Author Topic: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens  (Read 59845 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Áð: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
« Reply #1560 on: March 03, 2014, 01:27:50 »
ειστε γελοιοι .-
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1561 on: March 03, 2014, 01:32:54 »
η πλακα ειναι οτι το σιχαμα το δωνη του δωσανε πιο πολυ χρονο....κωμωδια
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline serres city

• Αποστολή
  • **
« Reply #1562 on: March 03, 2014, 01:38:00 »
η πλακα ειναι οτι το σιχαμα το δωνη του δωσανε πιο πολυ χρονο....κωμωδια

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #1563 on: March 03, 2014, 01:39:27 »
Με αυτα και με αυτα σε φαγανε αρχηγε..

Νομιζες και εσυ οτι εισαι μαγκας και βαρυς, αλλα μαλλον δεν σου τα ειπανε καλα οσον αφορα το ποσδοσφαιρο στο ελλαδισταν..

Το μαθες ομως τωρα. Καταλαβες οτι εδω, σε αυτο το μπουρδελο, κανουν κουμαντο παντου οι κλικες, οι ρουφιανοι και οι τσατσοι. Σε ποιασαν Κωτσο μαστορααα. Δεν ειναι εδω ουτε γερμανια, ουτε ολλανδια, που υπαρχει ξεκαθαρη ιεαραρχια σε μια οργανωση. Εδω φιλε μοιραζεται αλλιως το παιχνιδι.

Οσο επαιζες το παιχνδι της κλικας (περιπου μεχρι τον Νοεμρβιο/Δεκεμβριο) ΔΕΝ υπηρχε περιπτωση να φυγεις. Και για να λεμε την αληθεια, σε αυτο το διαστημα λειτουργησες αρκετα σαν κομπαρσος και αφησες την κλικα να κανει σε μεγαλο βαθμο ΟΤΙ θελει. Μολις καταλαβες τι γινεται αποφασισες (εστω και με πολυ καθυστερηση) να αποκαταστησεις καποια πραγματα (με βαση την καθαρη αγωνιστικη τους αξια). Εστειλες τον Τζιωλη, πεταξες στον παγκο Νινη-Σπυροπουλο μεχρι που ΤΟΛΜΗΣΕΣ να τα βαλεις με τον Δημητρακη της καρδιας τους (καλο ψοφο να χει ο πουστης). Εκει φιλε χτυπησες ευαισθητες χορδες. Κατσουφιασε ο Δημητρακης. Δηλωσε οτι επαθε και ιωση και δεν ηρθε στη Λισαβωνα. Οι καμπανες ηδη βαρουσανε για σενα μεγαλε. Απο κει και περα ηταν θεμα χρονου.

Εδω και καιρο προσπαθουν οι παιχτες να σε φανε. ΤΟοοοοσα κρισιμα λαθη μαζεμενα απο τον Κατσουρανη ΔΕΝ  γινονται!!!!!!! Τετοια αδιαφορια απο τους κλικαδορους δε δικαιολογειται.

Με αυτα και με αυτα, δυστυχως φανηκες μικρος ΧΟΥΜΠΑΡΕ. Δεν μπορεσες να καταλαβεις απο νωρις τις ισορροπιες δυναμεων στην ομαδα και την πατησες σαν χθεσινος. ΚΡΙΜΑ, γιατι εισαι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ αλλα δεν σε αφησαν ποτε να δειξεις κατι..

Κατσουρ-Σαλπι-Βρυζας-Ζαγορακης-ΓΧ: ο καρκινος του ΠΑΟΚ.

Βλακα Ρωσε ξυπνα. Οπως κοροιδεψαν τον Χουμπ ετσι σε δουλευουνε και σενα. Ξυπνα Ζωον!!!

ΥΓ. Αυτοι οι καρκινοι ειναι που φαγανε τον Παμπλο, τον Xακομπο και οτιδηποτε αλλο γνησιο υπηρχε στην ομαδα. Δεν μπορω να καταλαβω ΠΩΣ το εχουμε επιτρεψει ολο αυτο το τρυπημα.

.-
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1564 on: March 03, 2014, 02:06:59 »
Βρε καντε μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε βρε. Του χρονου τετοιο καιρο να ψαχνετε πρεζακια να κανουν παλι καταληψη για να μη πεσει η ομαδα σας στα τοπικα.

Αντε ελληναραδες γητευτες της μπαλας, ολοι μαζι να ακουστουμε ως τις ρωσικες στεπες.

Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
« Reply #1565 on: March 03, 2014, 02:18:02 »
Bye bye μεγάλε Χούμπ. Δυστυχώς δεν ήξερες ότι στην χώρα μας το τρύπημα εκ των έσω και η προδοσία είναι τα εθνικά μας σπορ. Κάστρα δεν είχαμε ποτέ, αλλά είμαστε ειδικοί στο να τα ρίχνουμε από μέσα. Εύκολα και πονηρά.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1566 on: March 03, 2014, 02:23:28 »
Στην πρώτη σελίδα του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού περιοδικού της Γερμανίας, του Kicker, η είδηση της απόλυσης του Στέφενς. Με μεγάλη φωτογραφία. Τρίτη είδηση για το ξένο ποδόσφαιρο, μετά από Μπαρτσελόνα και ένα αφιέρωμα στον Μπαλοτέλλι. Τώρα καταλαβαίνω τι εννοούσαν οι χωριάτες ότι δεν «κόλλησε» με το κλίμα τους...

http://www.kicker.de/news/fussball/intligen/startseite/600346/artikel_paok-trennt-sich-von-stevens.html

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
« Reply #1567 on: March 03, 2014, 02:26:39 »
Θλιψη μεγάλη,αλλα τελικα τι μπορει να περιμενεις,
μονο σκεφτειτε τι ειναι ο ΠΑΟΚ για μας και τι γιαυτους.
Οι ανθρωποι ειναι επαγγελματιες με ολη τη σημασια της λέξης και σε όλα...

Ο Στεφενς δε μπηκε στον κοπο (ειτε απο αφελεια είτε απο πεποίθηση) να εντρυφησει στα σεα και τα μεα του επαγγελματος στη χωρα της φαιδρας πορτοκαλεας.
Αφελης και γω αγωνιουσα μπας και βρεθει καποιος να το βοηθησει η να τον ξυπνησει. Αστεια πραματα, τον ..εστειλαν αδιαβαστο.

Αυτο που τον χρεωνω ειναι οτι δεν πηγε να βρει τον πατριωτη του τον Τεν Κατε, να μαθει τι παιζει...

Offline James

• Αποστολή
  • **
« Reply #1568 on: March 03, 2014, 02:28:05 »
Λοιπον καλα ειναι επισης να "διαβαζουμε" τα σημεία.

Πριν λιγες ημέρες ο Σάντος αποφάσισε ότι θα αποχωρήσει από την Εθνική και είχε κάνει και βαρύγδουπη δήλωση ότι δεν αποφάσισε με καμιά ομάδα!!!! Το είχε τονίσει άλλωστε.

Επίσης λίγο πιο πριν είχε δηλώσει ότι εχει τον ΠΑΟΚ στην καρδιά του!!

Αμέσως μετά έρχεται η απόλυση του Στεφενς. Δηλαδή ο Γεωργιάδης ως υπηρεσιακός προπονητής θα κάνει καλύτερο έργο?? Εν όψη κυπέλου και play offs???

Δηλαδή ο Στεφενς "χαλούσε" την ψυχολογία των παικτών του?? Γιατι?? Και πως θα την φτιάξει ο Γεωργιάδης??

Ο Ιβαν που ειναι σε άλλες του κινήσεις πολύ προσεκτικός πως του φαίνεται να διακόπτει τη συνεργασία σε αυτό το σημείο???

Θέλω να δω τη συνέχεια στις αμέσως επόμενες ημέρες. Για την ώρα έχω "ενδείξεις" και ερωτηματικά. Αυτά θα μου απαντηθούν αργά ή γρήγορα στις επόμενες ημέρες, εβδομάδες.......

Ονειρευομαι μαυρόασπρα!

Offline James

• Αποστολή
  • **
« Reply #1569 on: March 03, 2014, 02:56:40 »
Εγω πάλι γιατί "γελάω" με αυτά που διαβάζω!!! "Ζυμώσεις στον ΠΑΟΚ, θα αποφασίσει ο μεγαλομέτοχος στον ΠΑΟΚ, θα σκεφτούν πως θα πράξουν στον ΠΑΟΚ μπλα μπλα μπλα" Δηλαδή θέλουν να με πείσουν ότι δεν έχει γίνει καμία συμφωνία με τον Σάντος?? ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ!!!

Ρε δουλευόμαστε??

Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ δεν γνωρίζει τίποτε?? Δηλαδή δεν ξέρει τι γίνεται??

Τι να αποφασίσει ο μεγαλομέτοχος?? Και έχει αποφασίσει και γνωρίζει και άντε να δούμε πως και πότε και με ποιόν τροπο θα αρχίσουν μέσω των ΜΜΕ να μας "ενημερώνουν" για τη διάδοχη κατάσταση!
Ονειρευομαι μαυρόασπρα!

Offline James

• Αποστολή
  • **
« Reply #1570 on: March 03, 2014, 03:00:47 »
Δηλαδή με αυτή τη λογική οι Άγγλοι έπρεπε να είχαν διώξει τον Βεγκερ μετά από εκείνο τον αποκλεισμό της Άρσεναλ από τον ΠΑΟΚ!!
Ονειρευομαι μαυρόασπρα!

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
« Reply #1571 on: March 03, 2014, 03:03:02 »
Πας και εσύ και σε πίστεψα ρε γαμώτο...

Αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσες να δείξεις κάτι ώστε να πιστέψει λίγο ο κόσμος ότι κάτι άλλο παίζει στην ομάδα, μπορεί να μην ήθελες κιόλας, αλλά δεν έδειξες κάτι. Ειδικά εκεί στην αλλαγή του Στοχ, πίστεψα πως θέλεις να φύγεις και τώρα το σιγούρεψα. Μπορεί να μην είχες το πνευμόνι να παίξεις το παιχνίδι τους και να φανερώσεις την όποια γύμνια ή μπορεί απλά να μην τα κατάφερες αλλά δυστυχώς για εμάς την πατήσαμε για ακόμη μία χρονιά. Εσύ στα @@ φυσικά, θα το βρεις τον δρόμο σου, όποιος και να είναι αυτός. Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε και πως μπορούμε να βγούμε από αυτόν τον φαύλο κύκλο...

Στο καλό και χαιρετίσματα στον Μπόλονι...

Offline altrouistis

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1572 on: March 03, 2014, 03:04:30 »
 εχει καμμια σχεση  ??

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ. | ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
02/03/2014 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 1926

Καλούνται οι εκπρόσωποι των Συνδέσμων Θεσσαλονίκης και Επαρχίας την Τρίτη 4/3 και ώρα 20.30 στα γραφεία του Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Τούμπας.
Η παρουσία όλων είναι επιβεβλημένη.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1573 on: March 03, 2014, 03:05:28 »
εδω διακοψανε τωρα μην τυχον και κερδισει τον γαυρο....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline athens4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1574 on: March 03, 2014, 03:11:39 »
αντε γαμηθειτε μαλακες....φετος εχω ανεβει σε οσα ματς μπορω ανεξαρτητως αντιπαλου και παρουσιας ομαδας..ποτε μια ηττα ή κακη εμφανιση δεν με εκανε να νιωσω τοση ντροπη ουτε να αηδιασω οσο αυτην την στιγμη..απο την αρχη περιμενα να ανεβω σε αυτο το ματς με τον γαυρο γιατι σημαινει πολλα(ποσο μαλλον οταν εισαι και απο αθηνα και τους εχεις στην μαπα σου καθε μερα)...και εσεις μου στερειτε να ζησω για πρωτη φορα ενα ματς Π.Α.Ο.Κ. -γαυρος επειδη ειστε τοσο λιγοι και φερεστε τοσο πουστικα...ξυλο θελετε (παικτες,διοικηση και οι δημοσιογραφοι και πραγματικα θα χαρω να γινει κατι τετοιο)..μονο ετσι θα φυγει η βρωμα...καθε χρονο διωχνετε με ακομα χειροτερο τροπο τους προπονητες...να μεινετε εσεις,η κλικα σας και οι μανατζαρεοι με την εθνικη σας...αντε γαμηθειτε....
ο μονος που νιωθει Π.Α.Ο.Κ. ειναι ο ΛΑΟΣ και το μπασκετ και τα ερασιτεχνικα τμηματα...
στηριξη εσεις δεν αξιζετε..κανουμε τα στραβα ματια σε πολλα και ερχομαστε για την τρελα μας αλλα καποια στιγμη με αυτα που γινονται αγανακτεις...
ελπιζω η απαντηση απο τον ΛΑΟ να δωθει την κυριακη με αδειο το γηπεδο...
κριμα για αυτον τον ΛΑΟ,μονο  αυτο....
PAOK ATHENS -ZOYME ANAMESA SAS

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #1575 on: March 03, 2014, 05:48:41 »
αν εισαι μαγκας, ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ, ΤΟΥΣ ΤΡΩΣ ΕΣΥ ΠΡΩΤΟΣ.-
αν τον ενδιεφερε να ασχοληθει ουσιαστικα με τον ΠΑΟΚ, να κανει τα γατια αυτα να λειτουργουν ως ενα συνολο και οχι να μοιαζουν με ανεμομαζωματα οι οποιες εως τωρα νικες, θα ειχε κανει ολες τις απαραιτητες κινησεις... στην τελικη, αν εβλεπε οτι δεν μπορει να λειτουργησει υπο τις συνθηκες αυτες, θα μπορουσε να μιλησει απευθειας τον ιβαν. να του εξηγησει τι ακριβωσ θελει... να ζητουσε τα κλειδια και ο ιβαν θα του τα εδινε. αρκει να το ειχε κανει εγκαρως, πριν τις τοσες μαζεμενες γκελες... σιγα μην δεν προστατευε ο ρωσος την επενδυση του αυτη...
αν εβλεπε οτι πανε να τον φανε και δεν εκανε τιποτα, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ και φυσικα δεν μας κανει. γιατι αν μη τι αλλο, ο πιο υπερηφανος ΛΑΟΣ δεν μπορει να εχει στην κεφαλη της ομαδος ενα γατακι....
αν καταλαβε οτι πανε να τον φανε και δεν τον ενοιαζε, παλι δνε κανει για τον ΠΑΟΚ. γιατι ενας προπονητης που σε ο,τι γινεται εις βαρος του μενει αδιαφορος, αντι να σκυλιασει, να λυσσαξει και να τους δειξει τι θα πει βερικοκο,  μανει απαθης και περιμενει αδρανης την οποια εξελιξη, ειναι ουσιαστικα ενας τουριστας. και τουριστες, δεν θελουμε, χορτασαμε...
αν καταλαβε τι παιζεται, ξενερωσε και εμενε μεχρι να τον διωξουν για να τσεπωσει την αποζημιωση, παλι δεν κανει για τον ΠΑΟΚ. καθως ανθρωπος χωρις αξιοπρεπεια που νοιαζεται μονο για την τσεπη του, δεν νοειται να ηγειται της ομαδος... ειδικα  οταν ο ιδιος ο ΛΑΟΣ της στερειται για να μπορεσει να στηριξει την ομαδα καθε κυριακη, ματωνει η τσεπη του, για να παει γηπεδο αλλα και εκδρομες, σαν πιστος στρατιωτης, μονο και μονο για να βοηθησει την ομαδα, να την ωθησει οσο μπορει πιο ψηλα...
αν ομως ο στεφενς δεν καταλαβε οτι πανε να τον φανε, παλι δνε κανει για τον ΠΑΟΚ. γιατι δεν νοειται προπονητης που δεν ξερει τι του γινεται, που δεν αντιλαμβανεται τι παιζει στο παρασκηνιο, κοινως ενας ηλιθιος προπονητης, να κοουτσαρει μια ομαδα με στοχους και φιλοδοξιες και προπαντος μια ομαδα με τεραστιο ΛΑΟ που εχει απαιτησεις... γιατι απο ηλιθιους δεν μπορεις αν εχεις απαιτησεις. (αν σας λεει κατι, δεν τον θεωρω ηλιθιο, παρεπιπτοντως...).
ενας προπονητης που επαναπαυεται στο βιογραφικο του και δεν ασχολειται ουσιαστικα με την ομαδα, να της δωσει ταυτοτητα και οραμα, παλι δνε κανει για τον ΠΑΟΚ. γιατι ως συλλογος, ο ΠΑΟΚ εχει ταυτοτητα και μαλιστα πολυ συγκεκριμενη. εχει και οραμα, το οποιο ομως, χρειαζεται τα καταλληλα ατομα για να πραγματοποιηθει...
αν δεν μπορουσε να κανει κουμαντο στα αποδυτηρια, παλι δεν κανει για τον ΠΑΟΚ, καθως αν δεν μπορεις να επιβληθεις στους ιδιους τους ποδοσφαιριστες σου, πως θα επιβληθεις σε εναν αντιπαλο;
αν δεν μπορουσε να μεταδωσει την νοοτροπια του και τις απαιτησεις του στην ομαδα, επισης δεν κανει για τον ΠΑΟΚ.... καθως δεν νοειται προπονητης  να βαζει αυτοματο πιλοτο στους παικτες του και να κανουν ο,τι τους κατεβει στο κεφαλι, τοτε τι νοημα εχει να υπαρχει τον παγκο;
αν δεν μπορει να διαβασει εναν αγωνα, να προβλεψει πιθανη εξελιξη και να κανει τις αναλογες κινησεις (αλλαγες, οδηγιες κλπ), παλι δνε κανει για τον ΠΑΟΚ. γιατι ο μεγαλος προπονητης πρεπει να διαβαζει το παιχνιδι και να προβλεπει πιθανη εξελιξη ή να εχει εναλλακτικο σχδιο αν κατι στραβωσει...
αν βλεπει οτι οι παικτες τον κρεμανε και του ροκανιζουν την καρεκλα, δινοντας αγωνες σε αντιπαλους, παλι δνε κανει για τον ΠΑΟΚ. απλα θα επρεπε να τους κοψει με τροπο το ποδοσφαιρο...  εχεις και ελ τσακο στο ροστερ, εκμεταλλευσου τον σε καμια προπονηση (πλακα κανω σε αυτο)...
ας κατσουμελοιπον και να σκεφτουμε, ο καθενας απο εμας, αν θελουμε εναν προπονητη με εστω ενα απο τα παραπανω χαρακτηριστικα... αν καποιος που ηγειται της ομαδος μας, διαθετει εστω 1 (δεν λεω για περισσοτερα) απο οσα λιγο πριν περιεγραψα... τον θελετε εσεις αυτον στον ΠΑΟΚ; δεν ξερω για εσας, αλλα εγω, σιγουρα οχι...
με λιγα λογια, εδω και 2-3 εβδομαδες πλεον, δεν πειστηκα οτι ο στεφενς μπορουσε να μας παρει απο το χερι και να μας ανεβασει επιπεδο... δεν υποτιμω την οποια αξια του, αλλα αν ηταν πραγματι τοσο ικανος οσο νομιζαμε και θελαμε να ειναι,  και  αν παραλληλα διεθετε ισχυρη προσωπικοτητα,  τωρα δεν θα κλαιγαμε βαθμους απο καφενεια που  παλευουν για την παραμονη τους, δεν θα βλεπαμε το ιδιο χαλι στο χορταρι απο το ξεκινημα εως τωρα, με εξαιρεση 2-3 αναλαμπες, στα δεκαδες παιχνιδια που εχουμε δωσει ως τωρα, δεν θα υπηρχε τοση αγωνια για το αποτελεσμα καθε κυριακη, ανεξαρτητως με ποιον παιζουμε, τοσα ερωτηματικα σε καθε αγωνα για το ιτ απο ολα πηγε στραβα και πονουν τα ματια μας, δεν θα υπηρχε συγχυση και αντιπαραθεση για το αν πραγματι μπορει να ανταπεξελθει στις απαιτησεις μας και αν πρεπει να μεινει ή να φυγει...
κυριε Στεφενς, στο καλο...
« Last Edit: March 03, 2014, 05:59:12 by ELENH »

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
« Reply #1576 on: March 03, 2014, 09:50:37 »
ο πιο υπερηφανος ΛΑΟΣ δεν μπορει να εχει στην κεφαλη της ομαδος ενα γατακι

με μια 11άδα ΓΑΤΑΚΙΑ φαντάζομαι δεν παίζει πρόβλημα.

κατά τα άλλα, tl;dr

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1577 on: March 03, 2014, 09:52:40 »
Εδώ που φτάσαμε δεν υπήρχε άλλη λύση από το να πάρεις τον μπούλο. Το μόνο που σου προσάπτω είναι ότι δεν έφυγες μόνος σου όταν κατάλαβες ότι ήσουν περαστικός. Όταν κατάλαβες ότι η γκαγκατσοπαρέα έχει από πέρυσι έτοιμο τον καρπουζά και γι' αυτό έφερε τους παίχτες που εκείνος ήθελε, ότι σου κάνανε συμβόλαιο 1+1 για να σε μπουλάρουν, ότι οι παίχτες πουλέν της γκαγκατσοπαρέας σε στήνανε όλη τη χρονιά, ότι οι κολλητοί τους αρδ σε σκίζανε από τη προετοιμασία ακόμη (για το ότι δεν κάνεις τακτική!!! και ότι οι κομπίνες σου είναι του περασμένου αιώνα), όταν είδες πως δεν υπήρχε ελπίδα να πετύχεις, όταν σε βάλανε να φας τον Πάμπλο για να φθαρείς, όταν όταν όταν. Έμπειρος είσαι και όλα αυτά θα τα κατάλαβες νωρίς. Αλλά έμεινες.
Θα μου πεις δεν γαμιέσαι ρε που θα κοιτάξω τον ΠΑΟΚ. Τον ήξερα κι από χθες; Έμεινα να πάρω την αποζημίωσή μου και τώρα την κάνω. Καλά έκανες ρε Χουμπ.

Απλά αν τους έκανες καμιά ξερή να φύγεις πριν κανά δίμηνο, τότε υπήρχε περίπτωση να βγούμε από το παραμύθιασμα της γκαγκατσοπαρέας και όποιον πάρει ο χάρος. Μπααααα ε; Κι εγώ αυτό πιστεύω. Μπαααααα

Ο λαός του ΠΑΟΚ ενημερώνεται από το κατσαρής 24 πλέον και είναι ήσυχος για το μέλλον του στα σίγουρα χέρια του "νίκησα επιτέλους το μεγαθήριο λιχτενστάιν μισό μηδέν"
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1578 on: March 03, 2014, 10:07:54 »

Leyteris Lemmy Αυτος φταιει που δεν ξερουν οι παικτες μας να δωσουν πασα στα 2 μετρα
10 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 167 · Απάντηση
18 απαντήσεις · 6 ώρες πριν

Κωνσταντίνος Μαγγενάκης ντροπή. οι μεγάλες ομάδες δεν χτίζονται έτσι. η Man United έπρεπε να έχει κρεμάσει τον Moyes έξω από το γήπεδο. λες και κάθε χρόνο παίρνουμε πρωτάθλημα ή ο επόμενος δεν θα θέλει μια μεταβατική χρονιά. πέσατε στην λούμπα των γαύρων που από την πρώτη ώρα φαγώθηκαν να τον διώξουν. τέτοιες αποφάσεις μικραίνουν τον σύλλογο.
10 ώρες πριν · Τροποποιήθηκε · Μου αρέσει! · 147 · Απάντηση
18 απαντήσεις · πριν από μία ώρα περίπου

Panagiotis Pazzini Lampathakis ΧΟΥΜΠ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ....ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ....
10 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 104 · Απάντηση

Γιώργος Κουστερίδης Μπράβο! Βρήκατε σε ποιόν να ρίξετε την ευθυνη για την ανικανότητα σας! 'Αχρηστοι!!
10 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 73 · Απάντηση

Lazaros Thenioula Ioannidi Ελλας το μεγαλειο σου! Ανθρωποι που δουλευουν κ δν κανουν δημοσιες σχεσεις τρωγονται κ φευγουν σαν αποτυχημενοι! Για να φτιαχτει μια ομαδα θελει χρονο κ υπομονη! Κριμα!
10 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 59 · Απάντηση
2 απαντήσεις · 9 ώρες πριν

Βαγγέλης Σολομωνίδης Μπραβο στα λαμογια επικρατησαν...28....14.....77 φυγετε μονοι σας βρυζα παραιτησου χθες
10 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 53 · Απάντηση

Antonis Migkas Δεν θα κανουμε ποτε ομαδα τελος !!!ελεος και τωρα τι ? ποιος θα μας φταιει την κυριακη με τον γαυρο?τελικα ειχαν δικιο για τις κλικες να τον στηριξετε επρεπε ελεος .
10 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 37 · Απάντηση

Sofia Evaggelou Με Γεωργιάδη θα είμαστε δηλαδή ε;; Τον φάγατε κι αυτόν... Αντε γεια ρε. Μπεεεε.

Κωστας Καψαλης Μπραβο σας , ειστε η ντροπη του ΠΑΟΚ ολοι ρε. Καθηστε τωρα με τον Γ.Χ. και 2000 κοσμο στην Τουμπα
10 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 34 · Απάντηση
4 απαντήσεις · 2 ώρες πριν

Nikos Ovélis Α Ν Α Σ Τ Α Σ Ι Α Δ Η Σ ! ! !
10 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 31 · Απάντηση
4 απαντήσεις · 9 ώρες πριν

Babis Vinci Διώξτε και την κλίκα όμως! Χτίστε τον ΠΑΟΚ από την αρχή!
10 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 25 · Απάντηση

Orestis Kalliantzidis Ωραία. Ανανέωση Ολίσε, Στοχ, Γεωργιάδη τώρα, για να συμπληρωθεί το παζλ των μεγάλων κινήσεων.
10 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 24 · Απάντηση
2 απαντήσεις · 7 ώρες πριν

Kostas Raikoudis δεν φερατε ουτε ενα παιχτη που να εχει ζητησει.του φερατε νινη ολισε σπυροπουλο κ καθε αλλον αχρηστο κ σας εφταιγε ο στεφενς?κ θελουμε να φτιαξουμε ομαδα με δανεικους κ κουτσους κ να παρουμε πρωταθλημα!παιξατε κ ποδοσφαιρο!κρατηστε εναν προπονητη 4 χρονια κ αν δεν κανει τιποτα τον 3 κ 4 χρονο με παιχτες που θελει αυτος διωξτε τον!αυτος φταιει που δεν παιζουν μπαλα οι παιχτες?
10 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 22 · Απάντηση
6 απαντήσεις · 9 ώρες πριν

Panagiotis Karipoglou Μπεεεεε. Ζητω η κλικα
10 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 22 · Απάντηση

Κατερίνα Νικολινάκου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
ΣΤΟ ΚΑΛΟ!!!!
10 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 20 · Απάντηση
2 απαντήσεις · 4 ώρες πριν

Nikolas Skri Χαχαχ 400+ σχολια γτ διωξαν τον στεφενς κ ειρωνικα σχολια για την ΠΑΕ κτλ.. κ το 80% αυτων μεχρι χθες ελεγε να φυγει. αυτοι ειμαστε. κ πολυ καλα κανει που τον διωχνει κ με τον Γ.Χ ποσο χειροτερα δηλαδη? εξαιρετικος ο στεφενς. προπονηταρα.. αλλααα... στ...Δείτε περισσότερα
8 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 19 · Απάντηση
2 απαντήσεις · πριν από μία ώρα περίπου

Prodromos Thomaidis tora tha erthei o santos kai tha glitosoume e?are xylo pou xreiazontai merikoi sthn pae!
7 απαντήσεις · 10 ώρες πριν

Nikos S. Mantzaridis ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΟΜΑΔΑ, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ??? ΣΑΒΒΙΔΗ ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
10 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 17 · Απάντηση

Marios ΠΑΟΚτσακι ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΟΚ....
10 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 17 · Απάντηση

Nikos Vouts μαλιστα, γιναμε αρης.  φερε σουλη τωρα
10 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 16 · Απάντηση

Diamandis Morfopoulos Αλλη μια χρονια χαμενη. Προπερσι ο Μπολονι, περσι ο Δωνης, φετος ο Στεφενς. Οι προπονητες αλλαζουν αλλα ο ΠΑΟΚ μενει στασιμος, παρα την οικονομικη ενισχυση του μεγαλομετοχου. Μηπως τελικα δεν εφταιγαν μονο αυτοι...?
10 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 15 · Απάντηση

Nikos Alexandra Giovanopoulos Και μουρινιο να ερθει σε 7 μηνες αχριστο θα τον βγάλουμε ελληνική νοοτροπία
4 απαντήσεις · 8 ώρες πριν

Anestis Dimitsianos Πίστευα εδώ και χρονια ότι τα χρέη του ΠΑΟΚ είναι ο καρκίνος της ομάδας, σήμερα κατάλαβα ότι ο καρκίνος του ΠΑΟΚ εδώ και χρονια είναι οι άνθρωποι που τον διοικούν!!!
10 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 14 · Απάντηση

Strahd Von Zarovich και οχι μονο η διοικηση...
2 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 1

Thrasos Nefeloudis Διωξατε τον μεγαλυτερο προπονητη που περασε απο την Ελλαδα ΟΥΓΚ
10 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 14 · Απάντηση
3 απαντήσεις · 4 ώρες πριν

Vassilios Cirillo Mourgelas Φτου σας.........
10 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 13 · Απάντηση

Kostas Zaralis το τέλειο άλλοθι για τους ανύπαρκτους ποδοσφαιρστές μας (και όχι μόνο)
10 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 12 · Απάντηση

Γιωργος Φραγκογιωργος στηριξτε την αποφαση της ομαδας ρε ζωα
10 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 12 · Απάντηση
5 απαντήσεις · 9 ώρες πριν

Kostas Xatzipantou και ο Γκουαρντιολα να ερθει εμεις θα τον θεωρησουμε "λιγο"...τα μυαλα μας πονανε..αλλα για να πονεσουν πρεπει να εχουμε πρωτα μυαλα...περαστικα μας....
10 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 10 · Απάντηση

Christos Katsaros Δεύτερη χρονιά με αλλαγή προπονητή στη μέση της περιόδου!Είναι βέβαιο πως αυτή η νοοτροπία δεν θα μας κάνει ποτέ πρωταθλητές.

Γιαννης Κυμπουρης ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΛΛΑ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.

Theodoros Theodorelis συγχαρητήρια στα αστροπελέκια... να δούμε ποιος είναι ο επόμενος που θα φάνε...

Nikos Karanasios Στο μονο που θα συμφωνουσα, δευτερη ευκαιρια στον Μπολονι...
10 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 8 · Απάντηση

Giannis Gantas Δεν ειμαστε σοβαροι , νομιζω.Κυριε Σαβιδη μαλλον θα πληρωσετε πολλα μεχρι να μαθετε.

Mitsos Laios Malakes

Σταύρος Παπανικολάου αμήν !
10 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 16 · Απάντηση
1 απάντηση

Thomas Chalkias den ta kanume omada pote !!!!!
9 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 7 · Απάντηση

George Tsitlaidis Αισχος αντι να φυγει ο Βρυζας & σια φευγει ο προπονητης δεν γινονται ετσι οι μεγαλες ομαδες , καληνύχτα Παοκ.
9 ώρες πριν · Τροποποιήθηκε · Μου αρέσει! · 7 · Απάντηση

Simos Beikos Ας τολμήσουν να φέρουν όποιον φέρουν και να ζητήσουν υπομονή από τον κόσμο. Όχι κύριοι, μόνο νίκες από σήμερα κι όλας. Μην τολμήσατε να φέρετε ούτε Χ.

Andreas Katsantonis Τον διωξατε αυτον γιατι εδωσε δικαιωματα για να τον φατε,εσας εκει στη διοικηση που απο το καλοκαιρι τα εχετε κανει μπουρδελο γιατι δεν φευγει κανενας σας?γιατι ειστε λιγοι για τον ΠΑΟΚ

Nikos Makris Δηλαδη ρε παιδια..οταν βαζετε 2 αυτογκολ μετα απο παιδαριωδη λαθη της αμυνας,ο Στεφενς σας φταιει??..Μαλλον αφορμη ψαχνατε..Παοκτζης δεν ειμαι,αλλα παρακολουθω την ομαδα σας και την συμπαθω,αλλα αυτα κανετε οποτε πατε να κανετε το βημα παραπανω,και αυτο ουσιαστικα ειναι βηματα προς τα πισω...λυπαμαι,γιατι ο Στεφενς μονο τυχαιος προπονητης δεν ειναι..Καλη συνεχεια!!
10 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 7 · Απάντηση

Stergios Bouthas Λυπάμαι. Έτσι δε θα κάνουμε ποτέ ομάδα. Όχι ότι ο Στέφενς δεν έκανε πολλά λάθη. Αλλά και οι παίκτες δεν είναι άμοιροι ευθυνών.Το ίδιο και η διοίκηση.

Mike Dal ok εφυγε ο στεφενς αλλα θα περιμενα και ανακοινωση για βρυζα,ζαγορακη,κατσουρανη και σια....α! και για τους κλικαδορους αρδ φιλους του σαντος

Achilleas Seremetis ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ

Petros Badnewz Stone ΒΑΛΤΕ ΟΛΟΙ ΦΩΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΝ ΣΤΕΦΕΝΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ. ΚΙΝΗΜΑ!

Xristos Stefanidis ante epitelous!!!!!!!lamogio!!!!!!!!!

Savvas Ilposto Μπράβο σαίνια! Συγχαρητήρια..

Μιχαλης κεφαλαδελης ντροπη σας ρε
10 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 18 · Απάντηση

Michalis Akrivou To kalo pou sas thelw na Exete kleismeno proponoth apo exthes....

Παντελής Πρίγκιπας Σαμλίδης Ο ΣΤΕΦΕΝΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ...Ο ΣΤΕΦΕΝΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΙΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ..Ο ΣΤΕΦΕΝΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙ...Δείτε περισσότερα
6 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 6 · Απάντηση
50 από 773
Προβολή περισσότερων σχολίων

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1579 on: March 03, 2014, 10:16:08 »
ο κοσμος ξυπναει και βλεπει την ανικανοτητα στον σχεδιασμο και τους πραγματικους ενοχους για αυτην την κατασταση... καιρος ειναι να το δει και ο ιβαν ομως

παντως ας μην κανουμε λες και διωξαμε τον μουρινιο μετα απο κατακτηση ΤσουΛου... ειχε και ο στεφενς τις ευθυνες του ενω το πως εφυγε μου εδωσε την εντυπωση οτι δεν ειχε παθος, ορεξη και οραμα να μεινει

με το αλλο αρχιδακι τον γχ δεν θελω να κανουμε ουτε προπονηση ποσο μαλλον να παμε με αυτον προπονητη εναντιον της ομαδας των ονειρων του... υπαρχουν λυσεις για προπονητη κανονικο τουλαχιστον εως το καλοκαιρι αρκει να θελεις να ψαξεις κ λιγο