Author Topic: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens  (Read 59885 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Áð: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
« Reply #1460 on: February 28, 2014, 04:05:59 »
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΛΕΦΑΝΤΟ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
Απο Μπελλη που τον ανεβοκατεβαζαν Χατζηχρηστο μεχρι Τζιτζιφριγκερ στα πιο προσφατα, Χαβινιο, Καρπουζα, Γιδοβοσκο, Πορτοφολα και παει λεγοντας. Ασχετα με την κριτικη για κανεναν δεν μιλησα ποτε μου απαξιωτικα. Γιατι απαξιωνοντας τον οποιο προπονητη του ΠΑΟΚ απαξιωνεις τον ιδιο τον ΠΑΟΚ. Πολυ περισσοτερο για σενα Χουμπ Στεφενς που ηρθες με ενα βιογαφικο 100 κιλα.
Ειπα οτι σε στηριζω παρα την οικτρη ομαδα που μας δειχνεις εδω και μηνες και παρα την κριτικη που και εγω ο ιδιος σου εχω ασκησει για πολλα απο οσα κανεις και δεν κανεις. Ουτε μυαλοπωλης το παιζω, ουτε προπονητης της κερκιδας, ουτε γνωστης του ποδοσφαιρου. Δεν θα αρχισω τα γιατι δε ξεκινησε ο Βουκιτς, γιατι δεν εκανες ροτεησον στο προηγουμενο παιχνι τον Λινο γιατι ο επαιξε ο ενας και δεν επιξε ο αλλος και ξερωγω. Ουτε καν για την αλλαγη της αλλαγης, το οποιο ειναι ρεζιλι της ομαδας.
ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ 2 ΛΟΓΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΟΝΟ ΡΕ ΣΤΕΦΕΝΣ.
ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΑΛΛΑΞΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΚΡΑΣ ΚΑΙ ΞΕΝΥΧΤΗΣ Η ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΦΥΛΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΚΟΦΦ Η ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΝΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΕΜΕΙΝΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΩ ΕΠΙΣΗΣ  Ή ΟΤΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΙΩΣΗ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΣΤΡΟΥΤΖΩΜΕΝΟΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΠΗΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΓΩ ΠΑΙΖΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 32 ΤΟΥ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΡΡΕΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΡΧΟΜΟ ΚΑΡΠΟΥΖΑ.

ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΡΕ ΣΤΕΦΕΝΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ?
ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΟΣΗ ΣΑΠΙΛΑ ΒΡΗΚΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ? ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ.
ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΤΙΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ

ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΓΕΛΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ-ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΜΑΔΑ- ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΙ. ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΣ ΑΛΛΟ ΤΡΕΛΛΑ, ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΒΓΕΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ. ΜΙΛΑ ΣΤΑ ΙΣΑ ΚΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ. ΣΤΗ ΣΑΛΚΕ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕΣ? Η ΜΗΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΦΡΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΣΟΥ?
ΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ? ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΟΠΡΟΣΣΑΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΣ? ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΙΝΕΙΤΑΙ? ΜΕ ΤΙΣ Α-ΛΑ ΜΑΤΖΟΥΡΑΚΗ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΣΙΑ?
ΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ? ΤΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ?
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ? ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΟΡΕΣΕ Ο ΜΠΛΙΑΤ? ΑΘΕΤΗΣΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ? ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ? ΣΟΥ ΤΗ ΣΤΗΣΑΝΕ ΟΙ ΚΛΙΚΑΔΟΡΟΙ? ΣΕ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΑ? ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΑΜΥΝΕΣ?ΑΠΛΑ ΘΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ?
Μ-Ι-Λ-Α ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΔΕΙΞΤΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
« Reply #1461 on: February 28, 2014, 04:28:53 »
Κι εγώ προβληματιζόμουνα μέχρι τώρα αλλά σήμερα κατάλαβα την ιδιοφυία αυτού του ανθρώπου. Πιστεύω ότι ο πολύ μεγάλος αυτός προπονητής έχει ξεπεράσει το ζωώδες ένστικτο του ανταγωνισμού. Ο σκοπός του είναι να προσφέρει χαρά σε όλους τους αντίπαλους ποδοσφαιρόφιλους οπαδούς ανεξάρτητα ποια ομάδα έτυχε να υποστηρίζουν στη ζωή τους ώστε να τους κάνει καλύτερους ανθρώπους. Μπράβο σοφέ δάσκαλε και συγγνώμη που νόμιζα ότι ήσουν σαν και μένα τον μαλάκα που από εγωισμό θέλω να νικάει η ομάδα μου. Είσαι ο δαλάι λάμα του ποδοσφαίρου. Τέλος.

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #1462 on: February 28, 2014, 07:09:06 »
Κόντρα στον κανιβαλισμό και την ανθρωποφαγία συνεχίζουμε να ελπίζουμε οτι ο ΠΑΟΚ θα γλυτώσει από τα νύχια των αρπακτικών της παρέας των παράσιτων...
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΥΣΣΑ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1463 on: February 28, 2014, 07:43:31 »
Μονο που καταφερνει ο ιδιος να κανιβαλιζει τον εαυτο του

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #1464 on: February 28, 2014, 07:52:04 »
...ακομη εδω. μαλλον πρεπει να χασω απο τον οβρεο και τον εφηβαιο για να τη κανει
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1465 on: February 28, 2014, 07:58:45 »
Μενει ο στεφενς και ερχεται Και σαντος τζενεραλ μανατζερ φαση και τεζα ολοι ακουτε το δασκαλο διαβαζει γατα

Μπες μωρη με στοχ σαλκε
Μπες χτες με λουκας
Μπες με μαντουρο
Μπες με λαζαρ ξυστα
Μπες μια φορα να σου πω γω μετα

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1466 on: February 28, 2014, 08:17:49 »
Όσο μπορώ πιο ψύχραιμα, επιμένω ότι τα μόνα θετικά που έχω να πω για στέφενς είναι το βιογραφικό του πριν έρθει στον ΠΑΟΚ και ο πάγκος στον κοντό, που δείχνει κάποιο χαρακτήρα.
Αγωνιστικά δεν έχω να πω τίποτα θετικό, συγκρίνοντας τον με προηγούμενους προπονητές του ΠΑΟΚ βέβαια και όχι με τον βενγκέρ και τον φέργκιουσον.
Δικαιολογούν στήριξη τα παραπάνω; Ας το απαντήσει ο καθένας στον εαυτό του. Αν κάποιος έχει να προσθέσει κάτι θετικό που δεν βλέπω εγώ, μπορούμε να το συζητήσουμε.

Είναι εμφανές ότι ο ΠΑΟΚ θέλει τουλάχιστον τρεις βασικούς παίκτες στην άμυνα, έναν στα χαφ κι έναν στην επίθεση.
Όμως πάντα ήθελε παίκτες ο ΠΑΟΚ, και με τους προπονητές με τους οποίους μπορούμε να συγκρίνουμε τον στέφενς.

Στα δύο ματς με μπενφίκα, για τα οποία υποτίθεται ότι ζούσε και ανέπνεε η ομάδα εδώ και δυο μήνες παρατώντας το πρωτάθλημα, κατέβηκες για να αποκλειστείς αξιπρεπώς. Σάντος δλδ...
Μένουν άλλα τρία ματς που θα κρίνουν πολλά για στέφενς, με γάβρο και τελικός κυπέλλου. Δυστυχώς όταν αδιαφορείς για την εικόνα σου στο πρωτάθλημα από τα μέσα του πρωταθλήματος, εξαρτάσαι από αποτελέσματα σε μεμονωμένα ματς.

Οι μεταγραφές Ιανουαρίου που είναι επιλογές στέφενς θα κριθούν σε βάθος χρόνου, αλλά προς το παρόν μετά το καλοκαίρι μένει σίγουρα μόνο ο χειρότερος...

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #1467 on: February 28, 2014, 08:30:43 »
απο ολες τις μεταγραφες ιανουαριου, αξιζει μονο ο ινσαουραλδε...που δνε ηταν προσωπικη σου επιλογη, και τον ψωνισε ο ρωσος με το ζορι....ακομη και ο σαββιδης εμαθε μπαλα και εβλεπε οτι εχουμε κενα στην αμυνα...εσυ ουτε καν....με αυτους που διαλεξες, κατι μαντουρο, μαρτενς κλπ, ακομη μηδεν εις το πηλικον.... ειδωμεν.... και περι νατχο, κατι ακουστηκε οτι ηταν προσωπικη επιλογη σαββιδη, οτι κατι βρωμοδουλεια του εκανε για εξυπηρετηση ο ιβαν του νατχο, απο καπου τον ξεμπλεξε και ετσι  ηλθε σε εμας... ραδιο αρβυλα; μπορει.... αλλα το θεμα ειναι οτι ετσι οι προσωπικες σου επιλογες ειναι ως τωρα μετριοτατες..ο μαρτενς υποτιθεται ειχε ρυθμο γιατι επαιζε βασικος στην αλκμααρ.... δεν ειδαμε να βγαζει ματια, μεχρι στιγμης... θα δειξει... ελπιζω να δικαιωσει το οτι δωσαμε τον αγωνα για την πρωτια του ομιλου στην αλκμααρ για να παρουμε εναν παικτη....γιατι αυτος ο αγωνας με την αλκμααρ, μασ στοιχισε μια ιστορικη προκριση. πρωτα εκεινος ο αγωνας και μετα οι 2 με μπενφικα, οπου απετυχες παταγωδως... εγω προσωπικα, θελω να φυγεις τωρα. δεν εχω υπομονη... φοβαμαι οτι θα κανεις το καλυτερο μου μπορεις για να ξεφτιλιστουμε με γαυρο και να μην παμε καν τελικο κυπελλου, οτι θα εμφανιστεις τουριστας στα πλει οφ κλπ... με αλλα λογια, οτι θα εισαι σκετη καταστροφη για το υπολοιπο της σεζον σε ο,τι στοχο μας εχει πλεον απομεινει.... οποτε, πουλο τωρα.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1468 on: February 28, 2014, 10:21:52 »
κρατα γερα χουμπαρε, σε περιμενει την κυριακη στην κρητη ο γκει #2 με τον ιμπραημ κ τον αλιμπαμπα

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1469 on: February 28, 2014, 10:44:20 »

Μπες μωρη με στοχ σαλκε
Μπες χτες με λουκας
Μπες με μαντουρο
Μπες με λαζαρ ξυστα
Μπες μια φορα να σου πω γω μετα

Δοκαρι και γκολ, ΘΕΟΣ, δοκαρι κι εξω ΦΥΓΕ. Αυτος καταντησε ο λαος του ΠΑΟΚ. Να σχολιαζει μετα το ματς στο καπακι, αντι να πνιγει την πικρα του καπου. Τι να πω, ποιος Στεφενς και ξερω γω... Παντογνωστες, παντοκρατορες, τεχνικοι διευθυντες, αρχιτεκτονες και κτηνιατροι μαζι. Ολα τα ξερουν και συμφερουν... Τωρα, για εμας, που προσπαθουμε να συνερθουμε απο τη σφαγη, μαλλον θα εχουν καποια συνταγη, την οποια και φυσικα θα μας προσφερουν  στα σχολια τους...

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1470 on: February 28, 2014, 11:06:55 »
Φιλαράκι αν δεν μπορείς να κανεις ψυχράμη συζήτηση τώρα, κατανοητό. Τα ξαναλέμε το καλοκαίρι.
Άλλωστε ούτε εγώ ούτε εσύ ούτε κάποιος άλλος εδώ μέσα θα αποφασίσει αν θα μείνει ο stevens. Κουβέντα κάνουμε.
Χαζομάρα σου νομίζω να το παίζεις έξυπνος.

Δυστυχώς όπως γράφω και πιο πάνω η αποκαρδιωτική εικόνα όλου του πρωταθλήματος έχει οδηγήσει στο φαινόμενο που λες: δοκάρι και μέσα όλα καλά, δοκάρι και έξω κριτική...
E συγγνώμη μονο αυτός και η ομάδα του φταίνε.

Πάντως aν από όλη τη χρονια σου έχει μείνει από το αγωνιστικό κομμάτι οι σφαγές με μπενφίκα, θεωρώ ότι δεν πάμε καλά.
Δεν είναι αναγκαστικά κακό πράγμα η κριτική

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1471 on: February 28, 2014, 11:15:38 »
Μονο λιγοι μαλακες ειδαν τελικα οτι μεχρι το 68 η ομαδα ηταν στημενη μια χαρα και εκανε αξιοπρεπη εμφανιση με προφανη πλανο και στοχο. Το οτι μετα εμεινες με 10 ανευ λογου, στον πουτσο μας... Το οτι και το 2ο γκολ ηταν οφσαιτ παλι στον πουτσο μας.. Μην μιλησω για το οφσαιτ του πρωτου ματς, εκει και αν ειναι στην καραπουτσακλαρα μας.

Λετε για τον ολισε και οτι εκανε μαλακια που τον ξεκινησε.. Εγω να σας πω οτι ο ολισε ηταν πολυ καλος στο πρωτο ματς, οποτε ηταν λογικο να ξεκινησει στην θεση του αδιανοητα αδιαφορου στοχ.
Ειπατε για λαζαρ, αλλα τελικα και στα 2 ματς ηταν αξιοπρεπεστατος, και μαλιστα στο 1ο ματς ηταν απο τους καλυτερους.
Λετε για μαντουρο, αλλα η πουτανα η τυχη δεν τον εχρησε χτες σκορερ για να ακουει σημερα τι χαφαρα με γκολαρες ειναι ο ασβερκος.
Εδω μεχρι και οτι δεν κανει ο μαρτενς ακουσαμε που ακομα δεν τον ειδαμε λογω τραυματισμου... Ποιος? Ο μαρτενς.. κλαιω και μονο που συμπεριληφθηκε μεσα σε κριτικη αυτος ο παιχτης.

Τελος παντων, ολα εχουν την αναλυση τους αν θελουμε τοσο πολυ να τα ψαξουμε ολα, αλλα δεν νομιζω πως πλεον εχει και καμια σημασια.
Οταν ο ΠΑΟΚ επελεγε παιχτες που δεν θα εχουν συμμετοχη στην ευρωπη, και μαλιστα τους 2 καλυτερους που πηρε, δλδ νατκχο μαρτενς (+χουσεν που δεν τον μετραω σαν αξια) δεν ειδα και κανενα να διαμαρτηρετε που αφηνουμε προφανεστατα την ευρωπη σε 2η μοιρα. Τωρα βεβαια, που ακομα και με αυτους τους πεθαμενους που μας ειχαν απομεινει για παιχτες για αυτα τα ματς, καταφεραμε να αποκλειστουμε μετα απο καταφανεστατα διαιτητικα λαθη, βρηκαμε τον φταιχτη ολων. Ο στεφενς που δεν εμαθε κοντρολ στον στοχ στον ολισε και στον νινη. Νταξει, στον πουτσο μας κιολας. ΠΑΟΚ εισαι αφου.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1472 on: February 28, 2014, 11:51:27 »
Οπως τα λεει ο Σαββας ειναι. 10 ποντους πιο εκει να πηγαινε το κουλαδι του μαντουρου, το ματσακι εφευγε για παραταση. Εγω σε δυο παιχνιδια συνολικα δεν ειδα καμια μπενφικα να ειναι καλυτερη απο μας. Το πρωτο ματς το καθαρισε το κορακι και το δευτερο η πατρινια λουμπινα. Αν δεν ηταν αμπαλος και μπορουσε να κανει μια σωστη πασα στον αντιπαλο, θα το καθαριζε πολυ νωριτερα.

Αλλα ο δημοσιοκαφρος του αντεννα αποφανθηκε. 'Το γηπεδο χειροκροταει την αρχηγαρα της εθνικη μας, και ο Στεφενς δε ξερει που του παν τα τεσσερα'. Στην Τουμπα καθε 10' ελεγε κατι για το γαυρο, χθες μετα το γκολ σε μιση ωρα χλευασε 10 φορες τον προπονητη του ΠΑΟΚ. Αλλα που να βαλει το μυαλουδακι του να δουλεψει ο τηλεθεατης.
Ενα χωριο ειμαστε, ολοι απο την ιδια κατσαρολα τρωνε. Οι καλοκαιρινοι διθυραμβοι για τον προπονητη που δεχοταν τους τζιωληδες, εγιναν κοροιδια μολις καταλαβε ο Χουμπ τι παιζει.
Μεχρι τα χριστουγεννα που περιμεναν τη νεα φουρνια απο εθνικα παλτα, τσιμουδια οι κονδυλοφοροι. Πατησε ποδι ο προπονητης, εφερε δικους του, αρχισε να παραμεριζει τα λαμογια, τον τελειωσανε. Απο τη μερα που ανακοινωθηκαν οι μεταγραφες μεχρι προχθες που εκλεισαν τον καρπουζα, ουτε δυο μηνες δε περασαν. Ο πιο συστημικος ΠΑΟΚ της ιστοριας και μεις πεταμε αετο.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1473 on: February 28, 2014, 11:59:21 »
Μην τα λες ετσι και παθει κανενας κανα εφραγμα.

υγ. +10000000000000000

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1474 on: February 28, 2014, 12:11:21 »
Απόλυτο δίκιο ο skyclad.
Το ερώτημα είναι αρκούν για να θέλεις την παραμονή του? Έχει δει κανεις κάτι άλλο?
Και mέχρι ποτε μπορείς να περιμένεις για να δεις κάτι αγωνιστικά?
Γιατί αν δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε αγωνιστικό αποτέλεσμα λόγw κλίκας κτλ, ας πάρουμε κανέναν με 1/10 τον χρημάτων να μην χρεώνουμε τον σύλλογο τουλάχιστον.
Κι εγώ θα είχα σουτάρει κοντό, νίνι, τζιώλη, αλλα για προπονητής αντικειμενικά μάλλον δεν κάνω

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1475 on: February 28, 2014, 12:22:22 »
Παρεμπιπτόντως και λόγω επικαιρότητας, μεταξύ stevens και santos, με κλειστά ματια ματια θα επέλεγα stevens αν ήταν στο χέρι μου

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #1476 on: February 28, 2014, 12:24:20 »
οταν η κριτικη για το προπονητη αναγεται σε δοκαρι και μεσα καλος δοκαρι και εξω κακος ειναι απλα ασκοπη
αυτο που αγνοειται επιδεικτικα ειναι το συνολο των εμφανισεων απο την αρχη της χρονιας εως και σημερα
η ομαδα ΔΕΝ βελτιωνεται
η ομαδα ΔΕΝ παιζει σωστο ποδοσφαιρο
η ομαδα ΔΕΝ κερδιζει ευκολα ουτε μικρες ομαδες
οποιος δε το βλεπει απλα ριχνει νερο στο μυλο ολων αυτων που συντηρουν κλιμα απαξιωσης
για να αλλαξεις κατι πρεπει να ξερεις αφενος μεν τι βλεπεις αφετερου δε να εχει διαθεση να το αλλαξεις εντοπιζοντας τα αιτια

δεν δεχομαι επουδενι ωστοσο οτι η ομαδα παει καλα...οποιος λεει οτι χθες παιξαμε καλα, προσοχη καλα , ξαναλεω καλα, σφαλλει
οποιος λεει οτι ειχαμε σωστο πλανο ή τακτικη λεει τη μιση αληθεια, γιατι εχαμε σωστο πλανο το οποιο ομως προυποθετει οτι θα κανεις και 2-3 επιθεσεις σωστες, εμεις ενα δεκαλεπτο καταφεραμε να κοιταξουμε τη μπενφικα σε 180 λεπτα αγωνα...τη μπενφικα
τη μπενφικα που ειχαμε παρει με το τριανταφυλλο μαχαιριδη, που ειναι μια πολυ καλη ομαδα, πρωτη στην πορτογαλια που ομως δεν ειναι φοβητρο σιγουρα...οχι για το ΠΑΟΚ που ξερουμε...
ειναι η τελευταια φορα που γραφω σε αυτο το λημμα για το στεφενς
αν φυγει ας φυγει, δεν αρκει να φυγει αυτος για να γινουμε καλυτεροι, πρεπει να φυγουν τουλαχιστον αλλοι 5-6 απο τα γραφεια και το χορτο
αν μεινει πρεπει να στηριχθει μεχρι τελους και να πειστει οτι εχει τα κλειδια να κανει οσες αλλαγες θελει...τιποτε παραπανω τιποτε λιγοτε...
κανενας απο τους δυο δρομους δεν ειναι ευκολος...αλλα ΠΑΟΚ εισαι
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
« Reply #1477 on: February 28, 2014, 12:30:21 »

τη μπενφικα που ειχαμε παρει με το τριανταφυλλο μαχαιριδη

επίσης την μπενφίκα που μας πήρε τον τριαντάφυλλο μαχαιρίδη

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
« Reply #1478 on: February 28, 2014, 12:31:42 »
Το πρόβλημα με τον ολανδό είναι ότι ήρθε σαν όνομα και πολλοί από μας τον είδαν σαν σωτήρα από την κλίκα που μας κουμαντάρει. Δυστυχώς σωτήρες δεν υπάρχουν. Άμα δεν μπορούμε να απαλαγούμε εμείς μόνοι μας από τους νταβατζήδες μας τότε κανένας ξένος δε θα μας σώσει. Προσωπικά πιστεύω ότι ο ολανδός είναι μέρος της κλίκας γι'αυτό και τον φέρανε και τον πληρώνουνε. Απόδειξη γι'αυτό είναι ο τρόπος συμπεριφοράς του απέναντι στον Γκαρσία που θύμισε έντονα Δώνη. Αλλά και μέρος της κλίκας να μην είναι το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για σωτήρα γιατί πολύ απλά σωτήρες δεν υπάρχουν.
Γενικά δεν ασχολούμαι με προπονητές αλλά με διοικήσεις, στην περίπτωσή του όμως κάνω μία εξαίρεση γιατί είναι προκλητικός ο πούστης και νοιώθω ότι υποβιβάζει τη νουμοσύνη μου. Πρέπει να πάρει τον πούλο μόνο και μόνο επειδή δε δείχνει σεβασμό στη φανέλα. Μας ξεφτυλίζει με τις αλλαγές, τις ενδεκάδες που κατεβάζει, με τις δηλώσεις και γενικά με όλη τη συμπεριφορά του. Αυτά.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1479 on: February 28, 2014, 12:36:43 »
Φιλαράκι αν δεν μπορείς να κανεις ψυχράμη συζήτηση τώρα, κατανοητό. Τα ξαναλέμε το καλοκαίρι.
Άλλωστε ούτε εγώ ούτε εσύ ούτε κάποιος άλλος εδώ μέσα θα αποφασίσει αν θα μείνει ο stevens. Κουβέντα κάνουμε.
Χαζομάρα σου νομίζω να το παίζεις έξυπνος.

Δυστυχώς όπως γράφω και πιο πάνω η αποκαρδιωτική εικόνα όλου του πρωταθλήματος έχει οδηγήσει στο φαινόμενο που λες: δοκάρι και μέσα όλα καλά, δοκάρι και έξω κριτική...
E συγγνώμη μονο αυτός και η ομάδα του φταίνε.

Πάντως aν από όλη τη χρονια σου έχει μείνει από το αγωνιστικό κομμάτι οι σφαγές με μπενφίκα, θεωρώ ότι δεν πάμε καλά.
Δεν είναι αναγκαστικά κακό πράγμα η κριτική

Λιάκο, έγραψες πιο πάνω ότι είναι χαζομάρα μου να το παίζω έξυπνος. Εγώ θα συμφωνούσα, αν ήταν αυτή η πρόθεσή μου. Αλλά με κάθε ειλικρίνεια, έπεσες έξω. Τον πόνο μου έβγαλα. Τέλος.

Όσο για την ομάδα, ο μινάρας είπε κάτι σωστό τις προάλλες. Έχεις νέα ομάδα από τον χειμώνα και μετά. Πήρε την απόφαση αυτή ο Στέφενς γιατί απλά αγανάκτησε με το σύστημα τριγύρω του, όπως θέλουμε εμείς να πιστεύουμε (γιατί όντως αυτό το σύστημα είναι πολύ περιορισμένων δυνατοτήτων και αντίθετο με τη νοοτροπία που έβγαζε ιστορικά ο ΠΑΟΚ, έτσι όπως τον μάθαμε τουλάχιστον από εποχή Σάνον μέχρι και γιδοβοσκό), ή απλά γιατί είδε ότι δεν έχει άλλη τύχη εδώ και «ό,τι προλάβουμε ν' αρπάξουμε»; Αυτό θα το μάθουμε μόνον αν μείνει και μετά το καλοκαίρι. Και πάλι, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, δεν θα το μάθουμε ποτέ. Σκαιομαχούμε τώρα με υποθετικά σενάρια. Μαλώνουμε στην ουσία για το ποιο σενάριο ταιριάζει τόσο στη λογική, όσο και στο καλό του ΠΑΟΚ μας. Σε ένα πράγμα όμως θα επιμείνω. Το να βγαίνουμε και να λέμε ότι δεν έκανε τίποτα, ενώ σου έχει αλλάξει σχεδόν όλη την περσινή ομάδα, είναι επιεικώς άστοχο.

Εν προκειμένω, για μένα χθες χάθηκε ο ένας από τους στόχους που είχες, όταν ξεκίνησε η χρονιά. Να περάσεις στους 16. Και γι' αυτό, ανεξάρτητα αν θεωρώ ότι κατέβασε την ομάδα καλά και τον έστησε ο πουτάνας γιος πλατινί (θέλει δικό του τόπικ για μπινελίκωμα) φταίει. Του το χρεώνω. Όπως και το άνοιγμα της διαφοράς με γαύρο. Αλλά σε τέτοιο πρωτάθλημα, όταν ήδη είσαι στο -10 πριν τις διακοπές, παίρνεις αποφάσεις. Για μένα, με κριτήριό μου την γιγάντωση του ΠΑΟΚ σε βάθος χρόνου, τα όσα έκανε είναι στην σωστή κατεύθυνση. Προσοχή, δεν λέω ότι σώνει και καλά θα είναι πετυχημένος. Αυτό θα το δούμε σε βάθος χρόνου. Αλλά τώρα αρχίζει να δημιουργεί. Και η κωλοχώρα θέλει να τον φάει. Γι' αυτό, μία κουβέντα έχω για τους κλικαδόρους: Χωριάτης άγιος κι αν γενεί, σκατένια δόξα θα 'χει.