Author Topic: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens  (Read 59732 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline altrouistis

• Κερκίδα
  • *
Áð: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
« Reply #820 on: December 14, 2013, 02:43:47 »
Δεν ξερω αν ειναι ο καλυτερος προπονητης στον κοσμο , εαν ομως εκανε αυτην την δηλωση ( και δεν ειναι παπας αρδ ) για μενα ειναι ενα αρχιδι και μισο. Δεν ειναι επιχειρημα σοβαρου ανθρωπου  αυτο .Εκθετει την σημαια και το ξερει .Κατινια ειναι. Και ειμαι σιγουρος οτι τον εχει επηρεασει το παρεακι . Δυστυχως , μπορουσε δεν μπορουσε να παιξει ο Παμπλο, με αυτον τον κορμο της ομαδας ξενο σωμα ηταν.
Τελος ο Χουβ-ας για μενα. Ανθρωπακι..

"Ε.., ενας μαλακας ειναι που δεν λεει να καταλαβει οτι δεν μπορει και τον ανεχομαι λογω κοσμου , που και αυτον τον εχω γραμμενο γιατι βριζει τους καλυτερους μου παικτες , Ο Ρωσσος μου τον φορτωσε για λογους μαρκετινγκ. "

Στην ουσια αυτη ηταν η δηλωση του.Και ο αρχιδοχαρακτητας του φαινεται απο το οτι και να το πιστευε( γιατι εφαγε παπα απο το παρεακι ) αν ηταν σοβαρος δεν θα το ελεγε ..

Εγω που ως τωρα μονο γελουσα που το ακουγα , εαν θελουμε ΑΝΤΡΕΣ στην ομαδα , μονο ο Αναστασιαδης μας εμεινε. Να ξεβρωμισουμε χρειαζεται .Και ας πεσουμε αγωνιστικα .Τα χρεη μονο.
« Last Edit: December 14, 2013, 02:49:09 by altrouistis »

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #821 on: December 14, 2013, 02:53:15 »
μπροστα στον παμπλο καταπιες την γλωσσα σου για τις δηλωσεις, σε κανε κ σενα πολυ μικρο ο πιο αρχιδατος παιχτης π περασε ποτε απτην ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #822 on: December 14, 2013, 03:17:51 »
Πραγματικα δε ξερω τι να πιστεψω και τι οχι. Και αφου το τοπικ ειναι Στεφενς, μια ερωτηση για τον Κατσε: τι σημαινει η φραση "μας λειπει ο Κατσε"? Εφυγε ο Κατσε? Ο Κατσε δεν ειναι ποδοσφαιριστης του ΠΑΟΚ? Ειναι σε σιωπηλη τιμωρια? Ειναι για μπουλο?Τι ειναι επιτελους? Κι ενας ΑΡΔ δεν βρεθηκε να τον ρωτησει τι γινεται μ΄αυτον?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #823 on: December 14, 2013, 11:38:59 »
προφανώς του έχουν πει ότι αν τον βάλει θα έχουμε εμφυλίους πάλι..
και δεν ξέρω αν έχουν και άδικο.υπάρχουν αρκετές πιθανότητες όταν τον ξαναβάλει ένα κομμάτι να αρχίσει τα δεν θα γίνεις έλληνας ποτέ..

πάντως αυτό που η μόνη μας απαίτηση είναι να παίξει ο Γκαρσία αντί να απαιτούμε να πληρωθούν τα χρέη,να καθαρίσουμε από τους μπάσταρδους στη διοίκηση και να γίνουν μεταγραφές ανάλογες του προπονητή...
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #824 on: December 14, 2013, 11:57:05 »
Με τους βαθμούς που έχουμε συγκεντρώσει δεν είμαστε πρώτοι. Νομίζω μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα συμβαίνει αυτό".

http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/stefens_me_toys_vathmous_poy_exoyme_allou_tha_hmastan_prwtoi.2541397.html

μια που το θυμήθηκα...με 10-2-2 δεν θα ήσουν πρώτος ούτε στην γερμανία(13-2-0),αγγλία(11-2-2),ιταλία(13-1-1),ισπανία(13-1-1),γαλλία(12-4-1)τουρκια(11-2-1)...στις άλλες χώρες δεν ξέρω τη θα έκανες ,δεν τις παίζω στο στοίχημα και δεν με νοιάζει...γι αυτό τα νομίσματα αφισέτα εκεί που τα έχεις πάρει και τα έχεις βάλει από νωρίς..στην τράπεζα...και κοίτα να κερδίζεις καμια γειτονιά που έχει ποιο πολλούς οπαδούς μας από οπαδούς της τοπικής ομάδας και άσε τον πρόλογο.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #825 on: December 14, 2013, 12:41:38 »
βγαίνω λίγο οφτόπικ ... αλλά ευελπιστώ στην επιείκεια των mods ...  

πάντως αυτό που η μόνη μας απαίτηση είναι να παίξει ο Γκαρσία αντί να απαιτούμε να πληρωθούν τα χρέη,να καθαρίσουμε από τους μπάσταρδους στη διοίκηση και να γίνουν μεταγραφές ανάλογες του προπονητή...

συμφωνώ απόλυτα ότι το πρώτο μας μέλημα πρέπει να είναι τα χρέη ... και απλά το ξαναγράφω για πολλοστή φορά ούτως ώστε να καλλιεργηθεί σαν ιδέα στο μυαλό όλων όσων διαβάζουν το φόρουμ ... αν και πιστεύω ότι τουλάχιστον εδώ μέσα συμβαίνει αυτό ...

από εκεί και μετά αποτελεί τεράστιο ερώτημα το αν θα ξεκαθαρίσουμε με δαύτους σε περίπτωση που σβηστούν/αποπληρωθούν/ρυθμιστούν τα χρέη ...
πολύ φοβάμαι μην γαντζωθούν ακόμα παραπάνω ...  :'(
γι'αυτό όσο νωρίτερα φύγουν ... τόσο το καλύτερο ...

μπούλο χτες ...  
« Last Edit: December 14, 2013, 12:49:21 by banis »

zadas4

• Guest
« Reply #826 on: December 14, 2013, 12:56:09 »
Αν ισχυουν ολα αυτα εχεις πεσει στα ματια μου κυριε χουμπ.200 χρονων εισαι και σε κανει οτι θελει η γαμωκλικα?

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #827 on: December 14, 2013, 13:43:49 »
Με τους βαθμούς που έχουμε συγκεντρώσει δεν είμαστε πρώτοι. Νομίζω μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα συμβαίνει αυτό".

http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/stefens_me_toys_vathmous_poy_exoyme_allou_tha_hmastan_prwtoi.2541397.html

μια που το θυμήθηκα...με 10-2-2 δεν θα ήσουν πρώτος ούτε στην γερμανία(13-2-0),αγγλία(11-2-2),ιταλία(13-1-1),ισπανία(13-1-1),γαλλία(12-4-1)τουρκια(11-2-1)...στις άλλες χώρες δεν ξέρω τη θα έκανες ,δεν τις παίζω στο στοίχημα και δεν με νοιάζει...γι αυτό τα νομίσματα αφισέτα εκεί που τα έχεις πάρει και τα έχεις βάλει από νωρίς..στην τράπεζα...και κοίτα να κερδίζεις καμια γειτονιά που έχει ποιο πολλούς οπαδούς μας από οπαδούς της τοπικής ομάδας και άσε τον πρόλογο.

Δηλαδή η διαφορά της Μπάγιερν από τις υπόλοιπες γερμανικές ομάδες είναι τόση όση του ολυμπιακού από εμάς, αγγλία έχει ένα ματς παραπάνω και με νίκη την πιάνουμε, ισπανία ναι, έχεις δίκιο, γαλλία με τρεις νίκες τους περνάς στα ίδια ματς, τουρκία, το ίδιο πάνω κάτω με μας, μία νίκη αντί ήττας και τέλος. Και πάλι, ο αντίπαλός σου έχει 13-1-0 και εσύ το θεωρείς φυσιολογικό;  Που σκοντάφτει ο βάις και δίνει πέναλντι και κάρτα ο άλλος φόρα παρτίδα; Που άμα σε έδινε ένα από τα δύο πέναλντι που δεν σε έδωσαν θα ήσουν κι εσύ στο 11-1-2; Που όλοι παίζουν με τον γαύρο με τα δεύτερά τους; Άτομα σαν και σένα ρε μπόζικ να τρώνε πρόλογο από τους από κάτω δεν περίμενα...

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #828 on: December 14, 2013, 14:08:01 »
τα λενε και οι κατω αυτα savage ?  :'(

αυτο που θελω να πω είναι,ότι με αυτούς τους αντιπαλους που παίζεις δεν μπορείς να μιλάς για αλλα πρωταθλήματα,
το φυσιολογικό θα ήταν να είχαμε μονο νίκες και όχι να λέμε καλά είμαστε με αλλα λογια, μετά από γκέλα με γειτονιά της αθηνας μέσα στην ΤΟΥΜΠΑ και μετα απο ηττα με κατεβασμενα χερια απο τον πουστη ...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #829 on: December 14, 2013, 14:24:52 »
Εχει υπερεκτιμηθει η αξια του υλικου που εχουμε, με ευθυνη της διοικησης. Το ιδιο ισχυει και για το γαυρο αλλα δε μας νοιαζει. Η ουσια ειναι οτι δεν ειμαστε τοσο χειροτεροι απο το γαυρο ουτε τοσο δυνατοτεροι απο τη χαλκηδονα και το βαζελο οσο θελουν/με να πιστευουμε.

Ανεπισημες "δηλωσεις" και "στιχομυθιες" Στεφενς ειναι ως μη γενομενες. Δεν υπαρχει καποια ουσιαστικη ενδειξη οτι ο Στεφενς ειναι στα στραβα του Ελληνας, δηλαδη οτι ειτε παιρνει χαρτακι απο τη διοικηση ειτε αφηνει εξω τον Γκαρσια λογω δωνιτιδας (κομπλεξ κατωτεροτητας). Αντιθετα, εχουμε πολλες ενδειξεις οτι ειναι κρυπτικος και κυνικος μεχρι αηδιας, το οποιο δεν ειναι καθολου κακο οταν εχεις να κανεις με Ελληνες οπως απεδειξε ο Ρεχαγκελ.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #830 on: December 14, 2013, 18:47:15 »
ΞΥΠΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΟΛΛΑΝΔΕ, ΞΥΠΝΑ
ΟΙ ΓΑΜΙΟΛΕΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ-ΕΘΝΙΚΗ ΚΛΙΚΑ-ΜΙΖΑΣ ΤΡΩΝΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΜΕ ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ
ΞΥΠΝΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #831 on: December 14, 2013, 19:09:48 »
Γιατί να θέλει η κλίκα της εθνικής να φάει τον στέφενς?? Μια χαρά τραγικοί είναι κατσουράνης, κοντός, κλάους, τζιόλης και από την ενδεκάδα δεν βγαίνουν ούτε για αστείο, εδώ ούτε τον βούκιτς δεν βάζει για να πάιξει το ψυχοπαίδι του κατσούρ ο κίτσιου δεκάρι τι να λέμε τώρα. Και ο βοσνιάδης να ήταν προπονητής κατσουράνης στόπερ και κοντός εντεκάδα αναντικατάστατος δεν θα ήταν, μια χαρά την βολεύει την κλίκα ο χουμπ και θα τον στηρίξει λυσαλέα η κλίκα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #832 on: December 14, 2013, 19:18:03 »
Όσο πάγκο έχει φάει πάντως ο κοντός φέτος, δεν τον είχε φάει ποτέ.
Κι ας φέρουν στόπερ και αμ χαφ, να δούμε αν θα παίζουν κατσουρ, τζιώλης. Άσε που θεωρώ ότι θα το πει και δημόσια κάποια στιγμή το "δεν έχω παίκτες, δεν βλέπετε με ποιους παίζω"

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #833 on: December 14, 2013, 19:31:08 »
Και πότε περιμένει να το πει..?
Ποιος σοβαρός προπονητής επιλέγει να αναλάβει ομάδα με παίκτες που δεν κάνουν..?
Κανείς..
Αρα ο δικός σας έιτε δεν είναι σοβαρός είτε είναι ένας σοβαρός τουρίστας που επέλεξε να έρθει στην Ελλάδα γιατί έχει καλύτερο καιρό από ότι θα είχε στο αζερμπαιτζαν ή στα εμιράτα που ήταν οι μοναδικοί προορισμοί για να χτυπήσει τέτοιο συμβόλαιο..

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #834 on: December 14, 2013, 19:56:45 »
Παίκτες που δεν κάνουν για ποιο πράγμα; Τον άκουσες ποτέ να λέει ότι στόχος σου είναι το πρωτάθλημα;
Ρε φίλε, ένας επαγγελματίας προπονητής είναι. Όταν θα αρχίσουν να του ζητάνε τα ρέστα, θα τα πει πιστεύω.
Τι ήθελες δλδ;
Αυτός συμφώνησε να έρθει σε μια όμαδα με το μισό μπάτζετ από τον διαφαινόμενο πρωταθλητή και με δανεικούς παίκτες.
Τι να σε πει δλδ; Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

Αν εσύ περίμενες πρωτάθλημα ή να βλέπεις μπαλάρα, ζήτα τα ρέστα από αυτούς που σου τα έταξαν.

Εγώ πάντως δεν περιμένω από έναν επαγγελματία προπονητή να μου πεί όταν υπογράφει το καλοκαίρι ότι δεν πρέπει να περιμένω αυτά που μου υποσχέθηκαν άλλοι

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #835 on: December 14, 2013, 20:35:31 »
οι γνωστοί ard έχουν στήσει party με την υπόθεση pablo, k λάσπη στο pablo, k λάδι ο σπυριάρης και μαλάκας ο ολλανδός, και κακό managment από σαbίδι που κάθεται και ακούει το λαό και καλά...τέλεια κατάσταση για τη διαιώνιση τhs συμμορίας των κατσαρίδων και κατά δεύτερο λόγο της κλίκας της εθνικής όπως λέει k ο καταλά.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #836 on: December 14, 2013, 23:17:42 »
Σημεία και τέρατα έχουν γίνει από το καλοκαίρι και τώρα ξύπνησαν οι πολλοί να φάμε τον προπονητή για παίκτη που έχει τελειώσει ποδοσφαιρικά τουλάχιστον εδώ και 2 χρόνια...
Αλλά τι να λέμε τώρα... Εδώ σε κάνουν πάρτυ οι γαυροι στην πόλη σου με υποδοχές, σχολές Ακαδημίας και τα ρέστα και δεν τρέχει μια.
Δυστυχώς δεν υπάρχει σωτηρία...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #837 on: December 15, 2013, 00:15:34 »
Άρα κακώς φάγαμε και τον Δώνη..?

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #838 on: December 15, 2013, 00:21:04 »
Αφου δεν τον αφησαμε τα τελειοποιησει το ρομβο με 2-3-2-2-1
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #839 on: December 15, 2013, 00:38:08 »
Τον άκουσες ποτέ να λέει ότι στόχος σου είναι το πρωτάθλημα;

Αδερφέ δεν είμαστε Λεβαδιά, ούτε Ατρόμητος..
Στον ΠΑΟΚ αυτονόητος στόχος είναι το πρωτάθλημα ακόμα κι αν κάτσω εγώ ο μυρωδιάς στον πάγκο του..
Δε χρειάζεται να βγει να το πει κάποιος..
Αντιθέτως αν κάποιος βγει και θέσει διαφορετικό στόχο πρέπει να τον πάρουν με τις πέτρες και οι καντινιέρηδες πέριξ της Τούμπας..
Αν λοιπόν ο συγκεκριμένος προπονητής με τη συγκεκριμένη διοίκηση στοχεύουν σε κάτι άλλο από την πρώτη θέση απλά ΔΕΝ κάνουν για τον ΠΑΟΚ..