Author Topic: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens  (Read 59774 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
Áð: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
« Reply #580 on: October 07, 2013, 12:26:25 »
λες και τους 3 ενδεκαδατους θα τους φερει αυτος
το θεμα ειναι οτι δεν μιλαει και φαινεται σαν να βαζει πλατη κι οταν θα ερθει ομαδικο,συντεταγμενο κραξιμο απο αρδ εφημεριδες ραδια τοτε θα καταλαβει τι παιζεται

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #581 on: October 07, 2013, 17:05:24 »
Ηδη το κλίμα είναι, έχουμε καλούς παίκτες αλλα όχι καλή ομάδα κτλ κτλ
Ας κάτσει να τα λουστει λοιπόν, ούτε μικρός ειναι ούτε απειρος.

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
« Reply #582 on: October 07, 2013, 18:10:29 »
Κλασσικά εικονογραφημένα.

Η θέση του προπονητή είναι κομβική για να μπορεί η μηχανή των "διοικητικών κλεφτών-μάνατζερ-ρουφιάνων δημοσιογράφων" να δουλεύει ρολοι.

Όταν σ αυτή είναι κάποιο "δικό τους παιδί" όλα καλά, για αυτό και τότε η στήριξη είναι 100%, άνευ ορων και όσο πάει. Και ας είναι οι προπονητές αυτοί (γιατί ποιος σοβαρός προπονητής θα δεχόταν να βάλει τον εαυτό του σε αυτή την θέση?) άτομα που προχθές έμαθαν πως η μπάλα είναι στρογγυλοί, στα αρχίδια τους. Σάμπως έχουν έστω και το ελάχιστο ενδιαφέρον για την ομάδα? Πλακα σπάμε? Στην "καραπουτσαρα" τους ο ΠΑΟΚ. Η ΜΙΖΑ να πέφτει και τα αλλα στα αρχίδια τους. Οποτε, τρώνε όσο προλαβαίνουν, μέχρι δηλαδή και οι πιο εύπιστοι ακόμα πάρουν χαμπάρι την κατάσταση και οι δικαιολογίες τελειώσουνε.

Το αντίθετο παιχνίδι παίζεται όταν υπάρχει προπονητής τις ομάδας και λέγεται "ξήλωμα". Οι ίδιοι άνθρωποι που τους παίρνει μήνες και μήνες για να βρούν κάποιο ελάττωμα για κάτι τυπάκια σαν τον Ντώνη και τον Χάμπο είναι οι ίδιοι άνθρωποι που πριν περάσουν λίγες εβδομάδες έχουν ήδη αραδιάσει 10δες λόγους και αιτίες για τους οποιους "δεν κάνουν για τον ΠΑΟΚ" προπονητές όπως Μπόλονι η ο Stevens.

Και η ζωή συνεχίζεται...

why.G.
29 Απριλίου θα φαγωθεί ο Stevens, 30 Απριλίου οι ρουφιάνοι θα έχουν ξεκινήσει, "γιατί να μην πάρει και ο Γεωργιάδης την ευκαιρία του".

why.G.2
Μπορεί κανεις να βρει κάποιον επιθετικογενή παίχτη του ΠΑΟΚ που να ξεχώρισε στον αγώνα με την AZ? ΟΧΙ. Αφού λοιπόν οι παίχτες ατομικά ήταν για τον πούτσο, πως διάολο ο ΠΑΟΚ έβγαλε τόσες φάσεις? Να ρωτήσουμε τον Κόλκα, όλο και κάποια εξήγηση θα έχει...

why.G.3
Να με "συρχωρειτε" για τα greeklish αλλα είμαι μισέλληνας (a, και τυχαίνει να είμαι σε PC που δεν έχει ελληνικά).

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΑΡΑΦΕΤΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΕ ΝΑ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
« Last Edit: October 07, 2013, 18:33:33 by Capricorn »
500 χιλιάδες ψηφοφόροι κρατούσαν το μαχαίρι

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #583 on: October 07, 2013, 21:28:38 »
Εγω βλεπω να εχει αρχισει να δημιουργειται κλιμα απο τους ΑΡΔ να τον φανε. Πρεπει να ισχυει ο λεγομενος καυγας με μιζα και τον time traveler απο τη λιθουανια. Οπως λεει και ο t.b, μεγαλος ανθρωπος ειναι που εχει φαει μια ζωη μεσα στο ποδοφαιρο, ας χαμπαριασει τι παιζεται.
Να σημειωσω οτι το μοντελο στον ΠΑΟΚ ειναι ο προπονητης να μην ειναι και γενικος μανατζερ. Οταν ηρθε ο Χουμπ συμφωνησε να εχει το ρολο που εχει. Οποτε οτι λεμε για μεταγραφικο σχεδιασμο, τζαμπα τα λεμε σε αυτο το τοπικ. Ο ρωσος θελει ελληνοψυχους παλαιμαχους και οι μαριονετες εκτελουν, τσεπωνοντας το κατιτις τους.
Αν συζηταμε για τον Χουμπ, νομιζω πρεπει να ειναι μονο πανω στο αγωνιστικο κομματι. Προσωπικα με ξενιζει η διαχειριση του ροστερ και η κακη εικονα της ομαδας. Η κωλοφαρδα καποτε θα τελειωσει.
Στα πολυ θετικα ειναι οτι κουτσα, στραβα, ανορθοδοξα το αποτελεσμα το εχουμε. Με τετοιες εμφανισεις, και δεδομενου οτι γκολ θα φαμε οτι και να γινει, το οτι χασαμε μονο 4 πονταλακια στο πρωταθλημα ειναι θαυμα.
Παντως για οσους τρωνε το τυρακι, αν φυγει ο προπονητης στα μεσα της χρονιας ειναι δεδομενο οτι οι ζουζου με τον λιθουανο αγκαζε θα μας ξαναριξουν στη λουμπα χαβου-δερμιτζακη-δωνη. Οσο αυτοι δε κουνανε απο τις καρεκλες ο Χουμπ ειναι η μονη ελπιδα στο συλλογο. Αν τον φανε ετοιμαστειτε παλι για ατελειωτη ΑΡΔκρατια στον ΠΑΟΚ με τον επομενο καλυτερο ελληνα προπονητη.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #584 on: October 08, 2013, 08:18:40 »
δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναγράψει αλλα ξεχνάμε ότι ο ρώσος έχει δώσει μπροστάντζα 1 χαρτί στον προπονητή..
δεν τον έχω για τόσο απλά να τον δίωξη
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #585 on: October 08, 2013, 10:07:38 »
καταρχην απ' ότι βλέπω αδελφός teratios έχει ξεφύγει σε level ... δεν είναι απλoς ανθαίλυνας ... έχει γίνει μισαίλυνας ...  :'(

όσο για αυτά που γράφουν skyclad και μαδριλένικος spinos ... διαβάζω σήμερα ( από ΑΡΔοsite olapaok ) ...  

Για ποιο λόγο ο Σαββίδης θα έχει τετ-α-τετ με τον Ολλανδό τεχνικό τις επόμενες μέρες

Θέλει να γνωρίζει από πολύ κοντά όλα τα ζητήματα του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης και σ' αυτή τη λογική μπαίνει και το αγωνιστικό τμήμα. Γι' αυτό το λόγο, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει προγραμματίσει τις επόμενες μέρες τετ-α-τετ με τον Χουμπ Στέφενς.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να ακούσει από τον Ολλανδό τεχνικό την ανάλυσή του για την πορεία της ομάδας από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα, αλλά και τους προβληματισμούς του για την κριτική που δέχθηκε-και εντός της ΠΑΕ-μετά την ισοπαλία στο Ηράκλειο και τις διαδοχκικές μέτριες εμφανίσεις της ομάδας.
Ο Σαββίδης είχε πάρει τη γνώμη των Βρύζα-Τσιστιακόφ το βράδυ του Σαββάτου και θέλει να έχει και την άποψη του προπονητή προκειμένου να διαμορφώσει ξεκάθαρη άποψη για το αγωνιστικό τμήμα και το πώς πορεύεται.
Το αν η συνάντηση των δύο ανδρών, που θα γίνει τις επόεμνες μέρες, οδηγήσει σε αποφάσεις που θα υλοποιηθούν άμεσα ή το Γενάρη, είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #586 on: October 08, 2013, 12:52:02 »
Äåí îÝñù ôé Ý÷ïõíå óõìöùíÞóåé áëëÜ íïìßæù ðùò äåí Ý÷åé âÜëåé ôï ÷Ýñé ôïõ óå êÜôé… ßóùò íá åß÷áíå ðåé ðùò áñ÷ßæïõí Ýôóé êáé âëÝðïõíå… äåí îÝñù ôé íá ðù…
ÁñêåôÜ Þñåìï ôïí âëÝðù ôïí Ïëëáíäü Þ áäéÜöïñï; Ðéóôåýù ðùò äåí åßìáóôå óå èÝóç íá êñßíïõìå óôïí óõãêåêñéìÝíï ðñïðïíçôÞ ðïõ ðéóôåýù ðùò ðñïóðáèåß íá êÜíåé üôé ìðïñåß ìå ôï õëéêü ðïõ Ý÷åé..
Èá Ýðñåðå íá Ý÷ïõìå áðïôåëÝóìáôá áëëÜ…

Ôï óßãïõñï åßíáé ðùò èá ðÝóïõíå íá ôïí öÜíå áí áñ÷ßóïõí ôá ÷åéñüôåñá ëÝãïíôáò ðùò áõôüò öôáßåé êëð êëð…
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #587 on: October 08, 2013, 17:05:50 »
Την αδιαφορια του ρε μαγκες μπορειτε να μου εξηγησετε που την βλεπετε? Οτι ηρθε παιρνει τα ζεστα ευρωπουλα και απλα σκοτωνει την ωρα του? Δηλαδη τι επρεπε να κανει στο γκολ του κοντου στο Αλκμααρ(γυρισε η καμερα και ολοι ειδαμε την αντιδραση) να σπασει ολη την σουιτα για να δειξει ποσο γουσταρε με την ισοφαριση?

Δωστε λιγο χρονο ρε πουστη μου αρχες Οκτωβρη ειναι ακομα και τον κραζουμε ηδη εδω και ενα μηνα.. δεν περπαταει το πραγμα μεχρι τωρα οσον αφορα την μπαλα που θελουμε να δουμε αλλα κουτσα στραβα οι βαθμοι ερχονται.. εχουμε μεινει πισω σε 9 απο τα 13 επισημα ματς και χασαμε τα 2.. ε του πουστη δε γινεται στα 40 ματς που εχουμε ακομα μεχρι το τελος της χρονιας να μενουμε πισω στο σκορ και να κυνηγαμε θα στρωσει η δουλεια.

Για τις γιομες τωρα που ανεφερε ο catala ειμαι σιγουρος(και το ειπε και ο κλαους) οτι προχθες ηταν εντολη να γινουν και ολοι ειδαμε ποσες φασεις βγηκαν ετσι(αντε πες ο Σιλντεφελντ στο 1ο ημιχρονο τα καθαρισε τα περισσοτερα αλλα στο 2ο γαμηθηκε να μας κανει δωρα.. για τον αλλον τον Ρισβανη δεν μιλαω καν χαζο τον εκανε ο αμπαλος κοντος) αλλα το θεμα ειναι οτι γιομες δεν ειχαμε μονο προχτες.. απο τοτε που εχει παρει η κατω βολτα τον Κατσουρανη δηλαδη κοντα 1,5 μηνα το χουμε γυρισει στο γιομα απο πισω απο τον Πατρινο και αγιος ο θεος.. ε εκει Χουμπ καπου φταις δε γινεται να συνεχιστει αυτη η δουλεια.

Οσον αφορα το μειζων θεμα Γκαρσια πως γινεται εστω και τα βασικα αν γνωριζετε απο ποδοσφαιρο να πιστευετε οτι ο Χουμπ περνει χαρτακι και για αυτο δεν τον βαζει? Θα τρελαθω ρε πουστη μου δεν μιλαμε για τον Κατσαβακη ουτε για τον Γουναρη.. δηλαδη δεν μπορει να κρινει οτι σε αυτο που θελει να παιξει δεν του κανει ο Γκαρσια? Η οτι δεν ειναι ετοιμος ακομα ξερω γω? Και μην αρχισουμε για τον μαλακα τον Τζιολη οκ κλασεις ανωτερος ο Παμπλο τι να λεμε αλλα δυστυχως δεν διαλεγω εγω ουτε εσεις ποιοι θα παιζουν και ποιοι οχι. Ας κανουμε λιγο υπομονη μπορει σε λιγο καιρο να ενταχθει στην ομαδα ολοι θα χρειαστουνε μιλαμε για χρονια που θα εχουμε το λιγοτερο 45 παιχνιδια.. δηλαδη η στιγμη της αλλαγης του στο κυπελλο και η χειραψια τους σας εδειξαν οτι κατι παιζει μεταξυ τους? Εμενα παντως το αντιθετο μου εδειξε.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #588 on: October 08, 2013, 17:37:06 »
για το θεμα γκαρσια εγω τουλαχιστο δεν εχω μιλησει ποτε για χαρτακι μου φαινεται γελοιο.
υπαρχει ομως το παραδοξο να μη χρησιμοποιειται καθολου λες και ειναι ο χειροτερος παιχτης απο τους 30 ποσοι ειναι. ε δε γινεται αυτο πως να το κανουμε. κ δε γινεται να παιρνει ακομα ευκαιριες ο κωμικοτραγικος ιρλανδος που τον ξεκινησε κιολας στη γερμανια.
δικια μου εξηγηση: οπως καθε ανθρωπος και καθε προπονητης εχει τα κολληματα του. ειναι πιθανο να χει θεμα με την ταχυτητα του αφου ναι κ ο τζιολης κ ο λορενς ειναι αργοι αλλα παιζει ο παμπλο να ναι ακομα αργοτερος. μπορει να προσφερει ομως με αλλους τροπους που τους ξερουμε ολοι ενω ο λορενς ξερουμε ολοι οτι δεν προσφερει τπτ. ακομα και πολυ πετυχημενοι ανθρωποι και προπονητες δε σημαινει οτι ειναι απολυτως ορθολογικοι και για μενα κατι τετοιο συμβαινει εδω οπως και στη περιπτωση του σερβου.
επισης, εχω την εντυπωση οτι ο στεφενς δε προσπαθει να προσαρμοστει στο υλικο που εχει αλλα θελει να επιβαλλει αλλαγη νοοτροπιας μεσα απο συγκεκριμενο αγωνιστικο πλανο παροτι δεν εχει τους καταλληλους παιχτες. αυτο σημαινει οτι δεν παιρνει το 100% του υλικου του. δε την κρινω την επιλογη αυτη, θελει χρονο για να δειξει.
εγω το ειπα και προχτες το πιο σημαντικο ειναι να μεινει ο προπονητης για φετος. κ εξαλλου εδω μεσα εμεις κ μεις μιλαμε δε δημιουργουμε κανα κλιμα για τον προπονητη ουτε το παιχνιδι των αρδ παιζει κανεις.

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
« Reply #589 on: October 08, 2013, 18:04:45 »
Την αδιαφορια του ρε μαγκες μπορειτε να μου εξηγησετε που την βλεπετε? Οτι ηρθε παιρνει τα ζεστα ευρωπουλα και απλα σκοτωνει την ωρα του? Δηλαδη τι επρεπε να κανει στο γκολ του κοντου στο Αλκμααρ(γυρισε η καμερα και ολοι ειδαμε την αντιδραση) να σπασει ολη την σουιτα για να δειξει ποσο γουσταρε με την ισοφαριση?

Δωστε λιγο χρονο ρε πουστη μου αρχες Οκτωβρη ειναι ακομα και τον κραζουμε ηδη εδω και ενα μηνα.. δεν περπαταει το πραγμα μεχρι τωρα οσον αφορα την μπαλα που θελουμε να δουμε αλλα κουτσα στραβα οι βαθμοι ερχονται.. εχουμε μεινει πισω σε 9 απο τα 13 επισημα ματς και χασαμε τα 2.. ε του πουστη δε γινεται στα 40 ματς που εχουμε ακομα μεχρι το τελος της χρονιας να μενουμε πισω στο σκορ και να κυνηγαμε θα στρωσει η δουλεια.

Για τις γιομες τωρα που ανεφερε ο catala ειμαι σιγουρος(και το ειπε και ο κλαους) οτι προχθες ηταν εντολη να γινουν και ολοι ειδαμε ποσες φασεις βγηκαν ετσι(αντε πες ο Σιλντεφελντ στο 1ο ημιχρονο τα καθαρισε τα περισσοτερα αλλα στο 2ο γαμηθηκε να μας κανει δωρα.. για τον αλλον τον Ρισβανη δεν μιλαω καν χαζο τον εκανε ο αμπαλος κοντος) αλλα το θεμα ειναι οτι γιομες δεν ειχαμε μονο προχτες.. απο τοτε που εχει παρει η κατω βολτα τον Κατσουρανη δηλαδη κοντα 1,5 μηνα το χουμε γυρισει στο γιομα απο πισω απο τον Πατρινο και αγιος ο θεος.. ε εκει Χουμπ καπου φταις δε γινεται να συνεχιστει αυτη η δουλεια.

Οσον αφορα το μειζων θεμα Γκαρσια πως γινεται εστω και τα βασικα αν γνωριζετε απο ποδοσφαιρο να πιστευετε οτι ο Χουμπ περνει χαρτακι και για αυτο δεν τον βαζει? Θα τρελαθω ρε πουστη μου δεν μιλαμε για τον Κατσαβακη ουτε για τον Γουναρη.. δηλαδη δεν μπορει να κρινει οτι σε αυτο που θελει να παιξει δεν του κανει ο Γκαρσια? Η οτι δεν ειναι ετοιμος ακομα ξερω γω? Και μην αρχισουμε για τον μαλακα τον Τζιολη οκ κλασεις ανωτερος ο Παμπλο τι να λεμε αλλα δυστυχως δεν διαλεγω εγω ουτε εσεις ποιοι θα παιζουν και ποιοι οχι. Ας κανουμε λιγο υπομονη μπορει σε λιγο καιρο να ενταχθει στην ομαδα ολοι θα χρειαστουνε μιλαμε για χρονια που θα εχουμε το λιγοτερο 45 παιχνιδια.. δηλαδη η στιγμη της αλλαγης του στο κυπελλο και η χειραψια τους σας εδειξαν οτι κατι παιζει μεταξυ τους? Εμενα παντως το αντιθετο μου εδειξε.

Συμφωνώ με biv 100% και επικεντρώνω στο χρονικό σημείο, αρχές Οκτώβρη, με 10 καινούργιους παίχτες που παίζουν βασικοί...

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #590 on: October 08, 2013, 19:16:38 »
Καλά κι εγώ συμφωνώ με , αλλά παίκτες δεν τους λες ακριβώς αυτούς που πήραμε...

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #591 on: October 08, 2013, 20:27:06 »
Το θέμα δεν είναι μόνο ότι είναι καινούργιοι οι παίκτες. Το θέμα είναι ότι οι υπεύθυνοι για το μεταγραφικό σχεδιασμό, όποιοι κι αν είναι αυτοί, δεν επικεντρώνομαι σ' αυτό, έφεραν ανέτοιμους παίκτες. Μέχρι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, που υποτίθεται πως ψάχνεις να ενισχυθείς, οι δικοί μας έφερναν παίκτες που δεν έπαιζαν εδώ και ένα χρόνο μπάλα (!) ή έπαιζαν στη χάση και στη φέξη. Ας σκεφτούμε λίγο ποιους παίκτες πήραμε για να αλλάξει η ομάδα επίπεδο. Σχεδόν όλοι ανέτοιμοι: τζαβέλας, νίνης, τζιόλης, σπυρόπουλος, ακόμα κι οι μεταγραφές επιπέδου (λουκας, στοχ) ένα χρόνο μπάλα δεν έπαιζαν, και αυτή η έλλειψη αγώνων και ρυθμού φαίνεται και σ' αυτούς φυσικά.
Παρ΄ όλα αυτά εμείς περιμένουμε από το νίνη να βγάζει για πλάκα μάτια επί 90λεπτο (αυτόν έφεραν, απ' αυτόν περιμένουμε!), τον τζαβέλα να τρέχει όλη την πλευρά (ενώ ο κώλος και τα μπούτια του παραπέμπουν σε παλαιστή), κλπ. , και η ομάδα να πετάει από Πέμπτη σε Κυριακή.
Σε κανέναν δεν αρέσουν αυτές οι άνοστες εμφανίσεις. Ας συνυπολογίζουμε όμως και όλα τα δεδομένα. Και όλοι θα κριθούν. Στην ώρα τους.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
« Reply #592 on: October 08, 2013, 21:54:50 »
Το ότι είναι ανέτοιμοι ή λάθος επιλογές μερικοί είναι σίγουρο, το θέμα είναι πως διαχειρίζεσαι αυτήν την κατάσταση. Δύο είναι τα βασικά αυτή την στιγμή η πρωτιά στον όμιλο του ουέφα και το -3 από τον γαύρο, ψυχολογικό πιο πολύ, μέχρι το μεταξύ μας ματς τουλάχιστον. Αν αυτά τα δύο διατηρούνται τότε πιο ήρεμα μπορείς να ελπίζεις αργότερα σε κάτι καλύτερο.

Κούτσα στραβά στο europa την πρώτη θέση θα την πάρουμε, πιο πολύ εξαιτίας και των άλλων ομάδων, το θέμα είναι η απόσταση από την κορυφή, αν συνεχίσεις να παίρνεις τα ματσάκια έστω και με μέτριες προς κακές εμφανίσεις και μπορέσεις να πάρεις ένα Χ2 από τον γαύρο, δηλαδή να μην ξεφύγει από το -3 και την βγάλεις έτσι μέχρι τα Χριστούγεννα, τότε, πάντα με το αισιόδοξο μάτι, ελπίζεις στην περίοδο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου που δεν θα έχει Ευρώπη και πάρεις και κανάν καλό παίχτη (νταξ εδώ φτάνουμε στα δύο αισιόδοξα μάτια) να έχει δέσει η ομάδα και να μπορέσει να παίξει μπάλα και εκεί να δεις για τι πράγματα είσαι και τι μπορείς να καταφέρεις. Βέβαια όλα αυτά τα σκέφτεσαι ορθά και λογικά, κάτι που δεν υπάρχει τα τελευταία χρόνια και φυσικά βγάζοντας έξω αρδοκαταστάσεις και κόλπα της διοίκησης. Βέβαια χτυπάμε επίπεδα αισιοδοξίας κυβερνήσεως όταν μιλάει για ανάπτυξη, αλλά τι άλλο να κάνεις...

Αλλά ακόμα και αυτά που γράφω πάνω, εύκολα θεωρούνται βιαστικά, γιατί μια φορά να μην κάνεις κάτι με βάθος χρόνου, δηλαδή μια φορά να σκεφτούμε πως πάμε για πρωτάθλημα/τσάμπιονς λιγκ του χρόνου, την 2η χρονιά του προπονητή δηλαδή, και όχι αύριο. Σε ένα καλοκαίρι να πας για ομίλους τσου λου και την άλλη μέρα να είσαι για πρωτάθλημα. Αυτά μόνο εδώ γίνονται, να δωθεί χρόνος στον προπονητή εδώ σημαίνει 2 ματς, και αν παίζεις και Τετάρτη μιλάμε για 3 μέρες διορία... Μακάρι να έβγαινε ένας και να έλεγε μάγκες αράξτε φέτος και του χρόνου πάμε για εκείνο, δεν γίνεται κάθε καλοκαίρι και κάθε Μάρτη να έχουμε τα ξανά μανά τα ίδια, ο ένας φεύγει ο άλλος έρχεται. Ο Σάντος είχε 3 χρόνια έδειξε ως που μπορούσε να φτάσει η ομάδα και έφυγε, γιατί να μην το ξανακάνουμε αυτό;

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
« Reply #593 on: October 10, 2013, 14:13:07 »
Ο Σάντος είχε 3 χρόνια έδειξε ως που μπορούσε να φτάσει η ομάδα και έφυγε, γιατί να μην το ξανακάνουμε αυτό;

Γιατί ο Σάντος πέρα από την πρώτη χρονιά με τις σαρδέλες, την επόμενη είχε έναν άξονα που γαμούσε κι έδερνε, ένα εξτρέμ όνομα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο κι άλλο ένα τεράστιο ταλέντο που τελικά έγινε ο καλύτερος παίχτης στην Ελλάδα. Τη δεύτερη χρονιά με αυτό το υλικό έφτασε κοντά στο πρωτάθλημα. Αν κοιτάξεις το ρόστερ μας με τον σούπερ σχεδιασμό που έχει γίνει, το καλοκαίρι θα χρειαζόμαστε 7-8 μεταγραφές για να λέμε ότι έχουμε μια καλή εντεκάδα. Οπότε στην απίθανη περίπτωση που ξεκινήσουμε του χρόνου το καλοκαίρι να χτίζουμε ομαδάρα δεν πάμε του χρόνου αλλά του παραχρόνου για πρωτάθλημα, μόνο που ο Στέφενς έχει διετές συμβόλαιο και με τις μαλακίες που βλέπει πολύ αμφιβάλω αν θα κάτσει τη δεύτερη χρονιά.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #594 on: October 10, 2013, 22:22:01 »

από το περιοδικάκι που μοίρασε η παε με βάζελο
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #595 on: October 10, 2013, 22:59:27 »
Να βγάλουμε απάντηση και να του το μοιράσουμε στο επόμενο ματς

ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
Ποτέ ξανά ο προπονητής στην εξέδρα  :'(

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #596 on: October 10, 2013, 23:26:18 »
Να βγάλουμε απάντηση και να του το μοιράσουμε στο επόμενο ματς

ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
Ποτέ ξανά ο προπονητής στην εξέδρα  :'(

:'( :'( :'(

Nooit meer coachen op het podium...

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #597 on: October 10, 2013, 23:31:52 »
είμαστε τυχεροί που έχουμε ένα μεγάλο και ποιοτικό ροστερ που μας δίνει πολλές επιλογές  :'(

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #598 on: October 16, 2013, 19:32:12 »
Αν ισχυουν οσα ακουγονται επιτελους ξυπνησες. Ο γεναρης ειναι κοντα.
Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #599 on: October 16, 2013, 21:56:13 »
;
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ