Author Topic: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens  (Read 59850 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Català

• Αλλαγή
Áð: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
« Reply #460 on: September 20, 2013, 14:20:01 »
Καλά, εδώ θα είμαστε να τη δούμε τη μεγάλη ρεβολούσιον number δε θυμάμαι ούτε κι εγώ πόσο.
Άσε που είναι εντελώς λάθος ούτως ή άλλως ο παραλληλισμος του Χούουμπ με νταή και προστάτη της διοίκησης.
Αυτό που μου αρέσει όμως είναι ότι μιλάτε όλοι με τεράστια σιγουριά για τις ισορροπίες, ενώ μέσα στην παε μπορεί να παίζουν τα χίλια δυο περίεργα που δεν τα ξέρουμε.
Όπως τα λέει ο biv, εμπρός να τον φάμε και δαύτον, να φέρουμε τον νέο δωδωδω ή κάναν δον χέστη να πάθουμε άνοια στα 35

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #461 on: September 20, 2013, 14:27:28 »
Ρε φίλε λάθος ξελάθος με τα όσα είπε με αποτρέπει από το να πάω στη διοίκηση να ζητήσω τα ρέστα για τις μεταγραφές..?
Ναι ή όχι..?
Ξες τι θα σε πει ο μίζας..?
"Ο προπονητής συμφώνησε " κι εκεί θα το βουλώσεις γιατί έτσι έγινε..
Και το ξαναλέω..
Τον Άγγελο για ίδια φάση τον ξεσκίσανε..
Μη μου ζητάς λοιπόν να κάνω το κορόιδο επειδή ο Στέφενς έχει καλύτερο βιογραφικό..

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #462 on: September 20, 2013, 14:31:22 »
γκεω το οτι δε τα σπαει με τη διοικηση ακομα δεν ηρθε δε τα λεει κ ολα ομως. δεν αποδεικνυει ουτε οτι κανει τουρισμο ουτε οτι παιρνει χαρτακι.

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #463 on: September 20, 2013, 14:35:30 »
Και επίσης αν ήταν γλάστρα δεν θα έβγαζε από ενδεκάδα αυτούς που του κουβάλησαν!Τα γεγονότα αλλα δείχνουν!
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #464 on: September 20, 2013, 14:41:04 »
Ρε θέμη εγώ τον άνθρωπο δεν τον ήξερα..
Εσείς μου τα λέγατε για πειθαρχία, για άνθρωπο που δεν του κουνιέται κανένας πρόεδρος και που ήταν το πρώτο χέρι σε όσες ομάδες διετέλεσε προπονητής..
Εγώ αυτό δεν το βλέπω στον ΠΑΟΚ..
Άρα 2 πράγματα μπορεί να συμβάινουν..
Ή εσείς δεν τα ξέρατε καλά τα πράγματα που αμφιβάλω ή κάτι έχει αλλάξει στην συμπεριφορά του Χούμπ και έχει γίνει πιο σοφτ γιατί "ποιος μπλέκει τώρα με τα λαμόγια, τα λεφτά μας να παίρνουμε μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει και κλάιν μάιν"..
Εγώ λοιπόν αυτόν τον προπονητή ΔΕΝ τον θέλω είτε λέγεται Στέφενς, είτε Γκουαρντιόλα, είτε Παράσχος..
Και για να προλάβω όσους πουν ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι προπονητές που θα ρισκάρουν το μισθό τους για να προστατεύσουν το κύρος της ομάδας και κατόπιν το δικό τους απλά αναφέρω σαν παράδειγμα τον δάσκαλο Λάζλο Μπόλονι..

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #465 on: September 20, 2013, 14:51:50 »
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Καταλαααααα τι ειπε για τη μανα σου........

κουφαλα IRON προλαβες και το εκανες edit !

:a1006: :a1006:

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #466 on: September 20, 2013, 14:52:43 »
Ωραιος δασκαλος ο Λαζλο οντως.. δεν συμβιβαστηκε καθολου 1 χρονο εδω περα..πραγματικα ειχε το απολυτο κουμαντο και οτι ελεγε ηταν νομος.. τι 3 παιχτες του εταξαν και πηρε τα αρχιδια του.. τι δεν θα πουλησουμε κανεναν και εφυγαν Κοντρερας-Βιερινια(και οχι μονο αλλα αυτοι ηταν κολωνες της τοτε ομαδας)αραγες ποιον μισθο ρισκαρε αφου εκανε τουμπεκα σε ολα αυτα?

Αν οντως ρισκαρε για να προστατευσει το κυρος του και το κυρος της ομαδας θα μας ειχε αφησει απο πολυ νωρις και δεν θα εφευγε στο τελος της χρονιας επειδη του προτειναν μειωση αποδοχων κατα 50%

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #467 on: September 20, 2013, 14:56:01 »
σωστός σε όλα εκτός από την τελευταία σου πρόταση που είσαι 20 μετρα οφσαιντ.......εκτός αν πιστέυεις τις αηδ'ιες του βρύζα για.....διαφορά φιλοσοφίας (με κλεισμένο τον σπυριάρη...)
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #468 on: September 20, 2013, 15:05:45 »
οπως τα λεει ο μπιβ γκεω, δεν ειναι στη μια ακρη ο ηρωας ασυμβιβαστος λαζλο κ στην αλλη ο τουριστας χουμπ. κ γω θα θελα να χει παρει το κουμαντο απο νωρις. δε το κανε δυστυχως και πηρε μεριδιο της κακης εικονας πανω του, αλλα διαλεξε αυτο τον δρομο, της ιδιας γραμμης με τη διοικηση. ας μη ξεχναμε οτι πολυ λιγα ξερει για τον ΠΑΟΚ κ το ελληνικο ποδοσφαιρο. ακομα κ ετσι του οφειλεται απο μας πιστωση χρονου.

2 μηνες που λεει κ ο απλας ο τι μπι  :P :'(

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #469 on: September 20, 2013, 15:07:15 »
Κανένας δε του πήρε το σκαλπ. Αυτό έλειπε. Στηρίζουμε και ΘΑ στηρίζουμε. Να συνεχισει δυνατά θέλουμεκαι να ΔΕΊΞΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #470 on: September 20, 2013, 15:07:59 »
Biv Λάθος τα θυμάσαι μου φαίνεται..
Βιερίνια και Κοντρέρας έφυγαν στο βωμό του financial fair play..
Ο Λάζλο ξεκαθάρισε εξαρχής ότι δε μπορούσε να κάνει κάτι και μάλιστα πέταξε και το μπαλάκι στη διοίκηση για παρόμοια μελλοντικά λάθη που πρέπει να αποφευχθούν..

http://www.thestival.gr/sports/item/17286-ti-eipe-o-lazlo-mpoloni-gia-tin-apoxzrhhrdkwoownvnxzfjjewiiwcebfzrhhrdkwoownvnxzfjjewiiwrisi-bieirinia-kontreras3b

Πάρε και μια συνέντευξη Μαΐου να δεις ότι δε σταμάτησε να τα λέει για το συγκεκριμένο θέμα..

http://www.contra.gr/soccer/hellas/superleague/paok/den-ksexna-kontreras-vieirinia-o-mpoloni.1786971.html

Καλά αυτό που λες ότι έφυγε επειδή του κόψαν στα 2 το συμβόλαιο είναι τουλάχιστον αστείο..
Μήπως όταν του πρότεινε ο σβούρας τη μείωση ο Λάζλο δέχτηκε να συνεχίσει και μετά ο μίζας τον έστειλε λόγω "διαφοράς φιλοσοφίας" ή δεν τα θυμάμαι καλά..?
Για ψάξ'το λίγο..
Για ψάξε επίσης και ποιος ήταν ο λόγος αποχώρησης του σβούρα μετά από λίγο καιρό..

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #471 on: September 20, 2013, 15:09:22 »
http://inpaok.com/134096/%CF%84%CE%B9-%CE%AD%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%BE%CE%B5-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%86%CE%B5%CE%BD%CF%82/

Η απουσία του Χούμπ Στέφενς απο τον πάγκο του ΠΑΟΚ και η ταυτόχρονη παρουσία του στις θέσεις του 4ου ορόφου του γηπέδου της Τούμπας το βράδυ της Πέμπτης έδωσε την εντύπωση ότι ο Ολλανδός τιμωρήθηκε από την UEFA για την αποβολή του στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Σάλκε στα πλει οφ του Championw League, ο Ολλανδός τεχνικός είχε αποβληθεί από τον συμπατριώτη του διαιτητή (Κάιπερς) μετά από διαμαρτυρίες στην διάρκεια του αγώνα για πέναλτι που δεν έδωσε στον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο μέχρι και την Πέμπτη δεν υπήρχε καμία ενημέρωση στην ΠΑΕ για τιμωρία του Ολλανδού τεχνικού από την UEFA. Οι επιτελείς του Δικεφάλου θεωρούν ότι ο Στέφενς θα τιμωρηθεί με μια αγωνιστική και αποφάσισαν σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας να μείνει εκτός πάγκου για το παιχνίδι με την Σαχτέρ προκειμένου να θεωρηθεί ότι εξέτισε την ποινή του.

Δεν αποκλείεται βέβαια να τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού από τον πάγκο για μεγαλύτερο διάστημα ο Στέφενς κι ενδεχομένως ότι έγινε στην Τούμπα το βράδυ της Πέμπτης να συμβεί και στην Ολλανδία στις 3 Οκτωβρίου στο παιχνίδι με την Αλκμααρ. Στην ΠΑΕ αισιοδοξούν ότι η τιμωρία δεν είναι μπορεί να είναι μεγαλύτερης της μιας αγωνιστικής.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #472 on: September 20, 2013, 15:17:19 »
Στηρίζουμε τον προπονητή. (Χωρίς να σημαίνει οτι ο προπονητής δεν θα κάνει λάθη-δεν υπάρχει τέτοιος στον κόσμο).
Το ρόστερ κ αυτούς που το κουβάλησαν, εγω προσωπικά ΟΧΙ.

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
« Reply #473 on: September 20, 2013, 15:27:37 »
Aυτό που λέτε για τις μετεγραφές δεν ισχύει ούτε στους ''μεγαλύτερους'' προπονητές στο κόσμο.
Οι εποχές που οι προπονητές ήταν 100% υπεύθυνοι για το ρόστερ έχουν περάσει εδώ και δεκαετίες.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #474 on: September 20, 2013, 15:27:41 »
Αυτα για τουρισμο και χαρτακι παρακαλω κοψτε τα, δε παιζει ουτε μια στο εκατομμυριο. Αλλα τουμπεκι ο ΠΑΟΚσης ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κανει οταν βλεπει το στραβο. Μπουλο δεν ειπε κανενας για τον προπονητη, η εικονα της ομαδας ομως ειναι απαραδεκτη. Δε γινεται να κανουμε οτι δε τα βλεπουμε. Ο αρμοδιος για να φτιαξει το χαλι ειναι 100% ο Χουμπ.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline memts

• Αποστολή
  • **
« Reply #475 on: September 20, 2013, 16:35:25 »
Χαλι ξεχαλι, γκολ απο κορνερ- κομπινα εβαλες στο '92, που σε αλλες εποχες με αλλους προπονητες στο '90 θα φωναζες ''αερααααααααα'' κ οτι γινει
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline antonis kriti

• Αποστολή
  • **
« Reply #476 on: September 20, 2013, 23:03:08 »
στηριζουμε το προπονητη ναι μαζι σας.
αλλα ολοι κανουμε λαθη και αυτος σιγουρα κανει ενα μεγαλο,
δεν δινει ουτε μιση ευκαιρια στο pablo,
καθαρα απο εγωισμο 'εγω κανω κουμαντο και κανεις αλλος'.
αυτο μακαρι να βγω ψευτης αλλα θα του βγει σε κακο στο τελος.

υ.σ θελω να τον δω να παιζει και αν όντως ειναι σε τοσο κακη κατασταση μαζι του.
αλλα θελω να δω και οχι οτι μου λενε τα μουνοπανα εκει μεσα και στα media.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #477 on: September 20, 2013, 23:49:27 »
Αυτα για τουρισμο και χαρτακι παρακαλω κοψτε τα, δε παιζει ουτε μια στο εκατομμυριο. Αλλα τουμπεκι ο ΠΑΟΚσης ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κανει οταν βλεπει το στραβο. Μπουλο δεν ειπε κανενας για τον προπονητη, η εικονα της ομαδας ομως ειναι απαραδεκτη. Δε γινεται να κανουμε οτι δε τα βλεπουμε. Ο αρμοδιος για να φτιαξει το χαλι ειναι 100% ο Χουμπ.

Jordan-4

• Guest
« Reply #478 on: September 21, 2013, 00:21:18 »
e "προφιλαξτεον" και λίγο ρε ο στεφάνης και τα ματια μας τα κόλπα όλα τα ξέρει τώρα το κάθε λάχανο το ρίχνει στο κράξιμο και επικαλείται ας πούμε το iq του λάχανου ένταξη ρε "λαχανακιδες" δε κάννη ο στέφενς για τι παοκάρα γιατί κάννη να πούμε μονο για να σηκώνει τα uefa άμα θέλετε τον ΠΑΟΚ ΜΙΚΡΟ αίντε σαλτάρετε γιατί είστε σαλταδόροι και "σαλκταδορακιδες" τον θέλεις αποφάσισε ρε "παοξι" σε κάννη τον προστατεύω σαν τα ματια μου δε με κάννη γιατί δε με κάννη ποιον θέλω τον εγωισμό μου θέλω για προπονητή πάνε "τραχανοπλαγι" και κατασκήνωσε τον εγωισμό σου σε κάνα οροπέδιο ρε να μάθεις μετά από 150 μέρες ποσο έληξε ρε "τραχανοπλαγια" το παοκ -osfp y.g . λαχανα όλης της γης για πάντα ενωμένα υγ2 "λαχανομαγγες" "κραξιματακιδες" μέσα απτό μεγαλείο του δικεφαλου αετού παίρνεται αξια ως λαχανα λαχανα γερά τον ΠΑΟΚ ξανά σαν "τραχανολπαγια". η πλάγι.yg beeeeeeeeeeee re
« Last Edit: September 21, 2013, 00:51:03 by Capricorn »

Jordan-4

• Guest
« Reply #479 on: September 21, 2013, 00:29:11 »
e "προφιλαξτεον" και λίγο ρε ο στεφάνης και τα ματια μας τα κόλπα όλα τα ξέρει τώρα το κάθε λάχανο το ρίχνει στο κράξιμο και επικαλείται ας πούμε το iq του λάχανου ένταξη ρε "λαχανακιδες" δε κάννη ο στέφενς για τι παοκάρα γιατί κάννη να πούμε μονο για να σηκώνει τα uefa άμα θέλετε τον ΠΑΟΚ ΜΙΚΡΟ αίντε σαλτάρετε γιατί είστε σαλταδόροι και "σαλκταδορακιδες" τον θέλεις αποφάσισε ρε "παοξι" σε κάννη τον προστατεύω σαν τα ματια μου δε με κάννη γιατί δε με κάννη ποιον θέλω τον εγωισμό μου θέλω για προπονητή πάνε "τραχανοπλαγι" και κατασκήνωσε τον εγωισμό σου σε κάνα οροπέδιο ρε να μάθεις μετά από 150 μέρες ποσο έληξε ρε "τραχανοπλαγια" το παοκ -osfp y.g . λαχανα όλης της γης για πάντα ενωμένα υγ2 "λαχανομαγγες" "κραξιματακιδες" μέσα απτό μεγαλείο του δικεφαλου αετού παίρνεται αξια ως λαχανα λαχανα γερά τον ΠΑΟΚ ξανά σαν "τραχανολπαγια". η πλάγι.yg beeeeeeeeeeee re
« Last Edit: September 21, 2013, 00:51:19 by Capricorn »