Ο πρώτος προπονητής που βγαίνει και λέει στα ίσια ότι θέλουμε σέντερ φορ και αδειάζει έτσι τον κοντό φόρα παρτίδα, δεν μπορεί παρά να έχει τον σεβασμό μας. Το ίδιο είπε και για Νίνη, ότι δεν του κάνει. Ξεκάθαρα. Όσο για τα κολλητηλήκια με Τσατσουράνη, ξέρει ότι αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος να κρατήσει τα αποδυτήρια. Αν η ομάδα παίξει αυτό που θεωρώ ότι μπορεί μετά τις μεταγραφές, τότε θα του βγάλω το καπέλο, παρά την απόλυτη ξενέρα στο θέμα Γκαρσία. Περιμένω και στηρίζω.
you koufed me λεμε...
δλδ φορα παρτίδα τον αδειάζει επειδή λέει ότι θέλει CF; όταν τον βάζει 11αδάτο σε κάθε μας "τον γεμίζει";
ο νίνης δεν του κάνει; γιατί όταν τον πήραμε μίλησε για ποιοτική προσθήκη.
ο εύκολος τρόπος για τα αποδυτήρια είναι να γλύφει κατσουράνη; αυτό το κάνει και ο Χάβος ρε (μπα... θα είχε βρεί λύση αυτός). γιατί να πληρώνω τεχνογνωσία από τα ευρώπας αν είναι να γλύφουμε τον κατσουράνη για να είμαστε καλά;
γιατί ρε savage ότι και να κάνει έχουν όλα ένα στόχο, είναι οργανωμένα και προιόν στρατηγικής; τόσο πολύ σε έχει πείσει;
εγώ βλέπω μια κωλοτούμπα μεγαλύτερη και από της κομανέτσι σε κάθε "πίεση" που τρώει.
1. Ηρέμησε Λούλο. Χαλάρωσε το κορμάκι σου και διάβαζε τα σημεία.
δλδ φορα παρτίδα τον αδειάζει επειδή λέει ότι θέλει CF; όταν τον βάζει 11αδάτο σε κάθε μας "τον γεμίζει";
2. Με το να τον βάζει να παίζει κάτι, που δεν μπορεί, μάλλον τον αδειάζει τον κοντό και πιέζει τη διοίκηση με τον τρόπο του για μεταγραφές. Θα το ξαναγράψω, στα παιχνίδια εξουσίας, τους έχει όλους εκεί μέσα. Και επειδή το ζήτημά μου δεν είναι ο Νίνης ή ο μινάρας, αλλά τα λαμόγια στη διοίκηση, που μας φόρτωσε ο ρώσος, εγώ θα τον στηρίξω μέχρι να φαγωθούν εκ των πραγμάτων τα λαμόγια.
ο νίνης δεν του κάνει; γιατί όταν τον πήραμε μίλησε για ποιοτική προσθήκη.
3. Σχεδόν πάντα (όπως και στην περίπτωση Νίνη) υπερασπίζεται το υλικό που έχει ή του φέρνουν, σαν προϊόν συμφωνίας. Ζητούσε παίκτη με Χ χαρακτηριστικά, του έφεραν τον Νίνη, με παραπλήσια. Τα λόγια υπέρ του Νίνη ή υπέρ του όποιου, έχουν να κάνουν με το ότι προσφέρει ασυλία στους παίκτες του από εξωτερικούς, μακρυά από τον οργανισμό της ομάδας, κριτές και θέλει να έχει μόνο αυτός το δικαίωμα να κρίνει τους παίκτες. Έτσι κερδίζει σε κύρος στους τελευταίους. Μοναδική εξαίρεση στη συμπεριφορά του, ο Γκαρσία. Παρόλα όσα λέγονται, εγώ πιστεύω ότι είναι απλά ζήτημα γι' αυτόν να είναι αυτός το αφεντικό και ο μεγάλος σταρ στην ομάδα. Τα ίδια έκανε και με άλλους μεγάλους παίκτες στη Σάλκε. Αναλογίες μπορούμε να κάνουμε και με άλλους μεγάλους προπονητές σε άλλες μεγάλες ομάδες (π.χ. Φέργκιουσον και Μάντσεστερ), αλλά επειδή δεν είναι καμμία ομάδα μεγαλύτερη από την ΠΑΟΚάρα, θα αρκεστώ στο να πω ότι αυτός είναι ο τρόπος δουλειάς του. Μας αρέσει (επί της αρχής), δεν μας αρέσει (Γκαρσία).
ο εύκολος τρόπος για τα αποδυτήρια είναι να γλύφει κατσουράνη; αυτό το κάνει και ο Χάβος ρε (μπα... θα είχε βρεί λύση αυτός). γιατί να πληρώνω τεχνογνωσία από τα ευρώπας αν είναι να γλύφουμε τον κατσουράνη για να είμαστε καλά;
4. Επειδή ακριβώς υπάρχει ομάδα ελλήνων στην ομάδα, η οποία είναι δεμένη, έχει ιεραρχία και έχει μάθει να παίζει με έναν συγκεκριμένο τρόπο από τη μία πλευρά και αυτός έχει συγκεκριμένο σχέδιο και τρόπο αντίληψης για το ποδόσφαιρο από την άλλη, για να πετύχει τον στόχο του και ν' αλλάξει τον οργανισμό, πρέπει να βρει έναν τρόπο να τον διαβάλλει. Πάλι στις ίδιες συζητήσεις αναγκάζομαι να μπαίνω. Βρείτε τη λογική εξήγηση μόνοι σας, δεν είστε μικρά παιδιά, ξέρετε πώς πάνε αυτά τα πράγματα. Ο ολλανδός παίζει παιχνίδι σε διπλό ταμπλό απέναντι στους παίκτες. Είναι δικτάτορας και ξέρει πώς θα τους αδειάσει όλους. Ας τον χαιρετάει τον μινάρα μετά το ματς για τα μάτια του κόσμου. Το ίδιο είχε κάνει και ο τελευταίος στα γενέθλια του Χουμπ, μπροστά στις κάμερες. Είμαι σίγουρος ότι βλέπει ο Χουμπ τον μινάρα και λέει μέσα του, «καλώς τα τα παιδιά».
γιατί ρε savage ότι και να κάνει έχουν όλα ένα στόχο, είναι οργανωμένα και προιόν στρατηγικής; τόσο πολύ σε έχει πείσει;
5. Αν δεν ήταν αυτός που ήταν και δεν είχε διαχειριστεί στο παρελθόν τα κεφάλαια και τις ομάδες-κολοσσούς που είχε και τους παίκτες-μεγάλες προσωπικότητες, τότε θα σκεφτόμουνα κατά πάσα πιθανότητα σαν κι εσένα. Αλλά ξέρω ότι μπορεί και σκέφτεται με πεντακόσιους τρόπους. Μπορεί τώρα να βγει ο άλλος και να πει ότι σκέφτεται για τη μίζα του με 500 τρόπους. Δικαίωμά του. Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό όμως. Και ξεκινάω και με αβάτζο (βιογραφικό του).
Κατά τ' άλλα, δε διαφωνώ καθόλου με το κράξιμο. Καλό κάνει, υγεία είναι. Χαίρομαι να βλέπω ανικανοποίητο τον κόσμο να γιουχάρει, όταν δεν παίζουμε μπάλα. Κι εγώ έτσι θα έκανα, αν ήμουνα στο γήπεδο. Αλλά το ζήτημα είναι πώς μπορούμε να αποκτήσουμε δυναμική και να φύγουμε μπροστά για μεγάλα πράγματα, χωρίς να αναγκαζόμαστε να είμαστε ικανοποιημένοι με τη μετριότητα, που απλά θα ρίχνει τριάρες στα αγρίνια. Αυτά σαν ΠΑΟΚ τα έζησες πολλά χρόνια, από τα μέσα του '87/'88 και μετά. Γεγονότα, που έγιναν νοοτροπία μετά τόσα χρόνια. Αυτή τη γαμωσυνήθεια ν' αλλάξουμε πρέπει. Και επειδή ο οργανισμός ΠΑΟΚ, που τρέφεται από τον ρώσο είναι προϊόν αυτής της νοοτροπίας, αυτός θα πρέπει να είναι ο στόχος μας. Τα παράσιτα. Όχι το δέντρο.
ΥΓ: Με τον ΠΑΟΚ στο Τόκιο ρε μουνάρες!