Author Topic: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens  (Read 59673 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Áð: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
« Reply #1680 on: May 10, 2014, 14:11:43 »
Ηταν τουριστας ομως και δεν εκανε τακτικη. Σε αντιθεση με τον γιουχου που προσφερει σεμιναρια καθε αγωνιστικη!

Φιλε δεν συγκρινε κανεις τον Στεφενς με τον Γεωργιαδη, αυτο ελειπε. Παντως μην τρωμε παπα τι κανει στην Στουτγκαρδη και το συγκρινετε με τον ΠΑΟΚ, εδω ειδαμε τι εκανε, ισα ισα να μας εξοργισει επρεπε, γιατι δειχνει τι διαθεση ειχε εδω κ τι διαθεση εχει εκει.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
« Reply #1681 on: May 10, 2014, 17:09:28 »
Εμένα αν μου παρουσιάζανε τον Γίδι σαν τον killer της εθνικής, τον Τζιώλη το χαφ του μέλλοντος, τον σπυρόπουλο-νίνη-τζαβέλα τις ταλεντάρες που παίξαν εξωτερικό και στο τέλος είχανε απαίτηση να πάρω πρωτάθλημα με όλους αυτούς τους κατσαπλιάδες μαζί με κατσικάδες-λαζάρηδες-σκόνδρες-γλύκους, ε τότε σόρρυ κιόλας ξενερωμένος θα ήμουν.

Ειδικά μετά το γεγονός όπου ένας παίχτης με είπε "Fuck Off" το είδε όλη η Ελλάδα και τα μέλη της ΠΑΕ κάναν τη κότα, εγώ θα έφτανα και στο σημείο να πω ΠΑΡΤΕ ΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΑΛΑΚΕΣ.

Offline wes-4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1682 on: May 10, 2014, 21:26:38 »
Από το άμα κάνει για τον ΠΑΟΚ μέχρι το ,,είδαμε τι έκανε"" έχει δρόμο νομίζω.
Στο ,,είδαμε τι έκανε" ρε darklord μένω άφωνος. Δεν έχω να πω τίποτα γιατί απλώς δεν είμαι προπονητής, δεν ξέρω την ομάδα,τα συστήματα της, το ιατρικό δελτίο κάθε μέρας και πάει λέγοντας.Απλώς μου λείπει η εκπαίδευση. Εσύ την έχεις δηλαδή?

Εγώ είμαι οπαδός. Όχι προπονητής. Σε αντίθεση με πολλούς μου φαίνεται που είναι coach από τους λίγους και χαράμισαν το από τους θεούς δοσμένο ταλέντο τους.

Τα πράγματα είναι έτσι: Είχαμε προπονητή που δεν τον στηρίξαμε και τώρα εχουμτα αρχίδια μου.

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1683 on: May 10, 2014, 21:59:49 »
Έλα μωρέ με τον Σούλη της Γερμανίας, πήγε σε μία ομάδα , την έσωσε και τον διώξανε. Αν τον πιστεύαν, θα τον κρατούσανε :'(
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #1684 on: May 12, 2014, 09:21:55 »
Ενταξει, κι ΕΓΩ δεν ηθελα να τον φυγουν ετσι, αλλα:

λυσσαξαν ολοι με το εσωσε την στουττγκαρδη και πουτσες καπαμα.....
3 νικες 3 ισοπαλιες και 4 ηττες. Η στουττγκαρδη σωθηκε ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ
επειδη οι αλλοι ηταν ΕΝΤΕΛΩΣ για τ'αναθεμα !!!! Μα εντελως.....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1685 on: May 12, 2014, 11:57:13 »
Ενώ η Στουτγκάρδη πριν πετούσε, έβγαζε φωτιές... Έκανε ανάνηψη πεθαμένου ρε μαν, δεν το λες και λίγο.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #1686 on: May 12, 2014, 13:02:13 »
Ενταξει, κι ΕΓΩ δεν ηθελα να τον φυγουν ετσι, αλλα:

λυσσαξαν ολοι με το εσωσε την στουττγκαρδη και πουτσες καπαμα.....
3 νικες 3 ισοπαλιες και 4 ηττες. Η στουττγκαρδη σωθηκε ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ
επειδη οι αλλοι ηταν ΕΝΤΕΛΩΣ για τ'αναθεμα !!!! Μα εντελως.....

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1687 on: May 12, 2014, 15:34:35 »
Εμενα δεν με ενδιαφερει πως σωθηκε η Στουτγκαρδη, αν ηταν δηλαδη εργο Στεφενς ή οχι. Εγω ξερω οτι 7 μηνες πονουσαν τα ματια μου, ομαδα χωρις αρχη και τελος, και αφησε εργο και παρακαταθηκη ΜΗΔΕΝ. Τεσπα αυτα ειναι παρελθον πλεον.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
« Reply #1688 on: May 12, 2014, 15:42:22 »
Τεσπα αυτα ειναι παρελθον πλεον.

τώρα δηλαδή από το ΕΡΓΟ και την ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ για το μέλλον είσαι ικανοποιημένος

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1689 on: May 12, 2014, 16:01:41 »
Χόμο, την άλλη φορά που θα σε δω, να με κάνεις παστίτσιο με συστατικά, αυγά, αγγούρια, φράουλες και κάτι μούζμουλα ντόπια. Να αφήσεις όμως και παρακαταθήκη για την επόμενη μέρα, γιατί και μετά θα πεινάσω και πάλι...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1690 on: May 12, 2014, 16:04:39 »
scarsick δλδ θα συγκρίνουμε τον ΓΧ με τον Στεφενς; τον εξαναγκαστικά προπονητή με αυτόν που παρουσιάστηκε σαν μεσίας; που και πάλι χαμένος δεν είσαι. κουτσά στραβά με ΜΙΣΟ ροστερ από το τελειωμένου που έφτιαξε ΚΑΙ ο Στεφενς βλέπεις και 3 αλλαγές μπάλας.
αθλιότητα το όλο φέτος στον ΠΑΟΚ. κανένας Στέφενς δεν άφησε τίποτα στον ΠΑΟΚ... μόνο την επίγευση να αναπολείς Τζιώλη γιατί ο Μαντούρο είναι πρώην (?) ποδοσφαιριστής.
απορώ που συζητάμε ακόμα για τον έναν που φταίει σε μεγαλύτερο βαθμό για το τι βλέπεις από τον ΠΑΟΚ φέτος.

@savage o μαθητευόμενος ΓΧ σου φτιάχνει σχεδόν παστίτσιο με τα μισά υλικά που ανέφερες. τα μισά από ότι είχε ο άλλος στη διάθεση σου. το να φτάνουμε να συγκρίνουμε το σκατό με το απόσκατο και να λέμε γιατί διώξαμε το σκατό είναι απορίας άξιο πάντως. 

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1691 on: May 12, 2014, 16:22:42 »
Τεσπα αυτα ειναι παρελθον πλεον.

τώρα δηλαδή από το ΕΡΓΟ και την ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ για το μέλλον είσαι ικανοποιημένος

Δηλαδη επειδη δεν ηθελα-ουτε θελω- για προπονητη τον ΓΧ να κλεισω τα ματια μου οτι ηταν αποτυχια ο Στεφενς? Να ξαναπω για το μαπα θεαμα, τις αστειες δηλωσεις, την αψυχη ομαδα, τα χαλια κοουτσαρισματα, τον Παμπλο Γκαρσια, την ευθυνη του για το ροστερ, την μη αναγκη αποκτησης σεντερμπακ, τους πειραματισμους στην εντεκαδα, το μη ξηλωμα της κλικας, και βαλε κι αλλα.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1692 on: May 12, 2014, 16:25:52 »
Χόμο, την άλλη φορά που θα σε δω, να με κάνεις παστίτσιο με συστατικά, αυγά, αγγούρια, φράουλες και κάτι μούζμουλα ντόπια. Να αφήσεις όμως και παρακαταθήκη για την επόμενη μέρα, γιατί και μετά θα πεινάσω και πάλι...

Ναι και ο Αναστασιου με λιγοτερη εμπειρια και πιο ισχνο βιογραφικο και με πιο λιγο μπατζετ πηρε κατι μουσμουλα κουτρουμπηδες και δεν ξερω και γω πως τα λενε και σταθερα εκανε ολοενα καλυτερη και αξιοπρπεστερη ομαδα. Εσυ μετα απο 7 μηνες ησουν στο ιδιο σημειο. Ο Παρασχος σε εφτασε στους 4-5 βαθμους. Ποιος? Ο παρασχος. Οκ, φταινε τα υλικα και καθολου ο μαγειρας.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1693 on: May 12, 2014, 16:34:43 »
Το μονο θετικό που έχω να πω για τον Stevens είναι ότι δεν απορούσα αν τόσα χρονια παρακολουθώ άλλο άθλημα (όπως τώρα όταν βλέπω τον κοντό και τον μίναρα αναντικατάστατους).

Κατά τα λοιπά ισχύει μέχρι κεραίας:

Αγωνιστικά το 8μηνο στέφενς ήταν κατά κοινή ομολογία αποτυχημένο.
Είτε το αποδίδεις στη διοίκηση, οπότε οποιαδήποτε κουβέντα για προπονητή (άρα και στέφενς) είναι περιττή.
Είτε θεωρείς ότι, με δεδομένη τη διοίκηση, θα μπορούσες να δεις περισσότερα πράγματα, και άρα φέρει ένα μικρό μερίδιο ευθύνης.

Καλή επιτυχία στη στουτγκάρδη, στην μπάγερν ή στη ρεάλ μαδρίτης.
Στον ΠΑΟΚ θα ξεχαστεί εύκολα. Περίπου πέρασε και δεν ακούμπησε. Χωρίς να θεωρείται άχρηστος, ούτε να χρεώνεται την αποτυχημένη χρονιά.
Τόσο απλά νομίζω

Offline jimbo43

• Αποστολή
  • **
« Reply #1694 on: May 12, 2014, 16:36:01 »

μπορεί να μην άφησε παρακαταθήκη, άφησε όμως αναμνηστικές φωτογραφίες:

Δεν έχασε την ευκαιρία το προπονητικό τιμ να επισκεφθεί την Ακρόπολη για πρώτη φορά
https://twitter.com/PAOK_FC/status/399113970021195776/photo/1
(4-0 από τον γαύρο)

Ξενάγηση στην Λισοβόνα: "...Η αναχώρηση δύο μέρες πριν από έναν σημαντικό αγώνα ενδείκνυται για την καλύτερη προσαρμογή του οργανισμού στις νέες συνθήκες και στην αλλαγή της ώρας..."http://www2.libero.fm/item.asp?t=;id=16669
(3-0 απο την μπενφίκα)

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1695 on: May 12, 2014, 16:41:10 »

Ναι και ο Αναστασιου με λιγοτερη εμπειρια και πιο ισχνο βιογραφικο και με πιο λιγο μπατζετ πηρε κατι μουσμουλα κουτρουμπηδες και δεν ξερω και γω πως τα λενε και σταθερα εκανε ολοενα καλυτερη και αξιοπρπεστερη ομαδα. Εσυ μετα απο 7 μηνες ησουν στο ιδιο σημειο. Ο Παρασχος σε εφτασε στους 4-5 βαθμους. Ποιος? Ο παρασχος. Οκ, φταινε τα υλικα και καθολου ο μαγειρας.

Αναφέρεσαι σε περιπτώσεις που οι ίδιοι οι προπονητές έστησαν το πλάνο με βάση τα δικά τους θέλω. Εδώ το παρεάκι τα έβαλε όλα σε πιλότο μουντιάλ και σάντος και του είπανε να παίξει με υλικό σάντος και όχι με υλικό στέφενς. Δεν μπορείς να κατηγορείς τον Κόρφα γιατί δεν μπορεί να καρφώσει δηλαδή. Ούτε γιατί δεν έχει μάθει σε ένα εξάμηνο να κάνει άλευ ουπ με ασίστ από χέλιγουελ.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1696 on: May 12, 2014, 16:52:16 »
Τζαμπα συζητηση. Ο καρκινος ξερουμε ολοι που βρισκεται και οσο υπαρχει ο καρκινος με τους τζιωληδες θα παιζεις, οποιον και να φερεις προπονητη.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1697 on: May 12, 2014, 16:55:09 »
Όντως

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1698 on: May 12, 2014, 16:56:42 »
Και τι ειναι ο Στεφενς δηλαδη, ενα πουτανακι του Ρωσσου? Ειπε ή δεν ειπε 4-5 φορες οτι το ροστερ αποκτηθηκε μετα απο κοινη συννενοηση και συναποφαση? Τα χουμε πει πολλακις αυτα..... Για παραδειγμα: 30 Αυγουστου Νινη δεν πηραμε? Γιατι συναινεσε? Και στο φιναλε αν εξαπατηθηκε απο το παρεακι της εθνικης ας εβγαινε να το καταγγειλει.....

Δεν τον εχω για τον μοναδικο φταιχτη, ουτε καν τον θεωρω κυριο φταιχτη, εγω προσωπικα ξεκινω την ευθυνη απο Ιβαν και παω σε Βρυζα και Τσιστιακωφ, αλλα οχι να τον βγαζουμε και τελειως αθωο τον Ολλανδο. Και γω ηθελα μουνι απο Ολλανδια και Γερμανια, δυστυχως δεν ταιριαξαμε  ;D

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #1699 on: May 12, 2014, 17:42:46 »
ακομη με το στεφενς ασχολειστε? ο τυπος ηρθε για τουρισμο στο ελλαντα, εκανε δημοσιες σχεσεις με ολους, η ομαδα ηταν μετριοτατη, με μονα θετικα της τη φυσική κατάσταση και κατα διαστήματα τις στημένες μπάλες, αντε και το μεταλλο νικητή με τις ανατροπές που εδειξε η ομαδα.
αν ειναι να το συγκρινουμε με το μαθητευομενο γκουχου γκουχου ή κανενα αλλο λιμο για να λεμε που σαι ρε στεφενς παιχταρα ναουμε ενταξει....πάσο
ο ΠΑΟΚ θελει προπονητη με ορχεις και ασχολουμαστε με το λιμο της νυρεμβεργης και το λιμο απο τις κρηνειδες που στο πεο ειναι ο γκουγκουχ
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ