Author Topic: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens  (Read 59785 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline t.b

• Αλλαγή
Áð: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
« Reply #1000 on: January 18, 2014, 22:03:35 »
Αν θεωρεί ότι υπάρχει κίνδυνος για τη δεύτερη θέση: «Δεν ξέρω πόσους βαθμούς είναι ο Ατρόμητος πίσω από εμάς, γνωρίζω όμως ότι μπορούμε να κάνουμε πολύ καλύτερα παιχνίδια στο μέλλον»

:o :o

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #1001 on: January 18, 2014, 22:04:39 »
Toτε με εκεινη την ομαδα εχασες το πρωταθλημα η εστω να το χτυπησεις μετα απο τη σφαγη με το σπαθα. Και επισης η αεκ,αρης,βαζελος ηταν δυνατοι οχι οπως τωρα. Οποτε εκεινη η ομαδα ηταν μακραν καλυτερη λογω ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ που ειχες και οχι τουριστα οπως τωρα.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

gangsterakias

• Guest
« Reply #1002 on: January 18, 2014, 22:07:06 »
Δεν θα τα λέμε 15 χιλιάδες φορές. Ίδια είναι η δυσκολία του φετινού πρωταθλήματος με του 2009-2010;
Κατα την άποψή μου ναι!

Ποιοτικά οι περισσότερες ομάδες είναι ίδιες...
Η μικρή διαφορά είναι ότι λείπει η ΑΕΚ και οι δυνατοί Παναθηναϊκός-Αρης, αλλά και ότι ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ομάδα!

Και για να μιλήσω συγκεκριμένα για το σημερινό, εγώ από αυτό που είδα είμαι ικανοποιημένος! Στο γήπεδο δεν υπήρχε αντίπαλος!
Τι να κάνουμε όμως που το ποδόσφαιρο το παίζουν άνθρωποι και όχι μηχανές με καθορισμένο το αποτέλεσμα...;

Εγώ προτιμώ να χάνω όπως σήμερα, παρά να κερδίζω όλα τα ματς όπως ο γαύρος!
Κάποια στιγμή θα είμαστε τόσο δυνατοί που η ατυχία θα είναι ασήμαντος παράγοντας! Τώρα δεν είμαστε!

Ο Στέφενς μια χαρά δουλειά δείχνει ότι κάνει... Η ομάδα έχει πλάνο στο παιχνίδι, είτε είναι μπροστά είτε είναι πίσω στο σκορ!
Όλοι οι παίκτες παίζουν με την μία τη μπάλα, βλέπεις συνεχή κίνηση, ενώ είμαστε η πρώτη ομάδα σε πάσες!
Αυτό ποτέ δεν το έχω ξαναδεί στον Π.Α.Ο.Κ.! Είμαι βέβαια 20...

Αυτό που λείπει κατα την άποψή μου για να παίξουμε αυτό που θέλει ο Στέφενς, δηλαδή ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, είναι:
ENA ΦΟΡ

ΥΓ: Η μόνη φετινή γκέλα που δεν θα γινόταν με προπονητή τον Σάντος, πιστεύω ότι είναι αυτή μέσα στο Αγρίνιο!
« Last Edit: January 18, 2014, 22:19:00 by gangsterakias »

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1003 on: January 18, 2014, 22:11:46 »
Μου άρεσαν οι μικρές λεπτομέρειες όπως και το ότι λείπει μόλις ενα παίκτης για να ολοκληρωθεί το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο. Πανδαισία λέμε!

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #1004 on: January 18, 2014, 22:12:05 »
Χουμπαρε στην εισοδο Μαρτενς με τις βαλιτσες στο χερι πιστευω το τερματισες...Δεν υπαρχει αλλη μαλακια να κανεις..Συνεχιζουμε..(να ειμαστε αστειοι)

Υ.Γ. Ρε μαλακα τελη,δε βαρεθηκες?
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #1005 on: January 18, 2014, 22:14:02 »
σκιστους τους αμπαλους φιτσουλεους τους ιθαγενεις. πιες τους και το μεδουλι...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1006 on: January 18, 2014, 22:19:42 »
Αυτο ειπα κι εγω. Το αργο ποδοσφαιρο ομως εχει πεθανει, γιατι η μπαλα πλεον τρεχει πιο γρηγορα απο το παιχτη.
Και ο ΠΑΟΚ χωρις το Γκαρσια μεσα ηταν μια ταχυτητα πισω. Κι αυτο αλλαζει μονο με μεταγραφη μυριου.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=25&id=36959
Για τη μορφή του ματς: «Η αλήθεια είναι ότι έχει να κάνει και με τον αντίπαλο. Ο Πανιώνιος σήμερα ήταν καλός. Εμείς τους δώσαμε αυτοπεποίθηση με το γρήγορο γκολ που πέτυχαν. Στα τελευταία 15-20 λεπτά τρέχαμε πολύ με τη μπάλα, αντί να παίζουμε με τη μπάλα. Κανείς δεν είναι πιο γρήγορος από τη μπάλα.Κάναμε πολλές προσπάθειες στις περισσότερες η σέντρα δεν ήταν καλή ενώ και μπροστά στην εστία κάποιες προσπάθειες ήταν ημιτελείς. Πρέπει  όμως να εστιάσουμε στο ότι εμείς χτίσαμε την αυτοπεποίθηση του Πανιωνίου».

Αυτά που λέγαμε το καλοκαίρι, μας τα λένε Γενάρη...
Αντε βρες χαφ τωρα να ξερει τι θα κανει τη μπαλα πριν τη παρει, να ερθει να παιξει στην ελλαδα.
Η ομαδα ειναι κομμενη στα δυο. ΖΩΑ.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΠΑΜΠΛΟ ΤΟ ΓΚΑΡΣΙΑ.
Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

gangsterakias

• Guest
« Reply #1007 on: January 18, 2014, 22:22:48 »
Αντε βρες χαφ τωρα να ξερει τι θα κανει τη μπαλα πριν τη παρει, να ερθει να παιξει στην ελλαδα.

Maduro, Martens

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #1008 on: January 18, 2014, 22:26:13 »
οπως ειναι δομημενος αυτος ο ΠΑΟΚ με το υπαρχον υλικο μονο ο κατσε μπορει να βοηθησει. δεν τρεχει στον αξονα η ομαδα και δεν μαρκαρει .η φερτε παικτη με τα χαρακτηριστικα του
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #1009 on: January 18, 2014, 22:28:24 »

Maduro, Martens

τρολαρεις ρε τελη?
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

gangsterakias

• Guest
« Reply #1010 on: January 18, 2014, 22:31:43 »
Γράφω αυτά τα post και "πάω κόντρα" γιατί πιστεύω ότι σήμερα είναι άδικο να κάνουμε αυστηρή κριτική!
Νοιώθω ότι λείπει η... φωνή της λογικής και προσπαθώ να την υποκαταστήσω!
Δεν έχω πρόθεση να "την πω" σε κανέναν!
Στην ομάδα κι εμένα δεν μου αρέσουν πολλά και πάντα θα κάνω κριτική, ακόμη και τη μέρα που θα σηκώσουμε το Champions League!
Συγκεκριμένα για σήμερα όμως, δεν βρίσκω αρκετό πρόσφορο έδαφος για να κάνω αυστηρή κριτική...!

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1011 on: January 18, 2014, 22:32:45 »
Αυτο ειπα κι εγω. Το αργο ποδοσφαιρο ομως εχει πεθανει, γιατι η μπαλα πλεον τρεχει πιο γρηγορα απο το παιχτη.
Και ο ΠΑΟΚ χωρις το Γκαρσια μεσα ηταν μια ταχυτητα πισω. Κι αυτο αλλαζει μονο με μεταγραφη μυριου.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=25&id=36959
Για τη μορφή του ματς: «Η αλήθεια είναι ότι έχει να κάνει και με τον αντίπαλο. Ο Πανιώνιος σήμερα ήταν καλός. Εμείς τους δώσαμε αυτοπεποίθηση με το γρήγορο γκολ που πέτυχαν. Στα τελευταία 15-20 λεπτά τρέχαμε πολύ με τη μπάλα, αντί να παίζουμε με τη μπάλα. Κανείς δεν είναι πιο γρήγορος από τη μπάλα.Κάναμε πολλές προσπάθειες στις περισσότερες η σέντρα δεν ήταν καλή ενώ και μπροστά στην εστία κάποιες προσπάθειες ήταν ημιτελείς. Πρέπει  όμως να εστιάσουμε στο ότι εμείς χτίσαμε την αυτοπεποίθηση του Πανιωνίου».

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΠΑΜΠΛΟ ΤΟ ΓΚΑΡΣΙΑ.

+4

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1012 on: January 18, 2014, 22:33:40 »
οπως ειναι δομημενος αυτος ο ΠΑΟΚ με το υπαρχον υλικο μονο ο κατσε μπορει να βοηθησει. δεν τρεχει στον αξονα η ομαδα και δεν μαρκαρει .η φερτε παικτη με τα χαρακτηριστικα του

Και ο κάτσε να μπει να παίξει θα χαθεί στα 70 μέτρα απόσταση που έχουν το φορ με τα στόπερ μας. Άμα έρχεσαι γήπεδο παρατήρησέ το, τεράστια απόσταση οι γραμμές.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #1013 on: January 18, 2014, 22:43:25 »
συμφωνω τασο για αυτο και πιστευω σε αυτον τον παικτη . τραγικοι στις επιστροφες. καθε φοραα που παει η μπαλα στην περιοχη τραβαμε τις κολοτριχες μας. σαν να βλεπουμε ταινια ειναι
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1014 on: January 18, 2014, 22:50:40 »
έχεις σκοπό να ξεκινήσεις πολλές φορές ακόμη βασικό τους σπυρόπουλο - τζιώλη - κατσουράνη?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1015 on: January 18, 2014, 23:01:20 »
Μάλλον ναι για τους δυο τελευταίους γιατι όπως κρίνουν και οι αγαπημένοι σασ αρδ ήταν καλοί. Για τον κοντό κολλητό του κοντου τι να σου πω, μάλλον και αυτός θα παίξει αρκετά γιατι ο τζαβελλας ειναι απο τους καλύτερους παίκτες μας στη θέση που τον χρησιμοποιώ, όπως είχα δηλώσει πριν λίγο καιρό και δεν μπορεί ο λινο να παίζει συνεχώς. Θα πάθει καμια καρδιά.

Με εκτίμηση Χουμπ ο τουρίστας.

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
« Reply #1016 on: January 19, 2014, 00:21:12 »
Καληνύχτα σας mister. Πάλι δεκάρι ο Κατσουράνης? Ξέρω, ξέρω δεν έχουμε ρόστερ.

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
« Reply #1017 on: January 19, 2014, 00:25:28 »
Πέρσι το προσπάθησαν με το Δώνη αλλά ήταν λίγος για να φάει ολόκληρο παυλάρα. Αναγκάστηκαν να πληρώσουν εσένα για να τα καταφέρουν. Τώρα που τον διώξαν δεν είσαι αναγκαίος. Τη δουλίτσα σου την έκανες δούλε, μπορείς να συνεχίσεις τις πλούσιες διακοπές σου.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1018 on: January 19, 2014, 00:59:40 »
Μιλαμε για σουρεαλ καταστασεις....

η ομαδα πασχει στο κεντρο....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

zadas4

• Guest
« Reply #1019 on: January 19, 2014, 01:04:18 »
Aπολυτη στιρηξη στον προπονητη αυτη και την επομενη χρονια.
ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΑ ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΣΑΒΙΔΙ ΠΑΡΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΑΣ.