Author Topic: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens  (Read 59818 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
Áð: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
« Reply #660 on: November 11, 2013, 11:15:17 »
αντε γαμησου κ συ κολογερα τουριστα

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #661 on: November 11, 2013, 11:17:27 »
Καταφέραμε Νοέμβρη μήνα να βγάλουμε κάτοχο Ευρωπαικού μαστραπά, τουρίστα, γεροξεκούτη, αδιάφορο, σταρχιδιστή και εκτός τόπου κ χρόνου. Σήμερα τα γράφει κ ο μεγάλος κόλκας που περσυ μέχρι τα πλει οφ μας εξηγούσε το 4-4-2 σε ρόμβο του μεγάλου μουρίνιο που βολοδέρνει στις αγίες νάπες. Προστάζουμε τον προπονητή του ΠΑΟΚ να κάνει μεταγραφές γτ έτσι συνηθίσαμε στο μπανανοκράτος, να φορτώνουμε με μισο εκατομ'υριο ευρώ το ταμείο για κάποιον ιτανζ, λες κ ο προπονητής πρέπει να κάνει μεταγραφές κ όχι οι τεχνικοί διευθυντάδες (υπάρχουν εν δυνάμει 4 αν δεν θυμάστε - ούτε τα τοπ 4 κλαμπ στην Ευρώπη δεν έχουν τόσους να κάνουν τόσο εσκεμμένα ανύπαρκτη δουλειά).
Ελάχιστοι σήμερα μιλάνε για την πλήρη ανυπαρξία του υλικού, μολονότι θα πρεπε αυτά να τα βλέπουν απο τον Αυγουστο οταν κάποιοι τα επισημαίναμε. Ακόμα και μετά απο ντόρτι, με τον "γεροξεκούτι" ασχολούνται. Ομάδα με μηδέν προσωπικότητα, πλερώ μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει, τους ζητάνε να βγάλουν και ΠΑΟΚσηδιλίκι. Ποιός να το βγάλει ο τσάτσος που ευθύνεται για 2 απο τα 4 χθεσινά που δεν πιστεύει σε τπτ παρά μόνο στην ίντριγκα, τα marlboro και πως να το παίζει αρχηγός στ αποδυτήρια? Το ποιοτίκ πουστράκι μεγαλωμένο στην Παιανία που τον πιάνει η κάμερα να χασκογελάει γτ τον έδωσαν κίτρινη,την ώρα που ο ΠΑΟΚ χάνει με ΤΕΣΣΕΡΑ? Ο παπάς του ισπανού που βολόδερνε στα ερασιτεχνικά της Ισπανίας και τον έφεραν απο τα βάθη της μογγολίας ως νέο βιερίνια την ώρα που το μισό φόρουμ και τα μάνια πανηγύριζαν λες κ βρήκαμε τον Τσάβι σε νεαρή ηλικία? Ο δανεικός απο τους Τούρκους που τον κάνατε ίνδαλμα με 4 ματς και έκτοτε μεθοκοπάει στο χωριό? Ποιός να νιώσει ΠΑΟΚ απο αυτούς, πότε όλοι αυτοί οι κουρούτες είχαν την παραμικρή ιδέα τι σημαίνει ΠΑΟΚ, ποιος θα τους το γνωρίσει. 2013 έχουμε και δεν υπάρχει ΜΙΑ ποδοσφαιρική προσωπικότητα στον Σύλλογο, να εμπνεύσει τα αποδυτήρια. Ποιά τα λάθη στις τοποθετησεις, όταν έχουν δοκιμαστεί ΟΛΟΙ οι ποδοσφαιριστές δυο κ 3 φορές (πλην γκαρσία) και κανενας σε κανένα ματς δεν πείθει οτι μπορεί έστω να παίξει στο 6.
Μικρύναμε σαν οπαδοί , μόνο για κανα βλαχοκαγκουριλικι είμαστε, υπάρχει ευχαρίστηση με το τίποτα, όταν ο πήχης πέφτει απ[ο μας, μην περιμένετε τπτ απο την ομάδα.  Καθήστε τώρα πανηγυρίστε για τα λεοφορεία και τις πίπες και κλείστε τα μάτια σαν αποχαυνωμένα ΖΩΑ σε ό, τι πληγώνει το Σύλλογο, τις προπονήσεις λες κ είμαστε θυγατρική σε ομάδα Γ' Εθνικής, τις κλήσεις στο εθνική που κάνει μερικά κιρίζια να φουσκώνουν απο περηφάνεια, το δημοσιουπαλληλίκι 35 εκατομυρίων εργαζομένων στην ΠΑΕ (τυχαίο που ταίζεται κόσμος και όλα πάνε λάου λάου τη στιγμή που θα πρεπε να χουν απαιτηθεί κεφάλια στην Μ. Ασίας - ποια η διαφορά του ταίζω κόσμο του ρωσοφαφλατα απο το ταίζω κόσμο του λίλη κ του αλλήθωρου, πείτε κ μας αν βρίσκεται καμία).
Για τον προπονητή που εγώ θα στηρίζω σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, ενα μονο χρειάζεται να ειπωθεί. Ρε μαλάκα 60 χρονων άνθρωπος είσαι, Βορειοευρωπαίος αλλαζόνας υπερόπτης ολλανδός, νταμπλούχος αυστρίας. Σ αρέσει να σε πουλάει τρέλλα κάποιο κοστούμι με τ όνομα μίτσελ κ να σε κάνει αλλαγή fair play στο 70' τον φουνταριστό του, επειδή σε λυπήθηκε? Κάνε αυτό που πρέπει, βάλε μια σειρά και εξέθεσέ τους όσο δεν πάει άλλο. Ποιός σοβαρός άνθρωπος με το ελάχιστο μάτι σε χορτάρι έχει απαιτήσεις για φέτος με το παθαναικό υλικό της πλάκας? Η ομάδα μόνο εξαιτίας σου θα κερδάει 9/10 χωριά και θα κάνει πίπες στα μεγάλα, γτ πολύ απλά δεν υπάρχει ομάδα ΠΑΟΚ. Υπάρχει reserves team ΕΠΟ και 5-6 λεωφόρος που τα λένε στα αποδυτήρια κ κάνουν πλακίτσα.  

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
« Reply #662 on: November 11, 2013, 11:20:12 »
Ολόσωστος...

Offline shady4

• Αποστολή
  • **
« Reply #663 on: November 11, 2013, 11:30:07 »
Η ευθυνη του Στεφενς ειναι τεραστια. Οταν εισαι προπονητης σε μια ομαδα που θεωρητικα παει για πρωταθλημα (οπως εχουν δηλωσει οι παραγοντες της), μπορεις να δεις οτι με παικτες στυλ κατσικα, γεωργιαδη, ολισε, προδοτη, κατσουρανη κτλ δεν πας πουθενα.

Σε καμια περιπτωση δεν θυμαμαι να ειχε απαιτησει παικτες για να εκπληρωσει τους στοχους της ομαδας, αντιθετως ελεγε οτι το υλικο του κανει. Ή τα βρηκε με τον σαββιδη ή δεν ηθελε να εκθεσει τους παικτες στο υπαρχον ροστερ.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #664 on: November 11, 2013, 11:33:26 »
Club συμφωνω σχεδον σε ολα, αλλα πες μου σε παρακαλω, γιατι αυτο το τσιρκο που βλεπουμε εδω και ποσους μηνες καθετε και το καλυπτει? Οχι μονο σημερα, υπαρχουν συνεντευξεις τυπου απο το καλοκαιρι μεχρι σημερα που λεει ξεκαθαρα οτι το ροστερ του αρεσει, no problem και πουτσες μπλε. Πιστευεις πχ οτι τα χριστουγεννα θα πατησει ποδι και θα παρει παιχτες που θελει αυτος και οχι αυτους που θα του προτεινουν?

Αν τον εχουν κανει πιονι αδερφε, να παει να γαμηθει και αυτος.

υγ. αποψεις τυπου κολκα και καθε ζαρζαβατικου, ξερεις καλα που τις γραφω.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #665 on: November 11, 2013, 11:33:48 »
το αν θέλω να φύγει; οχι... το θεωρώ έγκλημα αν τον τελειώσουν τώρα.

Αυτός είναι ο λόγος που είπα πως πρέπει να δείξουμε ότι τον στηρίζουμ φίλε μου και δεν τον βγάζω στην απ' έξω για την κατάντια μας..

Δεν ξέρω τι λένε στα μεταξύ τους εκεί στην ΠΑΕ (τι μπορεί να ζητάει ο προπονητής) αλλά όταν ο άλλος σου λέει διάλεξε από Βύντρα, Μαλεζά και Ταχτσίδη(;;;) τι μπορείς να κάνεις;;; Όταν έχεις μία βασική ενδεκάδα και δοκιμάζεις άλλη μία σε ματς κυπέλλου και τους βλέπεις να κάνουν αγγαρία τότε τι επιλογές έχεις;

Εγώ πιστεύω πως είτε τα έχει γράψει στην πούτσα του γιατί (Α) έχει καταλάβει το λαμόγιο τον Σαββίδη είτε (Β) σου λέει μεροκάματα να βγάζω και δεν γαμιούντε...

Φταίει αρκετά αλλά όχι όσο άλλοι...
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

northeagle_4

• Guest
« Reply #666 on: November 11, 2013, 11:38:40 »
οποιοσδηποτε βλεπει εστω και λιγο καταλαβαινει οτι δεν εχει καμια ευθηνη για το χτεσινο ξεφτιλικι,οι ζπολοιποι σζνεχιστε στους ρυθμους κολκατζογλου και πουστοκουβεντιδη.

και οταν λεω καμια εννοω ΚΑΜΙΑ.

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #667 on: November 11, 2013, 11:52:14 »
Δεν ξερουμε τι θελουμε με δαυτον. Απο τη μια λεμε ξεμπροστιασε τους ολους κι απο την αλλη οταν ξεμπροστιαζονται τα χωνουμε και σε αυτον. Κατ'εμε φταιει, γιατι κανενας προπονητης δεν αναλαμβανει μια ομαδα για να την ξεμπροστιασει. Την αναλαμβανει και προσπαθει να παρει αποτελεσμα. Και αυτο φαινεται να προσπαθει να κανει, αρα και γιαυτο θα τον κρινω.
Ξεκαθαρα για μενα ειναι πολυτελεια αυτος ο προπονητης για μας με τη σημερινη ομαδα, την ιδια ωρα που εχει τεραστιες ευθυνες. Οξυμωρο. Να το κανω πιο λιανα. Με ενα ροστερ τριπλασιας δυναμικοτητας (οχι απο οικονομικης αποψης) θα μπορουσε να κανει την διαφορα γιατι θα μπορουσε να το φερει βολτα. Με αυτους που εχουμε δεν εχει να προσφερει και πολλα. Ειναι και αγυριστο κεφαλι απο τι φαινεται. Φερτε παρασχο και τεννε. Αυτοι οι παικτες για τετοιους προπονητες ειναι. Αλλιως ξηλωστε τα 3/4 της ομαδας και κρατηστε τον ολλανδο.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #668 on: November 11, 2013, 11:56:00 »
εισαι στεφενς εχεις ενα ονομα στην ευρωπη σαν προπονητης ερχεσαι στον ΠΑΟΚ για να κανεις μια ομαδα απο το 0 κ αντι να φερεις δικου σου παιχτες της επιλογης σου συνενεις να σ κανουν αλλοι τις μεταγραφες ? των λουζερ παλιμαχων των βαζελων ? οι ευθυνες του στεφενς η μαλλον και του στεφενς ειναι μεγαλες, δεν γινεται να μενει στον αφρο επειδη εχει ενα ονομα κ δεν γινεται να τρως 4 κ παραλιγο 5 να λεμε δεν εχει καμια ευθυνη αμα τον λεγαν στεφανιδη θα ειχε ηδη κρεμαστει

northeagle_4

• Guest
« Reply #669 on: November 11, 2013, 12:09:59 »
 θα  ερθει κανας δωνης να σου ζητησει ιγκλεσιας,ιτανζ,νεμπεγλερα να αλλαξεις επιπεδο,κανας τετοιος σας αρμοζει.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #670 on: November 11, 2013, 12:16:11 »
«Νομίζω σήμερα φάνηκε μια μεγάλη διαφορά αλλά είμαστε ικανοποιημένοι με το ρόστερ, αρκεί να βγάζει στο γήπεδο την ποιότητα του. Δεν το έκαναν σήμερα και όταν αρκετοί παίκτες δε βγάζουν την ποιότητα τους έχουμε πρόβλημα».
μηνας μπαινει μηνας βγαινει δλδ κι εχει ο θεος.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #671 on: November 11, 2013, 12:18:24 »
θα  ερθει κανας δωνης να σου ζητησει ιγκλεσιας,ιτανζ,νεμπεγλερα να αλλαξεις επιπεδο,κανας τετοιος σας αρμοζει.

Έστω κάποιος για να κάνουμε μπίζνες μαζί του εμείς οι υπεύθυνοι του τμήματος και να δίνουμε κάνα χιλιαρικάκι στον κάθε Κόλκα για να αναλύσει το πόσο γαμάτος είναι ο Χ πορτοφολάς που κάθεται στον πάγκο.

Αλλά για το χθεσινό, γαμιέται παρόλ' αυτά κι αυτός.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #672 on: November 11, 2013, 12:21:26 »
Που ακούστηκε ρε παιδιά ο προπονητής να φέρνει παίχτες στην ομάδα?? Κι αν δεν παίξουνε οι παίκτες που θα φέρει τι θα γίνει??? Θα μπουλάρει ο προπονητής, θα μείνουνε οι παίκτες που έφερε για να παίξουνε με τον άλλο προπονητή που δεν θα τους θέλει και θα θέλει να φέρει τους δικούς του?? Μην λέμε ότι θέλουμε, ο προπονητής ζητάει παίκτες σε θέσεις που εχει ανάγκη η ομάδα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, από εκεί και πέρα άλλοι είναι αρμόδιοι να τους βρούνε πρωτίστως και μετά να τους πληρώσουν, από εκεί και πέρα μπορεί η ομάδα να κάνει μια παραχωρηση και να του πει φερε και έναν δύο παίκτες όποιους θες εσύ, που πάλι λάθος είναι κι αυτό γιατί πως θα είναι τα αποδυτήρια με 2 παίκτες του προπονητή και 25 ξέμπαρκους?? Το πρόβλημα για μένα είναι στην φιλοσοφία της ομάδας και στην ελληνομανία του μεγαλομετόχου, αυτός κινεί τα νήματα και δίνει κατευθύνσεις, δεν είχαν αυτήν την γκάυλα με τους έλληνες ούτε ο κλεφτοθόδωρος ούτε ο μίζας. Δείτε τι μεταγραφές έκαναν όταν ήταν αυτοί τα κουμάντα, όλοι αλλοδαπής προελεύσεως ήταν. Προφανώς ο στέφενς συμφώνησε σε αυτό και ίσως εκεί είναι το λάθος του, διότι μεταγραφές με οποιοδήποτε άλλο κριτηριο πλην της αξίας του ποδοσφαιριστή είναι καταδικασμένες σε αποτυχία. Ζήτησε ο προπονητής, αμυντικό χαφ, δεκάρι, αριστερό μπακ και τον φέρανε τζιόλη, σπυρόπουλο, τζαβέλα και νίνη και άμα χρειαζόμασταν και τερματοφύλακα θα φέρνανε και  τον τζόρβα με το τριφύλι στην γάμπα. Όλους αυτούς τους φέρανε όχι γιατί ήταν καλοί παίκτες, αλλά γιατί ήταν έλληνες. Το ότι δεν παίζανε στις μικρομεσαίες και β΄ εθνική ομάδες της ευρώπης που ανήκαν κανεναν δεν απασχόλησε και το ανησυχητικό είναι αυτό, διότι άντε ο πόντιος δεν τον κόβει οι υπόλοιπες μπαλαδόφατσες που πληρώνονται αδρά ποιά είναι η δουλειά τους?? Να λενε γιες μεν σε όλα?? πετάει ο γαϊδαρος πετάει και τελικά τι είναι πιο σημαντικό, ο μισθός τους ή η πρόοδος και η ανάπτυξη της ομάδας??
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #673 on: November 11, 2013, 12:22:04 »
Ο Στεφενς δεν πρεπει να κρινεται μονο απο το τι εκανε στη Σαλκε, αλλα κυριως απο τι εκανε στη Σαλτζμπουργκ, ιδιως στο θεμα των μεταγραφων.
Δεν θυμαμαι να εφερε κανεναν πρωτοκλασσατο παιχτη εκει, δουλεψε με ο,τι του εφεραν. Ο Σβεντο (Σλοβακος) που παιζει ακομα εκει ητανε η ακριβοτερη μεταγραφη του οταν πρωτοπηγε στη Σαλτζμπυργκ.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

northeagle_4

• Guest
« Reply #674 on: November 11, 2013, 12:24:03 »
μην λες πολλα και χαλας το παραμυθι τασο.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #675 on: November 11, 2013, 12:39:59 »
μην ειστε απολυτοι μωρε...

1. το αν ο προπονητης ειναι υπευθυνος ή αν ζηταει συγκεκριμενους παικτες δεν αποτελει κανονα για ολες τις ομαδες... αλλου το μεταγραφικο πλανο το χειριζεται ο τεχνικος διευθυντης και αλλου μαζι με τον προπονητη

2. αν ειναι δυνατον να μου γραφετε οτι δεν εχει απολυτως καμια ευθυνη ο προπονητης μας μετα απο τετοια ηττα... εχει ευθυνη και για την ψυχολογικη προετοιμασια των παικτων, και για το πλανο της τακτικης που ειχε, τις επιλογες παικτων αρχικα αλλα και τις επιλογες του κατα την διαρκεια του ματς... σε ολα εκανε λαθη εχθες

εγω ελπιζω οτι εχθες απλα καλυψε τους παικτες του λεγοντας οτι εχουν αξια και οτι πιστευει σε αυτους... διαφορετικα αν το πιστευει εχουμε προβλημα

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #676 on: November 11, 2013, 12:45:38 »
Club συμφωνω σχεδον σε ολα, αλλα πες μου σε παρακαλω, γιατι αυτο το τσιρκο που βλεπουμε εδω και ποσους μηνες καθετε και το καλυπτει? Οχι μονο σημερα, υπαρχουν συνεντευξεις τυπου απο το καλοκαιρι μεχρι σημερα που λεει ξεκαθαρα οτι το ροστερ του αρεσει, no problem και πουτσες μπλε. Πιστευεις πχ οτι τα χριστουγεννα θα πατησει ποδι και θα παρει παιχτες που θελει αυτος και οχι αυτους που θα του προτεινουν?

Αν τον εχουν κανει πιονι αδερφε, να παει να γαμηθει και αυτος.

υγ. αποψεις τυπου κολκα και καθε ζαρζαβατικου, ξερεις καλα που τις γραφω.
Φιλάρα δεν γουστάρω καθόλου να θέλω να κάνω το συνήγορο του Στέφενς μετά από τέτοια ξεφτίλα, αλλά νομίζω ότι σε αυτά υπάρχει απάντηση και δεν είναι και μέσο στο πλαίσιο "το καλό το παραμύθι που θέλουμε να πιστέψουμε".
Αυτός από γιουνανιστικό ποδόσφαιρο δεν είχε ιδέα, όπως όλοι όσοι ασχολούνται με το σπορ σε σοβαρά πρωταθλήματα. Ερχόμενος εδώ του είπανε αυτοί είναι οι τεχνικοί διευθυντές, έχουμε και σχέδιο να κάνουμε την επο β με ελληνάρες κτλ και δεν καταλαβαίνω γιατί να έλεγε όχι εκ των προτέρων. Σου λέει θα μου φέρουν την εθνική τους, που κούτσα κούτσα προκρίνεται σε καμιά μεγάλη διοργάνωση και θα κυνηγήσω το πρωτάθλημα της πούτσας. Εγώ σου λέει δεν ξέρω να πάρω τσολιάδες, ας μου τους φέρουν αυτοί που ξέρουν.

Δεν υπάρχει τίποτα περίεργο σε όλα αυτά. Τώρα πλέον, που δουλεύει με τους τσαρουχάδες, που γνωρίζει και τη σούπαλιγκα, τώρα που θα μπει στο νόημα, εμείς θα δούμε αν είναι τουρίστας, μαριονέτα ή ξεμωραμένος από την ομάδα που θα χτίσει το καλοκαίρι. Όταν πλέον θα ξέρει τι παίζει. Δυστυχώς έτσι πάει. Θέλει χρόνο και μάλιστα όταν ήρθε εδώ στα μέρη μας για πρώτη φορά, έστω και ως τουρίστας. Δεν συμφωνείς;

Αν το καλοκαίρι ζήσουμε το ίδιο έργο, τότε πάσο. Ή αν καταλάβει ότι τον δουλεύουν και κάτσει, τότε ναι ήρθε για αρπαχτή. Αλλά όχι τώρα.

Και κυρίως δεν πρέπει ούτε συζήτηση να φύγει, γιατί θα βγούνε λάδι οι πραγματικοί φταίχτες που ευχαρίστως θα δεχτούνε ένα εξιλαστήριο θύμα.

Και κάτι ακόμη, για τα πριν το post του king. Το ότι κάλυψε τους παίχτες είναι ο ένας δρόμος. Ο άλλος δρόμος είναι να έκανε ότι ο καρπουζάς και να πει καθαρά και δημόσια ότι έχω σαρδέλες. Νομίζω είχαμε εξαντλήσαμε τότε το αν αυτός ο δρόμος οδηγεί κάπου.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #677 on: November 11, 2013, 12:49:16 »
μην ειστε απολυτοι μωρε...

1. το αν ο προπονητης ειναι υπευθυνος ή αν ζηταει συγκεκριμενους παικτες δεν αποτελει κανονα για ολες τις ομαδες... αλλου το μεταγραφικο πλανο το χειριζεται ο τεχνικος διευθυντης και αλλου μαζι με τον προπονητη

2. αν ειναι δυνατον να μου γραφετε οτι δεν εχει απολυτως καμια ευθυνη ο προπονητης μας μετα απο τετοια ηττα... εχει ευθυνη και για την ψυχολογικη προετοιμασια των παικτων, και για το πλανο της τακτικης που ειχε, τις επιλογες παικτων αρχικα αλλα και τις επιλογες του κατα την διαρκεια του ματς... σε ολα εκανε λαθη εχθες

εγω ελπιζω οτι εχθες απλα καλυψε τους παικτες του λεγοντας οτι εχουν αξια και οτι πιστευει σε αυτους... διαφορετικα αν το πιστευει εχουμε προβλημα

σύμφωνο γαλανομάτη

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #678 on: November 11, 2013, 13:06:07 »
Οπως βλεπετε δεν ασχολουμε καθολου ουτε με τα συστηματα, ουτε με τις αλλαγες λευκης πετσετας που εκανε ουτε τπτ. Προφανως και θα θελα να μεινει, αλλα οπως λεει και ο γαλανοματης, αν πραγματικα πιστευει οτι αυτο το ροστερ ειναι ροστερ αξιας και του κανει, τοτε εχουμε προβλημα και ας τον λενε οπως θελει.

Το οτι αν φυγει θα ερθει αλλη μια μαριονετα, προφανως και το ξερω.. Αλλα προς το παρον ο huub ειναi η μοναδικη ασπιδα αυτου του τσιρκου που θελουν να μας λενε οτι ειναι ΠΑΟΚ. Αν φυγει, τοτε δεν υπαρχει τπτ για να τους καλυπτει, οποτε μπορει και να ξυπνησει καμια βοιδαρα παραπανω και να εχουμε καμια εξελεξη.. Ονειρα κανω, αλλα ελπιζω. Παντως αυτο το πραμα δεν ειναι ΠΑΟΚ εδω και μηνες και δεν βλεπω να κουνιετε φυλο. Και ο κυριοτερος λογος ειναι ο huub.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #679 on: November 11, 2013, 13:08:12 »

Και κάτι ακόμη, για τα πριν το post του king. Το ότι κάλυψε τους παίχτες είναι ο ένας δρόμος. Ο άλλος δρόμος είναι να έκανε ότι ο καρπουζάς και να πει καθαρά και δημόσια ότι έχω σαρδέλες. Νομίζω είχαμε εξαντλήσαμε τότε το αν αυτός ο δρόμος οδηγεί κάπου.

Δυο φορές στο παρελθόν, βγήκαν σοβαροί προπονητές κ έκραξαν ανοιχτά το υλικό τους.ΣτΗΝ 1Η περίπτωση που αναφέρεις βγήκαμε 7οι, γλυτώνοντας την κατηγορία τον 12ο, στην παγωμένη τούμπα.
Την 2η φορά, τον προπονητή που είπε οτι έχω υλικό της πλάκας, τον έστησε στην λειβαδειά το ίδιο το υλικό, υποβοηθούμενο απο την γνωστη κλίκα αλλήθωρων κ αλητοδημοσιογράφων, με σκοπό να τον πουλάρουνε. Το τι λες με το στόμα δεν έχει καμία σημασία. Το τι άποψη έχεις για το υλικό, φαίνεται στο γήπεδο. όποιος το διαβάζει καλώς, όποιος δεν το διαβάζει, δεν θα κάτσει ν ασχοληθεί ο "τουρίστας"