αδερφέ memts τον δάσκαλο Λάζλο δεν τον κάψαμε εμείς..
Η παρέα του Μίζα τον έφαγε γιατί μιλούσε και ζητούσε αυτά που εξ αρχής του υποσχέθηκαν σχετικά με τις μεταγραφές..
Αυτά λοιπόν ζητούσα κι εγώ από τον Στέφενς να κάνει..
Να πιέσει για σοβαρούς παίχτες..
Από τη στιγμή όμως που κάλυψε τη διοίκηση και είπε πως οι μεταγραφές έγιναν από κοινού πλέον δεν μπορώ να χτυπήσω τους ρουφιάνους των γραφείων για το ελλιπές ρόστερ εφόσον αυτό ικανοποιεί τον προπονητή..
Τώρα το σκατό για 2,5 σέντερ μπακ, για ελλείψεις στα χαφ, για απουσία κίλλερ μπροστά, για, για, για, πρέπει να το τρώει και θα το τρώει ο Ολλανδός όπως το έφαγε και ο Άγγελος που κάλυψε τον Γούμενο με το "έχω 25 ισάξιους ποδοσφαιριστές"..
Άρα το μπούλο ψηλέ, σωστά;
Ή τον κρατάμε μωρέ, καλούτσικος είναι, αλλά θα τον κράζουμε επειδή αυτός φταίει;
Ακόμα κι έτσι όμως, αν συνεχιστεί το χάλι, πάλι πρέπει να πάρει μπούλους κάποια στιγμή. Σωστά;
Και να έρθει ο επόμενος, που θα τους λέει πάρτε παίκτες και θα τον γράφουν και πάλι στα αρχίδια τους μέχρι να τον φάνε όπως τον Λάζλο και πάει λέγοντας.
Τα λέω καλά;
Ακούς κι εσύ ρε Ολλανδέ που δε νιώθεις και ήρθες για διακοπές (ναι, το διαβάσαμε κι αυτό), δηλαδή δε δουλεύεις στην προπόνηση και στα αρχίδια σου; Τα ακούς; Στο πα και προχτές, άκου τους άρχοντες να μαθαίνεις μπαλίτσα.
ΟΣΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΜΙΖΕΣ, ΖΑΓΟΡΑΚΗΔΕΣ, ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΔΕΣ, ΚΟΝΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΘΑΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΔΙΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ, ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΒΛΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΨΕΛΙΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΥΜΠ. ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ, ΧΟΥΝΤΑ ΦΑΣΗ ΔΗΛΑΔΗ.
Αν θέλετε τον μισθοφόρο Ολλανδό να κάνει τον ήρωα, τραβάτε πρώτα εσείς στην παε να κάνετε τους ήρωες και να καθαρίσετε την ομάδα από τα ανωτέρω μιάσματα.
Αλλιώς οι απαιτήσεις σας είναι στο μπλα μπλα και παίζετε 100% το παιχνίδι των αρδ. Και το χειρότερο είναι ότι δεν το καταλαβαίνετε. Και μην αρχίσουν οι μαλακίες και οι ομοιότητες με ζαγοράκη, θα ξεράσω μεσημεριάτικα.
Για αγωνιστικά θέματα δεν θα μιλήσω καν, γελάει ο πλανήτης