Author Topic: Γιατί αδειάζει η Τούμπα; και σιγά σιγά "Γιατί γεμίζει η Τούμπα;"  (Read 12047 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
epeidh h omada exei na paiksei mpala apo....apo....apo...
epeidh exei na ginei prwtagwnistria apo...apo...apo...
ki epeidh h epoxh ths apolyths kafrilas(sthn opoia kerdisame pollous opadous) exei perasei
ki epeidh ta mme kai oi tropoi diaskedashs pleon einai polloi perissoteroi apo palia
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

fratz

• Guest
καθησα και διαβασα προσεκτικα τις απαντησεις και τις αποψεις ολων των παιδιων και κυριολεκτικα μ επιασε μελαγχολια . πολλα ηταν σωστα. κακο θεαμα, ακριβο εισιτηριο, βια, 20 χρονια για ενα πρωταθλημα .  και γω λεω..  ε και???? οταν θα πεθανω θελω το δικεφαλο στο ταφο μου απανω!! αυτο δε φωναζουμε? εκτος και αν δεν το ενοουμε!  δηλαδη τι σημαινουν ολα αυτα?? οτι δεν παταμε στο γηπεδο?? οτι απογοητευομαστε και λεμε δε βαριεσαι?? οχι ρε! ο παοκ ειναι κατι ιερο . πως το καταλαβαινω?  η καρδια μου τρελαινεται οταν παιζει , θελω να μπω εκεινη την ωρα στο γηπεδο και να βαλω εγω το γκολ, αν κερδισουμε νιωθω την απολυτη ηδονη , αν χασουμε μαλωνω με οτυς παντες , παει  η εβδομαδα, κλαιω .  και τι εγινε ομως? την αλλη εβδομαδα παλι εκει θα ειμαι. με τη παρεα μου!   ερημωνει η τουμπα ..ναι το βλεπουμε αλλα μια ζωη τα φορτωνουμε σε αλλους . φταινε ολοι οι αλλοι και οχι εμεις. κι ομως . πρωτοι απο ολους εμεις φταιμε. που αφηνουμε να μας παρει απο κατω . εμεις οι περηφανοι παοκτσηδες τα χουμε παρατησει .  δε μπορουμε να γεμισουμε τη τουμπα πια . και θελουμε και μεγαλυτερο γηπεδο? για πιο λογο??  για να φαινομαστε ακομα πιο λιγοι??  παω στα ματς μιαι ωρα πριν αρχισουν και οι κερκιδες ειναι αδειες!!! ολοι τρεχουν τελευταια στιγμη . δεκα λεπτα πριν αρχισει το ματς!!! αν ειναι δυνατον!!!!η κερκιδα πλεον αοσμη. αχρωμη?? που ειναι τα συνθηματα?? τα παλια ??τα καινουρια??? να φωναζει ολο το γηπεδο!απ την αρχη μεχρι το τελος!! οχι μονο οταν μπαινει το γκολ!! τι να σου κανει μονη της μια θυρα 4??? ενω ειναι μεσα αλλα 10000 ατομα!!   οι περισσοτεροι πλεον το κανουν για χαβαλε, για χομπι,
αν ειναι δυνατον....  πονανε τα μυαλα μου... οχι απ τη διοικηση αλλα απ τα αδερφια που  κρυβονται .....

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
"fratz"symfono me auta pou grafeis pisteuo pos exeis dikaio
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Takola

• Guest
o fratz ειμαι που διαγραφτηακ για το location και ξαναμπηκα σαν takola . η θεση μου ειναι η ιδια. εκει ειναι η μαγκια μας . χωρις πρωταθλημα και το γηπεδο παντα γεματο. βαρεθηκα να ακουω σαν ειδηση οτι το γηπεδο θα γεμισει και μονο με τον γαυρο . βαρεθηκα πια την εκκλησια των τελευταιων χρονων , να ξανακανουμε τον παοκ και τη τουμπα μας φοβητρο .  να χανουν πριν ερθουν . και ας ειναιι καλυτεροι αγωνιστικα . εμεις θα τους κανουμε να χεζονται  οταν πατανε το χορταρι με τις φωνες μας .  και πρεπει να το κανουμε αυτο  για  να πειθουμε και τα μικρα να γινονται παοκτσηδες . μπορει να μην παιρνουμε πρωταθληματα αλλα τουλαχιστον θα βλεπουν οτι σε λαο ειιμαστε οι καλυτεροι.   

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
etsi einai re file dhladh h bochum sthn germania paradeigma sou leo den diekdikei tipota alla exei 35000 ghpedo poso einai den xero akribos alla exei 30000 se ola ta entos edras paixnidia ths den perimenei na paixei me thn bayern kai thn bremh kai thn salke gia na to gemisei etsi kai emeis prepei na exoume stathera 15000 sou leo ego kosmo sthn touba kai me ton levadeiako akoma oxi tiga mono me tous gauroxanoumobazelous
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

sizar

• Guest
Συμφωνώ κι εγώ με όλα αυτά. Δεν είμαι ΠΑΟΚ για να κερδίζω μόνο τίτλους. Είμαι ΠΑΟΚ και στα καλά και στα άσχημα. Και στην Δ να είμασταν εγώ θα πήγαινα να βλέπω την ομάδα μου. Πραγματικά λυπάμαι τα σκουλίκια όχι γιατί πέσαν στην Β αλλά γιατί φάγαν 10 αγωνιστικές. Είναι ότι χειρότερο να μην μπορείς να πας στο γήπεδο, να δεις και να υποστηρίξεις την ομάδα σου. Δυστυχώς στην Ελλάδα το γήπεδο δεν έχει απήχηση στην οικογένεια. Δεν ανήκει σε αυτό που ονομάζουμε οικογενειακή διασκέδαση. Μη μου πείτε για παλμό, πάθος, νεολαία, και να χαμε να λέγαμε. Για να γεμίσεις ένα γήπεδο 28 και αύριο 35 χιλιάδων πρέπει να μην κάνεις αποκλεισμούς. Πρέπει να τους χωράς όλους. Το τρελαμένο οργισμένο νιάτο, τον μεστό οικογενειάρχη, τον αλλόθρησκο που θέλει να δει Ευρώπη, ΟΛΟΥΣ. Πόσοι είμαστε στην πόλη μας και τι περιθώρια αποκλεισμών έχουμε; Ολοι στην Τούμπα σημαίνει και "τα φυτά" και "τα ζώα" πρέπει να έχουν θέση σε μια μεγάλη οικογένεια. Και το πριβέ χρειάζεται και ο καναπές και η πολυθρόνα, και η φωνή. Ετσι θα δεις και οικογενειάρχες -μαζί με τις οικογένειές τους- να χειροκροτούν και να φωνάζουν παρασυρμένοι από τον παλμό των υπολοίπων. Για να γεμίσει λοιπόν η Τούμπα το δικό μου σύνθημα είναι ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ.

geiosi

• Guest
Σωστός sizar, και στα καλά και στα άσχημα πρέπει να είμαστε κοντά στην ομάδα.ΒΑΣΙΚΟ κατά την γνώμη μου είναι η αντίδραση μας σε κά8ε ήττα που μπορεί να επιρεάσει και τους μικρούς οπαδούς, γιατί βλέποντας κάποιο παιδί που τώρα αρχίζει να καταλαβαίνει τι εστί μπάλα και τι 8α πει να είσαι Παοκτσής, δεν μπορεί στην παρούσα κατάσταση να υποστηρίξει την ομάδα και καταφεύγει στις ακατανόμαστες ομάδες του νότου ελπίζοντας σε μια διάκριση στο πρωτάθλημα ή στο εξωτερικό.Αν καταφέρουμε να περάσουμε σε εμάς αλλά και στους μικρότερους την σωστή νοοτροπία 8α πάμε μπροστά. Τέλος συγχαρητήρια στην ομάδα και στον Κωστίκο,επιτέλους ένας προπονητής που βάζει τις φωνές για να μας ξυπνήσει.(βλέπε χθεσινό αγώνα)  :veryangry:

NORD

• Guest
kalispera aderfia,proti fora mpeno se forum apo ton kairo pu ypirxe to paok.com.  paliotera an ke kata diasthmata zusa ektos elladas, parakoluthusa poly thn omada kai ta nea ths.  erxomun sthn tumpa apo to akritiko nhsi pu meno arketa syxna kai  htan gia mena kati san th mekka gia tus musulmanus.   o paok opos gia olus edo mesa etsi ke gia mena rythmize th zoh mu,eftiaxne ke xaluse th diathesh mu kanonize tis adeies  ta repo kai tis diakopes mu ta exoda mu,ta panta. exo kanei apistefta xiliometra gia parth tu ke exo xarei kai pikrathei sto megisto gia xarh tu.
      tora rotate giati adeiazei h tumpa, giati ligostevume klp klp. h apanthsh einai aplustath.ola ta tmhmata mas einai se fthinusa poreia gia logus ligo poly gnostus. den zo sth thessalonikh kai den gnorizo polles leptomereis alla me ligo koino nu kapoios katalavainei oti exume meinei poly piso se sxesh me tus treis apateones tu elliniku podosfairou.to podosfairo kalos h kakos (ego leo kakos) exei allaxei kanones kai nomizo den to exume antilifthei. pera apo tis aneparkeis dioikiseis kai tus apateones pu vrethikan sto dromo mas isos kai emeis oi idioi oi opadoi  na eimaste lathos se kapoia pragmata. o megaliteros exthros tu paok einai os gnoston o idios o paok kati pu exo akusei apo pollus kalus paoktsides kai symfono.otan h omada vrei to dromo ths tote tha dume kai to ghpedo opos palia.o paoktshs den pistevei pia sthn omada tu kai varethike na gemizei thn tumpa gia na vlepei px ta sixamata me ta erythroleyka na panygirizun kathe xrono mesa sto spiti tu.
       o logos pu xipnise mesa mu h trella gia ton paok einai o kostikos kai ta pitsirikia mas. h gnomh mu isos einai ashmanth kai na vriskei pollus antithetus omos den anexomai na vlepo kai na akouo dikus mas anthropus na asxolunte me to gumeno thn ora pu  mpenun oi vaseis gia ena kalytero mellon tu paok mas. me th orexh tha exelixthun ston paok afta ta paidia otan thimizume kafeneio kathe kyriakh stis kerkides kai vrizomaste metaxy mas. tha koitaxun to epaggelmatiko tus symferon kai tha petaxun opos tosoi kai tosoi...pros theou den leo oti o gumenos einai kalos timios kai agapaei ton paok.alla as krithei ek tu apotelesmatos. h omada kerdizei sympatheies apo exthrus mas ki emeis ta exume me taruxa mas.o kostikos tha kanei lathi, e kai ti egine? den kaneis lathi mono otan den anapneis !!! mono gia to oti mazepse afta ta paidia ekei leei para polla kai tu ofeilume polla.an ta krathsume se 2-3 xronia tha xtypame me merikes prosthikes fysika to ena protathlima piso apo to allo.
      epanalambano oti isos exo elleiph pliroforisi gia polla giro apo thn omada alla kapoia pragmata einai emfanestata. isos einai h proth fora meta apo polla xronia pu h lexh ypomonh pragmatika exei axia gia to paoktsh!!!!

Kalos orises file NORD sto forum mas.
8a se parakalousa na mhn grafeis oloklira keimena me kefalaia grammata. (Kanones forum)
Epeishs 8a se parakalousa na symplhrwseis to location/topos sou.Kindyneyeis me diagrafh. (Kanones forum)
Kaloproereta kai filika,
Billys

edit by chris = to ekana apo KEFALAIA se mikra billy-na nai kala to WORD.kalosorises kai apo mena alla kane oti se eipe o @billys p;ease[/b]
« Last Edit: December 16, 2005, 19:34:51 by chris »

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
Kalwsorises file nord. Egw tha symfwnhsw me osa les, den exeis adiko. Isws to oti den asxoliosoun mexri twra me ton PAOK se kanei na skeftesai pio psyxraima apo emas. Dystyxws me tosa pou exoume travh3ei ta teleutaia xronia, h gkrinia einai anapofeukth kai polles fores 3epernaei ola ta oria.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

bL-4-cK_religion

• Guest
egw katarxas symfwnw me olous sas....
fratz file mou exeis apolyto dikio ....
kai auto ithela na pw kai mphka edw.....
emeis ftaime aderfia pou den kanoume tipota pou kathomaste kai brizoume kai ta leme metaksy mas....
palia yphrxe magia yphrxe to den goustarw kai to deixnw
shemra yparxei to den goustarw kai to lew
kai auto to lew pleon egine poio poly metaksy ams stis pareees...
florepse i koinwnia genika oxi o kosmos tou paok mono
i genia mou...eimaste pitsirikia....ta opoia den exoune mathei na agwnizontai....katalabate???
auto pisteuw....
apopsh mou
eisai magas re paok ????gemhse to ghpedo kai brhse ton goumeno apo thn arxh s to 90
eisai magas re PAOK???? apoxh oloi apo to ghpedo kai oloi apo eksw na blepoume to mats se gigantoothones....
exeis ta kotsia kanto....
mporei na kanw lathos...tha thela na akosuw thhn gnwmh sas pantws....

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **

edit by chris = to ekana apo KEFALAIA se mikra billy-na nai kala to WORD.
Exei to WORD tetoio function?
Yia pes...yia pes

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Δεν θέλω να κάνω ούτε τον έξυπνο ούτε τον υπερπαοκτσή, η απάντηση όμως στο ερώτημα γιατί αδειάζει η Τούμπα είναι πολύ απλή. Αδειάζει επειδή πολύ απλά δεν πηγαίνουμε εμείς. Αναφέρομαι κυρίως στους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ απο την Θεσσαλονίκη που ενώ τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει πλούσιους όλους τους ραδιοφωνατζήδες της πόλης με το να στέλνουν μηνύματα και να τηλεφωνούν στις εκπομπές τους, δεν έρχονται στο γήπεδο. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις, οι οποίες όμως χρόνο με τον χρόνο γίνονται όλο και λιγότερες. Εγώ που ζω Αθήνα γνωρίζω πλέον με τα μικρά τους ονόματα τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που έρχονται εκδρομές  και που ξέρω οτι θα τους βρω σε κάθε αγώνα στην Τούμπα. Αντί λοιπόν να αναρωτιόμαστε γιατί αδειάζει η Τούμπα, ας αναρωτηθούμε γιατί τα τελευταία χρόνια επιτρέπουμε σε επιχειρηματίες τύπου Γούμενου, Μπατατούδη Πανελούδη κτλ, να διαχειρίζονται την τύχη της ομάδας μας και κατά συνέπεια την κατάσταση της ψυχικής μας και όχι μόνο υγείας. Αν εμείς δεν αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν και σίγουρα αυτές δεν είναι μόνο μόνο να εξασφλίσουμε εισιτήριο για τον αγώνα με τον αγώνα με τον γαύρο, τότε το ερώτημα γιατί αδειάζει η Τούμπα θα μείνει αναπάντητο.   
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
Δεν θέλω να κάνω ούτε τον έξυπνο ούτε τον υπερπαοκτσή, η απάντηση όμως στο ερώτημα γιατί αδειάζει η Τούμπα είναι πολύ απλή. Αδειάζει επειδή πολύ απλά δεν πηγαίνουμε εμείς. Αναφέρομαι κυρίως στους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ απο την Θεσσαλονίκη που ενώ τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει πλούσιους όλους τους ραδιοφωνατζήδες της πόλης με το να στέλνουν μηνύματα και να τηλεφωνούν στις εκπομπές τους, δεν έρχονται στο γήπεδο. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις, οι οποίες όμως χρόνο με τον χρόνο γίνονται όλο και λιγότερες. Εγώ που ζω Αθήνα γνωρίζω πλέον με τα μικρά τους ονόματα τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που έρχονται εκδρομές  και που ξέρω οτι θα τους βρω σε κάθε αγώνα στην Τούμπα.
SYMFONO

Αντί λοιπόν να αναρωτιόμαστε γιατί αδειάζει η Τούμπα, ας αναρωτηθούμε γιατί τα τελευταία χρόνια επιτρέπουμε σε επιχειρηματίες τύπου Γούμενου, Μπατατούδη Πανελούδη κτλ, να διαχειρίζονται την τύχη της ομάδας μας και κατά συνέπεια την κατάσταση της ψυχικής μας και όχι μόνο υγείας.
Emeis epitrepoume?  Diladh ti mporoume na kanoume na to apotrepsoume?

Αν εμείς δεν αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν και σίγουρα αυτές δεν είναι μόνο μόνο να εξασφλίσουμε εισιτήριο για τον αγώνα με τον αγώνα με τον γαύρο, τότε το ερώτημα γιατί αδειάζει η Τούμπα θα μείνει αναπάντητο.   

Nomizo oti h euthinh enos filathlou einai na eksasfalisei to eisitirio kai na einai kosmioi kai na voithane thn omada tous.
SORRY ALLA AKOUO KAI DIAVAZO YIA ANALIPSI EYTHINON.
Den apeuthinome mono se sena alla kai se ola ta melh. Mporeite na grapsete SIGEKRIMENES KAI REALISTIKES kiniseis kai to epanalamvano prepei na einai REALISTIKES na mporoun na ginoun.
Min skefteste "MEGALOPNOOA" KAI "AERATZIDIKA" sxedia. Apla apla apla.
PES TE MOU
PRAGMATIKA TO MONO POU MPOROUME NA KANOUME EINAI NA GEMIZOUME TO GIPEDO.
Pistepste me polla tha lithoun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline bozik

• Αλλαγή
Η Τουμπα αδειαζει επειδη εχουμε ΚΟΣΜΟ πρωταθλητη στη καρδια και στο μυαλο,που δεν μασαει απο κανενα, και ολες τις ομαδες στην Ελλαδα τις βλεπει ψηλοανυπαρκτες και πολλες απο την Ευρωπη.Η πλακα ειναι ομως οτι εχουμε ΟΜΑΔΑ που ειναι   τεταρτοπεμπτη   πολλα χρονια και αυτη η κατασταση εχει ψηλοκουρασει.Αμα ο κοσμος την δει οτι δεν ειναι πιο μεγαλος π.χ απο την λαρισινο κοσμο τοτε ισως δουμε γεματη ΤΟΥΜΠΑ,αλλα δεν θα δουμε τοτε μεγαλη ομαδα ποτε,για αυτο παρακαλατε να μην εχει πολυ κοσμο η Τουμπα τωρα γιατι αμα γεμιζει σημαινει οτι αποδεχομασται τη θεση που εχουμε αυτη τη στιγμη στο ποδοσφαιρο της ΕΛΛΑΔΟΣ
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
ENA THA PO:

O KOSMOS VOITHAEI THN OMADA
OXI H OMADA TON KOSMO

giannis80

• Guest
O ΠAOK ξέχασε την επαναστατικότητά του, λούφαξε και ξέχασε τον Mεγαλέξανδρό του, με τον οποίο κατάφερε να ανατρέψει το κατεστημένο και να γίνει ο ίδιος ένα λαϊκό κατεστημένο».

Gi'auto adeiazei i TOUMPA.O PAOK exei xasei ton xaraktira tou ws silogos.
Logia tou dionisi psomiadi apo tin parousiasi tou vivliou tou Kouda.

billkaterini

• Guest
FILE GIATI DEN YPARXEI ORAMA KAI PI8ANITHTA GIA PROTA8LHMA..!!!!

Athinaios--4

• Guest
ENA THA PO:

O KOSMOS VOITHAEI THN OMADA
OXI H OMADA TON KOSMO

Mpravo re file , pes ta! Megali kouventa giati kapoioi pisteuoun oti prepei na mas dosei to enausna i omada gia na pame sto gipedo . Kai ti egine pou den yparxei periptosi na paroume protathlima ? Emeis prepei na eimaste ekei gia tin trella mas , gia tin agapi mas kai gia tin kaula mas . Autoi eimaste . Oi trelloi pou den katalavainoume apo tipota . Oute kai apo to na min pigainei kala i omada mas!!!! Ki ego exo apogoiteutoi apeires fores , exo pei oti den einai dynaton pali na vgainoume ektos stoxon . Alla POTE den skeftika na min pao sto gipedo. Einai xreos mou na pao kathe kyriaki .
Filika aderfia

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
1 maestro mallon den katalabes. Otan leo gia analipsi ευθυνών, εννοώ να γεμίσουμε το γήπεδο. Αυτό όμως συμβαίνει μία φορά το χρόνο και αν. Προφανώς λοιπόν αυτό που πρέπει να κάνουμε δεν το κάνουμε.
2 Απο την μία γράφεις πως δουλειά του κόσμου απλά να παίρνει εισιτήριο και απο την άλλη ζητάς να καταθέσουμε προτάσεις. Η δική σου πρόταση ποια είναι; Μέχρι να βρούμε εμείς την λύση να ανεχόμαστε τον Γούμενο;
3 Ναι εμείς επιτρέπουμε σε κάθε  Γούμενο να γαντζώνεται απο την καρέκλα του προέδρου του ΠΑΟΚ για να μην πάει φυλακή, επειδή ακριβώς το μόνο που κάνουμε είναι να γράφουμε σε φόρουμ και να τηλεφωνούμε σε εκπομπές. Τι συνέβη για να φύγουν Βουλινός και Μπατατούδης μάλλον θα θυμάσαι.
4 Με κόσμιο τρόπο δεν αντιμετωπίζεις τον άνθρωπο που σε ξεφτίλισε παγκοσμίως στην υπόθεση Λουκά και κλότσησε την μεγαλύτερη ευκαιρία στην ιστορία του ΠΑΟΚ για να αλλάξει η μοίρα του. Τον άνθρωπο που πούλησε παραμύθι για sold out. Τον άνθρωπο που παρουσιάσε το σκέπαστρο λαμαρίνα για ανακατασκευή γηπέδου. Τον άνθρωπο που ονειρεύεται πως θα διαπραγματευθεί το γκρέμισμα και στην συνέχεια την κατασκευή της νέας Τούμπας. Τον άνθρωπο που κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του εκθέτει την ομάδα μας. Τον άνθρωπο που συμμάχησε με τον Βίκτωρα Μητρόπουλο και παρουσιάσε πρόταση για την νέα λίγκα η οποία  συντάχθηκε στο γραφείο του Θωμά Μητρόπουλου. Αν θες να εσύ να είσαι κόσμιος με αυτόν τον άνθρωπο ας είσαι. Μην πουλάς όμως συμβουλές φίλαθλου πνεύματος, όπως κι εγώ δεν γράφω πως καθήκον μας είναι να κάνουμε κόλαση την ζωή του Γούμενου.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

chris

• Guest

edit by chris = to ekana apo KEFALAIA se mikra billy-na nai kala to WORD.
Exei to WORD tetoio function?
Yia pes...yia pes

sthn orizontia mpara tu WORD..h 5h epilogh apo aristera sta deiksia einai morfh/view kai meta epilegeis allagh pezon-kefalion/change case