Δικαιολογημένη η αγανάκτηση, αλλά εχουν γραφεί εδώ μέσα απίθανα πράγματα. Ο προπονητής δεν έφερε τον Τζιόλη, ο προπονητής δε διάλεξε το Νίνη, ο προπονητής δεν έκρινε οτι 37χρονος θα ναι βασικό αριστερό μπακ στον ΠΑΟΚ του 2013. Ο προπονητής επίσης δεν ευθύνεται που το βασικό φορ του ΠΑΟΚ κοστίζει 300 χιλιάρικα κ ο αναπληρωματικός του μέχρι πέρσυ 800 κ τώρα 600, δλδ τα διπλάσια.Ο προπονητής βρήκε μια ομάδα κατα τα 8/11 καινούργια, καινούργια με ημερομήνια λήξης μάλιστα, γτ πολλοί που παίζουν φέτος για πρώτη φορά, του χρόνου δεν θα υπάρχουν γτ είναι δανεικοί. Που σημαίνει οτι κ φέτος το καλοκαίρι η ομάδα πάλι άλλη θα ναι. Ο προπονητής ποτέ δε δήλωσε οτι παίζει για να σηκώσει το πρωτάθλημα. Η φανφάρα ανήκει στον μεγαλομέτοχό της, ο οποίος δήλωσε οτι θα πάρει το πρωτάθλημα με α)κόφτη απο κυπριακό πρωτάθλημα, β) αριστερό χαφ τον κουτσιανικούλη σε καλύτερη έκδοση που περσυ δεν έπαιζε, γ) δεξί χαφ τον κανένα (δλδ το γιδι) ή παίκτη που συμμετείχε στο Ουκρανικό Πρωταθλημα και δεν έπαιζε, δ) επιτελικό μέσο - αργότερα δεξι χαφ, στο ενδιάμεσο χαφ άξονα την σωτηρούλα τη νίνη που πέρσυ δεν έπαιζε, ε) υποτίθεται 11δατο c.back έναν Ίντιγκο παιδί του υδροχόου που έπαιξε με ομάδα τρίτου τοπικού και ζαλίστηκε στην ντρίμπλα, στ) δεύτερο σ μπακ έναν ποιοτικό ρουφιάνο πιανόλα που φέτος αποδίδει λίγο χειρότερα απο τον Βίβιαν.
Επειδή βγαζουν αίμα τα ματάκια μου γτ κάποιοι μιλάνε για σάντο, υπενθυμίζω οτι ο κος έκανε ΤΡΕΙΣ προετοιμασίες. Την πρώτη χρονιά σωθηκαμε ίδιο μήνα με τον τρέχοντα αν θυμάμαι καλά. Σωθήκαμε απο την Β'. Τις δυο επόμενες χρονιές βασικά κλειδιά (με απείρως καλύτερα τεχνικά γνωρίσματα) παρέμειναν ίδια, ίσως κ καλυτέρευσαν. Κατα τους ειδήμονες γλύφτες του, παίζαμε μπαλάρα. Όποιος δεν έχει θυμικό για κάποιον λόγο, ας ανατρέξει στα νήματα να θυμηθεί την μπαλάρα που παίζαμε, που εξαντλήθηκε κάθε είδους κολλύριο υπήρχε σε φαρμακείο. Επειδή κάποιοι μιλάνε για αγωνιστικό πλάνο κ ανυπαρξία του. Πείτε μου ποιό ήταν το αγωνιστικό πλάνο του κομπλέξα. 7-2-1 στο μισό γήπεδο - άμα ανεβαίνουμε πάνω απο το μισό, ο εξω αριστερά/δεξιά σηκώνει στο πρώτο δοκάρι και αν θέλει ο θεός κάνουμε το μισό μηδέν. Αυτό ήταν το πλάνο.
Πείτε μου ένας μια ομάδα παγκοσμίως με 8/11 καινούργιο υλικό αν έπαιξε μπάλα οπουδήποτε μήνα δεκέμβριο. Πείτε μου επίσης ομάδα που πήρε πρωτάθλημα με ελευθερους πρώην ζέλες που 10 χρόνια τους πηδούσαν οι γαύροι μέσα έξω και αυτοί τα ρίχνανε στους χούλιγκαν στις κερκίδες. Πείτε μου πόσα μέτρησε ο σάντος αντίπαλος στην τούμπα ως προπονητής του παθαναικού.
Πείτε μου γιατί οι γραμμές έχουν αποστάσεις, όταν σύνολο ηλικίας απο σέντρα κ κάτω είναι άνω των 33. Πείτε μου ποιον ποδοσφαιριστή ψώνισε ο λεφτάς (στο μπλα μπλα) που είναι playmaker κ μπορεί να κουβαλήσει μπάλες στο transition απο άμυνα προς επίθεση. Πείτε μου αν διαθέτει ο ΠΑΟΚ box to box αμυντικό χαφ με σουτ, κάθετη κ σπιρτάδα στο σπριντ. Πείτε μου ποια η ειδοποιός διαφορά του χάνω με μισό μηδεν απο το χάνω 3-2, πείτε μου γτ γκρινιάζατε με την παράλληλη φλυαρία του Μουρίνιο απο το Εστορίλ. Πείτε μου πότε ξανά άλλοτε είχατε προπονητή που έχασε Μπουντεσλίγκα στην ισοβαθμία, που ταν νταμπλούχος αυστρίας κ κάτοχος ευρωπαικού. Πείτε μου που πήγε γυρολόγος ο "γεροξεκούτης που ρθε για τα λεφτά " για να κάθεται πάνω στα συμβόλαια. Δούλεψε στο Κατάρ, στην Κίνα, στην Αμερική, στην Τσετσενία, που? Πείτε μου ποιός προπονητής βγαίνει κ λέει στα μισα της χρονιάς οτι το υλικό που δουλεύω είναι για τον πούτσο (γτ και αυτό του το χρεώνετε). Ποιόν θα προπονήσει την επομένη της δήλωσης, ποια εναλλακτική να έρθει άλλος καλύτερος βλέπει.
Δεν με νοιάζει να υπερασπιστω κανέναν, όλοι θα τ ακουσουν, αλλά αν δεν βλεπετε οι 9/10 ποιός είναι ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ, δεν μπορεί να τ ακούει ο τελευταίος τροχός της αμάξης στα μέσα πρώτης σεζόν. Γτ τελευταίος είναι. Με λάθη πολλά τακτικά και μη, αλλά πείτε μου εσείς εναν προπονητή στον κόσμο να κάνει δουλειά και να εξελίξει το υπάρχον υλικό, ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ αν όχι τρύπιους, επιεικώς άσχετους, με ομάδα που αλλάζει εξ ολοκλήρου απο μεταγραφική σεζόν σε μεταγραφική σεζον. Ποια συμβούλια σε στρογγυλά τραπέζια ρε μουνιά, ποιόν κοροιδεύετε. Ποιό πρωτάθλημα με έσοδα 8,5 εκατομυρια ευρώ στα μισά του χρόνου ΜΟΝΟ απο ευρωπαική συμμετοχή χωρίς την παραμικρή μεταγραφική επένδυση. Όσα πάνε κ όσα έρθουν και η ΕΠΟ πάνω απ όλα. Φέρτε τον Μουρίνιο, δεύτερος καταιδρωμένος κ μαλάκα θα τον βγάλουμε.
Η αγωνιστική ανυπαρξία της ομάδας ανήκει κατά 85% στην διοικητική της αρρώστια, παρασπονδία, τρύπημα, σύγκρουση πόλων και στην θλιβερή αμάθεια του μεγαλομετόχου της για τον Σύλλογο και το προφιλ του