Δεν θα τα λέμε 15 χιλιάδες φορές. Ίδια είναι η δυσκολία του φετινού πρωταθλήματος με του 2009-2010;
Κατα την άποψή μου ναι!
Ποιοτικά οι περισσότερες ομάδες είναι ίδιες...
Η μικρή διαφορά είναι ότι λείπει η ΑΕΚ και οι δυνατοί Παναθηναϊκός-Αρης, αλλά και ότι ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ομάδα!
Και για να μιλήσω συγκεκριμένα για το σημερινό, εγώ από αυτό που είδα είμαι ικανοποιημένος! Στο γήπεδο δεν υπήρχε αντίπαλος!
Τι να κάνουμε όμως που το ποδόσφαιρο το παίζουν άνθρωποι και όχι μηχανές με καθορισμένο το αποτέλεσμα...;
Εγώ προτιμώ να χάνω όπως σήμερα, παρά να κερδίζω όλα τα ματς όπως ο γαύρος!
Κάποια στιγμή θα είμαστε τόσο δυνατοί που η ατυχία θα είναι ασήμαντος παράγοντας! Τώρα δεν είμαστε!
Ο Στέφενς μια χαρά δουλειά δείχνει ότι κάνει... Η ομάδα έχει πλάνο στο παιχνίδι, είτε είναι μπροστά είτε είναι πίσω στο σκορ!
Όλοι οι παίκτες παίζουν με την μία τη μπάλα, βλέπεις συνεχή κίνηση, ενώ είμαστε η πρώτη ομάδα σε πάσες!
Αυτό ποτέ δεν το έχω ξαναδεί στον Π.Α.Ο.Κ.! Είμαι βέβαια 20...
Αυτό που λείπει κατα την άποψή μου για να παίξουμε αυτό που θέλει ο Στέφενς, δηλαδή ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, είναι:
ENA ΦΟΡΥΓ: Η μόνη φετινή γκέλα που δεν θα γινόταν με προπονητή τον Σάντος, πιστεύω ότι είναι αυτή μέσα στο Αγρίνιο!