδες νομίζω μία ομάδα είναι έτοιμη από πλευράς φυσικής κατάστασης. Το πότε θα δείξει νέα στοιχεία και την προσωπικότητά της μία ομάδα είναι δύσκολο να πεις. Ο Νομπόα για παράδειγμα που είναι σημαντικός παίκτης αρχίζει σήμερα. Δεν είμαι προπονητής που θα πει λόγια. Ότι θα είμαστε σε έξι μήνες πανέτοιμοι ή διάφορα τέτοια".

"Ευχαριστώ τον Σαββίδη που μου δίνει την ευκαιρία να δουλέψω εδώ"

Για τις εντυπώσεις που αποκόμισε από την συζήτηση με τον Ιβάν Σαββίδη: "Η εντύπωση που αποκόμισα είναι πάρα πολύ καλή. Είναι κοντά στην ομάδα, θέλει να έχει επιτυχίες, ξέρει ότι δεν είναι εύκολο. Θέλω να τον ευχαριστήσω που μου έδωσε την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ".

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί να "βγάλει" όλη τη σεζόν, με δεδομένο ότι κανείς δεν μπόρεσε να το κάνει στην εποχή Σαββίδη: "Θα είναι επανάσταση (σ.σ. γέλια). Πρέπει να είμαστε θετικοί και να μην σκεφτόμαστε τέτοια πράγματα, απλά να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας".

"Γνωρίζω καλά τι γίνεται με την διαιτησία"

Για τις πολλές κάρτες που δέχονταν πέρυσι οι παίκτες του ΠΑΟΚ και αν έχει άποψη για την ελληνική διαιτησία: "Προέρχομαι από την Κροατία, έχουμε κάποια παρόμοια πράγματα. Γνωρίζω πολύ καλά τι γίνεται. Οι παίκτες είναι επαγγελματίες, υπάρχουν κανόνες. Δεν είναι το βασικό μας πρόβλημα".

"Αναγνωρισμένος στην Ιταλία ο Αρτίκο"

Για το τιμ του και γιατί επέλεξε τους συγκεκριμένους συνεργάτες του: "Υπήρχε μία παρουσίαση στο σάιτ του ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν (Λέκο) είναι ο πρώτος βοηθός μου με μεγάλη γνώση και κατανόηση, έχουμε τις ίδιες ιδέες, ο Γιούριτσα Βούτσκο είναι ο αναλυτής των αντιπάλων, παρακολουθεί καλά τους αγώνες και σε κάποια ματς θα είναι στην εξέδρα, ο προπονητής τερματοφυλάκων, ο Σίλβιε Τσάβλινα είναι καλός και ο γυμναστής που έφερα από την Ουντινέζε (Πάολο Αρτίκο), δεν δουλέψαμε μαζί, είναι αναγνωρισμένος στην Ιταλία, μου τον πρότειναν και θεωρώ ότι έχω κάνει πολύ καλή επιλογή".

"Μεγάλη η αλληλοεκτίμηση με Αρνεσεν"

Για τα όρια στη συνεργασία Αρνεσεν-Τούντορ: "Οι ρόλοι είναι καθαροί, υπάρχει πολύ μεγάλος σεβασμός και αλληλοεκτίμηση μεταξύ μας. Φυσικά και μπορώ να λέω την άποψή μου για παίκτες που θέλουμε, αλλά στο τέλος της μέρας εκείνος παίρνει την απόφαση και όσον αφορά στην προπόνηση εγώ και οι συνεργάτες μου αποφασίζουμε".

Για το χρόνο που σκέφτεται ότι θα μείνει στον ΠΑΟΚ και τις Ακαδημίες:"Σκέφτομαι μόνο την κάθε μέρα. Για τις Ακαδημίες, δεν έχουμε μιλήσει ακόμη".

Για το αν χρησιμοποιήσει τον Νομπόα στο ματς με την Ντίνπρο: "Δύσκολα, θα δούμε ίσως ένα σε μικρό κομμάτι".

"Ολοι ξέρουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, μου αρέσει η πίεση..."

Για το τι ήξερε για τον ΠΑΟΚ πριν ακόμη έρθει: "Όλοι στον κόσμο ξέρουν τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του. Την ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Μόνο καλά πράγματα. Υπάρχει πίεση, αλλά έχω μάθε σ' αυτή και προσπαθώ να τη βάζω και στις προπονήσεις. Προέρχομαι από παρόμοια κατάσταση στην Κροατία. Είναι πρόκληση, μου αρέσει η πίεση".

Για τον πανηγυρισμό του στα κάγκελα με παίκτες της Χάιντουκ και να θα το κάνει και στην Τούμπα: "Όχι, έγινε μία φορά σε δύο χρόνια, ο πάγκος ήταν κοντά στην κερκίδα, ήταν μία συναισθηματική στιγμή".

http://olapaok.gr/podosfairo/kanones_kai_nootropia_nikhth.3567427.html
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
« Reply #35 on: July 10, 2015, 00:44:07 »
"Δεν υπάρχει προπονητής που να μην θέλει μεταγραφές"

Για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τους παίκτες και τους χαρακτήρες τους: "Μιλάω συνεχώς με τους παίκτες, όλες τις μέρες. Είμαι πολύ ικανοποιημένος, δουλεύουν πολύ καλά. Όταν ήρθα στη Θεσσαλονίκη, άκουσα από πλευρές διάφορα πράγματα για τη νοοτροπία τους. Αλλά είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά τους. Δεν υπάρχει προπονητής που να μην θέλει μεταγραφές. Ακόμη και είναι κόουτς της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα που πήρε  Τσάμπιονς Λιγκ. Εγώ είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται. Τι θα γίνει στο μέλλον θα δούμε. Μιλάω με τον αθλητικό διευθυντή, του έχω εμπιστοσύνη στο τι θα γίνει στην αγορά, στις μεταγραφές. Εμένα δουλειά μου είναι η ομάδα μου'".

http://olapaok.gr/podosfairo/kanones_kai_nootropia_nikhth.3567427.html

Αναστασιάδης: "Και η Μπαρτσελόνα θέλει μεταγραφές..."
http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/anastasiadhs-mporousame-na-paiksoyme-akomh-pio-apla.2966613.html

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
« Reply #36 on: July 14, 2015, 22:50:02 »
Ðïéïò êåñäßæåé ôá ðåñéóóüôåñá «ìðñÜâï» ôïõ Ôïýíôïñ ????
http://www.metrosport.gr/article/pios-kerdizi-ta-perissotera-mpravo-tou-tountor-

15 Öåâñïõáñßïõ 2015: Ï ÄçìÞôñçò Ôóïñìðáôæüãëïõ ãñÜöåé ãéá ôï ìáôò ìå ôïí Áôñüìçôï, ôçí åììïíÞ ôïõ ÁíáóôáóéÜäç ìå ôïí Óáëðéããßäç êáé ôá ôá «ìéêñÜ» ìç ôçëåïðôéêÜ óöõñßãìáôá ðïõ áëëïéþíïõí üëç ôçí åéêüíá ôùí áãþíùí. «Ï Óáëðéããßäçò êÜíåé ðïëëÝò äïõëåéÝò ìÝóá óôï ãÞðåäï ðïõ äåí ôéò âëÝðïõí ïé ðïëëïß…» ëÝåé êáé îáíáëÝåé ï ÁíáóôáóéÜäçò

:'( :'( :'(

ÐÏÕÓÔÇ ÑÙÓÅ ÊÁÍÅ ÊÁÌÉÁ ÌÅÔÁÃÑÁÖÇ ÑÅ ÌÐÁÔÉÑÇ-ÐÁÐÁÔÆÇ ÓÅ ÄÉÍÏÕÍ ÐÁËÉ ÔÏ ÐÑÙÔÁÈËÇÌÁ ÖÅÔÏÓ ÊÁÉ ÄÅ ÔÏ (ÎÁÍÁ)ÐÁÉÑÍÅÉÓ

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #37 on: July 30, 2015, 21:25:26 »
Ξύπνα. Σε έχουν παρασύρει οι πουθεναδες σε ενα γρήγορο τεμπο παιχνιδιού, το οποίο εμφανώς, αυτής την στιγμη, δεν μπορείς να υποστηρίξεις. Ξυπνα και παιξε τη μπάλα που κατεχεις, σε αυτήν την φαση.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #38 on: July 30, 2015, 21:59:24 »
Ευτυχώς που δεν ακούει εξυπνάκηδες εδώ μέσα. Φοβερή δουλειά τακτικά, φοβερή φυσική κατάσταση για την εποχή η ομάδα. Μπράβο και πάλι μπράβο! Μακάρι να είχες και υλικό, να βλέπαμε τι μπορείς να κάνεις.

Offline Mithra4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #39 on: July 30, 2015, 22:04:18 »
Ξύπνα. Σε έχουν παρασύρει οι πουθεναδες σε ενα γρήγορο τεμπο παιχνιδιού, το οποίο εμφανώς, αυτής την στιγμη, δεν μπορείς να υποστηρίξεις. Ξυπνα και παιξε τη μπάλα που κατεχεις, σε αυτήν την φαση.

Άντε πλύνε κάνα πιάτο και άσε τη μπάλα.