Γιατι αδειαζει η Τουμπα;;; Για ευνοητους λογους που δεν ειναι και λιγοι. Καποιοι απο αυτους οπως ολοι ξερουμε αφορουν τη διοιηκιση του Π.Α.Ο.Κ. . Εκτος ομως απο τα της Διοίκησης ειναι ΚΑΙ ο κοσμος του Π.Α.Ο.Κ. . Αν σκεφτει κανεις οτι εγω οπως και χιλιαδςε κοσμος του ΠΑΟΚ ενοχλειται με το να τον κατατασουν στις «μικρες» ομαδες, κατι που δεν αρμοζει στο ονομα ΠΑΟΚ, αλλα ποιος φταιει γι'αυτο;;; Φυσικα οι ιδιοι οι οπαδοι του. Οταν φτανουν να εχουν δεδομενο πριν αρχισει ακομα το πρωταθλημα οπαδοι του ΠΑΟΚ σαν ομαδα 4ης-5ης θεσης και οχι για ομαδα που μπορει να χτυπησει πρωταθλημα, οταν εχουμε δηλαδη τετοιους οπαδους που ειναι ευχαριστημενοι με το να βγουμε 4οι ή ακομα και 5οι πολλες φορες, τοτε γιατι περιμενουμε εμεις τους παιχτες να πιστεψουν οτι μπορουν να πανε για πρωταθλημα αφου δε το πιστευουν οπαδοι μας για να μπορουν να μεταφερουν την ψυχολογια τους στους παιχτες; (θυμησου 2001, τελικο με το γαυρο με τα 4 μπαλακια.) Οποτε εχουμε και λεμε οτι μια πολυ μεγαλη μεριδα οπαδων που επι τω πλειστων ειναι μικροι σε ηλικια να ειναι ευχαριστημενοι με το να εχουν τον ΠΑΟΚ για ομαδα 4ης και 5ης θεσης. Και μετα τσαντιζομαστε γιατι οπαδοι αλλων ομαδων μας λενε μικρη ομαδα. Ετσι λοιπον οπως εχουμε αυτα τα ατομα που ειναι ευχαριστημενα με το να ειμαστε σε καποια τετοια θεση που κατα την προσωπικη μου αποψη ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ, υπαρχουν και αλλα ατομα σαν εμενα που δεν τους αρεσει αυτη η ιδεολογια «της βαθμολογικης θεσης». Μονο που μπορει να εχουμε μια διαφορα αυτα τα ατομα με εμενα: Εγω να συνεχιζω να πηγαινω στο γηπεδο, ενω αυτοι εχουν σταματησει! Και οταν π.χ. βλεπεις περσυ να λεμε: Αντε..... θα κουνησουμε το σεντονι, ξαφνικα να πεταγομαστε εξω και απο το UEFA! Αντε τωρα να δουμε ποτε θα ξαναφτασουμε σε βαθμολογικη θεση αν οχι για πρωταθλημα, για CL . Ευτυχως που ο Καραγεωργιου που ειναι σχεδον συνονοματος μου στο επιθετο, εκτος απο αυτο εχουμε και αλλο κοινο: ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ Η ΤΟΥΜΠΑ;;; ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΝΑΙ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ;;;; ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ «ΘΡΥΛΟΥΣ» ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΕΤΣΙ. ΑΥΤΟΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Κ.Λ.Π.) ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ