Author Topic: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens  (Read 59519 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Áð: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
« Reply #800 on: December 13, 2013, 12:40:27 »
Νομιζω πως δεν διαφωνειτε

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #801 on: December 13, 2013, 12:47:14 »
Ο Κατσε μενει εξω για εξωαγωνιστικους λογους και μονο. Πειθαρχικο παραπτωμα ειναι το να αψηφα κανεις την ιεραρχια πχ η εξυπναδα που πεταξε ο Σπυροπουλος στο Στεφενς στο φιλικο με την Καλλονη. Ο Γκαρσια μενει εξω για αγωνιστικους. Η περσινη αδρανεια, οι φετινοι τραυματισμοι (καποιοι απο τους ανακοινωθεντες, οχι ολοι), η ηλικια ειναι οι αιτιες και ας εχει δεκα κιλα αρχιδια παραπανω απ' ολη την υπολοιπη ομαδα μαζι. Στο πρωτο ελπιζω να αλλαξει γραμμη ο Σαββιδης, στο δευτερο ο Στεφενς. Κανενα χαρτακι, καμια συνωμοσια.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #802 on: December 13, 2013, 13:29:54 »
Δικαιολογημένη η αγανάκτηση, αλλά εχουν γραφεί εδώ μέσα απίθανα πράγματα. Ο προπονητής δεν έφερε τον Τζιόλη, ο προπονητής δε διάλεξε το Νίνη, ο προπονητής δεν έκρινε οτι 37χρονος θα ναι βασικό αριστερό μπακ στον ΠΑΟΚ του 2013. Ο προπονητής επίσης δεν ευθύνεται που το βασικό φορ του ΠΑΟΚ κοστίζει 300 χιλιάρικα κ ο αναπληρωματικός του μέχρι πέρσυ 800 κ τώρα 600, δλδ τα διπλάσια.Ο προπονητής βρήκε μια ομάδα κατα τα 8/11 καινούργια, καινούργια με ημερομήνια λήξης μάλιστα, γτ πολλοί που παίζουν φέτος για πρώτη φορά, του χρόνου δεν θα υπάρχουν γτ είναι δανεικοί. Που σημαίνει οτι κ φέτος το καλοκαίρι η ομάδα πάλι άλλη θα ναι. Ο προπονητής ποτέ δε δήλωσε οτι παίζει για να σηκώσει το πρωτάθλημα. Η φανφάρα ανήκει στον μεγαλομέτοχό της, ο οποίος δήλωσε οτι θα πάρει το πρωτάθλημα με α)κόφτη απο κυπριακό πρωτάθλημα, β) αριστερό χαφ τον κουτσιανικούλη σε καλύτερη έκδοση που περσυ δεν έπαιζε, γ) δεξί χαφ τον κανένα (δλδ το γιδι) ή παίκτη που συμμετείχε στο Ουκρανικό Πρωταθλημα και δεν έπαιζε, δ) επιτελικό μέσο - αργότερα δεξι χαφ, στο ενδιάμεσο χαφ άξονα την σωτηρούλα τη νίνη που πέρσυ δεν έπαιζε, ε) υποτίθεται 11δατο c.back έναν Ίντιγκο παιδί του υδροχόου που έπαιξε με ομάδα τρίτου τοπικού και ζαλίστηκε στην ντρίμπλα, στ) δεύτερο σ μπακ έναν ποιοτικό ρουφιάνο πιανόλα που φέτος αποδίδει λίγο χειρότερα απο τον Βίβιαν.

Επειδή βγαζουν αίμα τα ματάκια μου γτ κάποιοι μιλάνε για σάντο, υπενθυμίζω οτι ο κος έκανε ΤΡΕΙΣ προετοιμασίες. Την πρώτη χρονιά σωθηκαμε ίδιο μήνα με τον τρέχοντα αν θυμάμαι καλά. Σωθήκαμε απο την Β'. Τις δυο επόμενες χρονιές βασικά κλειδιά (με απείρως καλύτερα τεχνικά γνωρίσματα) παρέμειναν ίδια, ίσως κ καλυτέρευσαν. Κατα τους ειδήμονες γλύφτες του, παίζαμε μπαλάρα. Όποιος δεν έχει θυμικό για κάποιον λόγο, ας ανατρέξει στα νήματα να θυμηθεί την μπαλάρα που παίζαμε, που εξαντλήθηκε κάθε είδους κολλύριο υπήρχε σε φαρμακείο. Επειδή κάποιοι μιλάνε για αγωνιστικό πλάνο κ ανυπαρξία του. Πείτε μου ποιό ήταν το αγωνιστικό πλάνο του κομπλέξα. 7-2-1 στο μισό γήπεδο -  άμα ανεβαίνουμε πάνω απο το μισό, ο εξω αριστερά/δεξιά σηκώνει στο πρώτο δοκάρι και αν θέλει ο θεός κάνουμε το μισό μηδέν. Αυτό ήταν το πλάνο.
Πείτε μου ένας μια ομάδα παγκοσμίως με 8/11 καινούργιο υλικό αν έπαιξε μπάλα οπουδήποτε μήνα δεκέμβριο. Πείτε μου επίσης ομάδα που πήρε πρωτάθλημα με ελευθερους πρώην ζέλες  που 10 χρόνια τους πηδούσαν οι γαύροι μέσα έξω και αυτοί τα ρίχνανε στους χούλιγκαν στις κερκίδες. Πείτε μου πόσα μέτρησε ο σάντος αντίπαλος στην τούμπα ως προπονητής του παθαναικού.
Πείτε μου γιατί οι γραμμές έχουν αποστάσεις, όταν σύνολο ηλικίας απο σέντρα κ κάτω είναι άνω των 33. Πείτε μου ποιον ποδοσφαιριστή ψώνισε ο λεφτάς (στο μπλα μπλα) που είναι playmaker κ μπορεί να κουβαλήσει μπάλες στο transition απο άμυνα προς επίθεση. Πείτε μου αν διαθέτει ο ΠΑΟΚ box to box αμυντικό χαφ με σουτ, κάθετη κ σπιρτάδα στο σπριντ. Πείτε μου ποια η ειδοποιός διαφορά του χάνω με μισό μηδεν απο το χάνω 3-2, πείτε μου γτ γκρινιάζατε με την παράλληλη φλυαρία του Μουρίνιο απο το Εστορίλ. Πείτε μου πότε ξανά άλλοτε είχατε προπονητή που έχασε Μπουντεσλίγκα στην ισοβαθμία, που ταν νταμπλούχος αυστρίας κ κάτοχος ευρωπαικού. Πείτε μου που πήγε γυρολόγος ο "γεροξεκούτης που ρθε για τα λεφτά " για να κάθεται πάνω στα συμβόλαια. Δούλεψε στο Κατάρ, στην Κίνα, στην Αμερική, στην Τσετσενία, που? Πείτε μου ποιός προπονητής βγαίνει κ λέει στα μισα της χρονιάς οτι το υλικό που δουλεύω είναι για τον πούτσο (γτ και αυτό του το χρεώνετε). Ποιόν θα προπονήσει την επομένη της δήλωσης, ποια εναλλακτική να έρθει άλλος καλύτερος βλέπει.

Δεν με νοιάζει να υπερασπιστω κανέναν, όλοι θα τ ακουσουν, αλλά αν δεν βλεπετε οι 9/10 ποιός είναι ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ, δεν μπορεί να τ ακούει ο τελευταίος τροχός της αμάξης στα μέσα πρώτης σεζόν. Γτ τελευταίος είναι. Με λάθη πολλά τακτικά και μη, αλλά πείτε μου εσείς εναν προπονητή στον κόσμο να κάνει δουλειά και να εξελίξει το υπάρχον υλικό, ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ αν όχι τρύπιους, επιεικώς άσχετους, με ομάδα που αλλάζει εξ ολοκλήρου απο μεταγραφική σεζόν σε μεταγραφική σεζον. Ποια συμβούλια σε στρογγυλά τραπέζια ρε μουνιά, ποιόν κοροιδεύετε. Ποιό πρωτάθλημα με έσοδα 8,5 εκατομυρια ευρώ στα μισά του χρόνου ΜΟΝΟ απο ευρωπαική συμμετοχή χωρίς την παραμικρή μεταγραφική επένδυση. Όσα πάνε κ όσα έρθουν και η ΕΠΟ πάνω απ όλα. Φέρτε τον Μουρίνιο, δεύτερος καταιδρωμένος κ μαλάκα θα τον βγάλουμε.

Η αγωνιστική ανυπαρξία της ομάδας ανήκει κατά 85% στην διοικητική της αρρώστια, παρασπονδία, τρύπημα, σύγκρουση πόλων και στην θλιβερή αμάθεια του μεγαλομετόχου της για τον Σύλλογο και το προφιλ του
« Last Edit: December 13, 2013, 13:44:41 by CLUB »

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #803 on: December 13, 2013, 13:54:28 »
συμφωνώ και στις τέλειες. πες μου λίγο τη γνώμη σου για το χτεσινό όμως. σου φαίνεται ότι έστησε την ομάδα να πάρει το παιχνίδι? πέρα από τους παίχτες και τη νοοτροπία τους σαuτα συμφωνούμε. με 4-3-3 για πρώτη φορα φέτος, με κωνσταντινίδη βασικό, με καμια διάθεση γυρισμού στο 4-4-2 που παίζει όλη τη χρονια όταν δυσκόλεψε το πράμα, με κίτσιου αντί κωνσταντινίδη και σκόνδρα μέσα, και αλλαγή για την ανατροπή τον πόζογλου? ούτε ο βούκιτς μέσα που γυρνάει παιχνίδια αποδεδειγμένα?

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #804 on: December 13, 2013, 14:03:14 »
Δηλαδή στην περίπτωση του κάτσε του επιβαλανε να μην παίζει και στου Γκαρσια ειναι δική του επιλογή; Καλά κρασα... Οπου βολεύει παίρνει χαρτάκι...

εσύ δηλαδή από τις δηλώσεις του για τους δύο παίχτες καταλαβαίνεις κάτι άλλο ?

Νομιζω πως δεν διαφωνειτε

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #805 on: December 13, 2013, 14:03:58 »
Κακό κοουτσάρισμα έκανε χθες. Έπεσε και σε ομάδα χωρίς άγχος-νεανική που βγήκε ελεύθερα να παίξει. Τι να χρεώσεις όμως οταν απο τους 11 που ξεκίνησαν, κερδισμένο σπριντ δεν είδαμε με αντίπαλο. Ο βούκιτς αδερφέ έδωσε φέτος μιάμιση ανατροπή, σ όσα ξεκίνησε ήταν απογοητευτικός, ως αλλαγή για ανατροπή μπήκε κ στο καραισκάκη κ είδαμε την απόδοσή του. Ο πιτσιρικάς κ χώρους άνοιξε κ μια ωραία σέντρα έκανε περνώντας υπέροχα ντουμπλάρισμα σε αντίπαλους σε χωρο ευθύνης δεξιου μπακ και σκόραρε επίσης.  

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #806 on: December 13, 2013, 14:16:51 »
ο βούκιτς αδερφέ ως αλλαγή έχει πάρει 2 παιχνίδια στο 90 (σαχτάρ και τελhs) και ένα στο 55 με goalara στο πλατανια. δε λέει κανεις να ξεκινάει. εν πάση περίπτωση είναι προφανές ότι αν θες να πάρεις mats τον βούκιτς βάζεις μέσα k όχι πιτσιρικα extrem που δεν έχει ξαναπαίξει. αυτό έχει κάνει μέχρι τώρα, k από δω k πέρα επίσης δε νομίζω να βάζει τον πόζογλου όταν βλέπει τα ζόρια.
άλλο που του βγήκε. όχι απλά κακό το κοουτσάρισμα, ανεξήγητο για μένα

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #807 on: December 13, 2013, 14:42:50 »
όλα αυτά που λεεί ο κλαμπ είναι τα προφανή κ φυσικά ισχύουν. Όμως εξ ίσου ισχύει ότι όλα γινονται εν γνώση του στέφενς
κ σε πολλά με την σύμφωνη γνώμη του. Μάλλον το λάθος το έχουμε εμείς που περιμέναμε κάποιον γνώστη του αθλήματος να αναμορφώσει το πολύπαθο ποδοσφαιρικό τμήμα χωρίς να δέχεται παρεμβάσεις από τους γύρω του φέρνοντας ταυτόχρονα (άλλα κ διώχνοντας) αυτούς που εκείνος θεωρούσε ότι χρειάζεται. Απ' ότι δείχνει το πράμα τίποτα απ αυτά δεν πρόκειται να συμβεί οπότε μάλλον θα βολευτούμε με μία ψιλοβελτίωση της υπάρχουσας κατάστασης...και η ζωή συνεχίζεται
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #808 on: December 13, 2013, 14:51:54 »
η πλακα ειναι οτι ο μπολονι βγηκε 5ος οταν στα μισα της χρονιας του διωξανε την μιση ομαδα και αρκετοι απο το φορουμ λεγανε τα ιδια με οτι ελεγε ο σταυρακης ο κολκας και ο δημητρακης ο τζορμπατζογλου

επειδη συμβαινει το ιδιο εργο τωρα με τον ολλανδο ειναι σιγουρο οτι θα τον φαμε.ναι για χθες ολοι το ιδιο εργο ειδαμε.και μαλιστα εχοντας δει προσφατα την κ20 απορησα γιατι επαιξε ο κωνσταντινιδης.καμια σχεση το παιδι με αλλους μικροτερους του μαλιστα σε ηλικια.μπαλα δεν ξερει για να παιξει δεξι μπακ οχι στο κεντρο πισω απο το φορ...το γιατι απαντιεται μονο απο τον γ.χ. πχ η απο αυτους που προωθουν πιτσιρικαδες σε αυτη την ομαδα τελος παντων.

ουτε με τον ποζογλου τρελαθηκα.πολυ ατσουμπαλος και ανουσιος.μπαλα και τακτικη ξερει απο τους πιτσιρικαδες ο παππαδοπουλος που πηγε στην στουτγκαρδη για δοκιμη αλλα θα τον χασουμε αυτον ειναι δεδομενο.το γιατι το απανταει ο παναγιωτουδης.η ο μανατζερ του παναγιωτουδη....κι εκει ειναι η διαφορα του στεφενς με τον μπολονι.ο ρουμανος τους ειχε φανερα κι απροκαλυπτα γραμμενους ολους στ αρχιδια του.αυτο πρεπει να κανει κι ο στεφενς γιατι προκοπη αλλιως δεν γινεται.αυτη ηταν κι η τακτικη του δον.εγω κι αλλος κανεις...ασχετα αν δεν τον παω μια

υ.γ οταν ηρθε η ομαδα στα γιαννενα στο ξενοδοχειο καποιος απο την ομαδα κατεβηκε να δει εναν κολλητο του σαλονικιο που μενει μονιμα εδω.πιανοντας κουβεντα για τον γκαρσια μας ειπε ακριβως το ιδιο πραγμα.ελατε να δειτε μια προπονηση να καταλαβετε...

και στην τελικη απο 36χρονο λευκο αμ χαφ ακομα και στα καλα του νατανε δεν περιμενω να αλλαξει η ομαδα.το θεμα δεν ειναι ο γκαρσια η ο στεφενς αλλα ποιοι καταφεραν στην αρχη της χρονιας να εχουμε για ροστερ στο κεντρο εναν 20χρονο εναν 32χρονο εναν 36χρονο και τον τζιμ καρει στο ηλιθιος και ο πανηλιθιος.ασχετα τι εχει γινει με τον κατσε η τον γκαρσια περυσι.λες και θαταν τραγικα διαφορετικα τα πραματα αν υπηρχε κατσε...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #809 on: December 13, 2013, 14:55:16 »
όλα αυτά που λεεί ο κλαμπ είναι τα προφανή κ φυσικά ισχύουν. Όμως εξ ίσου ισχύει ότι όλα γινονται εν γνώση του στέφενς
κ σε πολλά με την σύμφωνη γνώμη του. Μάλλον το λάθος το έχουμε εμείς που περιμέναμε κάποιον γνώστη του αθλήματος να αναμορφώσει το πολύπαθο ποδοσφαιρικό τμήμα χωρίς να δέχεται παρεμβάσεις από τους γύρω του φέρνοντας ταυτόχρονα (άλλα κ διώχνοντας) αυτούς που εκείνος θεωρούσε ότι χρειάζεται. Απ' ότι δείχνει το πράμα τίποτα απ αυτά δεν πρόκειται να συμβεί οπότε μάλλον θα βολευτούμε με μία ψιλοβελτίωση της υπάρχουσας κατάστασης...και η ζωή συνεχίζεται
αυτό ακριβώς. τίποτα άλλο.

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #810 on: December 13, 2013, 15:42:08 »
Δικαιολογημένη η αγανάκτηση, αλλά εχουν γραφεί εδώ μέσα απίθανα πράγματα. Ο προπονητής δεν έφερε τον Τζιόλη, ο προπονητής δε διάλεξε το Νίνη, ο προπονητής δεν έκρινε οτι 37χρονος θα ναι βασικό αριστερό μπακ στον ΠΑΟΚ του 2013. Ο προπονητής επίσης δεν ευθύνεται που το βασικό φορ του ΠΑΟΚ κοστίζει 300 χιλιάρικα κ ο αναπληρωματικός του μέχρι πέρσυ 800 κ τώρα 600, δλδ τα διπλάσια.Ο προπονητής βρήκε μια ομάδα κατα τα 8/11 καινούργια, καινούργια με ημερομήνια λήξης μάλιστα, γτ πολλοί που παίζουν φέτος για πρώτη φορά, του χρόνου δεν θα υπάρχουν γτ είναι δανεικοί. Που σημαίνει οτι κ φέτος το καλοκαίρι η ομάδα πάλι άλλη θα ναι. Ο προπονητής ποτέ δε δήλωσε οτι παίζει για να σηκώσει το πρωτάθλημα. Η φανφάρα ανήκει στον μεγαλομέτοχό της, ο οποίος δήλωσε οτι θα πάρει το πρωτάθλημα με α)κόφτη απο κυπριακό πρωτάθλημα, β) αριστερό χαφ τον κουτσιανικούλη σε καλύτερη έκδοση που περσυ δεν έπαιζε, γ) δεξί χαφ τον κανένα (δλδ το γιδι) ή παίκτη που συμμετείχε στο Ουκρανικό Πρωταθλημα και δεν έπαιζε, δ) επιτελικό μέσο - αργότερα δεξι χαφ, στο ενδιάμεσο χαφ άξονα την σωτηρούλα τη νίνη που πέρσυ δεν έπαιζε, ε) υποτίθεται 11δατο c.back έναν Ίντιγκο παιδί του υδροχόου που έπαιξε με ομάδα τρίτου τοπικού και ζαλίστηκε στην ντρίμπλα, στ) δεύτερο σ μπακ έναν ποιοτικό ρουφιάνο πιανόλα που φέτος αποδίδει λίγο χειρότερα απο τον Βίβιαν.

Επειδή βγαζουν αίμα τα ματάκια μου γτ κάποιοι μιλάνε για σάντο, υπενθυμίζω οτι ο κος έκανε ΤΡΕΙΣ προετοιμασίες. Την πρώτη χρονιά σωθηκαμε ίδιο μήνα με τον τρέχοντα αν θυμάμαι καλά. Σωθήκαμε απο την Β'. Τις δυο επόμενες χρονιές βασικά κλειδιά (με απείρως καλύτερα τεχνικά γνωρίσματα) παρέμειναν ίδια, ίσως κ καλυτέρευσαν. Κατα τους ειδήμονες γλύφτες του, παίζαμε μπαλάρα. Όποιος δεν έχει θυμικό για κάποιον λόγο, ας ανατρέξει στα νήματα να θυμηθεί την μπαλάρα που παίζαμε, που εξαντλήθηκε κάθε είδους κολλύριο υπήρχε σε φαρμακείο. Επειδή κάποιοι μιλάνε για αγωνιστικό πλάνο κ ανυπαρξία του. Πείτε μου ποιό ήταν το αγωνιστικό πλάνο του κομπλέξα. 7-2-1 στο μισό γήπεδο -  άμα ανεβαίνουμε πάνω απο το μισό, ο εξω αριστερά/δεξιά σηκώνει στο πρώτο δοκάρι και αν θέλει ο θεός κάνουμε το μισό μηδέν. Αυτό ήταν το πλάνο.
Πείτε μου ένας μια ομάδα παγκοσμίως με 8/11 καινούργιο υλικό αν έπαιξε μπάλα οπουδήποτε μήνα δεκέμβριο. Πείτε μου επίσης ομάδα που πήρε πρωτάθλημα με ελευθερους πρώην ζέλες  που 10 χρόνια τους πηδούσαν οι γαύροι μέσα έξω και αυτοί τα ρίχνανε στους χούλιγκαν στις κερκίδες. Πείτε μου πόσα μέτρησε ο σάντος αντίπαλος στην τούμπα ως προπονητής του παθαναικού.
Πείτε μου γιατί οι γραμμές έχουν αποστάσεις, όταν σύνολο ηλικίας απο σέντρα κ κάτω είναι άνω των 33. Πείτε μου ποιον ποδοσφαιριστή ψώνισε ο λεφτάς (στο μπλα μπλα) που είναι playmaker κ μπορεί να κουβαλήσει μπάλες στο transition απο άμυνα προς επίθεση. Πείτε μου αν διαθέτει ο ΠΑΟΚ box to box αμυντικό χαφ με σουτ, κάθετη κ σπιρτάδα στο σπριντ. Πείτε μου ποια η ειδοποιός διαφορά του χάνω με μισό μηδεν απο το χάνω 3-2, πείτε μου γτ γκρινιάζατε με την παράλληλη φλυαρία του Μουρίνιο απο το Εστορίλ. Πείτε μου πότε ξανά άλλοτε είχατε προπονητή που έχασε Μπουντεσλίγκα στην ισοβαθμία, που ταν νταμπλούχος αυστρίας κ κάτοχος ευρωπαικού. Πείτε μου που πήγε γυρολόγος ο "γεροξεκούτης που ρθε για τα λεφτά " για να κάθεται πάνω στα συμβόλαια. Δούλεψε στο Κατάρ, στην Κίνα, στην Αμερική, στην Τσετσενία, που? Πείτε μου ποιός προπονητής βγαίνει κ λέει στα μισα της χρονιάς οτι το υλικό που δουλεύω είναι για τον πούτσο (γτ και αυτό του το χρεώνετε). Ποιόν θα προπονήσει την επομένη της δήλωσης, ποια εναλλακτική να έρθει άλλος καλύτερος βλέπει.

Δεν με νοιάζει να υπερασπιστω κανέναν, όλοι θα τ ακουσουν, αλλά αν δεν βλεπετε οι 9/10 ποιός είναι ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ, δεν μπορεί να τ ακούει ο τελευταίος τροχός της αμάξης στα μέσα πρώτης σεζόν. Γτ τελευταίος είναι. Με λάθη πολλά τακτικά και μη, αλλά πείτε μου εσείς εναν προπονητή στον κόσμο να κάνει δουλειά και να εξελίξει το υπάρχον υλικό, ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ αν όχι τρύπιους, επιεικώς άσχετους, με ομάδα που αλλάζει εξ ολοκλήρου απο μεταγραφική σεζόν σε μεταγραφική σεζον. Ποια συμβούλια σε στρογγυλά τραπέζια ρε μουνιά, ποιόν κοροιδεύετε. Ποιό πρωτάθλημα με έσοδα 8,5 εκατομυρια ευρώ στα μισά του χρόνου ΜΟΝΟ απο ευρωπαική συμμετοχή χωρίς την παραμικρή μεταγραφική επένδυση. Όσα πάνε κ όσα έρθουν και η ΕΠΟ πάνω απ όλα. Φέρτε τον Μουρίνιο, δεύτερος καταιδρωμένος κ μαλάκα θα τον βγάλουμε.

Η αγωνιστική ανυπαρξία της ομάδας ανήκει κατά 85% στην διοικητική της αρρώστια, παρασπονδία, τρύπημα, σύγκρουση πόλων και στην θλιβερή αμάθεια του μεγαλομετόχου της για τον Σύλλογο και το προφιλ του
Κατ αρχας συμφωνω και συμπληρωνω:
Η ολη αγανακτηση του κοσμου ειναι στο οτι βλεπει ενα κεντρο να μην τραβαει και με δυο εναλλακτικες (του κατσε εξαιρειται λογω βλακειας- και του γκαρσια) να μην χρησιμοποιειται ο παμπλο για να δουμε και εμεις οι αμπαλοι οτι δεν μπορει πια.Αλλωστε συμφωνα με το σκεπτικο ορισμενων θα μπορουσε καλλιστα να τον χρησιμοποιησει για να τον εκθεσει στα ματια του κοσμου.

Πιο λογικη εξηγηση φαινεται να λειτουργει το παρεακι της εθνικης κατα του χουμπ.πολλα λαθη ο κατσουρανης ,ανυπαρκτοι και εξαφανισμενοι κλαους και κοντος.τζιωληδες,τζαβελλες σπυροπουλοι νινηδες σιγονταρουν με την αμπαλοσυνη τους και βγαινει το τουρλουμπουκι για παραστασεις τσιρκου.εμφανιζεται κανας λινο και βουκιτς και παιρνει το χειροκροτημα στο τελος της παραστασης το ασκερι.
Τωρα αν ο χουμπ το ανεχεται ολο αυτο και σου λεει δεν γαμιεται πληρωνει ο ρωσος ή το χει παρει εγωιστικα και σου λεει θα περασει το δικο μου.Ειδωμεν.

Οτι και να γινει θεωρω πως -αν δεν κοψει την παρλα και τα παχια λογια ο ρωσος,δεν εξαφανιστουν βρυζες και λοιποι απ την ΠΑΕ και δεν παραμεινει ο χουμπ για μια τριετια απο σημερα- προκοπη δεν θα δει ο συλλογος .
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #811 on: December 13, 2013, 16:41:05 »
ρε παιδια το εχουμε ξαναδεί το έργο,
τα ίδια και τα ίδια,

εχουν παιχτεί ύποπτα ματσάκια, η αδιαφορία δεν είναι τυχαία απο τους γμωπαίκτες,
απο αγωνιστική άποψη πρέπει να φύγουν ολοι οι γμωδημοσιοι υπάλληλοι, αλλα έχεις 3ετες σε τζιώλη και σόλα τα παλτά και γμωδανεικούς γατάκια. Του χρόνου δλδ ομάδα πάλι απο την αρχή (?), μάλλον τον χουμπ θα πουλάρουν για να κερδίζουν χρόνο συνεχεια, και θα συνεχιστεί αυτός ο κύκλος της μιζέριας. Έστω οτι μένει και του χρονου ο Στέφενς, δεν θα υπάρχει κορμός, πάλι απο την αρχή καινούργια ομάδα χρειάζεται.

Ο στεφενς φταίει οσο του αναλογεί γιατί και κακά κοουτσαρισματα έχει κάνει και επειδη δεν μιλάει όπως μιλούσε ο μπόλονι.

Αλλα κυριως φταίει ο σαββιδης και το συνναφι που έχει μαζέψει, δεν μου βγαίνει να κράξω χουμπ, βρίσκεται σε ελλατωματικό σωματειο που φαινεται να μην έχει ταυτότητα πλέον.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #812 on: December 13, 2013, 17:03:05 »
Κι εμενα τι με νοιαζει που δεν τους εφερε αυτος..
Αυτος τους δεχτηκε ομως. Δεχτηκε να του φερουν τον τζιολη τον νινη και τον κανενα αριστερο μπακ.. Και δεχεται να εχει 2 πραγματικα καδρονια μπροστα
Αντε να δουμε μπας και αλλαξει κατι τον χειμωνα.
 Μην δουμε τιποτα βυντροκαρνεζηδες ομως και τον χουμπ να κανει παλι την παπια. Ή φευγεις ή επιβεβαιωνεις οσους λενε οτι στ αρχιδια του αφου θα τσεπωσει τα φραγκα
ΠΑΟΚ G4Α

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #813 on: December 13, 2013, 17:05:50 »
αφου συμφωνειτε σε ολα δεν πιστευω να διαφωνειτε οτι τις συνθεσεις τις κανουν οι μανατζερ
το ποδοσφαιρο ειναι παιχνιδι μανατζαραιων ,που δεν μπορεις να πεις οχι για πολλους λογους
και σε μανατζερ κανεις δεν εκανε λαμογια
τωρα παρτε τις απαντησεις και μοιραστε τις οπως θελετε.

12 χρονων παιδι θελει να αγορασει ενας μανατζερ.θα του λεει τι θα τρωει πως θα γυμναζεται ,τι ωρες θα βγαινει ,ποσο να διαβαζει και τι ωρα θα κοιμαται.
προιον του ειναι . τον παιρνει και τον πηγαινει σε οποια ομαδα θελει. και αν δεν θελει ο γονιος στα 15 του λεει η ομαδα οτι δεν κανεις. ετσι απλα .
και ο παραδιπλα που την κατεβαζει στα 5 κοντρολ εχει ενα εγγυημενο συμβολαιο τουλαχιστον σε ομαδες οπως ο πλατανιας ,ο οφη και λοιπες πιπες με 150.000.

μαλακες ειμαστε και θυματα .παρτυ εκατομμυριων γυρω απο αυτο που αγαπαμε και εμεις ειμαστε οι αιμοδοτες. η τα γαμας ολα την μανα και παιρνεις τις συνεπειες η αποχωρεις
δεν παιζει αλλο
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #814 on: December 13, 2013, 20:10:50 »
έβαλε για ένα ακόμη παιχνίδι να παίξουν η 2 καμμένοι λαζαρ και τζιώλης, μαζί αυτή τη φορα με τον κωνσταντινίδη  ::) ...και μετά έβαλε τον κίτσιου να παίξει στο κέντρο...και στο τελος εβαλε μεχρι και τον ποζογλου...και στη συνεντευξη ειπε,ελατε να  δειτε στην προπονηση τον pablo...δηλαδή ότι είναι δυνατόν ,για να μην χρησιμοποιηθεί ο ουρουγουανός και να τα παρει στο κρανιο...
εβγαλα συμπερασμα η συμπατριωτης του μπλιατ ειναι η λαμογιο.

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #815 on: December 13, 2013, 21:41:31 »
Εγώ δεν αμφισβητώ ότι ο πάμπλο μπορεί να είναι τραγικός, τον είδαμε στην καρδίτσα που παραπάταγε. Να πω ότι έχουμε εσιέν, πίρλο και τσαβι στα χαφ να δεχτώ ότι δεν μπορεί να παίξει. Όταν βλέπω όμως κάτι σκουντούφληδες σαν τον κωνσταντινίδη και τον νίνη να παίζουν στη θέση του μόνο ως εμπαθή μπορώ να χαρακτηρίσω τον προπονητή. Και δεν λέμε να είναι αναντικατάστατος, βάλτον να παίξει 10 ματς και ας τα χάσουμε και τα 10, δηλαδή με απόλλωνες, άρηδες και βέροιες στην τούμπα χρειαζόμαστε κάτι σαν τον ινιέστα (που δεν τον έχουμε βέβαια) στα χαφ για να κερδίσουμε και μας περισσεύει ο πάμπλο??
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #816 on: December 13, 2013, 22:19:15 »

μαλακες ειμαστε και θυματα .παρτυ εκατομμυριων γυρω απο αυτο που αγαπαμε και εμεις ειμαστε οι αιμοδοτες. η τα γαμας ολα την μανα και παιρνεις τις συνεπειες η αποχωρεις
δεν παιζει αλλο

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #817 on: December 13, 2013, 22:32:51 »
Μετά τις χθεσινές σου απαράδεκτες δηλώσεις δεν είσαι πλέον στο απυρόβλητο.
Εκεί που έπρεπε να μιλήσεις σιώπησες και χθες πούλησες τζάμπα νταηλίκι στον Γκαρσία.

ΥΓ. Αυτές οι φθηνές δικαιολογίες προ διμήνου για τους "συνεχείς τραυματισμούς" του Γκαρσία
που τον άφηναν εκτός αποστολής, ήταν δικής σου επινόησης?

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #818 on: December 13, 2013, 22:41:13 »
Mπαρμπα ξεβρακωθηκες χτες με τις κομπλεξικες δηλωσεις για το συμβολο του ΠΑΟΚ, πλεον και εσυ αποτελεις μελος της κλικας της μεγαλης εθνικης του κατσουρανη-γιδι, τον μπουλο λιαν συντομως θα παρεις και εσυ μαζι με τους εθνικαρες εκει μεσα.

ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #819 on: December 13, 2013, 23:49:20 »
ω ρε τι διαβαζουμε.....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......