Author Topic: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens  (Read 59720 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Áð: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
« Reply #360 on: August 30, 2013, 16:06:33 »
:'(

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #361 on: August 30, 2013, 16:52:26 »
απο την στηριξη και το προπονηταρα μεσα σε 2 μηνες φτασαμε στο μαλακα... ΠΑΟΚ εισαι

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #362 on: August 30, 2013, 17:12:15 »
Για το καλο της ομαδας δεν μιλας ρε Χουμπ?Σε εμπιστευομαι απολυτα αλλα θα σε κανω και κριτικη οταν θεωρω σωστο.Μπορει να περασαν οι μερες αν και προσπαθω να το ξεχασω οσον το δυνατον γρηγοροτερα, αλλα ειδικα την αλλαγη Λουκας με τον βετερανο-χεστη 26 χρονο γ.χ, δεν την καταλαβα.Κανε ενα δυνατο μπασιμο στους ανιδεους απο ποδοσφαιρο εκει μεσα, υψωσε λιγο τους τονους και φερε 2-3 παιχτες που χρειαζομαστε αμεσα γιατι αλλιως δεν μας βλεπω καλα.
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #363 on: August 30, 2013, 17:33:51 »
απο την στηριξη και το προπονηταρα μεσα σε 2 μηνες φτασαμε στο μαλακα... ΠΑΟΚ εισαι

μπες και καποτε σε συζητηση επι της ουσιας. μη δεις κριτικη αμεσως κρα. βεβαια οταν στις περιπτωσεις η κριτικη επιβεβαιωνεται καποια στιγμη το γυρνας και συ το τροπαρι κ ολα καλα. αποψη εχεις γιαυτα που λεγονται για στεφενς? αν απλα σε ενοχλει γενικως η κριτικη τσαμπα κουραζεσαι κ κουραζεις εδω μεσα

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #364 on: August 30, 2013, 19:50:07 »
το ποστ σου ειναι για γελια,  τοσο οσο και το μαλακας ως κριτικη για τον χουμπ...

στις σοβαρες ευρωπαικες ομαδες ειναι διακριτοι οι ρολοι του προπονητη και του τεχνικου διευθυντη.. τον στεφενς τον πηραμε ως προπονητη και ως τετοιο θα τον κρινω

αντε χαλαρωστε λιγο ή τουλαχιστον μην φευγετε απο το τοπικ του σαλπιγγιδη, εκει ειστε καλα τοσα χρονια

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #365 on: August 30, 2013, 19:58:47 »

Αν μιλάς για μένα φίλε blue_eyes, που μάλλον μιλάς, γιατί μόνο εγώ και ο biv τον αποκαλέσαμε έτσι και στο ίδιο πνεύμα και οι δύο, μάλλον δεν το κατάλαβες. Τον στηρίζω και τον πιστεύω όσο δεν παίρνει, ακριβώς επειδή ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ. Έγραψα αναλυτικά και για την Τρίτη ότι δεν πιστεύω πως κάνει λάθος πουθενά πέραν του Γκαρσία ίσως, για καθαρά ψυχολογικούς λόγους και με την επιφύλαξη ότι δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι αγωνιστικά.
Αλλά ακριβώς επειδή δεν είναι μαλάκας και είναι προπονητάρα και προσωπικότητα, πρέπει να μη φέρεται σα μαλάκας και να μην τον πιάνουν μαλάκα οι γχ και τα υπόλοιπα αρχίδια, θα έπρεπε να είχε καταλάβει τόσα χρόνια ότι ο κόουτς είναι πάντα ο κυματοθραύστης και την πληρώνει στο τέλος.
Ας πατήσει λίγο πόδι επιτέλους, εκτός κι αν δεν τον πολυνοιάζει.
Μόνο αυτός μας έχει μείνει να ελπίζουμε στην ομάδα πλην του Πάμπλο

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #366 on: August 30, 2013, 20:13:01 »
εγώ ακόμη απορώ πως αυτός ο μεγάλος προπονητής συμφώνησε με τα λαμόγια και το τσαρλατάνο πρόεδρο...λες να είναι και λίγο μαλάκας μπλε ματι ? εσυ θα ξερεις στανταρ.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #367 on: August 30, 2013, 20:15:03 »
Και εγώ αυτό φοβόμουν από την πρώτη στιγμή που φανηκαν οι ερασιτεχνισμοί στον μεταγραφικο σχεδιασμο.
Συμβαίνουν οι διάφορες άστοχιες αλλά εκ του ασφαλούς, μιας και στο τέλος ο φταίχτης θα είναι δηλωμένος.
Και δεν είδα καμμία κίνηση για να προστατευτεί ο Στέφενς.
Από τη μεριά του, μία στάση απάθειας πιο πολύ περνάει, του στυλ.."εγώ δουλεύω με αυτούς που μου φέραν, δεν γνωρίζω λεπτομέρειες"

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #368 on: August 30, 2013, 20:27:27 »
Βασικά η τοποθετηση του catala νομίζω ότι αντιπροσωπεύει πάνω κάτω όλους όσους έριξαν ενα μπινελικι κτλ και καλό θα είναι να σταματήσουν οι εξυπνάδες καΙ οι νουθεσιες, ειδικά απο ανθρώπους που μετά το ματς της ραπιντ μας είχε απαγορεψει να μιλάμε αγωνιστηκά για την ομάδα.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #369 on: August 30, 2013, 20:31:07 »
το ποστ σου ειναι για γελια,  τοσο οσο και το μαλακας ως κριτικη για τον χουμπ...

στις σοβαρες ευρωπαικες ομαδες ειναι διακριτοι οι ρολοι του προπονητη και του τεχνικου διευθυντη.. τον στεφενς τον πηραμε ως προπονητη και ως τετοιο θα τον κρινω

αντε χαλαρωστε λιγο ή τουλαχιστον μην φευγετε απο το τοπικ του σαλπιγγιδη, εκει ειστε καλα τοσα χρονια

επιλεγω να σταθω στο επιχειρημα σου, το ποιος ειναι για γελια φαινεται απο αυτο που λες για σαλπιγγιδη ειδικα αναφερομενος σε μενα.

κ επειδη ο τεχνικος διευθυντης χτιζει την ομαδα ο προπονητης παραμενει αμετοχος? παραμενει αμετοχος οταν η ομαδα που θα προπονησει ο ιδιος παει για πρωταθλημα υποτιθεται με τα σαπακια της εθνικης? αυτουνου η δουλεια δε κινδυνευει αν αποτυχει?
δευτερο, φανηκαν καθαρα καποια κενα της ομαδας, ας αφησουμε ποια κ ποσα ειναι. τον ρωτανε για νινη λεει δε τον ξερω του δειχνουν το βιογραφικο του κ λεει οκ, αυτος θα μου καλυψει το κενο και θα χτυπησουμε το στοχο μας με αυτη τη προσθηκη?

ειπε ο σαβιδης δε θα αγορασω θα χτισω. πως χτιζονται οι ομαδες? με τζιοληδες σπυροπουλους λοπεζ και νινηδες? εγω νομιζα με παιχτες σα το βιερινια χτιζονται. ο προπονητης δεν εχει δει οτι ουτε αγοραζει ουτε χτιζει ο προεδρος? κ μενει αμετοχος παροτι παλι αυτος θα ναι ο ευκολος στοχος σε περιπτωση αποτυχιας.

αυτα ειναι που μας προβληματιζουν αν δε μπορεσες να το καταλαβεις

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #370 on: August 30, 2013, 21:23:28 »
καταλα και μαλακα και καραγκιοζη τον ειπες τον ανθρωπο.. που να μην τον πιστευες κιολας :)

ξαναγραφω χαλαρωστε, απο ολα τα τοπικ του φορουμ στο πιο λαθος χωνετε...

ντειβ αυτα περι χτισιματος, επιλογων κτλ τα λεμε χρονια και οι τυφλοι τα βλεπουνε... χαλαρωσε, πηρες ενα ποστ, εβαλες λιγο εμπαθεια και εβγαλες το πορισμα

farygas

• Guest
« Reply #371 on: August 31, 2013, 00:14:14 »

εκτός κι αν δεν τον πολυνοιάζει.

Εγω αυτο φοβαμαι.Μακαρι να ειναι αλλιως τα πραματα.Ισως να εχει ψιλοξενερωσει με την γελοια διοικηση.

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #372 on: August 31, 2013, 00:54:15 »
κατι παρομοιο εγινε και με τον μπολονι..και μετα τον κραζανε οτι ηταν αδιαφορος..κανενας ομως δεν ειπε ποτε γιατι εφτασε να ειναι αδιαφορος..

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #373 on: August 31, 2013, 03:11:00 »

Αν δεν κάνω λάθος, στις σοβαρές ομάδες ο προπονητής λέει π.χ.: Χρειάζομαι ένα αριστερό μπακ. Ο τεχνικός διευθυντής σε συνεργασία με το τμήμα scouting, με αυτούς τους ποδοσφαιριστές που ενδεχομένως έχει δει ο ίδιος, ή με τα κονέ που μπορεί να διαθέτει, κάνει τις διερευνητικές επαφές, του φέρνει μια λίστα με 5 ας πούμε παίκτες (μέσα στα όρια του μπάτζετ) και του λέει απλά να διαλέξει έναν από αυτούς. Στις ακόμα πιο σοβαρές ομάδες ο προπονητής (που δεν αποκαλείται από τους παίκτες του coach, αλλά mister), πάντα με γνώμονα φυσικά το μπάτζετ λέει ο ίδιος ότι θέλω αυτόν ξέρω γω και η διοίκηση απλά τον φέρνει. Το θέμα είναι ότι τίποτα από τα δύο δεν συμβαίνει στον ΠΑΟΚ και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να έχει την σοβαρότητα που απαιτούμε όλοι από αυτόν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #374 on: August 31, 2013, 03:38:13 »
Τεχνικός και Προπονητής διαφέρει η σχέση τους απο ομάδα σε ομάδα..

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #375 on: August 31, 2013, 04:27:01 »
Τεχνικός και Προπονητής διαφέρει η σχέση τους απο ομάδα σε ομάδα..

:thumbok:

Παραδειγματα απο κορυφαιες ομαδες; Ο σερ μπεκρουλιακας εκανε μεταγραφες αυτος, στην αρσεναλ δε τις κανει ο βεγκερ

Στα του τοπικ τωρα, διαφωνω στη συγκριση Χουμπ με Λαζλο που εγινε παραπανω. Ο Λαζλο τετοια εποχη ειχε χαλασει τον κοσμο οτι η ομαδα ειναι γιαντομπουτσο και θελει παιχτες. Ο Χουμπ το βλεπει οτι η ομαδα ειναι γιαντομπουτσο, αλλα δε μιλαει.
Απο δω και περα παντως τους παιχτες που ερχονται και φευγουν τους χρεωνω στον Χουμπ. Ειναι η μονη οαση στον φετινο ΠΑΟΚ και απαιτω απ'αυτον λογω μεγεθους να παρει καταστασεις πανω του. Δε γινεται να βλεπεις τα νταλαβερια των αγραμματων και να τουμπεκιαζεσαι. Εισαι η μονη μας ελπιδα εκει μεσα
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #376 on: August 31, 2013, 07:42:11 »
καταλα και μαλακα και καραγκιοζη τον ειπες τον ανθρωπο.. που να μην τον πιστευες κιολας :)

ξαναγραφω χαλαρωστε, απο ολα τα τοπικ του φορουμ στο πιο λαθος χωνετε...

ντειβ αυτα περι χτισιματος, επιλογων κτλ τα λεμε χρονια και οι τυφλοι τα βλεπουνε... χαλαρωσε, πηρες ενα ποστ, εβαλες λιγο εμπαθεια και εβγαλες το πορισμα

Όχι, στο απολύτως σωστό τα χώνουμε, ήταν ήδη σαφές και στο εξήγησα κιόλας, σόρυ, δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα αν δεν το πιάνεις και βλέπεις αντίφαση

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #377 on: August 31, 2013, 08:45:23 »

εκτός κι αν δεν τον πολυνοιάζει.

Εγω αυτο φοβαμαι.Μακαρι να ειναι αλλιως τα πραματα.Ισως να εχει ψιλοξενερωσει με την γελοια διοικηση.

Δυστυχως και εγω αυτό πιστεύω.Από την άλλη όμως υπάρχει και ο εγωισμός του ρε γμτ.Είναι πολύ εγωίστής πώς μπορεί έτσι αμαχητί να πάρει τη στάμπα του αποτυχημένου ? Το να βγεί να πεί την αλήθεια αφού φύγει τι να το κάνω
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #378 on: August 31, 2013, 10:19:05 »
κλεινοντας να πω οτι βιαζεστε... ο ανθρωπος εχει διετες και εχει παιξει 2 αγωνες πρωταθληματος μολις

μην βιαζεστε να βαλετε ταμπελες πχ αδιαφορος, εγωιστης, αποτυχημενος κτλ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #379 on: August 31, 2013, 10:40:06 »
Ο προπονητής έχει δικαίωμα να λέει που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα σε ποιες θέσεις δηλαδή, τι είδους παίκτες θέλει με τι χαρακτηριστικά δηλαδή. Επίσης όταν εχεις στον πάγκο έναν τόσο μεγάλο προπονητή στον πάγκο ενίοτε του δίνεις το δικαίωμα να φέρει και αυτός 2-3 δικούς παίκτες, αυτούς που θέλει δηλαδή ονομαστικά. Το να φέρει ένας προπονητής όσο μεγάλος κι αν είναι 20 παίκτες δεν γίνεται πουθενά στον κόσμο πλην της αγγλίας όπου εκεί οι προπονητές δεν έχουν μόνο ρόλο να κοουτσάρουν και να γυμνάζουν την ομάδα αλλά είναι υπεύθυνοι για τα πάντα στην ομάδα, διαλέγουν μέχρι και αυτούς που κάνουν τις γραμμές στο γήπεδο. Και λέω ότι δεν μπορεί να φέρει όλες τις μεταγραφές της ομάδας ο προπονητής γιατί αν τους φέρει και η ομάδα πατώσει, τελευταία στο πρωτάθλημα, στην ευρώπη χάλια, αποκλεισμός από το κύπελο και γενικά μια ομάδα να παραπαίει αναγκαστικά θα μπουλάρεις τον προπονητή τους 20 παίκτες που έφερε όμως τι θα τους κάνεις?? Σε μας τωρα σίγουρα ο στέφενς έχει ζητήσει παίκτες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, αυτό για τον επιτελικό μέσο το ξέρουμε από τις αρχές του καλοκαιριού και λέγονταν μάλιστα ότι εκεί θα πέσουν τα λεφτά, βλέπουμε όμως ότι τον γράφουν στα αρχίδια τους γιατί δεν δίνει ο σαβίντης τα φραγκα που χρειάζονται. Εδώ που τα λέμε όμως η ομάδα δεν είναι και για τα σκυλιά, υπάρχει μια σχετική ποιότητα και σε λέει ο στέφενς αφού δεν με παίρνετε αυτούς που θέλω έστω και με αυτους που έχω θα το προσπαθήσω.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ