Author Topic: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens  (Read 59724 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Áð: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
« Reply #180 on: July 07, 2013, 13:31:56 »
Ο καθ'ύλην αρμόδιος για ΚΑΘΕ μεταγραφή, είτε είναι επιλογή του, είτε προτάθηκαν και τους εξετάζει. ΚΑΝΕΙΣ σε ένα σοβαρό σύλλογο δεν δίνει τον τελευταίο λόγο για μια κίνηση πέρα απ' τον προπονητή. Αλλιώς μιλάμε για ασόβαρα πράγματα, που μάλλον μας χαρακτηρίζουν......

Γαμώ το σου βλάκα ολλανδέζε, άμα ήρθες για διακοσμητικός ή να κάνεις καμιά αρπαχτή στο αγροτικό σου στο ελλαδιστάν να μας το πεις να το ξέρουμε, πως συνηγορείς σε τέτοιες μεταγραφές ρε παπάρα σε κάνουν ότι θέλουν ο εθνικοπόντιος και οι μπαλαδόφατσες, το σπυρόπουλο δεν τον παίρνεις ούτε σέριε c στο μάνατζερ ρε μαλάκα και μας το φορτώνεις στα 30 του ΞΥΠΝΑ ΖΩΟ ΠΙΕΣ ΚΑΝΑ ΝΤΟΥΜΑΝΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ πολύ εφησυχαστήκαμε με την πάρτη σου...

υ.γ. γαμιόλα σαλπιγγίδη, να σου γαμάνε τη γυναίκα ρε μαλάκ, και να κοιτάζεις, να χάσεις κάθε αγαπημένο σου πρόσωπο με το χειρότερο και πιο επώδυνο τρόπο, όπως χάνουμε εμείς ό,τι αγαπάμε σε αυτή την ομάδα... ό,τι και να σου καταραστώ λίγο είναι γαμώ την ώρα που γεννήθηκες τρύπια καπότα της κακιάς ώρας...

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #181 on: July 07, 2013, 13:48:25 »
Σωστός ο corrupt, δυστυχώς οι φόβοι περί μη ύπαρξης φιλοδοξίας ενδέχεται και να επαληθευτούν.Στο κλαδί του τώρα του Huub ποιον θα πάρουμε κι αρχίδια, θα πάρει 1-2 παίχτες αυτός κι απο'δω παν κι οι άλλοι.
Μακάρι να μην είναι έτσι..
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Απ: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
« Reply #182 on: July 07, 2013, 16:09:16 »
Αθάνατε ΠΑΟΚτσή άχρηστος και ο Stevens ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟ. Επειδη ανέχτηκε τον Σπυρόπουλο...

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #183 on: July 07, 2013, 16:32:57 »
Κανόνισε μουνι να φύγεις ατιτλος. Με βαζελους η όχι θα το πάρεις.

Offline Emprostisghsoitrelamenoi

• Αποστολή
  • **
Áð: Áð: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
« Reply #184 on: July 07, 2013, 16:45:26 »
Αθάνατε ΠΑΟΚτσή άχρηστος και ο Stevens ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟ. Επειδη ανέχτηκε τον Σπυρόπουλο...

E ναι. Ας χαλαρώσουμε λίγο με τον Στήβενς, δεν έχουμε ιδέα τι γίνεται, τι όροι μπήκαν στο συμβόλαιό του, ποιοι και πόσοι παίκτες συμφωνήθηκε ότι θα φέρει ο ίδιος στον ΠΑΟΚ. Τα άλλα τα μουνιά αποθρασύνθηκαν ήδη και βάλλουν, εκ του συστάδην μάλιστα, κατά του ανθρώπου που προπονεί 10 μέτρα παραπέρα. Δε βλέπουν τακτικό κομμάτι λέει. Τι τακτικό κομμάτι να δεις ρε γιδοβοσκέ σε 5 μέρες; Που ακόμα και στις διατάσεις ξερνούν τεκίλα και ρούμι;

Να μη πέφτουμε στη λούμπα τόσο εύκολα. Κακό σε εμάς θα κάνει.

υγ. Σπυρόπουλε γαμώ τον Παναθεναϊκό σου.

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #185 on: July 07, 2013, 17:50:27 »
Τι είστε εσείς ρε...Γαμώ τη μίρλα μου
ΑΡχίΔια

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #186 on: July 07, 2013, 20:34:39 »
δεν ξερω τι ειδε τι του ειπαν και εδωσε το οκ για μια μεταγραφη τραγωδια σε μια ομαδα που εχει προοπτικη το πρωταθλημα...

αυτο που ξερω ειναι οτι για την ανακαμψη προσωπικα βασιζω την τελευταια μου ελπιδα στο προσωπο του..

ελπιζω να ξεγυμνωσει τους αμπαλους κ να τους στειλει απο εκει που ηρθαν...

ελπιζω να δωσει στεγνα τις πληγες της ομαδας που λυμαινονται χρονια τωρα την ομαδα...

ελπιζω οτι απο το χορτο και μεσα θα ειναι αυτος και κανενας αλλος...

ελπιζω...

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #187 on: July 07, 2013, 20:54:37 »
Νομιζω την εχετε δει λιγο περιεργα με τον Ολλανδο και το τι περιμενετε απο αυτον. Δουλεια του ειναι να κανει ομαδα. Και τους παικτες τους κρινει με βαση αυτο που μπορουν να κανουν στο γηπεδο. Δεν τον απασχολει αν ο (καθε) Σπυροπουλος ειναι βαζελος, κολλητος του Σαλπιγγιδη, κλπ. Το θεμα ειναι αν του κανει σαν παικτης. Θα μου πειτε, Σπυροπουλους του υποσχεθηκαν? Δεν ξερω. Μπορει στο μπατζετ τα πραγματα που συζητηθηκαν να ειναι πανω-κατω αυτα που βλεπουμε. Απο εκει και περα (εαν δεχεται αυτο το μπατζετ) η ερωτηση ειναι αν με 250 χιλιαρικα θελει τον Σπυροπουλο η΄καποιον αλλο στο ιδιο περιπου μπατζετ.

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
« Reply #188 on: July 11, 2013, 09:21:53 »

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #189 on: July 13, 2013, 18:14:10 »
Στέφενς: "Επιθυμία να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα"

Για την μέχρι τώρα παρουσία του στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Χουμπ Στέφενς και αναφέρθηκε στους στόχους που έχει θέσει όντας στο τιμόνι του δικεφάλου.

Για την απόφασή του να δεχτεί την πρόταση του ΠΑΟΚ: "Είχα προτάσεις από Γερμανία, Τουρκία, Κίνα, αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος μέχρι τώρα από την απόφασή μου να έρθω στον ΠΑΟΚ. Η Θεσσαλονίκη είναι μία πολύ ωραία πόλη. Δεν νομίζω ότι είμαι από τους υψηλότερα αμειβόμενους προπονητές. Οι ποδοσφαιριστές είναι καλά αμειβόμενοι, αλλά αυτό ισχύει και στην Αυστρία, αλλά και στην Γερμανία. Υπάρχουν επίσης και τενίστες, όπως και αθλητές άλλων αθλημάτων, που αμείβονται πολύ καλά. Εχω εργαστεί για χρόνια με την οικονομική κοινότητα, συζήτησα όλες τις πιθανότητες με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, φυσικά και τα χρήματα έχουν σχέση, αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Υπάρχουν μεγάλες φιλοδοξίες στην ομάδα και επιθυμία για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Κι αυτό είναι κάτι που το έδειξαν και οι φίλαθλοι. Υπήρχαν 12.000 στην πρώτη μας προπόνηση στο γήπεδο. Δημιούργησαν μία απίστευτη ατμόσφαιρα. Ήταν κάτι φανταστικό. Αυτή μου η απόφαση είναι πολύ διαφορετική από αυτήν που πήρα όταν πήγα στη Σάλτσμπουργκ. Τώρα αποφάσισε να ζήσω έντονα συναισθήματα σε μία άλλη χώρα".

Για το πότε θα σταματήσει να προπονεί: "Όταν αισθανθώ ότι δεν μπορώ πλέον να βοηθήσω τους παίκτες θα σταματήσω. Αλλά ακόμη δεν αισθάνομαι κάτι τέτοιο. Προσπαθώ να εξελίσσω την δουλειά μου κι όταν βλέπω ότι σε μία ομάδα που δούλεψα συνεχίζουν να χρησιμοποιούν κάποια πράγματα που έκανα, αυτό είναι σημαντικό. Στον ΠΑΟΚ έχω φέρει νέα στοιχεία. Αν αυτό γίνει αποδεκτό από τον σύλλογο και έχει αποτέλεσμα σε μερικά χρόνια δεν έχει σημασία εάν θα είμαι εγώ προπονητής ή όχι, τότε θα είμαι ικανοποιημένος. Είναι καλό οι νέοι προπονητές να παίρνουν ευκαιρίες, αλλά η εμπειρία είναι ένας θησαυρός".

Για το Τσάμπιονς Λιγκ και την κλήρωση: "Ό,τι είναι να έρθει, ας έρθει. Δεν σκέφτομαι κάτι που θα έρθει μετά, αυτή την στιγμή είμαι αφοσιωμένος στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ".

Για την δουλειά του προπονητή: "Το καλύτερο πράγμα που μπορεί κάνει κανείς είναι να παίζει ποδόσφαιρο και το δεύτερο καλύτερο να είναι προπονητής. Απολαμβάνω αυτό που κάνω, η δουλειά μου, το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου και όταν σταματήσω να το αισθάνομαι έτσι, θα ψάξω να βρω κάτι άλλο να κάνω".

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/stefens-epithymia-na-katakthsoyme-to-prwtathlhma.2331566.html
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #190 on: July 13, 2013, 23:51:37 »
πρότεινε κανένα παίκτη προσωπική επιλογή σου..και "βγες" και πες αν στον έφεραν η όχι ..στο τέλος ότι ο σκόνδρας ο κατσουράνης ο τζιώλης κτλ. ότι δεν μπορουν να στριψουν θα το χρεώσουν σε σένα.
θα μου πεις και τη να λέει,αλλα έτσι κουβέντα να γίνεται..
θα μου πείτε τώρα σιγά μην δει αυτό το μήνυμα ο huub...αλλα και πάλι τη να λέει που δεν θα το δει ,μεγάλος άνθρωπος είναι μυαλό έχει.

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #191 on: July 21, 2013, 23:43:53 »
το μόνο που αποκόμισα από τη σημερινή προπόνηση ήταν η παρουσία του Ολλανδού μέσα στον αγωνιστικό χώρο ...

ναι είναι αστείο να μιλάμε για προπονήσεις και φιλικά ... αλλά αυτό που με έδειξε είναι ότι εντός των 4 γραμμών είναι ο απόλυτος κυρίαρχος ... 

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #192 on: July 23, 2013, 22:59:46 »
ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΛΕΣ Κ ΠΗΡΑ ΤΟ CL.
TON XOYMΠ Κ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!!!!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #193 on: July 24, 2013, 09:34:22 »
Για μένα όπως ακριβώς οι μεγάλοι παίχτες δεν χρειάζονται αυτές τις μαλακίες για προσαρμογές και παπαριές και σου δείχνουν με το πρώτο κοντρόλ περί τίνος πρόκειται, έτσι και με τους προπονητές. Από τα πρώτα παιχνίδια βλέπεις τι προπονητή έχεις και αν βαδίζεις σε ένα σωστό δρόμο.

Πειθαρχία εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, φυσική κατάσταση, αγωνιστικό πλάνο, το πάθος να είναι δεδομένο κι όχι εξαρτώμενο από το ποιο παιχνίδι έρχεται (τέτοια συγκέντρωση σε φιλικό!!!) και πολλά πολλά ακόμη που θα τα λέμε στη πορεία.

Αυτόν μπορούμε να τον κρατήσουμε Mr Savvidis 3 χρόνια και να του δώσουμε και παίχτες να δουλέψει, για να δούμε τον ΠΑΟΚ των ονείρων μας; Τόσο πολύ απλό είναι στην τελική να κάνεις μία ομαδάρα. Ούτε Ροναλντίνιους θέλεις, αλλά ούτε και γκαγκάτσηδες απ' την άλλη.

Πείτε με κομπλεξικό που θα γυρνάω κάθε λίγο στο παρελθόν με τη χαμηλωμένη μπάλα και θα έχετε απόλυτο δίκιο, δεν το αρνούμαι, αλλά αν δεν το κάνω θα σκάσω: με τα πολλά λόγια και με τα πολλά νεύρα δεν μπόρεσα ίσως ποτέ να εκφράσω το γιατί απεχθανόμουν κάθε λεπτομέρεια της δουλειάς και της φιλοσοφίας του χέστη. Π.χ. έλεγα για επιθετικό ποδόσφαιρο και μου ανταπαντούσε κάποιος ότι ονειρευόμουν τη Βραζιλία του 4-2-4 και χανόταν η μπάλα. Ε λοιπόν, πλέον έχουμε εικόνα να συγκρίνουμε κι ευτυχώς ο Στέφενς δεν έχει καλύτερο υλικό.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline shady4

• Αποστολή
  • **
« Reply #194 on: July 24, 2013, 11:08:12 »
ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΛΕΣ Κ ΠΗΡΑ ΤΟ CL.
TON XOYMΠ Κ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!!!!

έτσι!! είναι απίστευτο ότι κανείς "προπονητής" του ΠΑΟΚ δεν έκανε αποθεραπεία! ούτε τα βασικά δηλαδή... αποθεραπεία έκαναν και όσοι έβγαιναν ως αλλαγή.. πήγαιναν στον πάγκο και μετά από λίγο τους έβλεπες μπροστά από την 7-8 να τρέχουν..

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #195 on: July 24, 2013, 11:17:10 »
το εχουμε ξαναδει....σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω ποτε ηταν αλλα σιγουρα το εχω ξαναδει. Προσφατα ηταν παντως...μεσα στην τελευταια 3ετια. Ισως με Μπολονι.

Κατα τα αλλα...φτου να μην τον ματιαξουμε τον παππου μεχρι στιγμης δικαιωνει και με το παραπανω τις προσδοκιες μας.

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #196 on: July 24, 2013, 11:39:50 »
αυτός ο άνθρωπος βρε Ιβάν Σαββίδη σε ζητάει έναν μέσο εδώ και πόσες μέρες ... έφτασε σε σημείο σχεδόν να εκλιπαρεί γι' αυτό ... προκειμένου να κάνει έναν ακόμα πιο δυνατό Π.Α.Ο.Κ. μεσο-επιθετικά ...

και ειλικρινά το μόνο που περίμενα μετά τη χτεσινή προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο ( + τη γενικότερη κίνηση στα διαρκείας ) αλλά και το sold out της φανέλας χτες στη boutique ... ήταν να ξυπνήσω και να διαβάσω ότι έκλεισες τη μεταγραφή ...

τι άλλο περιμένεις δλδ ;;; 

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #197 on: July 24, 2013, 11:42:13 »
εργα δημοσιου και αποκρατικοποιησεις στο τζαμπε, μη πω και ρυθμιση χρεων
χαφ θα παρει ουτως ή αλλως...το θεμα ειναι να κανει τη διαφορα
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #198 on: July 24, 2013, 12:25:30 »
ρε μαγκες μην τρολαρετε τον σαββιδη στο τοπικ του χουμπαρου..

ο ανθρωπος δινει σιγουρια καταρχην σε ολους στην ομαδα αλλα και στον κοσμο.. προσον που τα τελευταια χρονια ελαχιστοι προπονητες το ειχαν

για τις ικανοτητες του σαν προπονητη δεν χρειαζεται να πουμε τιποτα, μιλανε τα εργα του απο μονα τους τοσα χρονια

ρισπεκτ χουμπ.. συνεχισε ετσι και τριξε τους τα δοντια ολους αν χρειαστει, και παικτες και διοικηση αλλα και τον κοσμο

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #199 on: July 24, 2013, 14:29:09 »
10ρι? Δεν νομίζω.

Περισσότερες επιθέσεις είδα απο τα πλάγια και μάλιστα με εμμονή να πάει η μπαλα στα πλάγια (βλ αυτογκολ το πρώτο).

Επιτελικό για περιοχή (SS) τον βλέπω να τσιμπάει, σοφή επιλογή ο κ. Νεσιντ..

Γρηγορή μπάλα στην επίθεση σωστή τακτικά. Το Double pressing που έκανε δεν ξέρω με την Μέταλιστ εαν βοηθήσει για στην αντεπίθεση οι αλλοι είναι φωτιά, πόσο μαλλον να βρίσκουνε και 3αδες πίσω.

Σημειώση για cure: Και ο Χουμπ και ο ακατανόμαστος :D την ίδια (βασική) διάταξη παίζουνε, τεράστια διαφορά στο mentality λοιπόν.