Εντάξει με αυτά που γράφουν κάποιοι ψαγμένοι, θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέραμε. Επιγραμματικά κάποια συμπεράσματα δικά μου για τον στέφενς ξεκινώντας από το χθεσινό ματς. Θεωρώ ότι οι περισσότεροι θα συμφωνούν.
- Το χθεσινό ματς ήταν κλασικό 0-0. Κατέβηκες για το 0-0 ελπίζοντας να κλεψεις κάτι παραπάνω. Σε αυτή την τακτική θύμισε απόλυτα καρπουζά. Αυτή η τακτική μπορεί να σε προστατεύει από γερές σφαλιάρες, αλλά αν βρεθείς πίσω στο σκορ, τότε θα βλέπεις αυτό που είδαμε μετά το 0-1, όταν δεν μπορούσαμε ούτε να τους πιέσουμε. Σε αυτή την τακτική αποδίδω εν πολλοίς και τον απολογισμό του καρπουζά με ποκ και ευρώπη. Σίγουρα δεν κάνει πρωταθλητισμό έτσι
- Χθες αποδείχθηκε ότι η εξευτελιστική εικόνα της ομάδας σε προηγούμενα ματς δεν έκρυβε κάτι από πίσω. Ούτε ξεκούραζε κάποιους, ούτε προσπαθούσε να εκθέσει κάποους άλλους, ο στέφενς. Τις ξεφτίλες τις χρεώνεται απόλυτα και ο στέφενς
- Δεν θα γυρίσουμε με το στανιό στο 1996. Έχουμε πρόσφατους ευρωπαϊκούς αγώνες του ΠΑΟΚ (και άλλων πολύ μικρότερων ελληνικών ομάδων) με ευρωπαϊκές, υψηλότερου επιπέδου από μπενφίκα. Τη χθεσινή εμφάνιση (και αποτέλεσμα) δεν τη θεωρώ από τις αξιόλογες
- Δεν εμπιστεύομαι τη διοίκηση ότι σε περίπτωση αντικατάστασης του στέφενς, θα ΄φερει καλύτερο. Ή ότι δεν θα φέρει χαβοδερμιτζάκηδες. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να γράφω τα παραπάνω;
- Μαγκιά του όποιος μπορεί να στηρίζει έναν επαγγελματία προπονητή που παίρνει 1,5 χαρτί χωρίς να χει δείξειι τίποτα. Εγώ δεν μπορώ. Όποιος έχει δει κάτι θετικό και μπορεί να το προσδιορίσει, ας το γράψει. Εγώ πάντως δεν έχω διαβάσει τίποτα μέχρι σήμερα.