Μέσα σε ένα μήνα και χωρίς σχεδόν καθόλου μεταγραφές, είδαμε άλλη ομάδα από την περσινή. Σχετικά καλή για την εποχή και την ποιότητα των παικτών ανάπτυξη, κάτι ψιλά σε αυτοματισμούς, πάθος, σχέδιο και κάποιον προσανατολισμό στο χορτάρι.
Έχουν περάσει τώρα 3 μήνες και δε βλέπω τίποτα από όλα αυτά, μόνο γιόμες.
Θα πω κάτι που μου κάνει εντύπωση ότι δεν έχει επισημάνει κανείς:
εντελώς συμπτωματικά όλα αυτά ξεκίνησαν μετά τον αποκλεισμό από τη σάλκε.
Καμία όρεξη από τους περισσότερους, σαν να τελείωσε η χρονιά και να περιμένουμε τι;
Να πάμε πάλι στους 32 και να αποκλειστούμε και μπας και χτυπήσουμε κανένα τελικό κυπελλάκι;
Ο σλοβάκος έχει πέσει αναπόφευκτα στο 30%, μην πω και λιγότερο. Ο Νέσιντ δεν είναι ακόμα στο επίπεδο που περίμενα, ο Λούκας ακόμα χειρότερα. Ο Βιτόρ στάσιμος αντί να ανεβαίνει, ο Τζαβέλας μάλλον βλέπει το γενικό κλίμα και φυλάγεται, μόνο ο Κίτσιου δείχνει να έχει πάρει το πράμα σοβαρά ορισμένες φορές. Από κει και πέρα το χάος, όλοι για κλωτσιές.
Ο κόουτς σώζει την κατάσταση με τη διαχείριση του ματς συνήθως, και δε μιλάω μόνο για τις αλλαγές. Αλλά κι αυτό είναι σε μεγάλο βαθμό θέμα τύχης. Για παράδειγμα, ο αστείος με το 14 προχτές προσέφερε ανείπωτο γέλιο σε δύο φάσεις, μία που σώζει την αλκμάρ από την ισοφάριση με τρελό τακουνάκι 35 πόντους πριν τη γραμμή και άλλη μία με την απόπειρα για ψαράκι. Και να που το καρφώνει τελικά, εκεί που είμαι σίγουρος (νομίζω κι αυτός ήταν) ότι την έχει στείλει από την έξω πλευρά για πολλοστή φορά στη ζωή του.
Προχτές δε μου άρεσε σχεδόν κανείς πάλι και παίζαμε με ομάδα ταβλαδόρων.
Μήπως πρέπει να θυμίσει κανείς στη διοίκηση και σε όλους εκεί μέσα ότι μόλις άρχισε η χρονιά και ότι μπορούν τουλάχιστον να δείχνουν λίγο πάθος;
Μήπως να ξυπνήσει ο κόσμος πρώτα λίγο και να γίνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ λίγο πιο απαιτητικός και ενόψει Γενάρη, ΤΩΡΑ πριν είναι αργά; Γιατί ο μπλιατ σε θέμα παικτών μας δουλεύει ψιλό γαζί ως τώρα και έχει περάσει πάνω από χρόνος.
Αλλιώς δεν ξέρω τι να πω.
Κάντους κάτι να τους γαμήσεις λίγο μάστορα γιατί θα σε φάνε οι πουθενάδες.