Author Topic: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens  (Read 59801 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mentoras4

• Κερκίδα
  • *
Áð: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
« Reply #300 on: August 27, 2013, 11:53:10 »
Η κλήρωση για τους ομίλους, πότε είναι;  :tsigaro:
Πεμπτη!
Πρωτη  αγωνιστική στις 17/18 Σεπτεμβρη
ΑΘΗΝΑ  ΓΑΜΗΜΕΝΗ  Ο  ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *
« Reply #301 on: August 27, 2013, 14:02:01 »
Είμαστε

Και φαίνεστε μη σου πω, αδερφέ...

Μάλλον δεν κατάλαβες τί θέλω να πω.

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #302 on: August 27, 2013, 14:21:49 »
Κάνε και μια μετάφραση ρε άχρηστε. Από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει πίεση στον ΠΑΟΚ αφού η Σάλκε θα κάνει βίζιτα, ή κάτι τέτοιο.
  :lol: :lol: :a1006:

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #303 on: August 27, 2013, 16:10:34 »
Είμαστε

Μια χαρά κατάλαβα αδερφέ, εσύ δεν ξέρω αν κατάλαβες.
Το γιατί πίνει καφέ και του λένε γεια σου αλάνι (ο μπούλης αλάνι  :'( ), είναι πρόβλημα της πόλης σου, όχι δικό μου.
Δήθεν δεν απειλώ καθόλου, αντίθετα γελάω με τις αντιδράσεις του σκουπιδιού αυτού όταν φάει πέσιμο από ΠΑΟΚτσάκια (έστω και λεκτικό) εκτός Θεσσαλονίκης. Έχει πολλή πλάκα τότε το "αλάνι".

Ας το αφήσουμε εδώ όμως καλύτερα το ζήτημα.

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *
« Reply #304 on: August 27, 2013, 16:42:15 »
Το ζήτημα είναι οτι κανείς δεν του έχει κόψει τον αέρα, αυτουνού και όλων.. Αυτό είναι το θεμα..
Βγαίνει και με στόμφο να λέει "έχω κολλητούς στον τάδε σύνδεσμο" , "έχω άριστες σχέσεις με τους συνδέσμους" κλπ..
Αυτά θα έπρεπε να μην τολμάει καν να τα πει.. αυτό είναι το ζήτημα..

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #305 on: August 27, 2013, 16:51:33 »
Είμαστε

Μια χαρά κατάλαβα αδερφέ, εσύ δεν ξέρω αν κατάλαβες.
Το γιατί πίνει καφέ και του λένε γεια σου αλάνι (ο μπούλης αλάνι  :'( ), είναι πρόβλημα της πόλης σου, όχι δικό μου.
Δήθεν δεν απειλώ καθόλου, αντίθετα γελάω με τις αντιδράσεις του σκουπιδιού αυτού όταν φάει πέσιμο από ΠΑΟΚτσάκια (έστω και λεκτικό) εκτός Θεσσαλονίκης. Έχει πολλή πλάκα τότε το "αλάνι".

Ας το αφήσουμε εδώ όμως καλύτερα το ζήτημα.

Catala Δυστυχώς δεν είναι πρόβλημα της πόλης αλλά του κόσμου της ομάδας. Και στα εκτός έδρας μια χαρά κυκλοφορεί. Θα έγραφα ενα πχ αλλά δεν θέλω γιατί κυκλοφορεί ανάμεσα μας και διαβάζει. Ζούμε και αγαπάμε την ομάδα που η πλειοψηφία του κόσμου της έχει για αλανια αυτά τα μουνια.

Στεφενς κανόνισε να φύγεις ατιτλος, θα το σηκώσεις το ταουλου ρε μουνι( sms απο ροστοφ )

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #306 on: August 27, 2013, 17:11:26 »
Parolos για πάρτον μια μέρα τηλέφωνο και ρώτα τον αν έχει κολλητούς στον σύνδεσμο που ανήκε κάποτε και αν έχει άριστες σχέσεις με αυτόν. Γιατί ξέρω αρκετούς που τον ξέρουν και τον έχουν ζήσει από παλιά και όπως καταλαβαίνεις έχουν μπόλικα ράμματα για τη γούνα του.

Το πρόβλημα φίλε t.b. δεν είναι οι πολλοί, αυτοί τέτοιοι ήταν πάντα, το πρόβλημα είναι ότι όσοι έχουν την ίδια άποψη με σένα και με μένα, δεν λένε και κυρίως δεν κάνουν κάτι και έχουν αποδεχθεί την κατάσταση. Και το πρόβλημα ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη όπου συμβαίνουν όλα αυτά και όποιος δεν φυτοζωεί, τρέχει για άλλα πράματα (και καλά κάνει) και συνήθως τρέχει πίσω από τις εξελίξεις. Αυτό σε μεγάλο βαθμό συμβαίνει και επειδή είναι μικρή κοινωνία όσοι είναι κοντά στην ομάδα (όπως και σε όλες τις ομάδες) και είναι πιο δύσκολο.
Κάποιοι λίγοι την κάνουν τη βασική ζημιά, αλλά και πολλοί ακόμα που δεν μιλάνε.

Τεσπά, για να είμαστε και στο θέμα μας, ακόμα κι έτσι πρέπει να καταλάβουν επιτέλους ότι υπάρχουν και όρια. Τον προπονητή αυτόν ΔΕΝ θα τον φάνε χωρίς κόστος για αυτούς.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #307 on: August 27, 2013, 17:20:29 »
δεν ξερω αν εχει νιωσει τη διψα μας για αυτη την προκριση...

δεν ξερω αν εχει καταλαβει τι θα ειναι για αυτο το συλλογο απο σμρ αν τα καταφερει...

δεν ξερω τη θεση που θα εχει στην καρδια μας αν μαζι με τις διακρισεις ερθουν και λογια σταρατα...

ειμαι σιγουρος ομως οτι σμρ θα ριξει στο χορτο οτι καλυτερο εχει απο αυτους που του εφεραν και θα παλεψει τουλαχιστον για τον εγωισμο του...

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #308 on: August 28, 2013, 00:32:25 »
μονο εσυ ενιωσες σημερα και κανα δυο παιχτες που για να πω την αληθεια δεν το περιμενα!!!

Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #309 on: August 28, 2013, 00:44:31 »
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ.. ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΔΙΑ... ΚΛΕΙΣΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...

ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ...

ΦΕΡΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΚΑΡΣΙΑ.. ΑΚΟΜΗ Κ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.... ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ...

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #310 on: August 28, 2013, 00:50:24 »
θα γραφούν πολλα για τις αλλαγες σου στο σημερινό παιχνίδι με τη Σάλκε...

Εγω θα πω οτι δεν χασαμε την πρόκριση απο τις αλλαγές...

Σε στηρίζω, δε σου βγήκε η πρόκριση με τα παικτάκια που συμφωνησες να παλέψεις αλλα πλέον βλέπεις με αυτά τα παιχτάκια δεν καταφερνεις πολλά. Ζητα παιχτες αξίας...

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #311 on: August 28, 2013, 00:54:52 »
εξω γκαρσια μεσα θερμωσιφονας αντε γαμισου και εσυ στην ΤΟΥΜΠΑ παιζεις ξυπνα
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #312 on: August 28, 2013, 00:56:41 »
Ο άλλος απο την Βέροια την κοπανησε σημερα γιατί δεν είχε ρόλο στον μεταγραφικό σχεδιασμό, εσυ έχεις; Αν ναι πες το μας να το ξέρουμε.

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #313 on: August 28, 2013, 01:20:48 »
Εγω θα πω οτι δεν χασαμε την πρόκριση απο τις αλλαγές...

Α οκ, γιατί εγώ ήμουν έτοιμος να χρεώσω τον αποκλεισμό στον Ολλανδό λόγω αλλαγών  :'( :'( :'( :'(

ΥΓ: Κατάλαβες ρε δάσκαλε γιατί έπρεπε απόψε ο Ινδιάνος να είναι μέσα ακόμα και σε αναπηρικό;
ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ 1-1 ΣΤΟ 53 ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΖΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΙΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΕ ΜΕΣ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ
ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ 2-2 ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΖΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΙΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ 3 ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΑ ΓΑΤΙΑ ΣΟΥ 2 ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ
ΓΙΑ ΑΥΤΟ
« Last Edit: August 28, 2013, 01:36:43 by Català »

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #314 on: August 28, 2013, 01:42:05 »
Ο άλλος απο την Βέροια την κοπανησε σημερα γιατί δεν είχε ρόλο στον μεταγραφικό σχεδιασμό, εσυ έχεις; Αν ναι πες το μας να το ξέρουμε.
ΠΑΟΚ G4Α

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #315 on: August 28, 2013, 01:42:32 »
Πρώτη φορά είδα ομάδα να χάνει και ο προπονητης της να βγαζει επιθετικο 10 λεπτά πριν λήξει το ματς, εννοώ την αλλαγή του λούκας.  Επίσης τώρα που πέρασε το ματς με την σάλκε θέλω να υπενθυμίσω τις δηλώσεις του λάζαρ πριν το ματς με το αγρίνιο που είπε επί λέξη ότι δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα για τον αντίπαλο και φύγαμε με παρολίγον τρίμπαλο. Έχουμε απαιτήσεις από σένα, το μεγαλύτερο μερίδιο 90% για τον σημερινό αποκλεισμό τον έχουν άλλοι που άφησαν γυμνή την ομάδα, αλλά έχεις και συ ενα μικρό μερίδιο με την διαχείριση του παιχνιδιού αλλά κυρίως με τον αποκλεισμο από την αποστολή του γκαρσία. Σήμερα ο πάμπλο έτσι όπως βόλεψε το ματς που μείναν οι άλλοι με 10 θα ήταν μανούλα, αλλά εσύ είχες τον τζανδάρη στην αποστολή.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #316 on: August 28, 2013, 01:54:50 »
Και με τα δύο χέρια
 :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka:

τον ξεπέτσιασες ή έχει συνηθίσει και αντέχει;

Γιατί να βγάλει τον Λούκας που μια φορά ακούμπησε και θαυμάσαμε όλοι;
Και ξέρεις εσύ σε τι κατάσταση είναι ο κάθε παίκτης, τι κάνει στην προπόνηση και τι μπορεί να δώσει στο ματς, αλλά βέβαια εσύ θα κράζεις σε κάθε περίπτωση, και τσάβι-ινιέστα να είχες θα σου φαίνονταν κοντοί, αργοί, καραφλός ο αντρές και άλλα γραφικά.
Έπρεπε βασικά να βγάλει αμυντικό να φάμε κι άλλα

Αύριο φερστ θιν ιν δε μόρνιν, βιογραφικό στον μίζα και αυτοπροτάσου κυρ-νίκο, τι βιογραφικό δηλαδή, πάνε ο ίδιος εκεί αυτοπροσώπως

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #317 on: August 28, 2013, 01:59:29 »
ηταν λαθος που εβγαλε τον Αθανασιαδη, οτι κ να λεμε παντως... το να κρινεις μια αλλαγη λαθος δεν σημαινει οτι ειναι λιγος ο Στεφενς, αλλα δεν καταλαβα για ποιο λογο δεν αφησε μεσα κ αθανασιαδη κ νεσιντ...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #318 on: August 28, 2013, 02:00:01 »
 :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka:

ολα καλά, αποκλειστήκαμε, στείλε και συ βιογραφικό στον μιζα να αβαντάρεις όποιον θέλει η παε και να τον προστατεύεις απο μας τους γραφικούς. Λευκες επιταγες κανένας στον ΠΑΟΚ όπως κι αν λέγεται.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #319 on: August 28, 2013, 02:07:43 »
Καλά, βάλε ρε αγόρι μου λίγο βούτυρο στο ψωμί των πουτάνας γιων των αρδ, δώστους ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ τα άλλοθι που θέλουν και στρώνε τους από τώρα το δρόμο.
Και όταν φύγει το μόνο κομμάτι που σε κάνει να ελπίζεις ότι μπορείς κάποτε να γίνεις μεγάλος, κάτσε να κάνεις αναλύσεις για κλάους και κοντό, μέχρι εκεί είσαι.

Εδώ πριν 2 βδομάδες μας έγραφες για ευθύνη του Στέφενς και για ξεφτίλα σε φιλικό, ούτε ο Ντίσνεϊ τέτοια φαντασία