Δεν θέλω να κάνω ούτε τον έξυπνο ούτε τον υπερπαοκτσή, η απάντηση όμως στο ερώτημα γιατί αδειάζει η Τούμπα είναι πολύ απλή. Αδειάζει επειδή πολύ απλά δεν πηγαίνουμε εμείς. Αναφέρομαι κυρίως στους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ απο την Θεσσαλονίκη που ενώ τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει πλούσιους όλους τους ραδιοφωνατζήδες της πόλης με το να στέλνουν μηνύματα και να τηλεφωνούν στις εκπομπές τους, δεν έρχονται στο γήπεδο. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις, οι οποίες όμως χρόνο με τον χρόνο γίνονται όλο και λιγότερες. Εγώ που ζω Αθήνα γνωρίζω πλέον με τα μικρά τους ονόματα τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που έρχονται εκδρομές και που ξέρω οτι θα τους βρω σε κάθε αγώνα στην Τούμπα.
SYMFONO
Αντί λοιπόν να αναρωτιόμαστε γιατί αδειάζει η Τούμπα, ας αναρωτηθούμε γιατί τα τελευταία χρόνια επιτρέπουμε σε επιχειρηματίες τύπου Γούμενου, Μπατατούδη Πανελούδη κτλ, να διαχειρίζονται την τύχη της ομάδας μας και κατά συνέπεια την κατάσταση της ψυχικής μας και όχι μόνο υγείας.
Emeis epitrepoume? Diladh ti mporoume na kanoume na to apotrepsoume?
Αν εμείς δεν αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν και σίγουρα αυτές δεν είναι μόνο μόνο να εξασφλίσουμε εισιτήριο για τον αγώνα με τον αγώνα με τον γαύρο, τότε το ερώτημα γιατί αδειάζει η Τούμπα θα μείνει αναπάντητο.
Nomizo oti h euthinh enos filathlou einai na eksasfalisei to eisitirio kai na einai kosmioi kai na voithane thn omada tous.
SORRY ALLA AKOUO KAI DIAVAZO YIA ANALIPSI EYTHINON.
Den apeuthinome mono se sena alla kai se ola ta melh. Mporeite na grapsete SIGEKRIMENES KAI REALISTIKES kiniseis kai to epanalamvano prepei na einai REALISTIKES na mporoun na ginoun.
Min skefteste "MEGALOPNOOA" KAI "AERATZIDIKA" sxedia. Apla apla apla.
PES TE MOU
PRAGMATIKA TO MONO POU MPOROUME NA KANOUME EINAI NA GEMIZOUME TO GIPEDO.
Pistepste me polla tha lithoun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!