Author Topic: Jacobo Sanz Ovejero  (Read 18732 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Απ: Jacobo Sanz Ovejero
« Reply #120 on: November 21, 2012, 00:26:41 »
οτι ναναι.σε ποια κατηγορια παιζει η προηγουμενη ομαδα του ιβαν ειπαμε;

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #121 on: November 21, 2012, 15:35:19 »
Επίζω να είναι κολπάκι μέχρι να ανακοινωθεί η ποινή του από την ΕΠΟ. Γιατί αλλιώς...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #122 on: November 21, 2012, 15:52:34 »
τερματοφυλακαρα
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #123 on: November 21, 2012, 16:00:39 »
Έβλεπα το παιχνίδι με πολλούς άλλους φαντάρους στο Ναύπλιο και τους έλεγα ότι είσαι τρελοκομείο. Με δικαίωσες. Την τρέλα όμως τη θέλουμε όταν τα πράγματα έχουν πάει καλά. Να είναι σκατά και να γίνονται πιο σκατά δε μου λέει κάτι. Εννοείται να μη φύγει και να τον εμπιστευτεί η ομάδα, αξίζει και το δείχνει. Ακούς Κόλκα;
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #124 on: November 21, 2012, 16:01:55 »
αν ειχε και αμυντικους αντι για κωνους, θα ηταν ακομη καλυτερος....4 τετ α τετ του βγαλαν οι φιλοι του γιαλατζι σημαδεμενου
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #125 on: December 17, 2012, 22:26:52 »
Τεράστιο Μουρλάκι βολέ με τ αριστερό , γέμισμα με το χέρι που φτάνει 20 μέτρα πριν το αντίπαλο τετράγωνο δεν έκανε ούτε ο Θουμπιθαρέτα. Σφαιροβόλε γαμώ τα όλα τους! Είσαι αρρώστια κ μ αρέσει :ambulance: :bwflag:

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #126 on: December 17, 2012, 23:17:40 »
Θλάση ο Χακόμπο

Ούτε οι πόνοι ούτε σύσταση του γιατρού να μην συνεχίσει εμπόδισαν τον Σανθ Χακόμπο να ολοκληρώσει όλο το 90λεπτο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Παρόλα αυτά ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν απέφυγε τη θλάση α' βαθμού στον προσαγωγό του δεξιού ποδιού του και όπως εκτίμησε σε πρώτη φάση το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ θα αναγκαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου 10 ημέρες.

Πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον τραυματισμό του Χακόμπο θα υπάρξει τις επόμενες ημέρες.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/thlash-o-xakompo.2054635.html
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline memts

• Αποστολή
  • **
« Reply #127 on: December 17, 2012, 23:25:04 »
να δεις που θα τον ριξουν κ προστιμο
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #128 on: December 17, 2012, 23:31:32 »
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #129 on: December 17, 2012, 23:34:11 »
αλλαζουμε τερμα ποιο γρηγορα και απο τα πουκαμισα
μεγαλος Δωνης μεγαλη προπονηση ετων μεγαλο προπονητικο μεγαλη τυχη
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
« Reply #130 on: December 18, 2012, 00:18:22 »
Τεράστιο Μουρλάκι βολέ με τ αριστερό , γέμισμα με το χέρι που φτάνει 20 μέτρα πριν το αντίπαλο τετράγωνο δεν έκανε ούτε ο Θουμπιθαρέτα. Σφαιροβόλε γαμώ τα όλα τους! Είσαι αρρώστια κ μ αρέσει :ambulance: :bwflag:

χαΪλαϊτ του αγωνα το γεμισμα, μαζι με τις αρνησεις για αλλαγη...

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #131 on: December 18, 2012, 16:17:17 »
λοστρε!!!!!!!!!!

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #132 on: December 19, 2012, 04:23:31 »
Απο το περιοδικο ΠΑΟΚ magazine

---Ο ΠΑΟΚ ειναι τελικα για σενα η ομαδα που καλυπτει τις προσδοκιες που δεν μπορουσαν να εκπληρωσουν οι αλλοι συλλογοι στους οποιους αγωνιστηκες?

Επαιξα σε πολλες ομαδες αλλα δεν υπηρχαν λογοι να με αγορασει αλλος συλλογος.Οταν εισαι σε μια νεα ομαδα,πρεπει να δωσεις το κατι παραπανω.Αν δεν παιξεις καλα,μπορει να σου πουν φυγε.Αυτο ειναι το κινητρο για μενα.Να γινομαι καλυτερος.Ξερω οτι οπου πας πρεπει να κερδιζεις την θεση σου..

---Η θεση του τερματοφυλακα στον ΠΑΟΚ ειναι ιδαιτερη και δεν ειναι λιγοι εκεινοι που λενε οτι  στο προσωπο σου η ομαδα βρηκε εναν πορτιερο που εψαχνε χρονια.

Μπορει ο κοσμος του ΠΑΟΚ να εχει πει πως η ομαδα του δεν διεθετε ενα πολυ μεγαλο τερματοφυλακα.Εγω ομως,επειδη απολαμβανω το ποδοσφαιρο,μ αρεσει και ειμαι απο εκεινους που βλεπουν ποδοσφαιρο σε ολα τα πρωταθληματα,εχω δει πολλα παιχνιδια του ΠΑΟΚ στο Europa league και πιστευω οτι υπηρχαν πολυ καλοι τερματοφυλακες.
Ισως αυτο που τους ελειπε ηταν το παθος.Και στο ποδοσφαιρο πρεπει να ζεις το παιχνιδι,να παιζεις καθε φορα σαν να ειναι το τελευταιο ματς.Μπορει να το κανεις καλα,μπορει και να αποτυχεις.Πρεπει να ζεις το ματς με την Κερκυρα,τον Πλατανια,τον ολυμπιακο.
Σιγουρα ειναι πιο δυσκολο να αγωνιζεσαι με μικροτερες ομαδες απο τον ΠΑΟΚ,γιατι ψαχνεις κινητρο.Υπηρχαν καλοι τερματοφυλακες στον ΠΑΟΚ,αλλα ισως δεν μπορουσαν να νιωσουν την πιεση.
Ο Γλυκος οσο επαιξε το εκανε τελεια.Εκανε ενα λαθος,ο προπονητης αποφασισε να τον αντικαταστησει....

---Μιας και αναφερθηκες στον Γλυκο,η αποψη σου για τον Γιακουμη και τον Μελισσα ποια ειναι?

Ειναι τερματοφυλακες νεοι και ο Αστεριος και ο Νικος.Χρειαζονται περισσοτερα παιχνιδια.Νομιζω οτι αν εχεις την ευκαιρια να πας σε μια αλλη ομαδα να παιξεις πρεπει να την αρπαξεις.Γιατι ειναι δυσκολο να εχεις φτασει σε αυτην την ηλικια και να μην εχεις παιχνιδια.Θα πρεπει να προπονηθεις με μια ομαδα που εχει ποιοτητα και γι αυτο οταν ερθει η ωρα να παιξεις,θα μπεις και θα παιξεις.

---Η παρουσια σου στον ΠΑΟΚ αρχισε παραλληλα με τη δημιουργια μιας νεας ομαδας.Αποτελει αυτο ενα κινητρο για σενα?

Ηταν ενας απο τους λογους που ηρθα στον ΠΑΟΚ.Μου ειχαν κανει προταση αλλες ομαδες,εχω γυναικα,δυο παιδια.Θελω να μεινω σε μια πολη,σε ενα μερος δεν θελω να μετακομιζω συνεχεια.
Σε μια ομαδα που ερχεται ενας τερματοφυλακας θελει να αγωνιστει.Αποχρησαν δυο τερματοφυλακες της προηγουμενης περιοδου και αυτο με εκανε να ερθω στον ΠΑΟΚ.Οχι μονο να παιξω εναν χρονο στην ομαδα,αλλα αν ειναι δυνατο και περισσοτερα χρονια.Αυτο μου δινει κινητρο.

---Κινητρο και η κατακτηση ενος τιτλου?Ο ΠΑΟΚ εχει να παρει τροπαιο απο το 2003

Ναι το γνωριζω.Ειναι πολλα τα χρονια.Θα κανω οτι ειναι δυνατο να το αλλαξουμε αυτο.Σιγουρα χτιζεται μια καινουργια βαση με το νεο ιδιοκτητη και αυτο θα φανει στα αποτελεσματα.

---Στο ελληνικο ποδοσφαιρο φαινεται πως υπαρχει πλεον μια κοντρα ολυμπιαου-ΠΑΟΚ για την κορυφη.Τι λειπει απο τον Δικεφαλο για να παρει τα σκηπτρα απο τους ερυθρολευκους?

Το πιο σημαντικο για εναν ποδοσφαιριστη ειναι να σκεφτεται το ποδοσφαιρο και οχι αν τον πληρωνει ο συλλογος η οχι.Οταν ενας ποδοσφαιριστης σκεφτεται μονο το ποδοσφαιρο,εχει 50,η 60% καλυτερη αποδοση.
Αν σκεφτεσαι συνεχεια θα με πληρωσουν,δεν θα με πληρωσουν,τι υποχρεωσεις εχω,δεν μπορεις να κανεις τιποτα.Αυτα εχουν λυθει στον ΠΑΟΚ.Και τωρα πρεπει να χτισουμε μια ομαδα απο την βαση.
Με παικτες σε συγκεκριμενες θεσεις και σιγα σιγα να ανταγωνιστουμε τον ολυμπιακο.

---Μπορει αυτο να γινει απο φετος?

Φετος προσπαθουμε το ψαχνουμε,το θελουμε,δεν ηξερα πριν δυο μηνες αν ημουν εγω ο σημαντικος κρικος για να αλλαξει αυτο το παιχνιδι.Αυτο προσπαθουμε,κανεις δεν πρεπει να σκεφτει οτι αν κερδισουμε ενα ντερμπι θα παρουμε το πρωταθλημα,αν χασουμε οχι.Ο στοχος δεν ειναι να παρουμε την δευτερη θεση.Τον δευτερο δεν τον θυμαται κανεις,μονο τον πρωταθλητη.
Αυτο που πρεπει να αλλαξουμε ειναι οτι ο ολυμπιακος παιζει καθε χρονο Τσαμπιονς Λιγκ,που σημαινει περισσοτερα χρηματα,καλυτεροι παικτες.
Αν προσπαθησουμε να κανουμε εμεις αυτο σιγουρα θα υπαρχει μια αλλαγη στην Ελλαδα.Αλλα σιγα σιγα,ξαφνικα να ειμαστε τεταρτοι και να παμε πρωτοι ειναι δυσκολο.Θα προσπαθησουμε αυτη τη χρονια αλλα σιγα σιγα.

---Ο Κατσικας παραπονεθηκε προσφατα οτι μιλας παρα πολυ κατω απο την εστια.Το ειπε αστιευομενος,γιατι αντιληφθηκα οτι και ο συμπαικτης σου θεωρει ιδιαιτερα σημαντικη την καθοδηγηση της ομαδας.

Ειναι πολυ σημαντικο να δινεις οδηγιες στην αμυνα.Αν δινεις οδηγιες και κανουν λαθη φανταζεσαι τι θα γινει αν δεν δωσεις αυτες τις οδηγιες.Και εγω ξερω οτι μιλαω παρα πολυ.Αισθανομαι σαν στρατηγος στην εστια.
Αν ειναι να πω κατι και κανω λαθος θα το παραδεχτω.Οταν φυγουμε απο το γηπεδο δεν θα πω τιποτα.
Ξερεις,παλιοτερα το παραπονο του κοσμου ηταν οτι οι τερματοφυλακες του ΠΑΟΚ δεν μιλουσαν πολυ...
Πιστευω οτι οταν ενας τερματοφυλακας δεν μιλαει ειναι σαν τον υπουργο που παει σε ενα σημαντικο μιτινγκ και καθεται αμιλητος.

---Η αποψη σου για το τεχνικο τιμ της ομαδας ποια ειναι?

Εκαναν ολοι τους καλη δουλεια στον Ατρομητο,πηγαν την ομαδα σε δυο τελικους.Αν πετυχαν αυτα τα πραγματα στον Ατρομητο,πιστευω πως στον ΠΑΟΚ θα κανουν ακομη καλυτερη δουλεια.Η ομαδα ειναι στην δευτερη θεση,βλεπει την πρωτη,νομιζω φαινεται η δουλεια τους.

---Ειδικοτερα για τον Παναγιωτη τον Μαλλιαριτση τον προπονητη των τερματοφυλακων τι θα ηθελες να πεις?

Εχουμε μια πολυ καλη σχεση και αυτο ειναι σημαντικο γιατι ειμαστε μαζι καθε μερα.Ειναι σημαντικο καποιος να ειναι καλος επαγγελματιας,αλλα το πιο σημαντικο για μενα,να ειναι καλος ανθρωπος.Ευχαριστιεται καθε μερα τη δουλεια που κανει,του αρεσει να δουλευει παρα πολυ.
Τα αποτελεσματα της δουλειας του ειναι τα αποτελεσματα των εμφανισεων που κανουν οι τερματοφυλακες.

---Αν σου ζητουσα να επιλεξεις τρεις παικτες του ΠΑΟΚ που θα επαιρνες μαζι σου σε ομαδα του εξωτερικου ποιοι θα ηταν?

Μαρεσει πολυ ο Σταφυλιδης,ο τροπος που παιζει.Ειναι νεαρος και εχει πολυ μελλον.Ο Σαλπιγγιδης γιατι ειναι ενας επιθετικος με πολλα γκολ και πολυ μεγαλη εμπειρια.
Και απο τη πρωτη στιγμη που ηρθα εχω μια αδυναμια στον Λαζαρ.Μου αρεσουν και ο Ματεους και ο Ρομπερ γιατι στις θεσεις που παιζουν αποτελουν την σπονδυλικη στηλη της ομαδας.

---Αληθεια,ποιος συμπαικτης σου σε δυσκολευει περισσοτερο στα σουτ?

Ο Γλυκος.Οταν μενουμε μετα την προπονηση ο Γλυκος ειναι απο τους καλυτερους σουτερ.Και ο Φωτακης σουταρει καλα και ο Σταφυλιδης.

---Ο Αθανασιαδης που ειναι και ο πρωτος σκορερ της ομαδας?

Απο τα δεκα πεναλτι που μου εκτελει του σταματαω τα επτα.Την επομενη μερα θα σουταρω εγω πεναλτι (γελαει)

---Η σχεση σου με τον κοσμο του ΠΑΟΚ ποια ειναι?Εχεις βρεθει με οπαδους,εχεις συζητησει μαζι τους?

Απο την πρωτη μερα με στηριξαν πολυ και οταν δεν επαιζα μου ελεγαν κανε υπομονη.Τωρα που παιζω καθε μερα μου δειχνουν τη στηριξη τους.
Καθε μερα μου λενε για το πως ζω τα παιχνιδια,οτι δινω ασφαλεια στην ομαδα.Το να εχω καλες σχεσεις με τους οπαδους ειναι πολυ σημαντικο για μενα.Το πιο σημαντικο ειναι οτι ανεξαρτητα αν κανω κατι σωστα η λαθος,εκτιμανε το γεγονος οτι παντα παλευω για την φανελα.

---Θα ηθελες να τους στειλεις ενα μυνημα?

Να μας στηριζουν,να ειναι παντα διπλα μας και τωρα που πανε καλυτερα τα πραγματα.
Ειναι ομορφο να μπαινεις και να βλεπεις γεματο γηπεδο.Να μην ξεχνανε οτι το ποδοσφαιρο ειναι αθλημα.
Καποιες φορες μπορει να μην πανε καλα τα πραγματα.Και τοτε πρεπει παλι να μας στηριζουν.Πρεπει να νιωσουν ποσο αναγκη τους εχουμε.

---Θα ηθελα αρχικα να μας πεις ορισμενα πραγματα για την καριερα σου.Πως αρχισες να παιζεις ποδοσφαιρο και πως εφτασες μεχρι τον ΠΑΟΚ.

Ξεκινησα απο τις μικρες ομαδες της Βαγιαδολιδ.Εκανα προπονησεις με την πρωτη ομαδα στα 16 μου.Στα 17 επαιζα για το Κυπελλο Ισπανιας,ηρθε ομως ενας τερματοφυλακας απο την Ρεαλ Μαδριτης και μου εκλεισαν οι πορτες.
Δεν ειχα χρονο συμμετοχης και ετσι πηγα σε μια αλλη ομαδα την Παλενθια στη Segunda B.
Στη συνεχεια πηγα στην Βορεια Ισπανια στη Χουαν.Οταν γυρισα στην Βαγιαδολιδ η ομαδα ηταν στην δευτερη κατηγορια και ειχα περισσοτερα λεπτα συμμετοχης.
Την πρωτη χρονια επαιξα σχεδον σε ολα τα παιχιδια,τη δευτερη σεζον τραυματιστηκα.Μετα ανεβηκε κατηγορια,επαιξα 15,16 παιχνιδια.
Ακολουθησε η Νουμανθια,αγωνιστηκα σε ολη τη σεζον,ανεβηκε κατηγορια,και μου εδωσαν ενα βραβειο οτι ημουν ο τερματοφυλακας που δεχτηκε τα λιγοτερα γκολ.
Η Βαγιαδολιδη ειχε οψιον αγορας και με πηρε πισω.
Πηγα δανεικος στη Χεταφε και επειδη ο Αμποταντσιερι ειχε υποχρεωσεις στην Εθνικη Αργεντινης αρχισα να παιζω.
Η ομαδα που ηταν απο τις χειροτερες επεσε κατηγορια.Στη Βαγιαδολιδ ειχα ενα ακομη χρονο συμβολαιο,μου προσφεραν ανανεωση,αλλα υπηρχαν πολλα οικονομικα προβληματα.
Επαιξα ολη την χρονια,με πολλα προβληματα,και τελειωσα τις υποχρεωσεις μου απεναντι τους.
Στεναχωρηθηκα που εφυγα απο την Βαγιαδολιδ,αλλα χρειαζομουν προκλησεις για την καριερα μου.
Ειχα πολλες προτασεις,αλλα σκεφτηκα να παω στην Τριπολη που υπηρχαν πολλοι ξενοι και μιλουσαμε πολλες γλωσσες.Αυτος ειναι ο φοβος για τους ξενους που ερχονται στην Ελλαδα.
Ο Αστερας δεν ηταν γνωστος,δεν ειχε μεγαλο ονομα και γνωριζοντας οτι εγω ερχομουν απο Ισπανια απο την πρωτη κατηγορια τα πραγματα ηταν πολυ διαφορετικα.
Ηταν μια νεα εμπειρια για μενα με εναν Ισπανο προπονητη τερματοφυλακων και εννια παικτες απο την χωρα μου.
Ηξερα οτι ετσι θα ανοιγα τις πορτες στην αγορα,σε αλλες χωρες εψαχνα κατι καινουργιο.
Με βοηθησε τελικα παρα πολυ γιατι ανοιξαν οι πορτες.Κυριως με βοηθησε να ερθω στον ΠΑΟΚ στον οποιο ειμαι εδω για οσο θα αποφασισει ο συλλογος.

---Υπαρχουν δημοσιευματα οτι πριν ερθεις στον Αστερα ενδιαφερθηκε να σε αποκτησει η Σελτικ.Τι εγινε τελικα?

Καναμε προετοιμασια,παιξαμε αντιμετωποι μαζι τους και αρεσα στον προπονητη τους.Εκαναν προσφορα 1,2 εκ.ευρω την οποια δεχτηκε αρχικα η Βαγιαδολιδ.
Καθισαμε σε ενα τραπεζι ολοι,με τα συμβολαια ετοιμα και ο.....εξυπνος ο προεδρος μου ζητησε περισσοτερα χρηματα.
Ο προεδρος της Σελτικ σηκωθηκε,μας εδωσε τα χερια εναν εναν και απο τοτε ουτε φωνη ουτε ακροαση.Αν εκεινη την στιγμη ο εκπροσωπος μου,επιανε τον προεδρο στα χερια του,θα τον σκοτωνε.Ειναι πραγματα που συμβαινουν στην ζωη,τι να κανουμε..

---Με τον ολυμπιακο και την Εβερτον τι ειχε γινει?

Περσι τα Χριστουγεννα ειχα μια προταση για 4 χρονια απο τον ολυμπιακο.
Ο προεδρος ο Καυμενακης ελεγε μια ναι μια οχι.
Δυο μερες πριν την ληξη της μεταγραφικης περιοδου,ο ολυμπιακος εκανε προταση στον Καρολ του ΟΦΗ.Ο Αστερας δεν ηθελε να με αφησει,αλλα επρεπε να αποφασισω τι θα γινει γιατι τελειωνε το συμβολαιο μου.Χαιρομαι τελικα που δεν πηγα στον ολυμπιακο και ηρθα εδω.
Οσον αφορα την Εβερτον,ειχε επαφες ο εκπροσωπος μου,δεν γνωριζω περισσοτερα.Τον Μαρτιο εκανα την επεμβαση στην μεση και εκφραστηκε ξανα ενδιαφερον.
Το καλοκαιρι ειχα δυο προσφορες απο την Αγγλια,αλλα γνωριζοντας οτι ερχεται στον ΠΑΟΚ ενας προεδρος που ειναι πολυ δυνατος,γνωριζοντας τι σημαινει ΠΑΟΚ,το ποδοσφαιρο εδω,η ζωη,αποφασισα να ερθω.
Σιγουρα στην Αγγλια θα κερδιζα περισσοτερα,αλλα καποιες φορες το χρημα δεν ειναι το πιο σημαντικο πραγμα στην ζωη.
Μου ειχαν πει πολλα για τον ΠΑΟΚ,εμαθα και απο γνωστους μου.Ειχα γνωση για πολλα οικονομικα προβληματα,αλλα και για το οτι θα ερχοταν το μεγαλο αφεντικο και θα τα ελυνε.

---Για να κλεισουμε το κεφαλαιο παρελθον.Πως επελεξες να γινεις τερματοφυλακας?Γιατι δεν επελεξες να γινεις επιθετικος για παραδειγμα?

Μικρος επαιζα παντα επιθετικος.Μια μερα στο σχολειο οι φιλοι μου με εβαλαν τερματοφυλακα γιατι δεν ειχαν αλλον.Εκανα 5-6 αποκρουσεις και απο τοτε δεν με αφησαν να παιζω σε αλλη θεση.

---Ποια θεωρεις ατου στο παιχνιδι σου?

Λογω και τους υψους μου,απο μικρος εχω μαθει να βγαινω εξω και να αποκρουω τις μπαλιες που μου κανουν.Εχω υψος 1.96 μ. για αυτο δεν ειμαι πολυ γρηγορος σε σχεση με εναν κοντο.Επιπλεον σημερα ειναι πολυ σημαντικο να εισαι καλος στα ποδια.Εγω δεν θελω εναν τερματοφυλακα του 10,αλλα εναν που θα ειναι συνεχεια στο 7.Δεν θελω εναν τερματοφυλακα να παισει ενα σουτ και στο επομενο να αποτυχει.

---Αν ειναι κατι εμφανες στον θεατη ειναι οτι βγαζεις πολη ενεργεια μεσα στο παιχνιδι σου

Απο μικρο μου εχουν μαθει να υπερασπιζομαι την φανελα σε οποιαδηποτε ομαδα και αν αγωνιζομαι.Με το χρημα της οικογενειας μου δεν παιζει κανεις.Αν ειναι να βγω και να δαγκωσω,να χτυπησω και να σκοτωσω καποιον θα το κανω.
Υπαρχει κοσμος που λεει πως μεσα στο γηπεδο ειμαι πολυ τρελος.Το ποδοσφαιρο ειναι το παθος,η ζωη μου δεν μπορω να την ζησω διαφορετικα.
Σε καθε ομαδα που πηγαινω μου ζητουν υπερασπιστω τη φανελα που φοραω και εγω αυτο προσπαθω να κανω.Αυτο θα κανω μεχρι να αποσυρθω απο την ενεργο δραση.

---Αληθεια,πως συγκρατουσες ολη αυτην τη ενεργεια τοσο καιρο που καθοσουν στον παγκο?

Κανεις τη δουλεια σου,προπονεισαι,στο τελος της εβδομαδας βλεπεις οτι δεν παιζεις.Για μενα το πιο σημαντικο για εναν ποδοσφαιριστη ειναι να παιζει.Μ αυτο νιωθω χαρουμενος.Και οταν δεν το κανω προσπαθω να βρω τροπους να ξεσπαω.Δεν φταινε σε τιποτα η γυνακα μου και τα παιδια μου να μαλωνω μαζι τους.

---Θεωρεις οτι εισαι στην πιο ωριμη και παραγωγικη ηλικια για ενα τερματοφυλακα?

Υπαρχουν πολλοι αξιολογοι τερματοφυλακες 20.21 χρονων.Δεν ειναι μονο η ηλικια που παιζει ρολο.εξαρταται σπο την κατασταση του τερματοφυλακα.Στα 28,στα 32 η 33 αν διατηρησει την φυσικη του κατασταση μπορει να γινει καλυτερος.Θα ελεγα οτι οι ηλικιες των 28.29.30 ειναι οι καλυτερες για εναν τερματοφυλακα αλλα πρεπει να παιζεις συνεχεια γιατι το ποδοσφαιρο ειναι για να παιζεις και οχι να καθεσε στον παγκο.

---Ειναι η ισπανικη σχολη τερματοφυλακων η καλυτερη στον κοσμο?

Μπορει να ειναι η καλυτερη στην Ευρωπη.Βλεπουμε οτι στην Εθνικη υπαρχουν δυο τερματοφυλακες αλλα ενας ειναι βασικος.Και περιμενουν αλλοι 8 απο πισω.Σιγουρα ειναι μεσα στις τρεις καλυτερες.

---Για την ελληνικη διαιτησια τι αποψη εχεις?

Στην Ελλαδα οι διαιτητες αλλοτε τα πανε καλα,αλλοτε ασχημα οπως και παντου στον κοσμο.Η δουλεια του διαιτητη ειναι πολυ δυσκολη.Πρεπει να καθησουν και να δουν πως ειναι η διαιτησια σε ολον τον κοσμο.Δεν γινετε να μαζευεις την μπαλα 35 φορες για να εκτελεσεις ελευθερο και να παιρνεις κιτρινη καρτα για καθυστερηση 5 δευτερολεπτων μια φορα.Και απο την αλλη μεσα στην περιοχη να δεχεσαι αγκωνια,να μην το βλεπουν και να μην δινουν καρτα στον παικτη που το εκανε.Σε ολα τα μερη υπαρχει μια βαση που ειναι η ιδια.Ειναι ξεκαθαρο οτι προσπαθουν να κανουν την δουλεια τους ομως καποιες φορες τους αρεσει το κοκκινο χρωμα.

---Η ζωη στην Θεσσαλονικη πως σου φαινεται?

Ολοι μου ειχαν μιλησει γι αυτην την πολη και η αληθεια ειναι οτι με εξεπληξε.Μαρεσει πως ο κοσμος της ζει το ποδοσφαιρο.Εχω μια ζωη πολυ ηρεμη πηγαινω στο σχολειο την κορη μου,μετα προπονηση και στη συνεχεια σπιτι.Μερικες φορες βγαινουμε εξω να φαμε με τη γυναικα και τα παιδια μου.Περασα αρκετο καιρο στην ισπανια λογω καποιων προβληματων της κορης μου.Δεν ψαχνω κατι παραπανω.

---Μεσα στην ομαδα εχεις αποκτησει καποιους φιλους που κανετε παρεα και εκτος γηπεδου?

Παντα ειχα καλες σχεσεις με ολους τους συμπαικτες μου σε ολες τις ομαδες που αγωνιστηκα.Εδω ειναι πιο περιπλοκο λογω της γλωσσας.Εχω καπως καλυτερη σχεση με τον Βιβιαν  γιατι μιλα λιγα ισπανικα και τον λορενς γιατι ζησαμε πανω απο ενα μηνα μαζι και καναμε παρεα.Απο τους ελληνες με αυτον που εχω καλυτερες σχεσεις ειναι ο Σταφυλιδης.

---Αληθεια πως βλεπεις την εξελιξη του Σταφυλιδη και το γεγονος οτι ηδη εχει παρει μεταγραφη στην Μπουντεσλιγκα?

Με ζηλεια (γελια)..Ειναι πολυ καλος ποδοσφαιριστης,εχει απιστευτο μελλον.Γι αυτο και μια ομαδα σαν την Λεβερκουζεν ερχεται και τον αποκτα.Χαιρομαι βεβαια γι αυτον αλλα ζηλευω κιολας.Η Λεβερκουζεν ειναι μεγαλος συλλογος διαθετει πολλα λεφτα και ειναι πολυ καλο γι αυτον

---Υπαρχει καποιος τερματοφυλακας για σενα που ειναι προτυπο?

Με τον τερματοφυλακα που εχω πολλα κοινα χαρακτηριστικα και μ αρεσει εδω και χρονια ειναι ο Φαν ντε Σαρ.

---Αυτος ειναι χαρακτηριστικο παραδειγμα τερματοφυλακα που σε μεγαλη ηλικια εκανε τα καλυτερα παιχνιδια του

Αποσυρθηκε απο την ενεργο δραση 40 χρονων,αρα μου μενουν ακομη δεκα χρονια..(γελια).....

Offline Abaloutsake

• Αποστολή
  • **
« Reply #133 on: December 19, 2012, 07:22:34 »
Äåí îåñù ðïõ óêáôá ðñùôïôáéñéáæåé áõôï ôï áñèñï..
Åéíáé ãñáììåíï ãéá ôéò âáæåëéíåò áëëá ÃÅÍÉÊÁ ÓÕÌÖÙÍÙ 1000000000000000000000% ÌÅ ÔÇÍ ÏÕÓÉÁ ÊÁÉ ÔÏ ÐÍÅÕÌÁ ÔÏÕ.
Áöéåñùìåíï óå áõôïõò ðïõ æçôïõóáí ôï êåöáëé êáé ôçí áðåëáóç ôïõ Ðáìðëï (ðïõ äåñíåé ôá ðáéäéá ôïõ óðéôé...), óå áõôïõò ðïõ äå èåëáíå Ôæéìðïõñ ãéáôé èá ÷áëïõóå ôá áðïäõôçñéá, óå áõôïõò ðïõ "êáôáäéêáæáí ôçí áðáñáäåêôç åíåñãåéá ôïõ Êïíóåéóáï" óôçí ðáéäéêç ÷áñá ôçò åâñáéêçò óõíïéêéáò, ôïí áëçôç öùíáêëá êáé áíáñ÷ï ôáêôéêá Íôïõãêëáï êáé óå áõôïõò ðïõ æçôáíå ôùñá ôï êåöáëé ôïõ Ãéãáíôá ×áêïìðï (öôéáîôå êé áëëï êëéìá êáé ôáéóôå Éìðïõ ôï ôáîéäé óôï Âåëãéï...ãéá ôïí ðåôáìåíï ôïí óçöáêç...áëëá åéíáé "åëëçíáò" êáé ôçò êëéêáò îåñù ãù...)
Öôéáîôå ïìáäá ìå ãëõêïõò,ãéäéá,êáôóïõñáíçäåò,âõíôñåò,öùôáêçäåò,óçöáêçäåò ê.ë.ð.
Áðïäõôçñéá ìåëé ôïõ ÷ñïíïõ ÷ùñéò Ðáìðëï êáé ×áêïìðï...Ç ×ÁÑÁ ÔÏÕ ÑÏÕÖÉÁÍÏÕ
Ãêåêá,Óðõñïðïõëå êáé ëïéðå óõñöåôå ðïõ èá âñåéôå óáí ôïõò ìáï-ìáï ðïõ äå÷ôçêáí ôï ÃÉÄÉ ðéóù?
Áðåëåõèåñùèçêå çäç ôï ãéäé...Ôï êëéìá åñ÷åôáé óôá ãñáäá ôïõ...

ÁËËÁ ÁÕÔÏ ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ Ð.Á.Ï.Ê.
Êáé äõóôõ÷ùò ôï ðñïâëçìá åéíáé ïôé ÖÕÓÉÊÁ äåí èá ðåôõ÷åé. Åéíáé êïíôñá óôç öõóç...

http://www.sportdog.gr/article/144349/parte-kai-kana-alani

ÐÜñôå êáé êÜíá áëÜíé!

Öëüìùóáí óôá «êáëÜ ðáéäéÜ» ôüóá ÷ñüíéá óôçí Ðáéáíßá. Äåí ôá èÝëïõíå ôá áëÜíéá êáé ôéò ìðáëáäüöáôóåò ìçí ÷áëÜóïõí ôçí áôìüóöáéñá… ÄÅÊÏ óôá áðïäõôÞñéá. «Íôïõ óôá ÁðïäõôÞñéá» êáé óÞìåñá óôï sportdog.

Åßíáé ôñïìåñü áõôü ðïõ óõìâáßíåé óôïí Ðáíáèçíáúêü. Êáé, ìÜëéóôá, êñáôÜåé ÷ñüíéá ç êïëüíéá. ¸ôóé, ìÜëéóôá, üðùò ðñïóðáèþ íá èõìçèþ, ìðïñåß íá îåêßíçóå êéüëáò áðü ôüôå ðïõ áíÝëáâå ôï ìáãáæß ï Ôæßããåñ ìå ôïõò Öéëéððßäçäåò, ìå ôçí öéëïóïößá ôùí êïëëåãéüðáéäùí êáé ðÜåé ëÝãïíôáò.

ÌéëÜìå ôþñá ãéá íïïôñïðßá åíôåëþò áíôéðïäïóöáéñéêÞ. ¹ ìÞðùò äåí öáßíåôáé üôé ç åðéëïãÞ ôùí ðáéêôþí êÜèå êáëïêáßñé ãßíåôáé ìå âÜóç êõñßùò ôï áí åßíáé êáëÜ ðáéäéÜ; Ðïõ ðïôÝ äåí ðñüêåéôáé íá óçêþóïõí êåöÜëé, íá áíôéìéëÞóïõí, íá ìáíïõñéÜóïõí, íá ðïýíå ìéá êïõâÝíôá ðáñáðÜíù, íá ôóáíôéóôïýí. Ôßðïôá. ÌÝñá ìðáßíåé - ìÝñá âãáßíåé, ÷Üóïõí - êåñäßóïõí, Ýíá êáé ôï áõôü åßíáé.

¢ëëï, üìùò, ðñïóëáìâÜíù õðáëëÞëïõò ãéá ìéá åôáéñåßá êé Üëëï áãïñÜæù ðïäïóöáéñéóôÝò. Êáé ôï ëÝù áõôü ìå áöïñìÞ êáé ôï «öýãå åóý – Ýëá åóý» ðïõ èá ãßíåé ôþñá ìÝóá óôéò ãéïñôÝò.

Ïé ìðáëáäüöáôóåò

¼ôáí áãïñÜæåéò ðáßêôåò, ëïéðüí, ðñÝðåé íá ëáìâÜíåéò õð’ üøéí óïõ êÜðïéá ðñÜãìáôá. ¼ôé ôçí äéáöïñÜ óôï ðïäüóöáéñï ôçí êÜíïõí óõíÞèùò ôá áëÜíéá. Ïé ìðáëáäüöáôóåò. Ïé ìá÷áëüìáãêåò. Áõôïß ðïõ ãïõóôÜñïõí óáí ðéôóéñßêéá íá óðÜíå ôá ãüíáôÜ ôïõò óôéò áëÜíåò êáé íá ôï óêÜíå êáìßá öïñÜ áðü ôï ó÷ïëåßï ãéá íá ðáßîïõí ìðáëßôóá. ¼÷é ïé ìç ìïõ Üðôïõ, ðïõ ìðáßíïõí ìÝóá óôá áðïäõôÞñéá êáé ôïõò åíï÷ëåß ç éäñùôßëá êáé ç ðïäáñßëá.

Åßíáé öõóéêïß çãÝôåò

Ç éóôïñßá ôïõ ðïäïóöáßñïõ Ý÷åé ãñáöôåß óå ìåãÜëï ðïóïóôü áðü ôÝôïéïõò ôýðïõò. Ðïõ óé÷áßíïíôáé ôçí Þôôá. Ðïõ èá ôóáíôéóôïýí åðåéäÞ ÷Üíïõí. Ðïõ äåí åßíáé õðÜêïõïé óþíåé êáé êáëÜ üôáí áêïýíå ìðáñïýöåò. Ðïõ åßíáé êáé ðñïóùðéêüôçôåò êáé ðáéêôáñÜäåò ãéá íá êÜíïõí ôç äéáöïñÜ. Êé Üìá ëÜ÷åé èá êáèáñßóïõí êáé ãéá ôïõò óõìðáßêôåò ôïõ óôçí äýóêïëç.

ÔÝôïéïé ðáßêôåò ìðïñïýí íá óçêþóïõí óôéò ðëÜôåò ôïõò ïëüêëçñåò ïìÜäåò. Êáé ãé’ áõôü ôïõò ãïõóôÜñåé ï êüóìïò. Åßíáé öõóéêïß çãÝôåò. Ôïõò öïâÜôáé ï áíôßðáëïò êáé ôïõò óÝâåôáé ï óõìðáßêôçò. Ïýôå, üìùò, èá êùëþóïõí íá ôá ÷þóïõí áí ÷ñåéáóôåß. Áêüìá êáé óôïí ðñüåäñï.

Óßãïõñá èá âåëôéùèïýí

Óôïí Ðáíáèçíáúêü, üìùò, áðü ôüôå ðïõ Ýöõãå ï ÓéóÝ, ðïõ Ýâãáæå ìáãêéÜ óôï ãÞðåäï êáé ôïí Ýâëåðåò êáé ãõÜëéæå ôï ìÜôé ôïõ, äåí õðÜñ÷åé Üëëïò ôÝôïéïò. Êáé ãåíéêÜ åêåß ìÝóá óôïí Ðáíáèçíáúêü üðïéïò äåß÷íåé ëßãï äéáöïñåôéêüò, ëßãï ðéï íôáÞò, ìå ôïí Üëöá Þ âÞôá ôñüðï öåýãåé. Êáé êñáôÜíå üóïõò äçëþíïõí ìåôÜ áðü óõíôñéâÝò «Èá âåëôéùèïýìå óôï åðüìåíï ìáôò».

ÈåñéÜ áíÞìåñá

Êé üôáí ëÝù áëÜíéá äåí åííïþ åêôüò ãçðÝäùí, ðïõ õðÜñ÷ïõí êáé ðïëëÜ ôÝôïéá ðáñáäåßãìáôá. Åãþ ìéëÜù ãéá ôéò ìðáëáäüöáôóåò ìÝóá óôï ãÞðåäï. Ðïõ óôçí êáíïíéêÞ ôïõò æùÞ ìðïñåß íá åßíáé Ðáíáãßåò, áëëÜ üôáí öïñÜíå óïñôóÜêé êáé öáíÝëá ãßíïíôáé èåñéÜ áíÞìåñá. Ìå ôéò éäéïññõèìßåò ôïõò, ôéò éäéïôñïðßåò ôïõò, áëëÜ êáé ôá ðñïóùðéêÜ ôïõò êõâéêÜ.

Äåí åßíáé ôçò ðéÜôóáò

Óôïí Ðáíáèçíáúêü, ëïéðüí, ìçí áðïñïýí ðïõ Ý÷ïõí ôÝôïéá áðïäõôÞñéá ðïõ áêüìá êáé ìåôÜ áðü ôñéÜñåò óôçí ÂÝñïéá äåí ôñÝ÷åé ôßðïôá. Ïé ðåñéóóüôåñïé ðáßêôåò åßíáé âïõôõñüðáéäá. Áêüìá êé üôáí ðëáêþíïíôáé, Üãáñìðá ôï êÜíïõí. Äåí åßíáé óêëçñáãùãçìÝíïé áðü ôçí ßäéá ôçí æùÞ. Äåí åßíáé ôçò ðéÜôóáò. Äåí åßíáé öÜôóåò.

Äß÷ùò ðïäïóöáéñéêü åãùúóìü

Êé Ýôóé ìðïñåß ôá áðïäõôÞñéá íá åßíáé åêêëçóßá, áëëÜ áõôü äåí åßíáé áðáñáßôçôá êáëü. Åßíáé ëåò êáé ìðáßíåéò óå ãñáöåßá ÄÅÊÏ. ¼÷é óå ïìÜäá ðïõ ôá áðïäõôÞñéÜ ôçò âñÜæïõí åðåéäÞ ïé ðáßêôåò åßíáé öôéáãìÝíïé ãéá íá êåñäßóïõí Þ ôïõò ãýñéóå ôï ìÜôé åðåéäÞ ÷Üóáíå. Äåí âãÜæïõí íôáçëßêé, äçëáäÞ. Äåí Ý÷ïõí ðïäïóöáéñéêü åãùúóìü, ðïõ áêüìá êé áí ðïíÜíå Þ áí äåí Ý÷ïõí íá öÜíå, èá óêõëéÜóïõí ãéá ôï áðïôÝëåóìá åðåéäÞ Ýôóé Ý÷ïõí ìÜèåé.

Äåí ÷Üèçêå ï êüóìïò

ÐÜñôå, ëïéðüí, êáé êáíÝíá áëÜíé, ñå. Êé áò êÜíåé êáé êáíÝíá ôóáëéìÜêé åíôüò Þ åêôüò ãçðÝäïõ. Êé áò êÜíåé êáé êáìßá ôñÝëá. Êé áò ÷áëÜåé ðïõ êáé ðïõ ôçí çóõ÷ßá. Äåí ÷Üèçêå ï êüóìïò. Áõôüò èá âãÜæåé ôï ößäé áðü ôçí ôñýðá, ü÷é üóïé ðåñéìÝíïõí üôé ìüíï áðü äõï, ôñßá êáëÜ ìáôò ôïí ÷ñüíï èá ãåìßæåé ï ôñáðåæéêüò ëïãáñéáóìüò. Ï ìéóèüò íá ðÝöôåé, äçëáäÞ, êé ï ìÞíáò Ý÷åé 9 (Þ 19 áðü ôçí êïñõöÞ).

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #134 on: December 19, 2012, 07:42:51 »
Από τις συνεντέυξεις που αξίζει κανείς να διαβάσει.

"....Δυο μερες πριν την ληξη της μεταγραφικης περιοδου,ο κοκκινη πουτανα εκανε προταση στον Καρολ του ΟΦΗ.Ο Αστερας δεν ηθελε να με αφησει,αλλα επρεπε να αποφασισω τι θα γινει γιατι τελειωνε το συμβολαιο μου.Χαιρομαι τελικα που δεν πηγα στον ολυμπιακο και ηρθα εδω...."

wtf..?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #135 on: December 19, 2012, 13:04:34 »
Εννοεί ότι τον ήθελαν κι αυτός το σκεφτότανε, όπως και ο Καϋμενάκης. Κι από τη στιγμή που δεν πήρε φράγκα ο Καϋμενάκης, τον έβαλε στον πάγο (είχε έρθει και ο τραυματισμός) και έφυγε με τη λήξη του συμβολαίου. Είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας που είχαμε τα τελευταία χρόνια, μετά από Χαλκιά (αν και ακόμα είναι νωρίς και μπορεί να τον ξεπεράσει σε προσφορά). Κι επειδή έχουμε μεγάλη και κακή παράδοση στους τερματοφύλακες, φοβάμαι μην την τηρήσουμε και τον αφήσουμε να φύγει. Χακόμπο ψυχάρα, για πάντα ΠΑΟΚάρα!

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #136 on: December 19, 2012, 17:45:52 »
μ' αρεσει ο ψυχακιας. δεστε τον με ζουρλομανδυα και κρατηστε τον για χρονια!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #137 on: January 03, 2013, 19:24:14 »
Σε βλέπω στη λίστα με τους ελεύθερους προς παραχώρηση ποδοσφαιριστές του Π.Α.Ο.Κ. ... μιας και το συμβόλαιο σου λήγει τον Ιούνιο ... και αναρωτιέμαι  :gruebel:... ακόμα να σε ανανεώσουν ;;;
« Last Edit: January 03, 2013, 19:37:55 by banis »

Offline Sez

• Αποστολή
  • **
« Reply #138 on: January 04, 2013, 05:11:53 »
Ανανέωση τώρα στον Λαμπάρα.
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #139 on: January 05, 2013, 13:57:35 »
Έλα μωρε τώρα με τους αντι επαγγελματίες, έπαιζε τραυματίας σε τελειωμένο ματς και κρέμασε την ομάδα με την "θλάση". Τόσο πολύ την κρέμασε που έλειψε απο το ντέρμπυ με την ακαδημία Πλαταμώνος και στα καπάκια αύριο βασικός. Πρόστιμο κ πούλο το καλοκαίρι απο την ομάδα, να πάρουμε τον 666ο ποδοσφαιριστή που θα παίζει με την εθνική και θα τιμήσει και τα αγαπημένα χρώματα του κάθε ΠΑΟΚτση = τα γαλανόλευκα.