Author Topic: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens  (Read 59612 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Áð: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
« Reply #940 on: January 12, 2014, 21:39:03 »
εγω βλεπω ατρομητος-γκευ κουλουρια και 8 πονταλακια απο την κορυφη με το μεθεπομενο ματς του γκευ με τον Παμπλο χαχαχαχα
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #941 on: January 12, 2014, 21:40:10 »
αντε ρε γαμιολα ηλιθιε
κανε ομαδα πρωτα που σε παιζουν οι ομαδες β εθνικης και μετα πες τις πονηριες σου για τον ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ

ροστερ σου λειπει για να κανεις γιογιο τη γρια και το αγρινιο?

αντε τραγικε

Δουλεια σου να κανεις ομαδα ειπαμε, υπομονη προσωπικα εχω
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #942 on: January 12, 2014, 21:43:52 »
Kαι μόνο που του την πέφτουνε μαζικά, άμεσα ή έμμεσα, όλοι οι ΑΡΔ-κοράκια που λυμαίνονται τόσα χρόνια τον ΠΑΟΚ μαζί με τους μίζες τους γκαγκάτσηδες και το κακό συναπάντημα, μου αρκεί για να τον στηρίξω.-
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #943 on: January 12, 2014, 21:59:08 »
Τόσο καιρό όμως τα κοράκια-ΑΡΔ τουμπεκιασμένα ήταν ή/και στήριζαν..
Άρα με το σκεπτικό σου μου αρκούσε κι εμένα το γεγονός αυτό για να τον ξεσκίζω..

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #944 on: January 12, 2014, 22:03:19 »
υπάρχουν δημοσιογράφοι λαμόγια που λυμαίνονται τόσα χρονια τον ΠΑΟΚ μαζί με τους μίζες τους γκαγκατσηδες και το κακό συναπάντημα  που τον αβαντάρουν και υπάρχουν δημοσιογράφοι λαμόγια που λυμαίνονται τόσα χρονια τον ΠΑΟΚ μαζί με τους μίζες τους γκαγκατσηδες και το κακό συναπάντημα που τον κράζουν...η ένωση των δημοσιογράφων με μια γραμμή και το φαγοπότι από όλους μαζί αγκαλιά, γινόταν μονο με θόδωρο ζαγοράκη.

« Last Edit: January 12, 2014, 22:28:03 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #945 on: January 12, 2014, 22:12:25 »
στο θεμα γκαρσια ειναι ξεκαθαρος, δεν τον εβρισκε ικανο σε φυσικη κατασταση για να παιξει... μην βλεπετε πραγματα που δεν υπαρχουν και φαντασματα

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
« Reply #946 on: January 12, 2014, 22:30:01 »
Ενώ ο Μαντούρο είναι σε φουλ φυσική κατάσταση που τον έβαλε βασικό.
Αν έβαζε σιγά σιγά τον Γκαρσία από την αρχή της χρονιάς θα έπιανε και φυσική κατάσταση. Τελείως λάθος διαχείριση, το μόνο που δεν ξέρω είναι αν οφείλεται σε κομπλεξισμό του ή σε χαρτάκι.

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
« Reply #947 on: January 12, 2014, 22:33:04 »
Με το ένα πόδι να έπαιζε ο Παυλάρας, από τον Μπαλάφα σε μαύρο που είδα σήμερα καλύτερος θα ήταν.
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #948 on: January 12, 2014, 22:54:27 »
Εμενα το βιογραφικο του και μονο μου φτανει για να τον στυριξω.Κραξιμο και σε αυτον αλλα δε νομιζω πως θα μπορουσαμε να βρουμε καλυτερο προπονητη.Φαγαμε στη μαπα μπερετες σπυριαριδες και δεν μπορουμε 2 ΧΡΟΝΙΑ να δουμε τι ομαδα θα κανει αυτος ο παγκοσμια αναγνωρισμενος κοουτς?Και για να μη παρεξηγηθω η ομαδα σερνεται και εχει μεριδιο ευθυνης.ΑΛΛΑ..

Offline memts

• Αποστολή
  • **
« Reply #949 on: January 12, 2014, 22:57:27 »
Τόσο καιρό όμως τα κοράκια-ΑΡΔ τουμπεκιασμένα ήταν ή/και στήριζαν..
Άρα με το σκεπτικό σου μου αρκούσε κι εμένα το γεγονός αυτό για να τον ξεσκίζω..

μαλλον μπερδευτηκες . με το δωνη ισχυε αυτο. απ την προετοιμασια τον σκιζουν τον στεφενς.κανα μηνα εκαναν τουμπεκι οταν κ η ομαδα ψιλορολαρε, τωρα που ειναι λασπη παλι ξαναρχισαν
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #950 on: January 12, 2014, 23:03:49 »
Ενώ ο Μαντούρο είναι σε φουλ φυσική κατάσταση που τον έβαλε βασικό.
Αν έβαζε σιγά σιγά τον Γκαρσία από την αρχή της χρονιάς θα έπιανε και φυσική κατάσταση. Τελείως λάθος διαχείριση, το μόνο που δεν ξέρω είναι αν οφείλεται σε κομπλεξισμό του ή σε χαρτάκι.

λοιπον εγω πιστευω οτι υπαρχει μια αρρωστια πλεον....ο φιλος ο μπλου καλα ειπε...μη βλεπετε φαντασματα....και παλι απ οσο ξερω ο ΓΚΑΡΣΙΑ δεν ηθελε να παιζει αλλαγη αλλα μονο βασικος και ας εβγαινε μετα...

λογικα παντως να το δεις ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ Ο ΣΤΕΒΕΝΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΒΑΖΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ....ειναι μια μπουρδα αυτο!

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #951 on: January 12, 2014, 23:07:32 »
Ο πρώτος προπονητής που βγαίνει και λέει στα ίσια ότι θέλουμε σέντερ φορ και αδειάζει έτσι τον κοντό φόρα παρτίδα, δεν μπορεί παρά να έχει τον σεβασμό μας. Το ίδιο είπε και για Νίνη, ότι δεν του κάνει. Ξεκάθαρα. Όσο για τα κολλητηλήκια με Τσατσουράνη, ξέρει ότι αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος να κρατήσει τα αποδυτήρια. Αν η ομάδα παίξει αυτό που θεωρώ ότι μπορεί μετά τις μεταγραφές, τότε θα του βγάλω το καπέλο, παρά την απόλυτη ξενέρα στο θέμα Γκαρσία. Περιμένω και στηρίζω. 

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #952 on: January 12, 2014, 23:27:26 »
σήμερα ένας έλληνας παίκτης του παναιτωλικού πήρε την μπάλα κάτω από το κέντρο..πέρασε για πλακα την μεσαία γραμμή που δεν υπήρχε και βγήκε μπροστά στα 2 σέντερ μπακ και πέρασε μονο με ταχύτητα από μέσα τους σαν να μην υπηρχαν..εκεί βγήκε μπροστά στο γλυκο που τον πρόλαβε και έσωσε το γκολ...και εκεί που περιμένω τον στέφενς να τους γαμοσταυρίσει όλους ,τον βλέπω να χειροκροτάει έξαλλος την εξοδο γλυκου(όπως όταν βγαίνει αλλαγή ο αγαπημένος της κερκίδας που χειροκροτάνε οι -πολύς- )
..έλα γελάει ο κόσμος και με στέφενς μέχρι τώρα.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #953 on: January 12, 2014, 23:29:10 »
στο θεμα του Γκαρσια ητανε ξεκαθαρος και ο Γκαρσια ητανε στην ομαδα πριν ερθει...του ειπε οτι δεν τον υπολογιζει και ο Γκαρσια επισης ξεκαθαρος ειπε οτι θα παω στην ξανθη να παιξω....!!!!

zadas4

• Guest
« Reply #954 on: January 12, 2014, 23:36:20 »
Aπολυτη στιρηξη στον προπονητη αυτη και την επομενη χρονια.
ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΑ ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΣΑΒΙΔΙ ΠΑΡΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΑΣ.

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #955 on: January 13, 2014, 00:15:45 »
Ειπαμε συμπτωση επαναλαμβανομενη παυει να ειναι συμπτωση. Το οτι η ομαδα ακροβατει και καποια στιγμη θα την πατησει δεν μου λεει τιποτα. Προφανως. Ο κανονας ομως εχει ηδη γραφτει και λεει οτι 7 στα 10 ματς τα κερδιζεις. Εστω μισο-μηδεν στο 93. Τα κερδιζεις ομως. Αν θελεις και καλυτερη μπαλα και πιο εμφατικες εμφανισεις και νικες σε ματς κομβικα-ουσιας που θα σε αλλαξουν επιπεδο εκει θελει να πεταξεις τα σαπακια και να φερεις παικτες. Οχι προπονητη.
Και επαναλαμβανω, ουτε κυπελλο θα παρουμε ουτε την Μπενφικα θα περασουμε. Ο Στεφενς φταιει?

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #956 on: January 13, 2014, 00:20:13 »
πολυ λιγος μεχρι στιγμης των προσδοκιων π μας διμιουργησε το ονομα του κ η καριερα του

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #957 on: January 13, 2014, 00:37:33 »
Απλα πραγματα, ο Στεφενς εφαγε παπα το καλοκαιρι οσον αφορα την αξιολογηση των παικτων μας.. Εχει φυσικα ευθυνη σε αυτο, αλλα την μεγαλυτερη την εχουν αυτοι που ηταν κοντα του κ του παρουσιασαν τον δευτεραθλητη της Ελλαδας κ νομιζε οτι με 2-3 προσθηκες παμε για πρωταθλημα. Επισης καναμε κ τις καλες εμφανισεις με Σαλκε κ ισως κ αυτο τον ηρεμησε..
Του χρονου ειμαι σιγουρος θα ειναι αλλος ανθρωπος. Δεν υπαρχει περιπτωση ουτε να δεχτει μεταγραφες τυπου Νινη ουτε να ανεχτει να του φερνουν καραβιες ελληνων διεθνων στην καλοκαιρινη προετοιμασια.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #958 on: January 13, 2014, 01:05:24 »
Ειμαστε μαζι σου οσο δεν παρνει γιατι εισαι δυστυχως η μονη ακτιδα φωτος σε αυτο το δοσηλογο μπουρδελο που καποτε ηταν η ομαδα μας. Τις δηλωσεις ομως κοφτες μαχαιρι γιατι ξεφτιλιζεσαι. Καταλαβε που βρισκεσαι, τι σοι ανθρωποι ειναι αυτοι στις κερκιδες που ερχονται να βλεπουν το τσιρκο, και ποιος ειναι αυτος που διωξανε νυχτα οι προισταμενοι σου. Οχι τιποτε αλλο, αλλα μπορει να πληρωσεις εσυ το μαρμαρο για λαμογιες αλλων. Το εχω ξαναπει, εδω ειναι βαλκανια, τα κοζια ειναι αλλιως, σακουλεψου τι παιζει.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #959 on: January 13, 2014, 02:51:24 »
στο θεμα γκαρσια ειναι ξεκαθαρος, δεν τον εβρισκε ικανο σε φυσικη κατασταση για να παιξει... μην βλεπετε πραγματα που δεν υπαρχουν και φαντασματα

Ξεκάθαρος ο Χουμπ?Θεμα φυσικης καταστασης? Ηταν δηλαδη σε καλη φυσικη  κατασταση ο Μαντουρο οταν με ΜΙΑ προπονηση τον πηρε στην αποστολη και τον χρησιμοποιησε 2 συνεχη παιχνιδια?
Ηταν ξεκαθαρος με τον Γκαρσια για την φυσικη του κατασταση οπως και με τον Νινη τον οποιο μολις πηρε δανεικο τον χρησιμοποιησε αμεσως?
Ηταν θεμα φυσικης καταστασης του Γκαρσια οταν πηρε στην ολλανδια 3 τερματοφυλακες?
Ηταν ξεκαθαρος και θεμα φυσικης καταστασης οταν χρησιμοποιησε σαν χαφ τον Κιτσιου?
Τραυματιστηκαν ή τιμωρηθηκαν ή εγινε ροτεησον με Κατσε, Τζιωλης, Κατσουρανης, Λαζαρ, Βουκιτς. Εκανε ολα τα πειραματα που θα μπορουσε αλλα σε κανενα δε χωρουσε ο Παμπλο. Ηταν θεμα φυσικης καταστασης?Μεχρι κι ο Λορενς πηρε καποια παιχνιδια.
Ηταν κακος ο Παμπλο στο πρωτο παιχνιδι με Καρδιτσα? Εδειξε να μην εχει φυσικη κατασταση στα 78 λεπτα που χρησιμοποιηθηκε? Αυτο εγινε στις 25 Σεπτεμβριου. Η δευτερη φορα 30 μερες αργοτερα σε παιχνιδι καψονι.
Ποτε ηταν ξεκαθαρος ο Στεφενς? Οταν στις 18 Σεπτεμβριου ειπε "Ο κόσμος αγαπά τον Γκαρσία, αλλά ο παίκτης πρέπει καθημερινά να μας αποδεικνύει ότι είναι καλύτερος από αυτούς που παίζουν. " Δεν το απεδειξε μια εβδομαδα μετα?
Ηταν ξεκαθαρος οταν στα τελη Οκτωβριου ειπε πως σιγα σιγα θα δωσει σε παιχτες που δεν ειχαν μεγαλη συμμετοχη ευκαιριες αλλα εξακολουθησε να εχει στον παγο τον Παμπλο σε ολα τα ματς?
Ηταν ξεκαθαρος στον Γκαρσια οταν δηλωσε "ελα να τον δεις στις προπονησεις" αλλα οταν τον ρωτησε ο Παμπλο τι παραπονο εχεις ειπε "γενικα μιλουσα"
Τελος,  ποτε ηταν ξεκαθαρος ο Χουμπ? Οταν πριν 10 μερες στο ΠΑΟΚ TV ελεγε οτι δυσκολα ενας παιχτης παραδεχεται οτι ειναι ωρα να σταματησει την μπαλα οπως συνεβη και με τον ιδιο, φωτογραφιζοντας ουσιαστικα τον Γκαρσια, αλλα σημερα δηλωσε "ποτε δεν ειπα εγω στον Γκαρσια να σταματησει το ποδοσφαιρο"
Ηταν ξεκαθαρος οταν ειπε σημερα οτι ο Γκαρσια μετα απο καθε παιχνιδι που επαιζε εμενε εκτος για 4 μερες οταν ολο κι ολο χρησιμοποιηθηκε σε 2 επισημα παιχνιδια? Και ενω ο ιδιος τον απεκλεισε μετα το πρωτο ματς με Καρδιτσα πριν κατεβουμε στον ΟΦΗ? Για τι τραυματισμο μιλαει?Τελικα τι ηταν Γκαρσια? Λουφαδορος στις προπονησεις ή τραυματιζονταν ευκολα μετα τα ματς που (δεν) επαιζε?
« Last Edit: January 13, 2014, 02:58:05 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ