Author Topic: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens  (Read 59658 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Áð: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
« Reply #540 on: October 06, 2013, 12:08:58 »
Οκ, να πω κι εγώ την αποψάρα μου, σαν προπονητάρα που είμαι  :'(. Η ομάδα είναι πέρα για πέρα αθλητική, ένα με τρία επίπεδα πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες στην Ελλάδα, με την εξαίρεση του γαύρου. Με την προσθήκη του γελοίου Νίνη, η ομάδα βελτιώνεται στην κυκλοφορία της μπάλας κατά πολύ. Οι γιόμες στην Ολλανδία ήρθαν ακριβώς όταν βγήκε ο Νίνης απ' το ματς, για όσους πρόσεξαν το ματς. Το ότι δεν έχεις καλό δεκάρι, αυτό οφείλεται στην μη επαρκή αύξηση του μπάτζετ. Εγώ σ' αυτό το κομμάτι δεν έχω παράπονο από τον μπλιάτ, καθώς αυτός το είχε πει, πως το μπάτζετ θα πάει στα 16 με 17 μύρια. Και έχει πάει εκεί, αν όχι κατά τι παραπάνω. Εντάξει, δεν είναι ο ΠΑΟΚ των ονείρων μας, προφανώς. Αλλά εγώ βλέπω να γίνεται πολλή δουλειά. Από τα στημένα με τα γκολ του Βίτορ, μέχρι τα γκολ στα τελευταία λεπτά, που δείχνουν χαρακτήρα ομάδας που λειτουργεί υπό πίεση. Αυτά τα στοιχεία τα θεωρώ πολύ σημαντικά, όσο αυτονόητα κι αν ήταν για μας που έχουμε τον ΠΑΟΚ στο μυαλό μας κάπως αλλιώς απ' αυτό που είναι. Και για πρώτη φορά πιστεύω ότι η ομάδα όχι μόνο θα προχωρήσει στο Γιουρόπα, αλλά θα κάνει και την καλύτερη εμφάνιση της ιστορίας της. Όσο για το πρωτάθλημα, δεν πείθει ότι υπό συνθήκες παρασκηνιακής παντοκρατορίας του γαύρου μπορεί να το χτυπήσει κι αυτό είναι το πλέον στενάχωρο. Αλλά δεν γίνεται να κάνουμε ότι δεν βλέπουμε πως μετά το έκτρωμα Δώνη, παρουσιάζουμε μία ομάδα ανταγωνιστική και πάλι, πως έχουμε παίκτες με σαφείς προσανατολισμούς, που ακόμα προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στον πολύ συγκεκριμένο ρόλο που τους αναθέτει ο προπονητής. Γεγονός που φαίνεται από την έλλειψη φαντασίας στο παιχνίδι τους, αλλά φανερώνει ταυτόχρονα και την πλήρη επιβολή της πειθαρχίας του Στέφενς. Γι' αυτό κι άρχισαν να γκρινιάζουν τα κακομαθημένα, τόσο στα σόσιαλ μήντια (βλέπε ΓΧ), όσο και μέσω διαρροών των μάνατζερ σε σελίδες τύπου sportdog. Με τα χίλια δύο προβλήματά της, που είναι ζητήματα λανθασμένων επιλογών του μίζα και του ρώσου ομολόγου του, η ομάδα παρουσιάζει κάτι που ναι μεν δεν μου αρέσει, αλλά είναι αυτό το κάτι που με κάνει να βλέπω πως γίνεται δουλειά και αξίζει της υπομονής μου. Με κάνει να ελπίζω. Ας φέρουν ένα σέντερ μπακ κι έναν box to box στυλ Κουμουρτζί (τον παλιό του νιόνιου) τον χειμώνα και πάμε για Τόκιο λέμε... :b191:

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #541 on: October 06, 2013, 14:54:55 »
Επ βρήκα ένα ατόπημα coach sava..
Από πού κι ως πού τα "χίλια δύο προβλήματά της, που είναι ζητήματα λανθασμένων επιλογών του μίζα και του ρώσου ομολόγου του"..?
Άκουσες εσύ κανέναν προπονητή να παραπονιέται για χίλια δύο προβλήματα..?
Ή έστω για ένα..?
Γιατί εγώ ξέρω 2 ειδών προπονητές..
Τους σοβαρούς που μόλις βλέπουν προβλήματα βγαίνουν και τα επισημαίνουν και απαιτούν την επίλυσή τους (βλ. Σάντος με σαρδέλες και Λάζλο με διαρκή μουρμούρα για τις μεταγραφές που ποτέ δεν του έκαναν και αργότερα για τη φυγή Βιερίνια, Κοντρέρας και Αρίας) και τους προπονητές - πιόνια της διοίκησης που ότι και να γίνεται δεν έρχονται ποτέ σε ανοιχτή κόντρα με τη διοίκηση και που ποτέ δεν την εκθέτουν (βλ. ΓΔ)..
Άρα ή υπάρχουν "χίλια δύο προβλήματά της, που είναι ζητήματα λανθασμένων επιλογών του μίζα και του ρώσου ομολόγου του" και έχεις προπονητή πιόνι της διοίκησης ή δεν υπάρχουν προβλήματα σχεδιασμού, ο σοβαρός προπονητής πήρε τους παίχτες που ζήτησε και όλα έγιναν σωστά στο σχεδιασμό απλώς τελικά οι επιλογές του ήταν αν όχι λάθος, μέτριες και θα διορθώσει το Γενάρη τις μετριότητες ΜΑΖΙ με τη διοίκηση κατάφεραν..
Και για να προλάβω τον Καταλά, το να κράξω και να κυνηγήσω τη διοίκηση αν τελικά υπάρχουν τα χίλια δύο προβλήματα είναι η πρώτη μου προτεραιότητα αλλά αυτή τη στιγμή σχετικά με το αγωνιστικό βρίσκω κόντρα στην ασπίδα της που λέγεται Χουμπ Στέφενς..

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #542 on: October 06, 2013, 15:02:31 »
πάντως χτες η βρωμόγατα ... έγραφε στο πρωτοσέλιδο της περί ξεσπάσματος Στίβενς κατά Τσιστιακόφ ... και διαμάχης μεταξύ τους ...

ΑΝ συνέβη κάτι τέτοιο έχουμε να κάνουμε μάλλον με ξεκαθάρισμα ρόλων στο αγωνιστικό ...
ενδεχομένως ο Ολλανδός δεν μπορεί να παίξει ρόλο στο μεταγραφικό λόγω της απόλυτης εμπιστοσύνης που χαίρει ο Λιθουανός του Ρώσου ...

ε ρε μέγα Π.Α.Ο.Κ. ... πανσπερμία ...  :'(

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #543 on: October 06, 2013, 15:13:13 »
Γεωλόγε, σε βρίσκω αδιάβαστο και με στεναχωρεί που στη λέω. Δεν διάβασες τις δηλώσεις του μετά από το προηγούμενο ματς, που έλεγε ότι κάποιοι παίκτες θα πρέπει να μην υπερεκτιμούν την ποιότητά τους; Δεν κατάλαβες ότι ο Στέφενς ζήτησε απλά συγκεκριμένα χαρακτηριστικά να έχουν οι ποδοσφαιριστές και βρήκανε τους καλύτερους έλληνες στη θέση τους, για να καυλώνει ο Ιβάν; Δεν κατάλαβες ότι δεν είναι γενικός μάνατζερ του ποδοσφαιρικού τμήματος (στυλ Φέργκιουσον ή Αναστασιάδη), αλλά απλά προπονητής; Μην του χρεώνουμε πράγματα πέραν του ρόλου του, δεν πληρώνεται να κάνει και τη δουλειά των υπολοίπων...

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #544 on: October 06, 2013, 15:43:02 »
Μάλιστα δηλαδή η δουλειά του είναι μόνο να προπονεί και να κοουτσάρει παίχτες που του φέρνουν αυτοί που έφεραν στον ΓΔ Κουμάλο και Βιβιάν οι οποίοι χρεώθηκαν στον σπυριάρη για να του δώσουμε το μπούλο μιαν ώρα αρχύτερα..
Εκτός αν ήταν και ο ΓΔ γενικός μάνατζερ του ποδοσφαιρικού τμήματος και οι υπόλοιποι ήταν διακοσμητικοί..
Δεν το λέω για να σε προσβάλλω αδερφέ αλλά εμένα προσωπικά η δικαιολογία αυτή δε με πείθει..
Δηλαδή όταν ο Χουμπ ζήτησε αριστερό μπακ και του έφεραν Σπυρόπουλο ή όταν ζήτησε σέντερ μπακ και πήραν τον Λόπεθ δεν είχε την αρμοδιότητα, τα κάκαλα, τη θέληση ή τις γνώσεις για να πει ότι αυτά τα τομάρια που μου φέρατε είναι για να καθαρίζουν κώλους ελεφάντων σε κανέναν ζωολογικό κήπο και ΟΧΙ για μπάλα σε μεγάλη ομάδα..?

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #545 on: October 06, 2013, 15:52:26 »
Τα ψυχολογικά του Σπυρόπουλου που να τα ξέρει ρε συ Γκέω και πώς να πει την άποψή του για Ινίγκο Λόπεθ όταν τον βρήκε στην ομάδα και όχι το ανάποδο; Να πεις για Νίνη, Στοχ, Τζαβέλλα και σία να πω, έχει ένα δίκιο. Αλλά από τη στιγμή που κάνεις συζήτηση για να κλείσεις το συμβόλαιο και δέχεσαι ότι πρώτα θα βρεθούν οι καλύτεροι έλληνες στη θέση τους και παίρνεις ό,τι δεν έχει ομάδα από εθνική, τότε τι να πει ο προπονητής; Το ρόστερ δεν το διάλεξε σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, αντιθέτως το βρήκε. Και αν θυμάσαι, έδιωξε και τον μοναδικό που πήγε να φέρει, γιατί απλά δεν του έκανε (Μαντλούγκ, ο οποίος είναι ακόμα άνεργος παρεμπιπτόντως). Δες και ποιους βάζει και ποιους δεν βάζει. Δες π.χ. ότι τόσο τον Σκόνδρα όσο και τον Λόπεθ τους έχει μία πάγκο και μία εξέδρα. Δες ότι μ' αυτό το μπάτζετ, σ' αυτήν τη στιγμή που ήρθε (ήρθε πολύ αργά), δεν γινότανε να έρθουνε άλλοι, γιατί με αυτές τις προϋποθέσεις (έλληνες ελεύθεροι ή δανεικοί με ανώτερο ποσό τα 300 χιλιάρικα) δεν υπήρχαν καλύτεροι. Οι μόνοι που δεν έχουν έρθει είναι οι Φορτούνης και Μαλεζάς, απ' αυτούς που ακούστηκαν. Και παίζει να έρθει ο τελευταίος τον χειμώνα. Και περιμένουμε ποιον παίκτη θα πάρουμε στο κέντρο.  Όποιος αξίζει, παίζει. Εμένα αυτό μου το 'χει δείξει ο Στέφενς και γι' αυτό έχει τον σεβασμό μου και τη στήριξή μου.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #546 on: October 06, 2013, 15:55:40 »
παίζει  να πιστεύει πολλοί στον εαυτό του..και να νομίζει ότι μπορεί να κάνει και τις σαρδέλες να παίξουν καλή μπάλα με ομαδικό ποδόσφαιρο και να γινουν πρωταθλητες ελλαδας και όταν ελλάδα εννοούμε το ποιο στημένο πρωτάθλημα της ευρώπης...ας ελπίσουμε βεβαια αν ερθουν που δεν το βλέπω,αλλα λέω αν για την συζήτηση, έρθουν αγωνιστικές σφαλιάρες,να μην χρεώνει παίκτες ότι είναι αμπαλοι...αυτό έπρεπε να το κάνει στην παρουσίαση του.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #547 on: October 06, 2013, 16:08:03 »
Ρε sava να τα δεχτώ όλα αυτά που μου λες..
Αλλά δε μπορώ να δεχτώ ότι ένας προπονητής με το βιογραφικό του Στέφενς συμβιβάζεται με αστείους όρους για Έλληνες παίχτες και δεν τους παίρνει ο διάολος όλους εκεί μέσα..
Το Μάη όλοι ζητούσαμε μεγάλο προπονητή της Κεντρική Ευρώπης όχι όμως με προοπτική να του κάνουν άλλοι κουμάντο στο χτίσιμο του ρόστερ..
Ερχόμενος ο Στέφενς ακούγαμε για άνθρωπο με σιδηρά πειθαρχία (την οποία δεν αμφισβητώ) που θα είναι το νούμερο ένα στα γραφεία και θα περνάν όλες οι υποθέσεις από τα χέρια του και άρα θα έχουμε πολύ καλές προοπτικές για δημιουργία μεγάλης ομάδας..
Ε αυτό ρε φίλε δεν έγινε όμως, ναι ο άνθρωπος έχει την πειθαρχία αλλά μου λες ότι την ομάδα του την έστισαν ο μίζας και ο τσίτσι πάνω στη φιλοσοφία του άλλου του απίθανου με το μεγάλο στόμα..
Με άλλα λόγια εγώ στο άκουσμα της πρόσληψης του Στέφενς ονειρεύτηκα ομάδα προπονητή και όχι ομάδα διοικητικών παρατρεχάμενων με κομπάρσο τον προπονητή..

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #548 on: October 06, 2013, 17:16:56 »
Δεν διαφωνούμε καθόλου σ' αυτό. Αλλά σιγά σιγά θα γίνει κι αυτό που περιμέναμε, απ' ότι δείχνει.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #549 on: October 06, 2013, 18:22:09 »
Αγαπητε Χουμπ,
Πριν προσληφθεις το ονειρο μου ηταν να παρουμε εναν Γερμανο ή εναν Ολλανδο προπονητη. Και πηραμε Ολλανδο, με πλουσια θητεια και τρομερο βιογραφικο και στη Γερμανια!! Αρα για τις επιδιωξεις μου δεν υπηρχε τιποτα καλυτερο απο σενα.Ξεκιναω λοιπον με τον πληρη σεβασμο και τη στηριξη μου.

ΟΜΩΣ
1. Υστερα απο 3 μηνες ΔΕΝ βλεπω δυστυχως την ομαδα να βελτιωνεται. Στην αμυνα μπορει και μας κανει ευκαιριες ευκολα η οποιαδηποτε κωλοπετινιτσα. Η αμυντικη λειτουργια δεν ειναι θεμα μονο αμυντικων παικτων αλλα γενικοτερης λειτουργιας της εντεκαδας. Και μαλιστα απο τις κατα καιρους δηλωσεις σου ΔΕΝ φαινεται να βλεπεις εσυ εκει καποιο προβλημα. Αν αυτο οφειλεται στην ολλανδικη/επιθετικογενη νοοτροπια σου, παω πασσο. Αλλα ομως ΔΕΝ βλεπω να σκοραρουμε 5-6 γκολ ανα αγωνα.
2. Στο κεντρο δεν εχουμε καποιο σαφες στυλ. Προσωπικα νομιζω οτι ακομα ψαχνεσαι να βρεις τοσο το συστημα οσο και τα προσωπα.
3. Σε συνεχεια του παραπανω και επεκτεινοντας το γενικοτερα για τη διαχειριση του ροστερ,  με εχεις γεμισει με αποριες: Ας πουμε λεω καλα κανει και βαζει επιτελους παγκο τον σαλπιγγιδη. Αναρωτιεμαι ομως απο την αλλη τι μπορει να βλεπεις σε εναν παιχτη με ονομα Ολισε και Γεωργιαδη και εξακολουθεις ακομα να πονταρεις σε αυτους. Αναρωτιεμαι αν κανουν παπαδες στις προπονησεις ωστε να τους δειχνεις ακομα εμπιστοσυνη. Το ιδιο ισχυει και για τον Λορενς. Απο την αλλη αναρωτιεμαι γιατι ο 3 στα 3 σκορερ Βουκιτς αποκλειστηκε απο την αποστολη στην ολλανδια. Και γιατι πηρες 3 ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ στην Ολλανδια? Το αστειο οτι θα παιζαμε αμυντικα και θα εβαζες τους 2 απο τους 3 ταυτοχρονα δεν παιζει.... Αν ησουν δικαιος θα επρεπε δικαιωματικα να παει ο Βουκιτς και οχι ο Νινης ο οποιος σερνεται για 3-4 συνεχομενους αγωνες. Αν η απαντηση σου ειναι οτι ο Βουκιτς ειναι μεγαλος ηλικιακα θα σε ρωτουσα γιατι δεν εφαρμοζεις το ιδιο για τον Λινο, ο οποιος ειναι γηραιοτερος αλλα οπως εχεις δειξει τον εμπιστευεσαι και μαλιστα καλα κανεις. Επισης αν ησουν δικαιος θα επρεπε να βρεις τροπο ακομα και για ροτεησον να χρησιμοποιεις τον Γκαρσια. Δεν ξερω αν επρεπε να μπει στην ολλανδια ή στην Κρητη ή σημερα, παντως ΟΠΩΣ ΕΔΕΙΞΕ, ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ. Μια ευκαιρια του εδωσες και την τιμησε. Και αντιθετα οπως ειπα και πριν  εχεις δωσει πολλες ευκαιριες σε αλλους που δεν τις τιμησαν. Δηλαδη ο Λαζαρ ή ο Τζιωλης εχουν καταπληξει τοσο πολυ φετος και εχουν μονιμη σχεδον θεση στην εντεκαδα και ο Γκαρσια οχι?

Για την επιθεση μας δεν εχω να σου προσαψω τιποτα, καλως πειραματιζεσαι με τον Νετσιντ π.χ αφου μαλλον υπαρχει και η ρητρα συμμετοχων, καλως βαζεις τον Στοχ κι ας παει χαλια στα τελευταια παιχνιδια, ειναι ομως παιχτουρα και μπορει και σε μια φαση να σε/μας βγαλει ασπροπροσωπο/ους.

Τελος απο τη στιγμη που εσυ ο ιδιος απαντησες σε σχετικη ερωτηση οτι η αποκτηση του ροστερ συναποφασιστηκε απο ολους σας, σε καθιστα ΚΑΙ εσενα
ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟ. Αλλιως ας ειχες διαφοροποιηθει οπως ειπαν και αλλα αδερφια πριν, οπως π.χ. ο Gewlogos.
Σε σεβομαι, σε πιστευω και σε στηριζω και φυσικα δεν δεχομαι οτι ισχυουν "χαρτακια" ουτε οτι ηρθες εδω για το "εφαπαξ". Ουτε το παιζω προπονητης της κερκιδας.

Μακαρι να βρεις τον τροπο να μας εχεις καλα και σημερα και στο μελλον.

« Last Edit: October 06, 2013, 18:44:11 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #550 on: October 06, 2013, 18:28:58 »
Πρέπει να είναι η 27η φορά που λέμε τα ίδια, αλλά άντε πάμε πάλι με νουμεράκια:

1. Ο επαγγελματίας-μισθοφόρος ξένος προπονητής πρέπει δηλαδή να κάνει ό,τι δεν κάνει ολόκληρος ο λαός του ΠΑΟΚ: τον ήρωα. Να πάει να πιάσει από τον λαιμό τη διοίκηση και να απαιτήσει πιο πολλά λεφτά για μεταγραφές κτλ.

2. Εσύ προφανώς, αν δεν έχεις τον σούπερ κοριό της ευπ που πιάνει όλες τις συνομιλίες προπονητή-διοίκησης, μάλλον έχεις άνθρωπο μέσα, πολύ μέσα, στην παε που σου μεταφέρει τα πάντα. Για αυτό γνωρίζεις από πρώτο χέρι ότι ο Στέφενς είναι πιόνι και δεν λέει τίποτα.

3. Εσύ επίσης γνωρίζεις ότι δεν ήθελε ποτέ να φέρει παίκτες δικούς του όπως νομίζαμε όλοι μας ότι θα κάνει. Ότι πχ ποτέ δεν ζήτησε παίκτη και να του είπαν "δε γίνεται, είναι ακριβός αυτός" ή "μιλήσαμε με αυτούς που μας είπες και δεν τα βρήκαμε, ας πάρουμε τον Τζιόλη και τον Νίνη στη θέση τους". Όλα αυτά από τον γνωστό μέσα στην παε είπαμε, όχι από τον κοριό.

4. Ο προπονητής πρέπει να βγει δημοσίως και να πει ότι η διοίκηση κοροϊδεύει, δηλαδή να κάνει βούκινο ό,τι τυχόν γίνεται μέσα στην ομάδα και να κάνει μπουρδέλο την ίδια την ομάδα. Βέβαια και τότε θα βγαίνατε και θα λέγατε "καλά, είναι δυνατόν από Αύγουστο-Σεπτέμβρη να γκρινιάζει αυτός, πού είναι η ομάδα που θα έφτιαχνε, γιατί ήρθε αφού του ξηγήθηκαν από την αρχή για το μπάτζετ" και άλλα πολλά όμορφα και ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΑ.
Μετά από αυτό, σύμφωνα με το σενάριό σου, δύο ενδεχόμενα υπάρχουν:
-πρώτον, η καλή διοίκηση ανοίγει τις κάνουλες και ξαφνικά ρέει άφθονο χρήμα για παικταράδες.
-δεύτερον, η διοίκηση απλά τον γράφει στα αρχίδια της ή τον αδειάζει. Τότε φαντάζομαι ότι εσύ θα θέλεις να συνεχίσει να τα χώνει χωρίς νόημα, μέχρι που θα τον διώξουν. Εκτός κι αν περιμένεις ότι με το που θα τα χώσει, θα αλλάξει στάνταρ η διοίκηση, οπότε γυρνάμε στο πρώτο ενδεχόμενο.
Το ποιος θα έρθει, ούτε θέλω να το σκέφτομαι. Θα το βρουν όμως σίγουρα και θα τον επιβάλλουν οι αρδ, που θα έχουν πετύχει παρέα με σένα το φάγωμα του Ολλανδού.
Ο καινούργιος προπονητής φυσικά θα πρέπει επίσης να τα χώνει σε μια διοίκηση που θα συνεχίσει να τον γράφει στα αρχίδια της.
Η μόνη διαφορά θα είναι ότι η "ασπίδα" και νταής Στέφενς θα έχει φύγει, οπότε θα πρέπει να γίνει και η επίθεση στη διοίκηση (εδώ γελάμε). Βέβαια, κανονικά μόλις τα έχωνε ο Ολλανδός ότι δεν βλέπω φράγκα και τι παίκτες είναι αυτοί που μου φέρνουν, θα έπρεπε να πας εσύ και οι άλλοι και να φάτε τα λαρύγγια της διοίκησης, αφού ο "νταής" Ολλανδός δεν θα ήταν εκεί πια να την καλύπτει. Σωστά;

Και για να επανέλθουμε στο θέμα μας: ξαναλέω ότι η ομάδα πήγαινε μια χαρά και ανέβαινε συνεχώς ως τον αποκλεισμό από τη Σάλκε, και μάλιστα με λιγότερα ματς τότε στα πόδια της. Κανείς δεν αναρωτιέται πως γίνεται να αποκλειστήκαμε στο τσακ από το τσάμπιο-λι, να ήμασταν άτυχοι, να προηγούνταν οι αντίπαλοι με πεντακάθαρο γκολ χεράτο και να έπαιρναν την πρόκριση στα σημεία με 3 γκολ σε 4 ευκαιρίες, αλλά μετά από κει να μην μπορούμε να κερδίσουμε τον ουραγό οφη και γενικά να παίζουμε χάλια. 

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #551 on: October 06, 2013, 18:39:17 »
Τα"εσυ" πανε σε μενα Καταλά?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #552 on: October 06, 2013, 18:41:17 »
Ρε παιδια τι συζηταμε?Αντε και πες φευγει ο αμπαλος ο huub,ποιον θα παρουμε που ΜΠΟΡΕΙ να ειναι καλυτερος απο αυτον?Τι λεμε τωρα.

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #553 on: October 06, 2013, 18:42:54 »
Τα"εσυ" πανε σε μενα Καταλά?

Όχι, στον gew, αλλά μην πηγαίνεις γυρεύοντας κι εσύ  :'( :'(

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #554 on: October 06, 2013, 18:45:37 »
 ;D

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #555 on: October 06, 2013, 18:54:20 »
gew,τα κατεβατα που σου γραφει ο καταλά τα διαβάζεις  ?  :'( :'(
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #556 on: October 06, 2013, 18:59:36 »
Ολη η συζήτηση παραπάνω μου έφερε στην μνήμη την δήλωση του βεζυρτζη για τον αναστασιαδη, με αφορμή τον βαλεντσια, ότι οι προπονητές ειναι για να εκγυμναζουν την ομάδα μόνο μια για τα υπόλοιπα ειναι υπεύθυνοι η διοίκηση. Μάλλον κάτι τέτοιο ισχύει και σήμερα.
πάντως συμφωνώ με την άποψη του homo περισσότερο. Αυτό δεν σημαίνει ότι απο κάποιες άλλες απόψεις αδερφών μου δεν βρίσκω σημεία στα οποία συμφωνώ.
Catala μην χρεωνεις όλο τον λαό πάνω σε ενα άτομο. Ειναι λίγο άδικο απο την στιγμή μάλιστα που σε σχέση με την διοίκηση απ ότι καταλαβαίνω έχει την ίδια άποψη με σένα.
Ανισοροπε ποτέ δεν είπε κανείς να φύγει ο Xουμπ, το αντίθετο συμβαίνει. Συζητάμε απλώς, κάτι φυσιολογικό σε ενα φόρουμ.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #557 on: October 06, 2013, 22:29:55 »
προσωπικά δεν έχω καμία αμφιβολία και για τον δικό σου ρόλο στο φετινό πανηγυράκι...
οι άλλοι θα περιμένουν μέχρι τον μάρτιο να τελειοποιήσει τις γιόμες ο κατσούρ, να ανοίξει τα σπρίντ ο ζαφειρίου 2013 και να
έρθει τον γενάρη η καραγκούνα για να συμπληρωθεί το παζλ της πράσινης ανακύκλωσης.
άσπρη καλτσούλα και πεδιλάκι...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #558 on: October 06, 2013, 23:10:25 »
Ευτυχως σημερα πηραμε το τρποντακι και εχουμε ηρεμία.Το τι θα ειχες να ακουσεις από αυριο....
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline antonis kriti

• Αποστολή
  • **
« Reply #559 on: October 06, 2013, 23:22:54 »
εσυ εισαι ο προπονηταρας μας και ξερεις σιγουρα καλυτερα απο μενα(το μονο σιγουρο)
αλλα εχω μερικες αποριες:
1)τι δουλεια ειχε κυριε προπονητα ο κωνσταντηνιδης σε αυτη τη θεση σημερα? 2 δεξια μπακ στην ιδια εντεκαδα?
2)αλλαγη αθανασιαδη(νεσιτσ) στο 88'?γιατι για να γραψει συμμετοχη?λεω εγω τωρα 10 λεπτα νωριτερα δεν μπορουσε να μπει?
3)θα γινω λιγο κυνικος αλλα ΓΚΑΡΣΙΑ εκτος αποστολης,αρα μονο 2 αμυντικα χαφ(λαζαρ-τζιολης) στην αποστολη,αν τωρα
λεμε τραυματιστη κανεις πιο θα βαλεις εκει?το γλυκο?
4)βουκιτς?πολυ λιγος για σενα για να χωρεσει σε αυτη την ομαδαρα που εστησες σημερα?
5)εισαι ευχαριστημενος απο την εικονα της ομαδας μας σημερα?
6)εισαι τοσο ευχαριστημενος απο το τζιολη?
εχω πολλες ακομα αποριες αλλα απαντηση θα παρω μαλλον τον μαιο,σωστα?

και πριν βιαστητε μερικοι να με κραξετε οτι κραζω το προπονητη μας,θα σας πω οτι δεν τον κραζω και ποιος ειμαι εγω
για να το κανω.απλα εχω μερικες αποριες που δεν καταλαβαινω.
πιστωση χρονου εννοητε εχεις και θα εχεις και απο μενα,αλλα μεχρι ποτε?θα το δουμε......

Υ.Σ μεχρι ποτε θα παιρνουμε τα ματς στο 90 φευγα και με μισο γκολ διαφορα?
ελπιζω ολη τη χρονια να εισαι τυχερος και να τα παιρνεις ετσι,αλλα τραβα παιξε κανα τζοκερ(με τετοια τυχη ποτε δεν ξερεις)