Author Topic: Γιατί αδειάζει η Τούμπα; και σιγά σιγά "Γιατί γεμίζει η Τούμπα;"  (Read 12086 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kostakis_xanthi

• Guest
dustixos o kosmos kseneronei dioti kathe xrono kai gia ta epomena
xronia kserei ti tha sumbei sto protathlima.
kserei poios tha paixnei ta protathlimata, poioi tha nikane me thn diaithsia, poioi tha ton koroideuoyn, poioi tha ton tromokratoun, poioi tha toy poulane prologo kai poioi tha toy paixnoun toys paixtes.... kai allla pollaaaaa...

ti psaxnoume na broume....

GAMATA ME KEFALAIA GRAMMATA.

Rotas kanena pitsiriki sthn b.ellada ti omada eisai? kai sou leei gayros, vazelos klp.

Kanoume PAOKTSAKIA alla oxi osa tha eprepe h osa tha thelame... ti na po...

OTI KAI NA GINEI PAOK THA EIMASTE! OTI MPOROYME OSO ZOYME THA TO KANOUME!!!

Offline petran4

• Αλλαγή
Γιατί αδειάζει η Τούμπα ε?ΑΠΛΑ γιατι αυτο που βλεπουμε δεν ειναι ΠΑΟΚ.και αναφερομαι σε ολους του τομεις.ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΛΕΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ.ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!!
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline Geo

• Αλλαγή
Δύο είναι οι επικρατούσες απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ,

ΑΠΟΨΗ 1: Δημιουργήστε πρώτα μία ισχυρή ανταγωνιστική ομάδα με δυνατό επενδυτή και μετά θα έρθω στην Τούμπα,

ΑΠΟΨΗ 2: Έρχομαι στην Τούμπα (γνωρίζοντας τι συμβαίνει και πόσο χάλια είναι τα πράγματα) με σκοπό να βοηθήσω την ομάδα μου, κάνοντας υπομονή να γίνει ισχυρή και ανταγωνιστική είτε περιμένοντας τον ισχυρό επενδυτή είτε η ομάδα να πάει στα χέρια του ΛΑΟΥ της.

Ο λόγος που αδειάζει η ΤΟΥΜΠΑ είναι ότι επικρατεί η 1η ΑΠΟΨΗ.

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
eno prepi na epikrati i deuteri giati se teties stigmes mas 8eli i omada......

Offline nf

• Αποστολή
  • **
nai h 1h giati edw kai 10 xronia mas doulevoun
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline alexisv

• Αλλαγή
Bre k autoi tis protis apopsis erhonte sto gipedo.....otan pezoume me gauro, skouliki, bazelo ktl

Iparhei bebea k i triti apopsi nomizo.
To "Kourastika k den asholoume pleon....alla eimai PAOK"
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
  kai h 4h: "Den asxoloumai alla dhlwnw PAOK, alla ama mou peis na sou pw enan paikth tou PAOK zhthma na xerw to Zagorakh"
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
pantos re paidia ego apo ton kiklo mou stin thessaloniki tosa xronai exo diapistosei oti o kosmos exei varethei pleon tin katastasi. ligoi asxolounte opos ego px h kapoia meli autou tou forum k kseroun ola ta prosopa k tis katastaseis
prin liges meres enas aderfos sto forum eixe pei mia terastia kouventa gia tin parea tou pou distixos isxiei k stin dikia mou
"molis anaferomaste ston paok, amesos allazoume thema..."

http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

BLACK DOG

• Guest
το οτι αδειαζει η τουμπα ειναι λυπηρο αλλα εχει και την εξηγηση του.εγω που ειμαι απο γιαννενα , παντρεμενος , με 2 παιδια, πως να στηριξω τον ΠΑΟΚ ?πεστε μου.
αν δεν πανε αυτοι που ειναι απο θεσ/νικη  εγω θα τη γεμισω την τουμπα κι αυτοι που ειναι απο 150 χιλιομετρα και βαλε  μακρια απο το γηπεδο?εμενα αν ανεβω μονος μου τουμπα
μου κοστιζει το λιγοτερο 80 ευρο ο καθε αγωνας.και ξερεισ τη αξια εχει το ευρο οταν εχεις οικογενεια?σαν την οικογενεια μου βεβαια εχω και τον ΠΑΟΚ αλλα ειναι ξεκαθαρο
οτι πρωτα πρεπει να πανε στο γηπεδο αυτοι που ειναι σε 10 λεπτα με τα ποδια  τουμπα
κι οχι να πανε στης καφετεριες.εγω αν εμενα θεσαλλονικη ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ειται με τη λιβερπουλ παιζαμε ειτε με τα ασπρα χωματα.
αυτος ειναι ο πραγματικος φιλαθλος του ΠΑΟΚ που στηριζει την ομαδα ΠΑΝΤΑ.
μπορω να γραφω για μερες σχετικα αλλα θα καταντησει κουραστικο γι αυτο καρντασια
οσοι ειστε θεσαλονικη ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ χεστε τις κολοκαφετεριες .παρτε το χαμπαρι ,
αυτο τρομαζει πιο πολυ απο ολα τους αντιπαλουσ μας πασης φυσεως ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ...... ΑΙΝΤΕ..... :notworthy: :notworthy: :lalalalala: :bwflag: :smiliedisco1:

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
το οτι αδειαζει η τουμπα ειναι λυπηρο αλλα εχει και την εξηγηση του.εγω που ειμαι απο γιαννενα , παντρεμενος , με 2 παιδια, πως να στηριξω τον ΠΑΟΚ ?πεστε μου.
αν δεν πανε αυτοι που ειναι απο θεσ/νικη  εγω θα τη γεμισω την τουμπα κι αυτοι που ειναι απο 150 χιλιομετρα και βαλε  μακρια απο το γηπεδο?εμενα αν ανεβω μονος μου τουμπα
μου κοστιζει το λιγοτερο 80 ευρο ο καθε αγωνας.και ξερεισ τη αξια εχει το ευρο οταν εχεις οικογενεια?σαν την οικογενεια μου βεβαια εχω και τον ΠΑΟΚ αλλα ειναι ξεκαθαρο
οτι πρωτα πρεπει να πανε στο γηπεδο αυτοι που ειναι σε 10 λεπτα με τα ποδια  τουμπα
κι οχι να πανε στης καφετεριες.εγω αν εμενα θεσαλλονικη ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ειται με τη λιβερπουλ παιζαμε ειτε με τα ασπρα χωματα.
αυτος ειναι ο πραγματικος φιλαθλος του ΠΑΟΚ που στηριζει την ομαδα ΠΑΝΤΑ.
μπορω να γραφω για μερες σχετικα αλλα θα καταντησει κουραστικο γι αυτο καρντασια
οσοι ειστε θεσαλονικη ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ χεστε τις κολοκαφετεριες .παρτε το χαμπαρι ,
αυτο τρομαζει πιο πολυ απο ολα τους αντιπαλουσ μας πασης φυσεως ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ...... ΑΙΝΤΕ..... :notworthy: :notworthy: :lalalalala: :bwflag: :smiliedisco1:

mporei na mpei auto parakalw sthn arxikh selida?
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
vasika to provlima einai oti stis teleutaies agonistikes toulaxiston o PAOKtsis oute stis kafeteries gia na dei ton paok itan. oloi itan stin paralia k stin aristotelous pinontas tin frappedia k pairnontas kana til. "poso einai o paok" ?
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
O BLACK DOG ta pe ola otan dn paei o thessalonikios stin toumpa pou tin exei deka lepta pos ginete na gemisei????????? apo tote pou ekopse to gipedo o aplos filathlos tou PAOK i toumpa arxise na marazonei to 70 me 80% ayton pou pane stin toupma eine apo tin eparxia

Offline petrousiotis

• Αποστολή
  • **
παντος μαγγες εγω απο αθηνα θα παοκ οποιος θελει εχω θεσεις......
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline blue_eyes

• Βασικός
Μαύρο σκυλί + 1 και από εμένα..

cok4

• Guest
ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΠΑΟΚ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ 1985?ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΝΑ ΜΑΓΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΧΩΣΕΙ 10 ΔΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ 30000 Η ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ?ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ CHAMPIONS LEAGUE KAI NA XANEIΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ 3-0?ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΙΝΟ (ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ) ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗ(ΒΑΤΜΑΝ) (ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ) ΓΟΥΜΕΝΟ(ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ  ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ).
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΠΑΧΤΗ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΟΚ?

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΤΗ ΨΥΧΗ

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
kala file 2 sta 2 exeis me exeis syglonhsei me thn paoktsdhikh skepsh sou.egw den blepw na adeiazei h toumpa.mia xara thn vlepw.en katakleidi pisteuw oti osh sxesh exeis esu me ton paok allo toso exw egw me tous iapwnezous.kana kalo logo 8a peis?

Offline bozik

• Αλλαγή
και μην πεις να κανουν πενταετες συμβολαιο στον Παρασχο...δεν πιανει ;D
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline arwstos

• Αλλαγή
To τοπικ για τα φιλικα προετοιμασιας δε το
βρηκε ο αδερφος cok4 και εκανε καινουριο και με ωραιο ονομα.
Αντιθετα, αυτο το τοπικ το ανακαλυψε αμεσως.  ;D

"Φιλοι" και εχθροι θα την ξαναδειτε τη Κυριακη την Τουμπα
και θα τη ζηλεψετε και παλι.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ