απο ολες τις μεταγραφες ιανουαριου, αξιζει μονο ο ινσαουραλδε...που δνε ηταν προσωπικη σου επιλογη, και τον ψωνισε ο ρωσος με το ζορι....ακομη και ο σαββιδης εμαθε μπαλα και εβλεπε οτι εχουμε κενα στην αμυνα...εσυ ουτε καν....με αυτους που διαλεξες, κατι μαντουρο, μαρτενς κλπ, ακομη μηδεν εις το πηλικον.... ειδωμεν.... και περι νατχο, κατι ακουστηκε οτι ηταν προσωπικη επιλογη σαββιδη, οτι κατι βρωμοδουλεια του εκανε για εξυπηρετηση ο ιβαν του νατχο, απο καπου τον ξεμπλεξε και ετσι ηλθε σε εμας... ραδιο αρβυλα; μπορει.... αλλα το θεμα ειναι οτι ετσι οι προσωπικες σου επιλογες ειναι ως τωρα μετριοτατες..ο μαρτενς υποτιθεται ειχε ρυθμο γιατι επαιζε βασικος στην αλκμααρ.... δεν ειδαμε να βγαζει ματια, μεχρι στιγμης... θα δειξει... ελπιζω να δικαιωσει το οτι δωσαμε τον αγωνα για την πρωτια του ομιλου στην αλκμααρ για να παρουμε εναν παικτη....γιατι αυτος ο αγωνας με την αλκμααρ, μασ στοιχισε μια ιστορικη προκριση. πρωτα εκεινος ο αγωνας και μετα οι 2 με μπενφικα, οπου απετυχες παταγωδως... εγω προσωπικα, θελω να φυγεις τωρα. δεν εχω υπομονη... φοβαμαι οτι θα κανεις το καλυτερο μου μπορεις για να ξεφτιλιστουμε με γαυρο και να μην παμε καν τελικο κυπελλου, οτι θα εμφανιστεις τουριστας στα πλει οφ κλπ... με αλλα λογια, οτι θα εισαι σκετη καταστροφη για το υπολοιπο της σεζον σε ο,τι στοχο μας εχει πλεον απομεινει.... οποτε, πουλο τωρα.